Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS BRISBANE

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Brisbane

  Edullisen autonvuokrauksen lisäksi löydät meiltä asuntoautoja erittäin edulliseen hintaan. Maailman johtavana autonvuokrauksen välittäjänä ja yli 60 vuoden kokemuksella tarjoamme asuntoautojen vuokrausta Brisbanessa lyömättömillä hinnoilla. Tutki koko Brisbanea, Queenslandia ja muita osavaltioita Australiassa nelipyöräisellä liikkuvalla hotellilla. Nauti rajoittamattomasta vapaudesta ja mukavuudesta retkeilylomalla punaisella mantereella. Vuokraa halutessasi asuntoautoja myös muista Australian kaupungeista, kuten Perth tai Melbourne. Auto Europen asuntoautojen asiantuntijat neuvovat sinua puhelimitse tai myös sähköpostilla.

  Leirintäalueet Brisbanen seudulla

  Olemme tehneet matkailuauton vuokrauksen Brisbanessa ja leirintäalueiden löytämisen helpoksi. Olemme koonneet listan parhaista leirintäalueista ja parkkipaikoista Brisbanessa, joka antaa yleiskuvan tiloista ja välineistä. Vuokraa ajoissa, varsinkin sesonkiaikana Australiassa monilla on samoja ideoita ja auntoautoille on varattava parkkipaikat aina hyvissä ajoin.

  Brisbane Holiday Village Brisbane Holiday Village tarjoaa ylellisyyttä ja kaikki edut lomakokemusta varten. Olipa sitten liikkeellä asuntovaunulla, matkailuautolla tai asuntovaunun kanssa, leirintäalue tyydyttää tarpeesi varmasti.
  Brisbane Gateway Resort Brisbane Gateway Resort sijaitsee suoraan Brisbanessa. Jos etsit kokonaan uutta lomakokemusta ja ystävällistä paikkaa asua ja rentoutua, sinun on ehdottomasti kokeiltava tätä upeaa kohdetta ja nähdä itse, mitä sillä on tarjota, ja niin lähellä kaupunkia!
  Newmarket Gardens Caravan Park Vain 4 km päässä kaupungin keskustasta sijaitseva leirintäalue tarjoaa rauhallisen tukikohdan, josta pääset tutustumaan kaikkeen, mitä Brisbanella on tarjota. Se on hyvin lähellä sairaaloita, Ballymorea, Suncorp stadionia, QLD museota ja kongressikeskusta.
  Aspley Acres Caravan Park Kaikki parkkipaikat ovat hyvin varustettuja ja nurmikolla. Kustakin yksiköstä löytyy naisten ja miesten suihkut, vessat ja maksulliset pyykkikoneet ja kuivausrumpu. Huomaathan, että lemmikit eivät ole sallittuja. Aspley on loistava paikka rentoutua, mutta jos haluat hieman enemmän toimintaa, lähialueella löytyy paljon vaihtoehtoja.
  Greenacres Capalaba Caravan Park Green Acres leirintäalue, joka sijatsee Redland Shiren Bushlandissa, on lähellä Capalaban ostoskeskuksia, Clevelandin satamaa ja Moretonin lahtea. Brisbane on vain 26 km päässä, Baysaarten ja Stradbroken lähellä ja 5 minuutin päässä Sirromet viinitilalta ja 30 minuutin päässä prinsessa Alexandran sairaalasta.

  Saatavilla olevat asuntoautot Brisbanessa

  Alla on muutamia esimerkkejä käytettävissä olevista asuntoautojen malleista Brisbanessa. 5,3 metriä pitkän Cheapa Trailfinderin etuna on avoin 2 hengen nukkumapaikka ja sen vieressä on pieni keittiö ja vesisäiliö. Mallit ovat vuodelta 2014 ja sitä vanhempia. Cheapa Hitop asuntoautossa on tilaa enintään 3 henkilölle ja on varustettu yhdellä kahden hengen ja yhdellä yhden hengen sängyllä (max. 50 kg), sekä keittiöllä, vesisäiliöllä ja ilmastoinnilla. Pituus on noin 5 metriä. Paremman varustuksen tarjoaa Pandora. Tämä asuntoauto tarjoaa nukkumatilaa 4 henkilölle kahdella parisängyllä, keittiöllä, suihkulla, vesalla, vesisäiliöllä ja jätevesisäiliöllä. Lisätietoja tästä ajoneuvosta saat varaussivultamme. Suuremmille perheille ja pienille ryhmille sopii Euro Deluxe. Noin 7,7-metrisestä autosta löytyy paljon, kuten kolme parivuodetta, keittiö, suihku, wc, vesisäiliö ja jätevesisäiliö. Tietenkin tämä ylellinen malli tarjoaa myös ilmastoinnin ja lämmityksen. Lisävarusteita, kuten retkeilypöytiä ja tuoleja voi varata etukäteen milloin tahansa ilman ongelmia.

  Trailfinder Cheapa Hitop

  Trail Finder

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Pop Top
  Pituus: 5.3 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Hitop Camper

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Hi Top
  Pituus: 4.9 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Bensiini
  Pandora RV Euro Deluxe

  Pandora RV

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 7.7 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel

  Euro Deluxe

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 7.7 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Brisbanesta

  Brisbane on vihreä kaupunki kadehdittavalla subtrooppisella ilmastolla, 8 tunnilla aurinkoa päivässä ja monipuolisella väestöllä. Se on yksi nopeimmin kasvavista kaupungeista Australiassa, kolmanneksi suurin Sydneyn ja Melbournen jälkeen ja tunnettu vilkkaista kaupunkialueista, Outdoor-elämäntavasta ja ystävällisistä paikallisista. Käy Brisbanessa ja löydä vähemmän turistisia alueita tässä suuressa kaupungissa ja sen lähialueilla. Apua matkallesi tarjoaa tietenkin asuntoauton vuokraus Brisbanessa.

  Yksi parhaista tavoista tutkia Brisbanea on paikallisten silmin. Käy virallisilla Brisbanen verkkosivuilla ja varaa kiertue Brisbanessa yli 200 vaihtoehdoista yli 25 kielellä. Etsitpä sitten kiertuetta tai majoitusta, tietoa tapahtumista tai viihteestä, esitteitä, karttoja tai yleisiä matkailuvinkkejä, monet valtuutetut matkatoimistot Brisbanessa kattavat koko alueen.

  Brisbanen kaupunginvaltuuston ansiosta ilmainen langaton nettiyhteys löytyy monissa kohteissa: Queen Street Mall, Reddacliff Place, Victorian silta ja Brisbanen 33 kirjastosta. Mutta myös näiden rakennusten ulkopuolella löytyy langaton yhteys 22 paikkakunnalla: South Bank Parklands, kaupungin kasvitieteellinen puutarha, King George Square, New Farm Park ja CityCat -laivasto. Monet kahvilat, ravintolat ja hotellit tarjoavat myös ilmaisen netin asiakkaille.

  Rahayksikkö Australiassa on Australian dollari (AUD $). Kaikilla Brisbanen alueilla löytyy pankkiautomaatteja, jotka hyväksyvät Visa-, MasterCard-, Cirrus ja Maestro-kortteja. Laajimmin hyväksyttyjä luottokortteja ovat American Express, Diners Club, MasterCard, Visa, JCB ja sen kumppanit. Jos tuot mukana matkasekkejä, nämä voidaan vaihtaa pankeissa, valuutanvaihtopisteissä, hotelleissa ja postissa käteiseksi. Pankit ja valuutanvaihto löytyy tietysti kaupungin keskustasta.