Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS MOTORHOMES ITALY

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Motorhomes Italy edullisesti!

  Asuntoauton vuokraus Motorhomes ItalyAuto Europe tekee yhteistyötä monien johtavien vuokraamojen kanssa. Jos aiot vierailla Italiassa, Motorhomes Italy voi tarjota sinulle unelmiesi loman yhdessä Euroopan kauneimmista maista! Tämä on yritys, joka on erikoistunut asuntoautojen vuokraukseen kaikkialla Italiassa, ja heidän palvelun laatu ja korkea ammattitaito ovat olennainen osa yrityksen näkemystä. Suurena etuna asuntoauton vuokraukselle Motorhomes Italy vuokraamolta on heidän kymmenet vuokratoimistot moderneilla ja luotettavilla asuntoautoilla, jotka ovat saatavilla kaikilla suurimmilla Italian lentokentällä.

  Monivuotisen kokemuksen ansiosta asuntoautojen vuokrauksen markkinoilla, yritys tekee työtä parhaiden matkailuautojen valmistajien kanssa suurimmissa kaupungeissa, kuten Rooma, jotta he voivat vastata vaativimpiin asiakkaiden toiveisiin. Valitsemalla asuntoauton Motorhome Italy vuokraamolta, se takaa sinulle laajan valikoiman kaikenkokoisia ajoneuvoja jokaiseen tarpeeseen, oli sitten kyseessä pari, ystäväporukka tai lapsiperhe. He uskovat vahvasti, että matkustaminen asuntoautolla on paras tapa matkustaa ja tuntea todellinen vapauden tunne lomalla, ja siksi he ovat sitoutuneet auttamaan sinua löytämään oikean ajoneuvon parhaaseen hintaan matkalle Italiassa Auto Europen avulla!

  Vakuutus

  Jos valitset matkailuauton vuokrauksen Motorhomes Italy vuokraamolta, sinulta vaaditaan 1 400 euron omavastuu. Vuokrasi hintaan sisältyy pakollinen kolmannen osapuolen vakuutus, joka pitää sisällään kolmannen osapuolen omaisuuden katoamisen tai menetyksen. Hintaan sisältyy myös tiepalvelu ajoneuvolle ja matkustajille, sekä kansainvälinen vakuutusturva matkustettaessa EU:ssa. Vakuutus ei kuitenkaan kata kaikkia osia, kuten henkilökohtaisia tavaroita, ajoneuvon osia, tuulilasia, ikkunoita, renkaita, kattoa ja radiota.

  Tarjolla olevat lisävarusteet

  Tavallisten ajoneuvossa olevien laitteiden lisäksi vuokraamo tarjoaa lisämukavuuksia, kuten keittiötarvikkeita, leirintäpöytiä ja tuoleja, lastenistuimia, polkupyöriä, navigaattorin jne. Jotta voit lisätä henkilökohtaista mukavuuttasi lomasi aikana, voit vuokrata haluamasi mukavuudet paikan päällä tai valita osan niistä ennakkoon verkkosivuillamme. Varmistamme puolestasi vuokraamolta, onko nämä varusteet saatavilla ja voimme kertoa sinulle niiden hinnan.

  Tärkeää tietoa asuntoauton vuokraukselle Motorhomes Italyn kanssa

  Lentokentälle saapumisen jälkeen sinut joko toivottaa tervetulleeksi Motorhomes Italy -henkilökunta, joka vie sinut vuokraamoon asuntoauton luovutusta varten (jos siirtopalvelun hankkii etukäteen), tai voit siirtyä suoraan noutopisteeseen, missä sinulle esitellään varaamasi ajoneuvo. Vuokraamossa sinulle annetaan yksityiskohtainen esitys, miten kaikki toimii asuntoautossasi. Ei ole väliä, oletko kokenut matkailuauton käyttäjä tai vain aloittelija, henkilökunta auttaa mielellään kaikissa kysymyksissä. Matkailuauton vuokraus Motorhomes Italyn kautta on helppoa ja yksinkertaista, ja sinua autetaan matkasi jokaisessa vaiheessa.

  Motorhomes Italyn ajoneuvovalikoima

  Yleensä yksi parhaimmista hyödyistä asuntoauton vuokrauksessa Motorhomes Italyn kanssa on se, että ajoneuvot eivät ole vanhempia kuin 30 kuukautta ja ne uusitaan vuosittain asiakkaiden vaatimusten täyttämiseksi. Asuntoautojen vuokrahintaan sisältyy:

  • Varustettu keittiö, jossa on kaasu-uuni ja pesuallas
  • Varustettu kylpyhuone pesuallas, wc ja suihku
  • Lämmitys
  • Tiepalveluvakuutus mekaaniselle rikolle 24/7
  • Mahdollisuus ajaa kaikkialla Euroopan unionissa

  Ryhmä A

  Motorhomes Italy - Ryhmä A
  Nukkumapaikat: eninttän 4 henkeä
  Kategoria: B-luokka
  Pituus: 6.8 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Ihanteellinen valinta pienelle perheelle, kenellä on yksi tai enintään kaksi lasta. Siinä on mukava kahden hengen vuode ja edessä alasvedettävä parivuode (tai muutettava ruokailualue kahdelle) sekä runsaasti säilytystilaa takana olevan parivuoteen alla.

  Ryhmä B

  Motorhomes Italy - Ryhmä B
  Nukkumapaikat: enintään 5 henkeä
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 6.9 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Ihanteellinen valinta perheelle, kenellä on enintään 3 lasta. Ajoneuvossa on mukava parivuode ohjaamon yläpuolella ja takana oleva parisänky, jonka voi vaihtaa ruokailupöydäksi. Tämä asuntoauto on erittäin suosittu, koska se tarjoaa erinomaisen vastineen rahalle.

  Ryhmä C

  Motorhomes Italy- Ryhmä C
  Nukkumapaikat: enintään 6 henkeä
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 7.0 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Ihanteellinen valinta 4 aikuiselle ja korkeintaan 2 lapselle. Siinä on mukava parivuode ohjaamon yllä ja takana oleva parivuode, jonka voi vaihtaa ruokailupöydäksi. Suuri säilytyslokero sijaitsee takana olevan parisängyn alla.

  Ryhmä D

  Motorhomes Italy - Ryhmä D
  Nukkumapaikat: enintään 7 henkeä
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 7.0 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Ihanteellinen valinta 5 aikuiselle, ketkä matkustavat yhden lapsen kanssa. Siinä on mukava ohjaamon yläpuolella sijaitseva ja takana oleva parivuode kahdella muutettavalla ruokailupyödällä (yksi suurempi ja toinen lapselle).

  Mistä noudan asuntoautoni Motorhomes Italyltä

  Motorhomes Italy tarjoaa valikoiman parhaita kohteita ympäri maata (Milano, Venetsia, Rooma jne.). Ne sijaitsevat strategisesti lähellä tärkeimpiä Italian lentokenttiä. Tarkempia tietoja löydät varausprosessin aikana.

  Suosituimmat noutokohteet

  MILANO
  Milan Malpensa
  Ferno,
  21010 Varese
  FIRENZE
  Florence Pretola
  Via del Termine, 11,
  50127 Firenze
  ROOMA
  Rome Fiumicino
  Via dell' Aeroporto di Fiumicino,
  00054 Fiumicino (RM)
  VENETSIA
  Venice Marco Polo
  Viale Galileo Galilei, 30
  30173 Venetsia

  Voit selailla eri vuokraamoja ja varata matkailuautosi suoraan verkkosivuillamme tai ottaa yhteyttä varausasiantuntijoihimme sähköpostitse osoitteessa muccampers@autoeurope.de tai soittamalla yläkulmassa näkyvään palvelunumeroon aukioloaikojen aikana. Tiimimme antaa neuvoja vuokraehdoista ja vastaa kaikkiin kysymyksiin.