Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS SALT LAKE CITY

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Salt Lake City

  Salt Lake City on unelmakohde ihmisille, ketkä vierailevat Amerikan upeilla lounaisalueilla, sen suurilla visuaalisilla, draamaa tihkuvilla tasankojen panoraamanäkymillä ja suurella kimmeltävällä järvellä, jota vasten kohoaa pitkä linja lumihuippuisia vuoria. Kaupungin vilkkaassa kaupunkikeskuksessa on runsaasti kulttuurista monimuotoisuutta, palkittuja ravintoloita ja kukoistava taiteiden näyttämö, mikä tekee siitä Utahin upean osavaltion sydämen. Täällä myös monet villin lännen silmiinpistävät jäljet ja menneisyys näkyvät edelleen. Yllättävän kasvavalla Salt Lake Cityllä on paljon tarjottavaa matkailijoille, etenkin Utahin luonnonhistoriallinen museo, Utahin nykytaiteen museo ja kiehtova Clark-planetaario, jossa sijaitsee laaja valikoima harvinaisia näyttelyitä, jotka kuvaavat avaruustutkimuksen historiaa. Älä kuitenkaan jää pelkästään tämän kaupungin lumoon. Asuntoauton vuokraus Salt Lake Citystä tarjoaa sinulle parhaimman mahdollisen vapauden tutkia Utahin muita aarteita, jonka avulle pääset jopa vilkkaaseen Las Vegasiin asti.

  Vuonna 1954 perustettu Auto Europe on johtava alan autonvuokrauksen välittäjä, joka tekee yhteistyötä kaikkien huipputason vuokraamojen kanssa, ja toimii tällä hetkellä 24,000 eri noutokohteessa yli 180 eri maassa. Auto Europe ei ole ylpeä ainoastaan siitä, että se takaa maailman alhaisimmat autonvuokrauksen hinnat, mutta tarjoaa myös laajan valikoiman ajoneuvoja ja palveluita, kuten asuntoautojen vuokrausta. Utahin osavaltiossa kiertäviä teitä on helppo matkustaa Auto Europen asuntoautoilla, ja kun olet tutustunut Salt Lake Cityyn kunnolla, sinulla on aina mahdollisuus matkustaa kauempana sijaitseviin USA:n kohteisiin ja nähdä muiden osavaltioiden nähtävyyksiä. Nevadassa ja Coloradossa löytyy omalaatuisia tutkimisen arvoisia kohteita, mukaan lukien Las Vegas ja Denver.

  Leirintäalueet Salt Lake Cityn seudulla

  Kun vierailet salt Lake Cityssä, huomaat, että kaupungissa ja sen ympäristössä on laaja valikoima leirintäalueita, joista valita. Ne tarjoavat runsaasti matkailuautopaikkoja ja jokaisesta löytyy laaja valikoiman palveluja ja mukavuuksia, mikä myös helpottaa matkailuauton vuokrausta Salt Lake Cityssä.

  Salt Lake City KOA Keskustaa lähimpänä oleva leirintäalue Salt Lake City KOA tarjoaa perinteisen leirintäelämyksen, jossa on runsaasti tilaa ja varjoa kaupungin tärkeimpien nähtävyyksien lähellä. Paikan päällä on kaksi asuntoautojen pesuyksikköä, poreallas ja sauna, oma koirien ulkoilualue ja uima-allas.
  Lagoon Lagoon leirintäalue sijaitsee teemapuiston alueella lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta pohjoiseen, jonka kuvataan olevan paikka rentoutua ja leikkiä kauniilla varjostetulla alueella. Avoinna kausiluonteisesti, alue tarjoaa pääsyn yli viiteenkymmeneen huvipuistolaitteeseen ja nähtävyyksille, sekä laajan valikoiman leirintäaluepalveluita, kuten pesula, ilmainen Wi-Fi ja lähikauppa.
  Pony Express Yksi parhaista asuntoautojen leirintäalueista Salt Lake Cityn lähellä, Pony Express sijaitsee hyvin lähellä sekä kaupunkia, että sen järveä. Se on hauska paikka yöpyä, jossa on paljon vapaa-ajanviettomahdollisuuksia paikan päällä, mukaan lukien vuokrattavia polkupyöriä, suurikokoinen shakkisetti, lasten leikkipaikka, uima-allas ja klubitalo. Siellä on myös pesula, lemmikkialue ja lähikauppa.
  Oquirrh Mountain Inn Oquirrh Mountain Inn sijaitsee kaupungin keskustan länsipuolella erinomaisella järvenrannalla ja se antaa retkeilijöille mahdollisuuden käyttää sähköä ja yöpyä Tooelen läänin kätevimmässä asuntoautojen leirissä. Huhtikuusta lokakuuhun avoinna oleva alue sijaitsee hyvällä paikalla monenlaisten aktiviteettien kesken, kuten hiihto, golf, kalastus ja erilaiset vesiurheilumahdollisuudet.
  Mountain Shadows Kaupungin eteläpuolella Utahin järven suunnassa Mountain Shadows tarjoaa laajan valikoiman mukavuuksia erittäin miellyttävällä maaseudulla. Asiakkailla on mahdollisuus käyttää lomakeskuksen paikan päällä olevaa apteekkia, ravintoloita, ruokakauppaa, pesulapalvelua, sisä- ja ulkoporealtaita sekä uima-allasta.

  Saatavilla olevat asuntoautot Salt Lake Cityssä

  Alle listasimme muutamia esimerkkejä Salt Lake Cityn asuntoautoista. Pariskunnille ja pienille perheille 5.7 metrinen C19 Compact on ihanteellinen ja ketterä asuntoauto, ja yksi taloudellisimmista vaihtoehdoista lähteä katselemaan nähtävyyksiä Salt Lake Cityssä. Suuremmassa C25 Standard asuntoautossa voi majoittua viisi henkilöä ja tarjoaa hyvän valikoiman moderneja mukavuuksia, kuten wc, suihku ja täysin varustettu minikeittiö. Asteikon huipulla on jopa 10.5 metriä pitkä vaikuttava AF34-luokan Standard ja varustettu kaikilla mukavuuksilla ja riittävällä nukkumatilalla jopa kahdeksalle hengelle. Se on ihanteellinen ystäväryhmille ja suurille perheille, jotka matkustavat yhdessä Utahin kauniissa osavaltiossa.

  C19 kompakti asuntoauto C25 Standard

  C19 Compact

  Nukkumapaikat: 3 henkeä
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 5.7 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensa

  C25 Standard

  Nukkumapaikat: 5 henkeä
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 7.6 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensa
  AF34 Standard FS31 Standard

  AF34 Standard

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: A-luokka
  Pituus: 10.5 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  FS31 Standard

  Nukkumapaikat: 8 henkeä
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 5 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  Lisätietoa Salt Lake Citystä

  Salt Lake City ja sen ympäristö ovat jännittävä kohteita, josta löytyy useita maailmanluokan hiihtokeskuksia Wasatchin vuoristolla, mukaan lukien Snowbasin, Powder Mountain ja Nordic Valley. Ei ole yllättävää, että vuonna 2002 pidetyt talviolympialaiset olivat yksi menestyksekkäimmistä. Suurin osa paikallisesta alueesta sijaitsee Wasatch-Cache kansallismetsän ympärillä, jossa on upeita maisemia ja kilometrejä pitkiä vaellus- ja pyöräilyreittejä. Monet syrjäisistä kaupungeista ja kylistä, jotka ovat lyhyen etäisyyden päässä Salt Lake Citystä, ovat onnistuneesti yhdistäneet matkailun, historian ja kulttuurin luodessa ainutlaatuisia paikkoja, joissa on hyvää ruokaa ja muita ainutlaatuisia vierailijakokemuksia ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä.

  Salt Lake Cityn ympärillä on monia tutkimisen arvoisia turistikohteita, kuten harvinaisia kalliorakennuksia, vanhoja kaivoskaupunkeja ja dinosauruksien fossiileja kaikkialla Utahin itäosassa, erityisesti Cleveland-Lloydin dinosauruslouhoksessa, josta on löydetty jopa 15 000 dinosaurusten luuta. Rautateistä kiinnostuneiden tulee vierailla Golden Spikella, joka sijaitsee Ison Suolajärven pohjoisrannikon lähellä, jossa Amerikan ensimmäiset mannertenväliset rautatiet yhtyivät vuonna 1869. Muutaman tunnin päässä Salt Lake Citystä sijaitsee lumoava Colorado Plateau, joka on yksi Pohjois-Amerikan kauneimmista alueista. Rehevän vihreiden jokilaaksojen ja kohoavien, tiheästi metsäisten tasankojen ansiosta koko aluetta on ilo tutkia ja täältä löytyy joitakin Pohjois-Amerikan parhaimmista leirintäalueista. Asuntoauton vuokraus Salt Lake Citystä sopii myös kiertomatkalle haluaville. Suuntaa vuorille ja matkalle järvien ympäri!