Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS MALAGA

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Malaga

  Onko Espanja seuraava matkalistan määränpääsi? Asuntoauton vuokraus Malagassa auttaa sinua parhaiten! Aloitta lomasi yksityskohtaisempi kierros kaupungissa ja sen alueella, käy sitten muissa kaupungeissa, kuten Madridissa ja Barcelonassa. Jos vuokraat mallin, jossa on oma suihku, keittiö ja kylpyhuone, joka sisältyy useisiin laitemalleihin, matkastasi tulee erittäin joustava ja mukava tien päällä. Olipa sitten liikenteessä jopa kuuden hengen ryhmällä tai vain pariskuntana, Auto Europelta varmasti löydät sopivan ajoneuvon edulliseen hintaan. Sivuillamme voit löytää useita tarjouksia. Varaa helposti verkossa tai puhelimitse, autamme sinua löytämään täydellisen mallin lomallesi.

  Leirintäalueet Malagan seudulla

  Malagan alueen ympärillä voit valita monista eri leirintäalueista suosikkisi. Useimmat löytyvät hyvällä sijainnilla ja tarjoavat erinomaisia palveluita. Voit tehdä pidempiä matkoja muihin kaupunkeihin helposti, kuten pääkaupunkiin Madridiin, koska löydät matkallasi aina hyviä vaihtoehtoja pysähtyä. Seuraavana päivänä jatkat matkaa hyvin levänneenä. Suunnittele matkailuauton vokraus Malagassa ja tutustu leirintäalueiden listaamme, jotka sijaitsevat lähellä kaupunkia.

  Camping Valle Niza Playa Tämä kohde sijaitsee lähellä Torre del Maria, hyvin lähellä rantaa. A-7 tietä pitkin pääset tänne noin 25-30 minuutissa. Parkkipaikat tarpeen mukaan varjostetaan tai pidetään auringossa ja käytössä on virtalähde. Lisäksi löytyy pieni supermarket ja ravintola terassilla, modernit pesuhuoneet kuumalla vedellä, ympärivuotinen uima-allas, lasten leikkipaikka ja paljon muuta.
  Playa Almate Costa Myös tämä leirintäalue et ole kaukana mereltä, pyynnöstä voit varata pysäköintipaikan suoraan merinäköalalla. Kaikilla tonteilla on sähköä ja televisio. Lapsillesi löytyy monenlaisia aktiviteettejä. Pesuhuoneet ja saniteettitilat ovat moderneja ja puhtaita. Alueen supermarketissa voit täyttää varastosi uudelleen.
  Malaga Monte Parc Sinulta menee noin 30-40 Monte Parcin saavuttamiseksi. Kaikkiaan saatavilla on 40 varjoista paikkaa, jotka ovat varustettu vedellä ja sähköllä, sekä ilmaisella langattomalla yhteydellä. Lisäksi alueella on saatavilla ravintola, supermarketti, uima-allas ja grilli.
  Camping Fuengirola Toinen leirintäalue, joka sijaitsee merellä ja hyvillä kulkuyhteyksillä A-7 tietä pitkin. Kaupunkiin pääsee noin 35 minuutissa. Vain muutaman metrin päässä alueelta voit vierailla Sohalin linnan raunilla. Kaikki parkkipaikat ovat varustettu sähköliitännällä ja juomavedellä. Muita palveluja ovat kuntosali, minigolf, sauna, ravintola ja supermarket runsaalla valikoimalla.
  Camping El Pino Kaikista edellä mainituista ehdotuksista tämän alue sijaitsee kauimpana kaupungista, noin 45 minuutin päässä. Täällä hiekkarannat ovat lähellä ja sinulla on lukuisia mahdollisuuksia urheiluun, kuten kokeilla purjehdusta tai vessilautailua. Sähköä on saatavilla varjoisilla paikoilla. Ajanviettoa varten tarjotaan pöytätennistä, lasten leikkialue ja ulkouima-allas.

  Saatavilla olevat asuntoautot Malagassa

  Täältä saat yleiskatsauksen erilaisista malleista, jotka ovat saatavilla Auto Europen kautta. Valitse esimerkiksi Small malli, jos matkustat parina. Lähes seitsemän metriä pitkässä autossa voit nauttia paitsi vapaasta tilasta, mutta myös hyödyntää omaa keittiötä, suihkua ja vessaa. Nukut parivuoteessa ja käytettävissä ovat jäteveden ja juomaveden säiliöt. Neljälle California malli on oikea valinta. Täältä löytyy istumapaikat ja nukkumatilaa neljälle. Kaksi parivuodetta, keittiö ja juomaveden säiliöt ovat muutamia varusteita. Jos tarvitset hieman enemmän mukavuutta, valitse Active Plus malli, joka tarjoaa paljon makuu- ja oleskelutilaa, mutta lisäksi suihkun ja vessan, ja jätevesisäiliön. Pituutta ajoneuvolla on 5,42 metriä. Jopa kuuden hengen ryhmälle Hymer Carado A-461 malli on ihanteellinen. 6,75 metriä pitkästä ajoneuvosta löytyy juomaveden ja jäteveden säiliöt, keittiö, suihku ja wc. Sängyt jaetaan kahteen parivuoteeseen ja kahteen erilliseen sänkyyn.

  Small Sporty

  Small

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 5.9-7.6 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Sporty

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 4.97 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Active Plus H-luokan asuntoautoHymer Carado A-461

  Active Plus

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 5.42 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  H-Luokan Asuntoauto

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 6.75 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Malagasta

  Malagassa on yli 569000 asukasta ja on kuudenneksi suurin kaupunki maassa. Hyvä ilmasto alueella tekee siitä erittäin suositun kohteen. Siksi myös saman läänin rannikkoa kutsutaan nimellä Costa del Sol (espanjaksi "aurinkoinen ranta"). Lähes ympäri vuoden voit nauttia miellyttävästä lämpötilasta, varsinkin kun rannikko on suojattu vuoristoilla kylmiltä tuulilta pohjoisesta. Täydellisten olosuhteiden takia tarkastele useita rantoja tarkemmin. Hyvin lähellä keskustaa löytyy 1,2 kilometrin pituinen Playa de la Malagueta, jonne pääsee helposti bussilla. Monet ravintolat ja baarit tekevät kävelykadusta erittäin vilkkaan paikan. Muita mukavia vaihtoehtoja ovat myös kalastus ja sukellus Playa El Palossa (vain seitsemän kilometrin päässä keskustasta), tai Playa Huelin. Ympäröivällä alueella on monia mielenkiintoisia rantoja.

  Mutta ennen kuin lähdet kaupungista tutkimaan rantoja tai muita mielenkiintoisia paikkoja, sinua odottavat monet nähtävyydet. Älä unohda upeaa Alcazaban linnoitusta, joka on rakennettu kukkulalle Malagan eteen. Sekä sisältä ja ulkoa, siellä on paljon nähtävää. Täällä kaikki on saanut monipuolisia vaikutteita, antiikin Rooman teatteri linnan juurella tai pieni moskeija. Malagan satamasta löydät Cathedral of Santa Iglesia Catedral Basilica de la Encarnacion, josta löytyy useita arkkitehtuurityylejä sen pitkän rakentamisajan takia, noin 254 vuotta. Plaza de la Mercedilla, kiireinen aukio lähellä keskustaa, voit nauttia juomista yhdessä ihanista kahviloista ja ravintoloista auringossa, mutta katsella myös näyttävää taloa, jossa kuuluisa taidemaalari Pablo Picasso syntyi. Jardin Botanico-Historico La Concepcion on rauhallinen ja trooppinen puutarha. Paikka viettelee sinut tuhansilla paikallisilla kasveilla, huvimajoilla, suihkulähteillä, kasvihuoneilla ja Casa Palacio palatsilla! Vuosittain järjestetyt festivaalit tekevät kaupungista kulttuurisesti vieläkin mielenkiintoisemman. Kaksi tärkeimmistä tapahtumista ovat Feria de Agosto elokuussa, suurin kesäjuhla Costa del Solissa ja Malagan elokuvajuhlat huhtikuussa.

  Tietenkin Malagasta löytyy paljon enemmän. Suunnitele loma tarpeeksi ajoissa, jotta et todella pääse unohtamaan mitään kohokohta. Kun olet valmis, vuokraa asuntoauto Malagasta ja jatka matkaa ympäri Espanjaa. Sinulla ei silloin ole paineita etsiä kalliita hotelleja tai ravintoloita, olet rennompi tien päällä ja säästät samalla paljon lomabudjetistasi. Kehotamme sinua täydentämään tarvikevarastoasi ennen lähtöä. Voit sitten aina laittaa ruokaa yhdessä lukuisista leirintäalueista.