Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUS VIIKOKSI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Auton viikkovuokra parhailla hinnoilla

  Tiesitkö, jos haluat vuokrata auton lomallesi, voit säästää huomattavasti vuokraamalla ajoneuvon koko viikoksi? Auto Europella on usein erikoistarjouksia heille, ketkä haluavat vuokrata auton viikoksi, mikä tekee autonvuokrauksesta halvempaa tietyissä kohteissa verrattuna esimerkiksi neljän päivän vuokraan. Vaikka ajatus auton vuokraamisesta lyhyelle ajalle voi tuntua halvemmalta, mutta todellisuudessa asiakkaat, ketkä vuokraavat autoja säännöllisesti ovat huomanneet, että usein pidemmän vuokran voi saada halvemmalla. Miksi et siis käyttäisi hyväksi edullisimpia hintoja ja vuokraa autoa viikoksi, ja käytä säästämäsi rahat lomasi aikana.

  Tutustu maailmaan ja vuokraa auto viikoksi

  Tutustu maailman eri kolkkiin Auto Europen kanssa meidän oppaiden ja matkavinkkien avulla. Yli 60 vuoden kokemuksella autonvuokrauksen alalta ymmärrämme, mitä tarvitset täydellistä vuokraa varten. Joskus paikallinen julkinen liikenne voi olla hyvä vaihtoehto oman auton sijaan, mutta joissakin paikoissa julkiseen liikenteeseen luottaminen voi olla painajainen hektisillä aikatauluilla ja ylitäysillä linja-autoilla. Autonvuokraus viikoksi voi auttaa päättämään helpommin minne mennä, missä käydä ja missä pysähtyä. Saatat jopa törmätä joihinkin upeisiin kohteisiin, jonne ei helposti pääse julkisen liikenteen avulla. Lapsien kanssa matkustaminen ja paikallisen julkisen liikenteen käyttäminen voi olla ongelmallista ja kaoottista. Tämän vuoksi Auto Europe tarjoaa tarjouksia perheille sopiville autoille eri kohteissa yksinkertaisempaa matkaa varten.

  Kun vuokraat auton yhdeksi viikoksi, et säästää ainoastaan itse vuokrakustannuksissa, vaan saat myös lisää matka-aikaa ja vapauden suunnitella lomasi. Olitpa suunnitelmissasi sitten kulttuurinen kaupunkimatka Euroopassa tai rauhallisempi loma luonnon ympäröimänä, vuokraa auto viikoksi tai jopa kahdeksi ja ota kaikki irti matkastasi. Kestääkö lomasi 21 päivää tai sen yli? Jos näin on, Auto Europe tarjoaa mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen autonvuokraukseen.

  Pidennä viikkovuokraasi

  Viimeinen lomapäivä lähestyy nopeasti. Monista matkailijoista saattaa tuntua, että juuri äskettäin matkatavarat saatiin purettua ja loma alkoi, mutta on aika palata kotiin. Jos mahdollista, ole spontaani ja jää vielä pariksi päiväksi lomalle! Anna itsellesi pieni viime hetken lahja ja pidennä lomaasi. Useimmissa tapauksissa on tarpeen tehdä uusi varaus näitä ylimääräisiä päiviä varten palaamalla autovuokraamolle ja allekirjoittamalla uusi sopimus. Mielestämme kuitenkin ylimääräinen vaiva on sen arvoista muutaman rentouttavan lisäpäivän takia unelmiesi määränpäässä.

  Valitse paras viikkovuokra: luksusautonvuokraus

  Autonvuokraus viikoksi standardiluokassa auttaa sinua säästämään muutaman kympin, mikä tapahtuu myös silloin, kun suunnittelet luksus- tai urheiluauton vuokrausta. Lähde tien päälle tyylillä ja tutustu kaikkiin historiallisiin kohteisiin mukavasti Porschen tai Lamborghinin kyydissä, jotka ovat vain muutamia luksusautomalleja saatavilla Auto Europen kautta. Tutustu itse saatavilla oleviin luksusautotarjouksiimme ja iloitse säästöistä.