Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO TAMPERE

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Tampereella parhailla hinnoilla

  Auto Europe tarjoaa autonvuokrauspalveluita netissä kilpailukykyisillä hinnoilla yli 24,000 kohteessa ympäri maailman. Auto Europe on kasvanut pienestä muutaman hengen yrityksestä kansainväliseksi yhteistyökumppaniksi monien suurten autovuokraamojen kanssa. Autonvuokraus Tampereelta onnistuu kätevästi Auto Europen autonvuokrauspalvelun kautta. Voit suoraan tehdä autonvuokrauksen Tampereen lentokentältä, rautatieasemalta tai mistä tahansa keskustatoimistosta. Voimme löytää juuri sinulle sopivan vuokra-autokategorian missä tahansa Suomessa. Lue myös aikaisempien asiakkaiden antamat autonvuokrauksen asiakasarvostelut Tampereelta.

  Yleistietoa

  Tampere on tällä hetkellä Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki. Tampere sijaitsee Pirkanmaalla, jossa voi nähdä ja kokea kaikenlaista aina huvipuistoista museoihin. Autonvuokrauksella Tampereelta tutustus alueeseen kaikista helpoiten. Voit esimerkiksi käydä Laukontorilla satamassa, museokeskus Vapriikissa ja Tampereen historiallisessa kauppahallissa tai ihailla maisemia Pyynikin harjulla. Pirkamaalla on paljon luonnonpuistoja ja järviä, eli luontokohteet ovat suuri vetovoimatekijä. Ympäri vuoden Tmapereella voi harrastaa erilaisia aktiviteettejä ja osallistua erilaisiin tapahtumiin. Esimerkiksi ennen joulua Tampereella järjestetään hienot Baijerilaistyyliset joulumarkkinat! Voit myös vuokrata auton autovuokraamoista Tampereen kaupungin keskustasta, tai esimerkiksi Helsingistä tai Turusta ja ajaa helposti Tampereelle.

  Tampereen lentokenttä

  Tampereella on yksi lentokenttä, joka sijaitsee vain 13 kilometrin päässä kaupungista. Tampereen lentokenttä on Suomen toiseksi vilkkain kansainvälisen lentoliikenteen matkustajamäärässä mitattuna.

  Tampere-Pirkkalan lentokenttä (TMP)
  (Tampere-Pirkkala Airport)
  Kotisivu: www.finavia.fi/tampere-pirkkala
  Puhelin: 020 708 55 21

  Rautatieasema

  Tampereen päärautatieasema sijatsee Tampereen keskustassa pääkadun varressa. Tampereelta Helsinkiin on yhteyksiä melkein joka tunti. Myös muualle Suomeen yhteydet ovat hyvät ja yöjunalla pääsee suoraan vaikkapa Ouluun. Rautatieliikenteestä vastaa VR.

  Julkinen liikenne

  Tampereella on hyvät bussiyhteydet kaupungin sisällä. Kaupunkiliikenteen keskuspysäkkii on yleensä kaupungin keskustassa keskustorilla. Kaukobussien tai muuten pidempien matkojen bussit lähtevät linja-autoasemalta. Tampereella ei ole metroa tai raitiovaunuja, joten bussien lisäksi kaupungissa pääsee helposti kulkemaan myös taksilla. Keskusta ei ole iso ja paikasta toiseen pääsee nopeasti ja helposti myös kävellen. Jos haluat matkustaa Tampereen ulkopuolelle, voit käyttää junaa.

  Tärkeä tietää vuokra-autolla ajamisesta Tampereella

  Liikenne ja parkkeeraus
  Omalla autolla on helppo tutustua Pirkanmaan alueeseen ja sen lähiympäristöön. Tampereen keskustan läpi kulkee joki ja siltoja ei ole kovin montaa. Jos haluaa välttää keskustassa ajamista, Tampereen pohjois- ja eteläpuolella kulkee kaksi moottoritietä, joita pitkin pääsee nopeasti esimerkiksi lähikaupunkeihin. Tampereen kaupungin alueella on monta pysäköintipaikkaa katujen varsilla. Tampereella on kolme maksuvyöhykettä ja pysäköintimaksujen suuruus vaihtelee riippuen siitä, mille alueelle pysäköi.

  Tutustu myös vuokra-autovalikoimaan Suomessa ja löydä mieleisesi auto. Vuokraa auto jo tänään ja nauti lomastasi!

  Käytännöllisiä linkkejä

  Tampere turistiopas