Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN SUOJAT SELITETTYNÄ

  Miten vuokrasi on suojattu?
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokrauksen turvat - Vaihtoehtosi Auto Europella

  Ajaminen tuntemattomassa maassa voi olla usein pelottava ja stressaava kokemus. Saatat olla epävarma tieliikennesääntöjen eroista tai olla huolissasi ajamisesta vilkkaan liikenteen alueilla. Suurimmaksi osaksi kaikki menee hyvin, monet maat soveltavat samoja liikennesääntöjä ja opasteita kuin kotimaassasi. Auto Europe tarjoaa erinomaisen kattavuuden ajoneuvoille, jos matkallasi tapahtuu jotakin odottamatonta, joten voit luottaa meihin. Jos maksat hiukan lisää, saat varauksellesi suojan, joka antaa sinulle turvallisuuden tunteen ja mielenrauhan. Näin voit rauhassa keskittyä täysillä lomaasi tien päällä. Alla olemme tiivistäneet tärkeimmät tiedot ja kysymykset koskien autonvuokrauksen suojaa ja yksityiskohtia, jotka on tärkeää muistaa autoa varatessa.

  Tarvitsenko suojaa vuokra-autolle varatessa Auto Europen kautta?

  Kun vuokraat auton Auto Europen kautta, kaikkiin ajoneuvoihin jokaiselta yhteistyökumppaniltamme sisältyy pakollinen turva, jota vaaditaan ajoneuvoille vuokramaassa. Tämä on meidän niin sanottu peruspaketti.

  Mitä sisältyy peruspakettiin?

  Kolarisuoja (CDW) ja varkaussuoja (TP) takaa sen, että vuokra-autosi on katettu mahdollisen kolarin lisäksi myös silloin, jos auto varastetaan, omavastuu pois lukien. Tämä vaihtoehto sisältyy aina kaikkiin varauksiin ja vuokrahintaan sivuillamme.

  Lisäksi perushintaan sisältyy vastuu- ja tulipalovakuutus. Vaikka kolmannen osapuolen vastuu kattaa sinulle vahingot ajoneuvon ulkopuolella olevalle omaisuudelle ja henkilöille, tulipalovakuutus varmistaa, että olet suojattu, jos vuokra-autossa tapahtuu mekaaninen tulipalo.

  Voinko ostaa lisävakuutuksia?

  Autonvuokrauksen suoja Auto EuropeRiippuen vuokraamosta ja sijainnista, lisävakuutuksia voi ostaa paikan päällä ajoneuvon noudon yhteydessä - tämä maksu veloitetaan yleensä päivää kohden. Vakuutusvaihtoehtoihin voi kuulua henkilövahinkovakuutus (PAI) ja henkilökohtaisten omaisuuden suoja (PEC). Nämä valinnaiset vakuutukset on suunniteltu suojaamaan sinua mahdollisilta lääkintämaksuilta ja muilta laskuilta, jos loukkaannut vuokra-autossasi tai henkilökohtaisen omaisuutesi katoamisen tai varkauden sattuessa.

  Kun aiot ajaa vuokra-autolla vuokramaan ulkopuolelle, on tärkeää mainita aina varausprosessin aikana, missä maissa haluat käydä. Jos varaat verkossa, voit lisätä tämän tiedon varausprosessin viimeisessä vaiheessa. Vuokraamosta riippuen, joskus matkustamisesta vuokramaan ulkopuolelle ei veloiteta lisämaksuja. Joissakin tapauksissa vuokraamo voi periä lisämaksun tai estää sinua poistumasta maasta heidän vuokra-autolla. Kummassakin tapauksessa on tärkeää ilmoittaa meille ja vuokraamolle kaikki maat, joihin haluat matkustaa. Tämän tekemättä jättäminen voi mitätöidä suojasi. Lue lisää aina varauksesi varausehdoista.

  Mitä termi "omavastuu" tarkoittaa?

  Autoa vuokratessa törmäät usein termiin omavastuu. Samoin kuin mahdollisen oman autosi vakuutuksen tapauksessa, termi omavastuu yksinkertaisesti tarkoittaa sitä määrää, joka joudut maksamaan, jos vuokra-autosi vaurioituu tai se varastetaan. Esimerkiksi, jos vahingon arvo on 1 500 euroa, omavastuun summaa voidaan rajoittaa vain 700 euroon. Tämä on summa, joka joudut maksamaan vahinkotapauksessa. Jokaisella vuokraamolla on oma asetettu omavastuun summa ja voit löytää sen varausprosessin aikana tai varauksesi ehdoista.

  Jos et halua maksaa edellä mainittua omavastuun summaa ajoneuvon vahinko- tai varkaustapauksessa, tarjoamme valinnaisen nolla omavastuusuojan valituissa kohteissa valituilla vuokraamoilla. Voit valita tämän vaihtoehdon varausprosessin aikana, joka yksinkertaisesti poistaa vuokrasi omavastuun.

  Edellä mainitun valinnaisen nolla omavastuusuojan lisäksi Auto Europe tarjoaa myös Super Cover omavastuun hyvityksellä -vaihtoehdon varausprosessin aikana. Hankkimalla tämän autonvuokrauksen suojan sinulla on mahdollisuus pyytää täysi omavastuun hyvitys, jos autovuokraamo veloittaa sinulta vahingoista tai varkaudesta. Tämä vaihtoehto tarjoaa suojan myös niille osille, jotka eivät kuulu kolarivakuutuksen piiriin, ja sisältää ajoneuvon korin, lukot, pölykapselit, katon, lasit, tuulilasin, pyörät, renkaat ja niin edelleen. Se myös suojaa sinua hallintokuluilta ja avainten katoamiselta.

  Lista saatavilla olevista suojista

  Yhteenvetona tässä on tärkeimmät käytettävissä olevat suojavaihtoehdot, jotka esitetään sinulle vuokrauksen aikana. Huomaa, että kaikkien alla luetelluiden vaihtoehtojen tapauksessa omavastuu on pakollinen, joka varataan pääkuljettajan luottokortilta. Tämä määrä vapautetaan sen jälkeen, kun ajoneuvo palautetaan samassa kunnossa kuin se oli noudettu. Pidätettävä summa vaihtelee vuokraamojen välillä, joten tarkista lisätiedot varausehdoista.

  1. Tee varaus maksamalla vain peruspaketti perussuojalla
  2. Tee varaus Super Cover omavastuun hyvityksellä
  3. Tee varaus nolla omavastuulla
  4. Varaa autosi peruspaketilla, mutta osta lisävakuutus paikan päällä vuokraamolta. Sinun tulee huomioida, että tämä vaihtoehto on käytännössä aina kalliimpi, kuin kattavan suojan hankkiminen ennakkoon varausta tehdessä.

  Mitä teen, jos joudun onnettomuuteen?

  Siinä tilanteessa, jos joudut auto-onnettomuuteen tai vuokra-autosi varastetaan, sinun on aina hankittava poliisiraportti. Tutustu suojaasi ja vakuutukseen liittyviin ehtoihin, jotka löytyvät myös varausvahvistuksestasi, jotta ymmärrät täysin vastuusi, jos sellaisia on. Suorita seuraava prosessi:

  1. Ota yhteyttä poliisiin raportin saamiseksi
  2. Ota yhteyttä vuokraamoon (24 tunnin sisällä onnettomuudesta)
  3. Jos mahdollista, ota valokuvia ja video tilanteesta todisteeksi
  4. Täytä onnettomuusraportti vuokraamosi kanssa auton palautuksen yhteydessä
  5. Jos valitsit Super Cover omavastuun hyvityksellä, täytä lomake ja lähetä se Auto Europelle kaikkien pyydettyjen asiakirjojen kanssa. Lista niistä löytyy tältä sivulta.

  Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset apua, niin soita varausasiantuntijoillemme palvelunumeroon tai lähetä meille sähköpostia - olemme saatavilla vuoden jokaisena päivänä ja teemme autonvuokrauksesta mahdollisimman nautinnollisen kokemuksen.