Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS ROAD BEAR RV

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Road Bear RV – Parhaat tarjoukset!

  Asuntoauton vuokraus Road BearUSA on ihanteellinen maa kiertomatkoja varten ja asuntoauton vuokraus antaa sinulle parhaan mahdollisuuden käyttää aikaasi mahdollisimman monipuolisesti, ja nähdä tämän maan parhaimmiston. Nauti sen erikoisista maisemista, viehättävistä kylistä ja henkeäsalpaavasta luonnosta mukavasti asuntoautossasi.

  Amerikkalainen vuokraamo Road Bear RV on toiminut asuntoautojen markkinoilla vuodesta 1980, joka varmistaa aina asiakkaan tyytyväisyyden, mikä on pysynyt pitkään yrityksen etusijalla. Heidän suurin vahvuus on laatu ja he jatkuvasti etsivät uusimpia asuntoautojen malleja varmistaakseen, että voit kokea kaikkein jännittävimpiä seikkailuja tien päällä. Asuntoauton vuokraus Road Bearilla tarjoaa mahdollisuuden vuokrata asuntoauton yhdestä kohteesta ja palauttaa sen toiseen, mikä antaa sinulle mahdollisuuden kokea USA:n kauneuden ja takaa sinulle unohtumattoman matkan!

  Vakuutus

  Premium VIP suoja (sisältää toissijaisen, kattavan ja kolarisuojan vuokra-ajoneuvoille 1,000$ US omavastuulla per onnettomuus) ja julkinen vastuu (vakuutuksen kattaa 1,000,000$ US asti kolmannen osapuolen tapauksissa) sisältyvät kaikkiin vuokriin. Asuntoauton omavastuu on 1,000$ US, joka varataan turvatakuuna pääkuljettajan luottokortilta (debit-kortteja ei hyväksytä).

  Tarjolla olevat lisävarusteet

  Vuokraamo tarjoaa laajan valikoiman lisävarusteita, jotka voit valita varausta tehdessä verkossa. Ajoneuvoilla on rajoitetut kilometrit, eikä niiden mukana tule keittiö- tai henkilökohtaisia varusteita, mutta voit lisätä ne varaukseen erikseen (lisätiedot ja hinnat löytyvät verkkosivuiltamme) tai voit valita "kaiken sisältävän paketin". Tämä paketti on hyvin käytännöllinen ja tarjoaa rajoittamattomat kilometrit, keittiö- ja henkilökohtaiset varusteet, navigaattorin, retkeilypöydän ja -tuolit ja valmistelumaksun, eli miltei kaiken, mitä tarvitset nauttiakseen asuntoauton vuokrauksesta Road Bearilta. Jotta saatavuus voidaan taata, suosittelemme vahvasti, että varaat kaikki lisävarusteet hyvissä ajoin.

  Tärkeää tietoa asuntoauton vuokraukselle Road Bearin kanssa

  Kaikkien kuljettajien on oltava vähintään 21-vuotiaita (26-vuotiaita USA:n ajokortin haltijoille). Suuri luottokortti, joka ei ole debit-kortti, on pakollinen, sekä asuinmaassasi myönnetty ajokortti ja passi tai henkilökortti (koskee vain USA:n kansalaisia). Joitakin matkustusrajoituksia sovelletaan: ajaminen Meksikoon on kielletty ja matkustaminen Kuolemanlaaksossa ei ole mahdollista 15. kesäkuuta - 15. syyskuuta. Jos suunnittelet matkustamista Alaskaan, Yukoniin tai Luoteisterritorioille, ilmoita siitä varaustiimille varausta tehdessä, sillä vuokraamon täytyy tietää siitä etukäteen. Ajoneuvot valmistellaan talvikautta varten 1. marraskuuta - 1. maaliskuuta, vaikkakin tilanne voi vaihdella noutokohteesta ja paikallisesta säästä riippuen. Tämän ajanjakson aikana ei ole mahdollista käyttää vettä ja jätevesijärjestelmää, kun lämpötilat putoavat nollan alapuolelle.

  Road Bearin ajoneuvovalikoima

  Ajoneuvovalikoima koostuu viidestä ajoneuvotyypistä ja kaikissa ajoneuvoissa on:

  • Täysin varustettu keittiö lavuaarilla, hellalla ja jääkaapilla/pakastimella
  • Kylpyhuone vessalla, suihkulla ja lavuaarilla
  • Rajoittamaton määrä kuljettajia
  • Ilmainen kuljetus vuokraamoon tietyiltä lentokenttähotelleilta, ja suurimmilta osilta kansainvälisiä lentokenttiä

  C-luokka 21-23 ft

  Road Bear - C2123 ft
  Nukkumapaikat: jopa 4 henkeä
  Kategoria: C-luokan asuntoauto
  Pituus: 6.4-7 metriä/21-23 jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensa
  Kompakti ja ketterä ajoneuvo, joka on täydellinen kahden aikuisen ja kahden lapsen perheille, tai pienille ryhmille, sillä täältä löytyy nukkumapaikat jopa 4 hengelle. Klikkaa tästä ja aloita virtuaalikierros.

  Class C 22-24 ft

  Road Bear - C22-24 ft
  Nukkumapaikat: jopa 5 henkeä
  Kategoria: C-luokan asuntoauto
  Pituus: 6.7-7.3 metriä/22-24 jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensa
  Täydellinen viiden hengen perheelle (esim. kolme aikuista ja kaksi lasta) tai ystäväporukalle, ketkä etsivät seikkailuja tien päällä. Klikkaa tästä ja aloita virtuaalikierros.

  Class C 25-27 ft

  Road Bear -C25-27 ft
  Nukkumapaikat: jopa 5 henkeä
  Kategoria: C-luokan asuntoauto
  Pituus: 7.6-8.2 metriä/25-27 jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensa
  Nukkumapaikkoja on jopa viidelle hengelle sohvalla, parisängyllä takaosassa ja parisängyllä ohjaamon yläpuolella. Klikkaa tästä ja aloita virtuaalikierros.

  Class C 28-30 ft

  Road Bear -C28-30 ft
  Nukkumapaikat: jopa 6 henkeä
  Kategoria: C-luokan asuntoauto
  Pituus: 9.1-9.7 metriä/30-32 jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensa
  Tämä kodikas ja mukava asuntoauto sopii jopa kuudelle hengelle, mikä tekee siitä täydellisen suurille perheille tai kaveriporukalle. Siitä löytyy kaksi parisänkyä ja kaksi yhden hengen sänkyä. Klikkaa tästä ja aloita virtuaalikierros.

  Class A 30-32 ft

  Road Bear - A30-35 ft
  Nukkumapaikat: jopa 6 henkeä
  Kategoria: A-luokan asuntoauto
  Pituus: 10.36-10.66 metriä/34-35 jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensa
  Tässä luksusluokan asuntoautossa on kaksi parisänkyä ja kaksi yhdenhengen sänkyä, sekä paljon lisävarusteita, mitkä takaavat hyvin rentouttaavan ja nautinnollisen kiertomatkan. Klikkaa tästä ja aloita virtuaalikierros.

  Mistä noudan asuntoautoni Road Bearilta

  Road Bearilla on seitsemän suosittua kohdetta Yhdysvalloissa ympäri maata lännestä itään, mukaan lukien San Francisco, Denver, Seattle ja Orlando. Matkailuauton vuokraus Road Bearilla sisältää kuljetuspalvelun tietyiltä lentokenttähotelleilta ja useimmilta kansainvälisiltä lentokentiltä (lisätietoja löydät vuokraamon verkkosivuilta tai tarkista varaustiimiltämme). Jos matkustat mannertenvälisellä lennolla Etelä-Amerikasta, ota huomioon, että ajoneuvon noutaminen ei ole mahdollista samana päivänä, kun saavut kohteeseen. Sinun pitää myös soittaa Road Bearin vuokraamoon kaksi tai kolme päivää ennen noutopäivää, jotta kuljetus voidaan järjestää. Kuljetuksen aika on yleensä klo 12.30 jälkeen maanataista perjantaihin, lauantaisin kuljetus kulkee vain aamuisin, sillä vuokraamo sulkeutuu klo 13.00.

  Road Bear RV:n suosituimmat noutokohteet

  DENVER
  Road Bear RV
  7685 Dahlia Street
  Commerce City (Denver) CO 80022
  LAS VEGAS
  Road Bear RV
  4730 Boulder Highway
  Las Vegas NV 89121
  LOS ANGELES
  Road Bear RV
  28404 Roadside Drive
  Agoura Hills (Los Angeles) CA 91301
  NEW YORK
  Road Bear RV
  42 State Route 36 E
  Middletown (New York) NJ 07748
  ORLANDO
  Road Bear RV
  3800 W Colonial Dr, Suite B
  Orlando FL 32808
  SAN FRANCISCO
  El Monte RV
  6301 Scarlett Court
  Dublin (San Francisco) CA 94568
  >

  Valitse Road Bear RV seuraavaa kiertomatkaa varten! Voit vuokrata asuntoauton verkkosivuiltamme tai ottamalla yhteyttä vuokra-asiantuntijaamme puhelimitse tai sähköpostilla. Tiimimme voi neuvoa sinua kaikkia vuokraehtoja koskien ja vastaa kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi.