Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTO EUROPEN AUTONVUOKRAUKSEN NOLLA OMAVASTUU SELITETTYNÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Mitä tarkoittaa nolla omavastuu, kun varaan vuokra-auton?

  Termi omavastuu tarkoittaa summaa, joka joudut maksamaan, jos autosi vaurioituu tai se varastetaan vuokrauksen aikana. Summa on asetettu prosenttiosuus arvioiduista vahingon kustannuksista. Summa määritetään varausprosessin aikana ja vuokrauksen ehdoissa. Summan määrää ajoneuvoluokka ja paikallisen vuokraamon käytännöt.

  Voit poistaa tämän maksun kokonaan Auto Europella ja hankkia verkkosivun kautta autonvuokrauksen nolla omavastuupalvelun varausprosessin aikana. Myös paikalliset autovuokraamot tarjoavat tätä vaihtoehtoa, mutta ostamalla sen suoraan kauttamme varausprosessin aikana nopeutat noutoprosessia paikan päällä. On tärkeää huomata, että nolla omavastuu-suoja kattaa tietyntyyppiset vahingot ja tietyt osat, kuten pyörät, katto, auton pohja, lasit ja renkaat, eivät aina kuulu suojan piiriin. Jos nämä poissuljetut osat vahingoittuvat vuokrauksen aikana, olet silti niistä vastuussa ja sinua veloitetaan sen mukaisesti.

  Miten nolla omavastuu toimii vuokrille USA:ssa?

  Kun vuokraat auton Auto Europelta USA:ssa, nolla omavastuuvaihtoehto tulee vakiona kaikissa vuokrakohteissa. Suurimmalla osalla vuokraamoista perushintaan sisältyy myös laajennettu turva, joka sisältää pyörät, lasit, auton pohjan ja katon. Jos valitset autosi vuokraamoksi Aviksen tai Budgetin, niin hinta nolla omavastuulla sisältää nolla omavastuun myös auton korin vaurioille tai varkaustapauksissa, sekä omavastuun hyvityksen laseille ja renkaille. Muista lukea valitsemasi tarjouksen ehdot, koska ne saattavat vaihdella vuokraamon ja valitun autokategorian mukaan. Täydellisen mielenrauhan saavuttamiseksi Auto Europe tarjoaa myös erityisen suojan asiakkaille, ketkä haluavat matkustaa Yhdysvaltojen sisällä. Kaikkien edellä mainittujen nolla omavastuuvaihtoehdon etujen lisäksi erikoistarjouksemme nimeltään Super Breakdown Cover nolla omavastuulla tarjoaa ja kattaa seuraavasti:

  • Luottokortin maksut enintään 150€
  • Käsittelymaksut enintään 150€
  • Liikkumattomuusmaksu
  • Käyttämättömät vuokrapäivät sairauden, onnettomuuden tai auton vaurioitumisen takia
  • Auton pohjan, katon, renkaiden, lasien ja pyörien vauriot
  • Lisävarusteiden, kuten navigaattorin, lastenistuimien jne. vauriot

  Jos joudut tekemään korvausvaatimuksen, sinun on ensin maksettava autovuokraamolle ja pyytää sitten hyvitystä summasta Auto Europen kautta. Hakemusta täyttäessä Auto Europelle on tärkeää, että toimitat sen mukana kaikki tarvittavat asiakirjat hyvityksen saamiseksi mahdollisimman nopeasti.

  Mitä tehdä, jos joudut onnettomuuteen tai auto varastetaan?

  Mitä tehdä onnettomuuden tapauksessa?Siinä epätodennäköisessä tilanteessa, jos joudut tieliikenneonnettomuuteen, ajoneuvo varastetaan tai huomaat vaurioita ajoneuvossa, jotka eivät olleet autossa noudettaessa - älä panikoi ja pysy rauhallisena. Kaikissa tapauksissa Auto Europe on saatavilla apua ja neuvoja varten. On tärkeää, että toimit seuraavien toimenpiteiden mukaan:

  • Ota yhteyttä poliisiin:
   On elintärkeää saada poliisiraportti riippumatta siitä, miten pieni vahinko on tai jos ajoneuvo varastetaan. Jos onnettomuudessa on mukana kolmas osapuoli, poliisiraportti on pakollinen ja kolmannen osapuolen kaikki tiedot.
  • Ota yhteyttä vuokraamoon:
   On tärkeää ottaa yhteyttä paikalliseen autovuokraamoon 24 tunnin sisällä. Tiedot, kuten autovuokraamon puhelinnumero, löytyvät sopimuksesta ja varausvahvistuksesta.
  • Ota kuvia/videoita:
   Jos sinulla on mahdollisuus, ota yksityiskohtaisia valokuvia tai videotodisteita vaurioista.
  • Täytä vuokraamon onnettomuusraportti:
   Kun vuokrasi on päättynyt, joudut täyttämään asianmukaisesti allekirjoitetun onnettomuusraportin autonvuokraamon kanssa.

  Mitä jos paikallinen vuokraamo vaatii lisäsuojan ostamista?

  Paikallisten autovuokraamojen työntekijöiden tehtävänä on myös myydä sinulle lisätuotteita ja ominaisuuksia. Yksi niistä on vakuutusturva, joka mainitaan usein ajoneuvon noudon yhteydessä. Yleensä kaikki paikallisen vuokraamon työntekijöiden tarjoamat vakuutusvaihtoehdot ovat valinnaisia. Jos saavut noutamaan ajoneuvoasi ja sinulle tarjotaan vakuutusta omavastuun poistamiseksi, et todennäköisesti tarvitse sitä, koska hankit sen jo Auto Europen kautta.

  Sinulle voidaan tarjota ylimääräistä vakuutusta ajoneuvon tiettyjen osien kattamiseksi, jota vuokraamon Auto Europen kautta tarjoama perussuoja ei kata. Päätös ostaa tämä ylimääräinen suoja paikallisesti on täysin valinnainen ja sinun on päätettävä, teetkö sen. Auto Europe tarjoaa Super Cover -tuotteen, joka kattaa pohjimmiltaan nämä ajoneuvon osat, joten suosittelemme ostamaan sen varausprosessimme aikana.

  Jos sinulla on kysyttävää Auto Europen nolla omavastuusta ja Super Cover omavastuun hyvityksestä, ota yhteyttä asiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostilla viikon jokaisena päivänä. Tuotteemme on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mielenrauhan lomasi aikana tarjoamalla sinulle sujuvan ja stressittömän vuokrakokemuksen.