Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS NAPOLI

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Napoli

  Italian Napolin kaupunki on vilkas, jossa on lukuisia baareja, kahviloita ja ravintoloita. Matkailijat voivat helposti kuluttaa aikaa vierailemalla monilla kaupungin mielenkiintoisilla nähtävyyksillä ja majesteettisissa rakennuksissa. Kaupungin perustivat kreikkalaiset ensimmäisellä vuosituhannella eKr. ja se on ollut asutettu siitä lähtien. Käy Napolin arkeologisessa museossa, Via San Gregorio Armenolla tai Teatro di San Carlossa, joista kaikki ovat hämmästyttäviä paikkoja. Asuntoauton vuokraus Napolissa on paras lähteä kaupungin ulkopuolelle maaseudulle ja tutustua maagiseen Napolin rannikkoon. Amalfin rannikko ei ole kaukana, jota voit lähteä tutkimaan kiertomatkalla hämmästyttävää rannikkotietä pitkin. Myös Pompejin kaupunki on Napolin lähellä ja helposti tavoitettavissa asuntoautolla.

  Napolin kaupungissa on lukuisia kauniita piazzoja, palatseja ja linnoja. Piazza del Plebiscito on tärkein piazza, kaunis aukio, jonka molemmissa päissä komeilevat leijonat ja keskeltä löytyy pari merkittävää patsasta. Napolin katedraali on kiinnostava myös heille, ketkä ovat kiinnostuneita arkkitehtuurista. Nauti aitoa napolilaista pizzaa paikallisissa pizzerioissa, joka monien mielestä on se ainut oikea maailmassa. Vielä tänäkin päivänä aktiivinen tulivuori Vesuvius on vain lyhyen matkan päässä Napolista, joka tarjoaa uskomatonta luonnon kauneutta ja ulkoaktiviteettejä.

  Asuntoauton vuokraus on hyvin yksinkertaista ja suoraviivaista Auto Europen kautta. Vuosien kokemus on avustanut meitä kilpailukykyisten tarjousten tarjonnassa laajalla valikoimalla matkailuautoja. Asuntoautojen varausasiantuntijamme ovat tavoitettavissa helposti puhelimitse tai sähköpostilla. He voivat vastata kaikkiin kysymyksiisi ja tehdä varauksen tarvittaessa puolestasi. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää suojattua verkossa olevaa varausjärjestelmää, jonka avulla voit tarkastella, verrata ja varata mahdollisimman pienellä vaivalla.

  Leirintäalueet Napolin seudulla

  Napolin lähellä ja ympäri kaupunkia on useita leirintäalueita. Matkailuauton vuokraus Napolista on ihanteellinen vaihtoehto, sillä pääset suoraan itsellesi sopivalle leirintäalueelle noudon jälkeen. Leirintäalueet ovat kaikki moderneja, niissä on runsaasti tilaa sekä turvallinen ja ystävällinen ympäristö. Hinnat ovat halvempia hintoja verrattuna kaupungissa sijaitseviin hotelleihin. Jotkut leirintäalueet sijaitsevat kaupungin sisällä, mikä tekee niistä ihanteellisen heille, ketkä haluavat pysyä keskustassa. Listasimme neljä leirintäaluetta, joita suosittelemme sinulle alueella.

  Campeggio Vulcano Solfatara Avoinna ympäri vuoden, tämä leirintäalue sijaitsee Solfataran luonnonpuistossa noin 10 kilometriä Napolin pohjoispuolella, jolta pääsee kaupunkiin helposti paikallisella julkisilla liikenteellä. Leirintäalue kattaa 30 000 neliökilometriä, joten täydellisen paikan löytäminen tuskin on liian vaikeaa. Viihteen osalta tarjolla on uima-allas, leikkipaikka, höyrysauna (jossa on luonnollista tulivuorivettä), jalkapallokenttä, ravintola, pieni kauppa, pöytätennistä ja keilailua. Tarjontaan kuuluu myös pesutupa, wc, suihku, täysi matkailuauton palvelu ja Wi-Fi vieraille.
  Camping Sant’Antonio Tämä perheomistuksessa oleva leirintäalue tarjoaa vierailijoilleen runsaasti rauhaa ja hiljaisuutta. 10 000 neliömetrin kokoisen alueen rajojen sisältä löytyy runsaasti appelsiini-, sitruuna-, oliivi- ja pähkinäpuita. Käytössäsi on myös pieni ruokakauppa, baari, ravintola, keittiö, wc- ja suihkutilat kuumalla vedellä. Rannoille pääsee helposti ja lähin niistä sijaitsee vain 5 kilometrin päässä. Saatavilla on myös retkiä paikallisille nähtävyyksille ja Napolin keskustaan.
  Camping Pompei Camping Pompei sijaitsee Napolin eteläpuolella vain 35 minuutin päässä. Leirintäalueella on ravintola, kahvila, suihkut ja Wi-Fi. Palvelut ovat vain kahden korttelin päässä ja leirintäalueen sijainti on täydellinen, jos haluat käydä Pompejin historiallisilla raunioilla. Leirintäalue tarjoaa kuumaa vettä ja runsaasti ystävällistä italialaista vieraanvaraisuutta. Se sijaitsee kuitenkin vilkkaalla tiellä, mutta sen läheisyys matkailukohteisiin tekee siitä loistavan paikan lyhyelle oleskelulle.
  Villaggio Spatacus Tämä leirintäalue on loistava pakopaikka, jos haluat olla luonnon keskellä. Runsas määrä ikivihreitä kasveja ja sitrushedelmäpuita, kukkapenkkejä ja mainio Välimeren ilmasto odottavat sinua täällä. Leirintäalue tarjoaa perheomisteisen ravintolan ja pizzerian sekä pesulapalveluita, leikkikentän ja täyden asuntoautopalvelun - jätteenkäsittelyn, kaasupullojen täytön jne. Suihkuissa ja wc-tiloissa on myös kuumaa vettä. Tämä leirintäalue on myös lemmikkieläinystävällinen, joten voit tuoda koirasi mukana huoletta.

  Saatavilla olevat asuntoautot Napolissa

  Asuntoauton vuokraus Napolista kauttamme tarjoaa suurten valikoiman ja oikean valitseminen voi joskus olla hämmentävää. Alla on neljä matkailuautoa, jotka ovat vuokrattavissa Napolissa. Kaikissa, paitsi Sporty asuntoautomallissa on vakiona keittiö, suihku ja wc. Urheilullisesta mallista löytyy valitettavasti vain keittiö. Se on myös pienin neljästä mallista, jonka pituus on 4,97 metriä. Kuten aiemmin mainittiin, tämä ajoneuvo tarjoaa vain keittiön, mutta sisällä voi nukkua jopa neljä henkilöä kahdella parivuoteella. Käytettävissä olevat mallit eivät ole vuotta 2015 vanhempia ja niissä on manuaalivaihteisto ja dieselmoottori. Explorer matkailuautosta löytyy makuupaikka kahdelle parivuoteella ja tarjoaa runsaasti mukavuutta ja tilaa. Mallit ovat peräisin vuodelta 2017 ja niissä on manuaalivaihteisto ja tehokas dieselmoottori. Vain 5,37 metriä, tämä asuntoauto ei ole liian suuri liikkumaan kapeilla teillä.

  Adria on 7,38 metriä pitkä ja siihen mahtuu jopa neljä matkustajaa. Ajoneuvossa on yksi parivuode ja kaksi yhden hengen sänkyä, jossa on vakiona ilmastointi ja lämmitys. Ajoneuvot ovat vuosien 2017 ja 2019 väliltä. Jos etsit enemmän nukkumapaikkoja, harkitse D-luokan matkailuautoa. Tässä ajoneuvossa voi nukkua jopa seitsemään ihmistä kahdella parivuoteella ja kolmella erillisellä vuoteella. Sinulla on vielä 6,9 metrisessä autossa paljon tilaa seitsemälle hengelle. Tässä ajoneuvossa on lämmitys. Edellä mainittuihin asuntoautoihin kuuluvat vakiona jäte- ja vesisäiliöt. Tämän lisäksi, jos se ei ole vielä varustettu lämmittimellä, sitä voi pyytää lisämaksusta, samoin kuin pyörätelineitä ja lastenistuimia.

  Explorer asuntoauto

  Sporty asuntoauto

  Explorer

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 5.3 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Sporty

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 5 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Adria asuntoauto D-luokan asuntoauto

  Adria

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: B-luokka
  Pituus: 7.3 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  D-luokan asuntoauto

  Nukkumapaikat: 7 henkeä
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 6.8 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Lisätietoa Napolista

  Napolinlahdella sijaitsevassa kaupungissa vallitsee lievä Välimeren ilmasto lämpimillä kesillä ja leudoilla talvilla. Kaupunki sijaitsee kahden tulivuoren välissä Amalfin rannikko etelässä ja legendaariset roomalaiset Pompejin rauniot kaupungista pohjoiseen. Ne sijaitsevat vain vajaan kolmen tunnin ajomatkan päässä Roomasta, Italian pääkaupungista. Läheisille saarille pääsee helposti lautalla, joilla sinun tulisi ehdottomasti käydä, jos olet alueella. Itse kaupunki sijaitsee noin 450 metriä merenpinnan yläpuolella ja pitää sisällään 30 ainutlaatuista kaupunginosaa. Kaupungin väkiluku on vajaat miljoona, mutta suurkaupunkialueet mukaan luettuna luku voi nousta jopa 4,4 miljoonaan. Napoli on Italian neljänneksi vahvin talous, jonka ansiosta sillä on merkittävä rahtiterminaali ja yksi alueen vilkkaimmista satamista.

  Matkailuauton vuokraus Napolista tarjoaa mukavuutta vieraillessa Pompejin historiallisessa kaupungissa, kuuluisalla Vesuviuksen vuorella, Casertan kuninkaallisessa palatsissa tai lähde matkaan vaikkapa Italian pohjoisosiin saakka Milanoon. Harkitse vierailua Ovon, Sant'Elmon tai Nuovon linnoissa, jotka ovat kaikki upeita esimerkkejä Napolin rikkaasta historiasta. Jos etsit rauhaa, tutustu Napolin upeisiin puistoihin, kuten Parco Vergiliano, Parco Letterario di Nisida tai Mount Somma. Lopuksi, älä unohda ajaa Amalfin rannikolla ja ihastella upeita näkymiä.