Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS HELSINKI

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Helsinki

  Haluatko viettää seuraavan lomasi kotimaassamme Suomessa? Asuntoauton vuokraus Helsingistä tai muualta Suomesta starttaa ikimuistoisen kotimaan lomasi. Hyödynnä liikkuvan kodin etuja ja suunnittele kaikki täysin ideasi mukaisesti. Vietä tarpeeksi aikaa pääkaupungissamme tutustumassa alueeseen ja lähde sitten muihin kaupunkeihin, kuten Tampereelle, Espooseen tai Kuusamoon. Aloita etsimällä sopiva malli verkkosivuiltamme. Aivan kuten vuokra-autojen kanssa, Auto Europe tarjoaa sinulle laajan valikoiman erilaisia matkailuautoja kaikkiin tarpeisiin. Varaa tänään täydellinen ajoneuvo helposti, nopeasti ja kätevästi! Jos sinulla on kysymyksiä varaukseen liittyen, voit tavoittaa meidät puhelimitse tai sähköpostilla.

  Leirintäalueet Helsingin seudulla

  Sen lisäksi, että tarjoamme matkailuautojen vuokrausta Helgingissä, haluamme tarjota yleiskuvan alueen leirintäalueista. Olemme valinneet joitakin esimerkkejä alla olevassa osiossa. Suunnittele reittisi ja varmista, että voit pysähtyä matkalla yhteen leirintäalueista. Rentouttavan lepovaiheen ja itse valmistetun aterian jälkeen aloita motivoitu Suomen matkasi seuraavaan kohteeseen.

  Rastila Camping Tämä paikka sijaitsee vain 14 kilometriä Helsingistä koilliseen. 133 autopaikkaa on saatavilla asuntoautoille, joille on saatavilla sähköä ja suurimmalla osalla myös langatton nettiyhteys. Ei kovin kaukana leirintäalueelta löydät kauniin hiekkarannan ja sisäuima-altaan. Suoraan alueella löytyy sauna, kaksi ravintolaa, polkupyörän vuokrausta ja lasten leikkipaikka. Saniteettitilat ovat varustettu kuumalla vedellä.
  Espoo Camping Oittaa Espoon Oitta-leirintäalue sijaitsee lähellä Espoon kaupunkia, noin 25 kilometrin päässä Helsingistä. Paikan päällä on runsaasti pysäköintitilaa asuntoautoille, mutta vain 64 niistä on varustettu sähköllä. Voit uida lähellä sijaitsevassa Bodomjärvessä. Suosittelemme käymään Espoossa, jossa voit kävellä ostoskeskuksessa tai tutustua nähtävyyksiin.
  Matkailukeskus Lempivaara E12 tietä pitkin pääset leirintäalueelle noin tunnissa. Matka on sen arvoinen, tämä alue sijaitsee todella viehättävällä paikalla. Sitä ympäröivät monet metsät ja pienet järvet, monet vuokrattavat mökit tekevät idyllisestä kokonaiskuvasta täydellisen. Asuntoautoille on saatavilla 200 paikkaa sähköllä.
  Porvoo Camping Kokonniemi Noin 54 kilometriä Helsingistä löydät tämän leirintäalueen. Se tarjoaa 40 pysäköintipaikkaa asuntoautoille, joilla on käytettävissä sähköliitäntä. Vapaa-ajallasi voit käydä leirin saunassa tai pelata minigolfia. Porvoon vilkkaaseen keskustaan pääsee jalkaisin tai polkupyörällä. Polkupyöriä voit lainata paikan päällä, jos et ole tuottanut mukaan omaasi.
  Santalahti Resort 135 kilometrin ajomatkan päässä sijaitseva lomakeskus on kauimpana tähän asti olevista esimerkkeistä, mutta löydät ihastuttavan alueen, jossa on useita ylellisiä mukavuuksia. Asuntoautoille löytyy 120 autopaikkaa. Sähkön lisäksi saatavilla on kaapelitelevisio 70 paikalla. Alueella on kaksi kaunista retkeilyreittiä ja useita kalastuspaikkoja.

  Saatavilla olevat asuntoautot Helsingissä

  Auto Europella voit valita Helsingissä eri malleista. Tutustu näihin neljään malliin, jotka olemme sinulle valinneet. Compact Plus (5,99 metriä pitkä) on ihanteellinen ajoneuvo kahdelle matkustajalle. Auton varustukseen kuuluu WC, suihku ja keittiö, makuupaikan tarjoaa parivuode. Vaikka Compact Luxury on yhtä pitkä (kuusi metriä) kuin edellä mainittu malli, se tarjoaa istuma- ja nukkumapaikkoja jopa neljälle hengelle kahdella parivuoteella. Kaikilla matkustajilla on käytössä myös ylellinen WC, suihku ja keittiö. Lisää tilaa neljälle matkustajalle samalla varustuksela tarjoaa lähes 7.40 metriä pitkä Comfort Luxury. Makuuhuoneen nukkumatilat on jaettu parivuoteeseen ja kahteen erilliseen sänkyyn. Jos suunnittelet lomaa koko perheen kanssa, kannattaa harkita Family Plus -mallia. Kahdella erillisellä vuoteella ja kahdella parisängyllä jokainen löytää itselleen makuupaikan. Tietenkin sinulla on myös suihku, keittiö ja WC. Kaikissa malleissa on juomaveden ja jäteveden säiliöt.

  Compact Plus Luxury

  Compact Plus

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: B- luokka
  Pituus: 5.99 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  B Luokka Luxury

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: B- luokka
  Pituus: 5.9 - 7.6 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Family Standard Family Plus

  Family Standard

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: B- luokka
  Pituus: 7.38 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Family Plus

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 6.51 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Helsingistä

  Meidän pääkaupungissa, jossa tänä päivänä asuu yli 630 000 ihmistä, on paljon nähtävää. Kaupungin arkkitehtuuri osoittaa monimuotoisuuttaan klassismin, funktionalismin ja jugendtyylin rakennuksissa. Tunnetuin rakennus kaupungissa on epäilemättä Helsingin Tuomiokirkko Senaatintorilla, jonka voit nähdä jo kaukaa. Lisäksi löydät senaatintalon, yliopiston päärakennuksen ja Sederholmin talon, joka on vanhin kivirakennus keskustassa. Myös Suomen kansalliskirjastoa kannattaa tarkastella sisältä ja ulkoa. Suomen arkkitehtuurimuseossa opit lisää aiheesta. Kansallisgalleriassa on merkittävä kokoelma taideteoksia, jotka on jaettu Ateneumiin (lähinnä suomalaisten taiteilijoiden teoksia), Kiasmaan (nykytaiteen museo) ja Sinebrychoffin taidemuseoon (Eurooppalaista taidetta). Nauti lisää kulttuurista ja vieraile kansallisteatterissa, oopperassa tai Musiikkitalon konserttisalissa, joka avattiin vasta vuonna 2011.

  Kävele Aleksanterinkadulle, joka yhdistää edellä mainitun Senaatintorin Mannerheimintielle. Suosittelemme tietysti Esplanadin puistoa, joka ei ainoastaan kutsu sinua piknikille, vaan myös säännöllisille ulkoilmakonserteille. Mutta tämä on vain yksi kaupungin monista puistoista. Lähes 30 prosenttia koko kaupunkialueesta koostuu metsistä tai puistosta. Sinun on pakko käydä Kaivopuistossa, joka on hyvin suosittu paikallisten asukkaiden kesken ja sijaitsee suoraan meren rannalla. Täältä näkee paitsi observatorion, mutta puiston kallioilta on myös upea näköala Suomenlinnan linnoitukselle. Jos haluat mennä rannalle, suosittelemme Hietarantaa, joka ei ole kaukana kaupungin keskustasta. Satamassa voit varata monia retkiä ja lauttamatkoja. Mahdolliset kohteet ovat esim. Korkeasaaren eläintarha tai Suomenlinna.

  Tämä ei tietenkään ollut kaikki, mitä voit kokea kaupungissa. Jos vuokraat asuntoauton Helsingissä, voit nauttia monista vapauksista. Kun olet käyttänyt aikaa nähdäksesi mahdollisimman paljon, koko Suomi on avoinna tutustumiselle. Varaa mukaasi tarpeeksi tarvikkeita ennen lähtöä ja voit aina viettää rauhallisia iltoja valitsemallasi leirintäalueella. Säästät rahaa, mutta samalla tunnet olosi myös kotoisaksi. Koska leirintäalueiden määrä on suuri koko maassa, voi suunnitella optimaalisesti hyvinkin pitkiä reittejä.


  Asuntoautojen vuokrauksen arvostelut

  Asuntoautojen vuokrauksen arvostelutMarkku, Touring Cars
  19 Kesäkuuta 2020
  Auto Europe's rating Asuntoautojen vuokrauksen arvostelut - 5 Tähteä
  Supplier' rating Asuntoautojen vuokrauksen arvostelut - 5 Tähteä
  " Ammattimaista toimintaa. Pieni kauneusvirhe oli autossa palava varoitusvalo, jonka alkuperää tutkittiin ja puutteellinen ohjeistus etuistuinten kääntäjän."
  Asuntoautojen vuokrauksen arvostelutTomi,Touring Cars
  11 Syyskuu 2018
  Auto Europen arvostelut Asuntoautojen vuokrauksen arvostelut - 5 Tähteä
  Vuokraamon arvostelut Asuntoautojen vuokrauksen arvostelut - 5 Tähteä
  "Kaikki toimi kuten sovittu ja auto vastasi tarpeitamme"