Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS MELBOURNE

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Melbourne

  Aloita Australian matkasi seikkailu Victorian osavaltion pääkaupungissa. Asuntoauton vuokraus Melbournessa helpottaa Australian toiseksi suurimman kaupungin tutkimista mukavammin ja joustavammin, kuin vuokra-autolla. Voit siis jättää kaupungin milloin tahansa ja lähteä itärannikolta Cairnsin, Perthin ja Brisbanen kaupunkeihin. Matkan varrella vietä yö yhdessä monista alueen leirintäalueista. Koe todellinen unelmaloma täynnä yllätyksiä ystävien tai koko perheen kanssa! Auto Europella et hyöhy ainoastaan laajasta valikoimasta edullisia vuokra-autoja, mutta erinomaiset tarjoukset sisältävät myös useita asuntoautoja. Katso itse ja varaa asuntoauto tänään - melko helposti nettisivujemme kautta tai puhelimitse!

  Leirintäalueet Melbournen seudulla

  Tutustu myös meidän leirintäalue-ehdotuksiin Melbournessa ja sen läheisyydessä, sillä olemme koonneet sinulle niistä muutaman. Kaikki paikat tällä listalla sopivat leirintäalueiksi asuntoautoille.

  Discovery Parks - Melbourne Tämä kompleksi sijaitsee 20 minuutin päässä Melbournesta ja tarjoaa yksinkertaisesti sähköä ja vettä. Julkisilla liikenneyhteyksillä pääset helposti vierailemaan keskeisille alueille. WiFi, uima-allas, sauna, kylpylä, lasten leikkipaikka ja hyvin varustettu askarteluhuone lupaa hauskan loman koko perheelle. Melbournen akvaario ja kart-rata Ace Karts puiston lähellä rikastuttaa tarjontaa.
  Melbourne BIG4 Holiday Parks Hieman alle puolessa tunnissa pääset keskustasta tälle leirintäalueelle. Riippuen valitusta pysäköintipaikan luokasta, saatavilla on sähköä ja vettä, jotkut paikat ovat varustettu pienellä ulkorakennuksella, joka toimii erillisenä pesutupana. Erityisiin palveluihin kuuluvat ulkoilmaspa, elokuvateatteri isolla näytöllä, aurinkolämmitteinen uima-allas ja paljon muuta.
  Discovery Parks - Geelong Tämän leirintäalueen saavuttamiseksi joudut ajamaan Melbournesta noin tunnin lounaaseen, kunnes saavut satamakaupunkiin Geelong. Alue sijaitsee Barwon joella ja on vain 15 minuutin päässä rannasta. Voit vierailla lähellä olevassa Geelong seikkailupuistossa, jossa on vesipuisto, jota etenkin lapsesi rakastavat. Alueella on saatavilla vettä ja sähköä.
  Wodonga Caravan & Cabin Park Matkalla Sydneyyn tämä paikka on ihanteellinen pysähdyspaikka. Noin kolme tuntia ja 20 minuuttia Melbournesta, Wodonga Caravan & Cabin Park tarjoaa viheraille veden ja sähkön. Voit pestä vaatteet, käyttää uima-allasta tai käydä ostoksilla kioskissa. Se on vain muutaman minuutin päässä Wodongasin keskustasta tai Alburyn puistosta.
  Caravan Park South Canberra Valitse tämän alue, kun olet ajanut suurimman osan matkasta Sydneyyn. Jälleen täältä löytyy sähkö ja vesi. Voit tehdä ostoksia puiston kioskissa ja välipalalla voit käydä Bistrossa. Caravan Parkista pääset Canberran keskustaan, Australian pääkaupunkiin, jolla on paljon tarjottavaa sekä päivällä, että illalla, tai vietä päivä Big Splash vesipuistossa.

  Saatavilla olevat asuntoautot Melbournessa

  Seuraavaksi näytämme joitakin esimerkkejä saatavilla olevista asuntoautoista Melbournessa. Vähintään kahdelle henkilölle Highball malli on hyvä päätös. Hi-Top antaa mukavasti nukkumatilaa kahdelle hengelle. Malli on noin 5 - 5,6 metriä pitkä ja varustettu keittiöllä ja vesisäiliöllä. Yhdelle matkailijalle lisää löytyy tilaa Jackpot asuntoautossa. Huolimatta pienemmästä pituudesta (4,54 - 5,1 metriä), kolmelle matkustajalle löytyy paikkoja nukkua autossa, kaksi parivuodetta ja yksi yhden hengen vuode. Saatavilla on myös keittiö ja vesisäiliö. Neljä sänkypaikkaa kahdella parisängyllä tarjoaa Explorer. 7,1 metrisessä asuntoautossa on myös keittiö, suihku ja wc. Seitsemän metrinen Frontier sopii kuuden hengen ryhmille. Kolme parisänkyä, keittiö, wc ja suihku ovat tämän ajoneuvon ominaisuuksia. Kaikista näistä malleista löytyy keittiökalusteet, vuodevaatteet ja tabletti navigointiohjelmistolla, joka sisältyy hintaan.

  Highball Jackpot

  Highball

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Hi Top
  Pituus: 4.64 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Benzin

  Jackpot

  Nukkumapaikat: 3 henkeä
  Kategoria: Hi Top
  Pituus: 4.65 - 5.55 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Bensiini
  Explorer Euro Deluxe

  Explorer

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 7.15 - 7.25 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel

  Euro Deluxe

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 7.7 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Melbournesta

  Melbourne on Victorian osavaltion tärkein politiikan, talouden ja kulttuurin keskus. Koko pääkaupunkiseudulla asuu noin 425 0000 ihmistä, mikä tekee Melbournesta Sydneyn jälkeen toiseksi suurimman Australiassa. Tällaisessa suuressa kaupungissa on paljon nähtävää. Aloita lukuisista mielenkiintoisista museoista, kuten Melbournen museo, joka on suuri museokompleksi monilla eri suuntauksilla, ne tarjoavat erityisesti kulttuurin kannalta paljon. Kaupungin kalenterin on täynnä ympäri vuoden erilaisilla tapahtumilla ja festivaaleilla. Esimerkiksi joka vuosi pidetään Melbourne Cupin päivä, joka on myös koko valtion vapaapäivä vuodesta 1877. Samana päivänä järjestetään myös maan suurin hevoskilpailu. Kesällä pidetään Melbournen kansainvälinen jazzfestivaali useilla konserteilla, jotka järjestetään baareissa ja klubeissa ympäri kaupunkia. Joillekin niistä ei ole edes pääsumaksua.

  Arkkitehtuurin kaupunki on enemmän, kuin yhden silmäyksen arvoinen. Yhdistelmä hyvin moderneja rakennuksia, kuten vaikuttava Eureka Tower ja vanhoja rakennuksia, kuten Royal Exhibition Building, tarjoaa houkuttelevan kaupunkikuvan. Muita kohokohtia ovat Shrine of Remembrance, Rialton Towers tai Flinders Street Railway Station. Royal Botanic Gardens puolestaan esittää suuren yleiskuvan monimuotoisesta kasvistosta Australiassa. Yhdessä muiden kasvilajien kanssa ympäri maailmaa, löydät täältä yli 10000 eri lajia. Voit viettää mukavaa aikaa Melbournen eläintarhassa. Lontoon eläintarha on Australian vanhimman eläintarhan jäljitelmä ja siellä asuu yli 320 lajia. Sen sijainti Port Phillip lahdella tarjoaa myös useita mahdollisuuksia ottaa aurinkoa merellä tai harjoittaa urheilua. Suositeltavia rantoja ovat Brighton Beach, St. Kilda Beach tai Williamstown Beach. Vuokraa asuntoauto Melbournessa ja matkaa tutkimaan vähemmän tunnettuja rantoja.

  Koska etäisyydet Australiassa ovat usein hyvin suuria, opit arvostamaan asuntoauton etuja nopeasti, etkä kadu matkailuauton vuokrausta Melbournesta. Aloita esimerkiksi matkasi Melbournessa ja aja kohti Sydneytä, joka on lähes yhdeksän tunnin ajomatka päässä. Asuntoautolla voit pysähtyä yhdelle leirintäalueista ja tehdä olosi mukavaksi. Pakkaa riittävsti mukaasi kaupungista etukäteen ja nauti juuri valmistettua ruokaa paikallisista elintarvikkeista. Nuku yösi kunnolla ja virkistävn suihkun jälkeen aamulla voit jatkaa pitkää matkaa hyvin levänneenä.