Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO KUUSAMO

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Kuusamossa Auto Europen kanssa

  Kuusamo on Suomen matkailluimpia luontokaupunkeja ja sen edustalla sijatiseva Ruka on Suomen suosituin hiihtokeskus. Tunturia ympäröivä ainutlaatuinen luonto tarjoaa monia mahdollisuuksia eräretkeilijöille, luontoihmisille, kalastajille ja urheilun harrastajille. Kuusamo tarjoaa vapaa-ajan viettomahdollisuuksia kaiken ikäisille ja kaikesta kiinnostunaille. Lähde talvella laskettelemaa, kesällä melomaan ja illalla rentoudu kylpylässä. Kuusamossa on suuri määrä lomamökkejä ja hotelleja, joten on sanomatta selvää, se on suosittu lomakohde. Auto Europe haluaa, että voit nauttia täysillä tunturimaisemista, ja voit tehdä sen parhaiten autonvuokrauksella Kuusamosta. Yhteistyö parhaimpien vuokraamojen kanssa takaa sinulle suuren valikoiman autoja ja asiakaslähtöisen palvelun.

  Liikenne

  Autonvuokraus Kuusamossa on tietoiseti paras tapa matkustaa alueella ja saapua kohteeseesi. Liikenne on suhteellisen vähäistä Kuusamossa, mutta sesonkiaikoina useat turistit ovat liikenteessä omalla autolla ja liikenne voi paikoin ruuhkaantua suosituimmissa kohteissa. Sesonkiaikana liikenteessä on myös monet turistubissit, ja liikkuminen kapeilla tai päällystämättömillä teillä suurten bussien kanssa voi olla hankalaa. Kuusamo on tunnettu sen luontoretkeilystä, joten monet tiet, jotka vievät luontopoluille, ovat päällystämättömiä. Huonolla säällä tai talvella näillä teillä on syytä noudattaa varvaisuutta.

  Pysäköinti

  Koska Kuusamo on pieni kaupunki, pysäköintipaikkoja ei ole paljoa. Teiden varsilla pysäköinti on rajoitettua ja sesonkiaikana pysäköintipaikan löytäminen voi olla hankalaa. Kaikki pysäköintipaikat suosittujen kohteiden edustalla ovat usein maksullisia. Hotellit ja muut majoitukset tarjoavat sen asukkaille usein maksuttomiakin paikkoja.

  Maantieteelliset tiedot

  Kuusamo sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa, Koillismaalla. Kuusamon kunta perustettiin vuonna 1868 ja itse kaupunki on ollut olemassa vuoden 2000 alusta lähtien. Kuusamossa sijaitsee myös suosittu hiihtokeskus Ruka, joka on alueen suurin vetovoimatekijä. Kuusamon luonto on hyvin omalaatuinen ja monipuolinen ja sen takia alue on myös hyvin suosittu luontomatkailijoiden kesken. Kuusamon erämaat ja kuohuvat kosket kalliokanjoneineen ovat ainoat laatuaan, etkä löydä vastaavaa muualta Suomesta. Kuusamon ilmasto on Suomen mantereisimpia, mutta kosteussuhteiltaan merellinen. Vuoden keskilämpötila on nolla astetta ja lumipeite kattaa alueen lokakuun alusta toukokuun puoliväliin.

  Lentokenttä

  Kuusamon lentoasema sijaitsee Kuusamon keskustasta vain 6 km päässä. Liikenne on hyvin kausiluontoista ja niin on myös autonvuokraus. Autovuokraamot Kuusamossa tarjoavat autoja myös terminaalissa, mutta ovat auki ja toimittavat autoja vain lentojen ja varausten mukaan.

  Kuusamon lentokenttä (KAO)
  Osoite: Lentokentäntie, 93600 Kuusamo.
  Puhelin: 020 7088801
  Nettisivut: www.finavia.fi/kuusamo

  Julkinen liikenne

  Nopeiten pääset Kuusamoon lentäen. Itse Kuusamon kaupungissa likennöi muutamia busseja suosituimpiin kohteisiin aina sesonkiaikana. Voit ottaa junan ensin Ouluun, Rovaniemelle tai Kemijärvelle ja sieltä taas bussilla Kuusamoon päivittäin. Talvella voit matkustaa omilla hiihtobusseilla suoraan Rukalle, mikäli olet sinne menossa. Takseja on saatavilla kaupungissa ja myös lentokentältä.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Kuusamo