Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS SEATTLE

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Seattle

  Henkeäsalpaavan maiseman ympäröimä energinen Seattle on valikoiva yhdistelmä arvostettua taidetta ja modernia kulttuuria. Se on yksi maailman upeimmista kaupungeista ja erinomaisten ruokapaikkojen keskus, täynnä näkemisen arvoisia nähtävyyksiä. Hyödynnä asuntoauton vuokrausta Seattlessa käyttämällä tätä kaunista kaupunkia täydellisenä tukikohta kiertomatkallesi Pohjois-Amerikan hämmästyttävällä Tyynenmeren luoteisalueella. Auto Europe on yksi johtavista autovuokraamoista, joka tarjoaa parhaat hinnat, mukaan lukien laajan valikoiman asuntoautoja Seattlessa. Tutustu Seattlen keskustaan kaikilla mukavuuksilla ja joustavuudella, minkä asuntoauto voi tarjota, säästää rahaa hotelli- ja ravintolakuluissa, kotimaan lennoissa jne. Hyödynnä Auto Europen tarjoamaa asuntoautojen vapautta ja joustavuutta matkustamalla edelleen vaikkapa Vancouveriin, San Franciscoon ja muihin tärkeisiin kohteisiin Luoteis-USA:ssa.

  Seattle on yksi suosituista matkailukohteista asuntoautomatkailulle ja täydellinen aloituspiste seuraavalle seikkailulle. Seattlen rento asenne ja monipuoliset asuinalueet ovat enemmän kuin tasainen pilvinen sää. Lisäksi täältä löytyy joitakin maan parhaimmasta kahvista ja kukoistavia taiteellisia tapahtumia, runsaasti historiaa, kulttuuria ja kun sää sallii, jännittäviä ulkoilumahdollisuuksia. Veden ympäröimänä kaupungin suosituimmat ulkoilumahdollisuudet ovat melonta, vaellus ja retkeily. Olympia kansallispuisto lännessä, Cascaden vuoret idässä, Vancouver pohjoisessa ja Portland etelässä, täältä löytyy tarpeeksi tekemistä ja seikkailumahdollisuuksia täyttää halusi koko vuodeksi. Tähän ei edes vielä lasketa mukaan sitä kaikkea, mitä voit tehdä yhdensuuntaisella kiertomatkalla toiseen kaupunkiin!

  Leirintäalueet Seattlen seudulla

  Washingtonin kauniissa osavaltiossa USA:n luoteisosassa on erinomainen valikoima asuntoautojen retkeilyalueita joista valita, mukaan lukien monet, jotka ovat lyhyen matkan päässä Seattlesta ja sen ympäristöstä.

  Leavenworth KOA Wenatchee joen ja Cascade vuorten ympäröimä Seattlen itäpuolella sijaitseva Leavenworth on maaseudun korkealaatuinen leirintäalue, joka tarjoaa hyvän valikoiman asuntoautojen parkkialueita täydellä palvelulla. Avoinna ympäri vuoden, puiston perheystävällinen toiminta sisältää elokuvailtoja, vaununajoja, hauskoja polkupyöriä ja lasten leikkipaikan.
  Lone Fir Lone Fir Resort sijaitsee idyllisellä paikalla Seattlen eteläpuolella, ja on loistava tukikohta levätä, virkistäytyä ja rentoutua Washingtonin osavaltion maaseudun sydämessä. Asiakkaille on taattu paljon hupia klubitalossa, jossa on arcade-pelejä, uima-allas, pingispöytä ja kesällä karaoke. Kaikki asuntoautojen parkkipaikat ovat noin 14 metrin pituisia ja sisältävät grillipaikan ja piknikpöytiä.
  Elwha Dam Kaupungista länteen ja Olympic kansallispuiston pohjoispuolella sijaitseva Elwha Dam RV Park on avoinna ympäri vuoden yli 50:llä paikalla, jossa on hyvä valikoima paikan päällä olevia palveluita, kuten ilmainen Wi-Fi, suuri pesula ja kätevä lemmikkipalvelu. Leirintäalueen keskeinen nähtävyys on sen upea ympäristö rehevän vihreän metsän, järvien ja vesiputouksien keskellä, ja sen läheisyys Tyynellemerelle.
  Ocean Bay Seattlen lounaispuolella sijaitsee Ocean Bay Mobile & RV Park, perinteinen perheomisteinen yritys pitkällä niemimaalla, joka kulkee yhdensuuntaisesti meren kanssa. Asuntoautopalveluihin kuuluvat 35 täyden palvelun paikkaa ja useita nähtävyyksiä lähellä, kuten kaksi golfkenttää, karpalomuseo ja pitkä hiekkaranta.
  Mineral Lake Sisämaassa Seattlen eteläpuolella, Mineral Lake Resort on yksi Washingtonin osavaltion alueen kauneimmista leirintäalueista. Mount Rainierin varjossa vierailijoilla on runsaasti ulkoilumahdollisuuksia, kuten rentouttavia veneretkiä ja laiturikalastusta järvellä.

  Saatavilla olevat asuntoautot Seattlessa

  Auto Europe tarjoaa matkailuautojen vuokrausta Seattlessa ja muualla Yhdysvalloissa suurella valikoimalla. Pienemmällä porukalla valitse pienemmistä asuntoautoista, kuten C19 Compact, jossa on tilaa kolmelle hengelle (yksi parivuode ja yksi yhden hengen vuode) ja Cygnus RV sopii viidelle henkilölle. Suurempiin asuntoautoihin, kuten suosittu Perseus RV, voi majoittua jopa kuusi henkilöä, jossa on täysi valikoima moderneja mukavuuksia, kuten keittiö, suihku ja wc.

  C19 Compact asuntoauto Cygnus RV

  C19 Compact

  Nukkumapaikat: 3 henk.
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 5.7 metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  Cygnus RV

  Nukkumapaikat: 5 henk.
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 8.5-9.5 metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini
  Pioneer Perseus RV 30-33ft

  Pioneer 22-25ft

  Nukkumapaikat: 5 henk.
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 6.7-7.6 metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  Perseus RV

  Nukkumapaikat: 6 henk.
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 9-10 metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  Lisätietoa Seattlesta

  Yhdysvaltojen Tyynenmeren luoteisnurkkassa sijaitseva Seattle (tunnetusti tunnetaan nimellä Emerald City) on huippuluokan metropoli, joka on siunattu vertaansa vailla olevalla paikalla Tyynellämerellä. Seattle on parhaiten tunnettu kahviloissaan (ensimmäinen Starbucks avattiin vuonna 1971), musiikkiklubeista, kalaravintoloista ja muista ensiluokkaisista ravintoloista ja upeista panoraamanäkymistä ympäröiville Cascaden vuorille. Seattlea ympäröi vesi, joten suurin osa vierailuista alkaa kaupungin vilkkaalta ranta-alueelta. Upeassa Seattlen keskustassa pidettiin vuonna 1962 maailmannäyttely, ja on nykyään näyttämö vilkasta viihde- ja taidemuseoelämää, erityisesti erinomaisessa Pop-kulttuurin museossa. Lyhyt kävelymatka etelään vie sinut vaikuttavaan Seattlen taidemuseoon, jossa on yli 25 000 teosta kaikkialta maailmasta, mukaan lukien erittäin harvinainen kokoelma modernia ja intiaani-amerikkalaista taidetta. Yhtä suosittu on läheinen Seattlen akvaario, joka tarjoaa laajan valikoiman huippuluokan näyttelyitä ja nähtävyyksiä sekä aikuisille että lapsille. Seuraava pysäkki akvaarion jälkeen on kaupungin kuuluisa Pike Place Market, joka on alkuperäisen Starbucks kahvilan ja Seattlen instituution kotipaikka jo yli 100 vuotta, joka tekee siitä vanhimman maanviljelijämarkkinapaikan Yhdysvalloissa.

  Kustannustehokas tapa vierailla kaupungissa ja muissa keskeisissä paikoissa Washingtonin osavaltiossa on asuntoauton vuokraus Seattlessa, mikä säästää rahaa hotelli-, ateria- ja kotimaan lentojen kuluissa. Auto Europen asuntoautolla USA:ssa voit tutustua Seattleen ja sen ympäristöön kiireettömästi ja itsenäisesti omaan tahtiisi, ja noutaa tai palauttaa ajoneuvo läheisellä Seattle Tacoman kansainvälisellä lentokentällä. Vaihtoehtoisesti voit myös nauttia rauhallisesta ajasta Amerikan Tyynenmeren rannikolla ja noutaa asuntoauto Seattlessa ja palauttaa sen useita päiviä tai viikkoja myöhemmin esimerkiksi Denverissä tai Los Angelesissa.