Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO AJACCION LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Ajaccio lentokenttä - Varaa ja säästä

  Valitse paras tapa nähdä kaikki mahdollinen kauniilla Korsikalla tekemällä autonvuokraus Ajaccion lentokentältä. Tulet hämmästymään, kuinka paljon hyviä tarjouksia ja laaja valikoima ajoneuvoluokkia on tarjolla Auto Europen varausjärjestelmän kautta! Ajaccio, suurin asutuskeskus Korsikalla, on saaren kulttuurin ja talouden pääkaupunki. Se on koti monille historiallisille kohteille ja nähtävyyksille ja siksipä matkailijat ympäri maailmaa käyvät täällä usein. Tutustu kaupunkiin ja Korsikaan vuokra-autolla Ajaccion lentokentältä omaan tahtiin.

  Lentokenttätiedot

  Ajaccio Airport (AJA)
  Virallinen nimi: Ajaccio Napoleon Bonaparte Airport, ranskaksi; Aéroport d'Ajaccio-Napoléon-Bonapart.
  Osoite: 20090 Ajaccio, Ranska
  Puhelin: +33 495 2356 56
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee Ajaccion kaupungissa, noin 5 kilometriä itään satamasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Air Korsika ja Air France ovat ainoat säännöllisesti liikennöivät lentoyhtiöt lentokentällä. Kausittaisia lentoja lentää eri kohteisiin maailmalla.

  Terminaalit

  Ajaccion lentokentän terminaali on moderni rakennus, joka sijaitsee meren lähellä. Terminaalista löytyy sekä lähtevät, että saapuvat lennot.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamot Ajaccion lentokentällä terminaalia vastapäätä sijaitsevassa rakennuksessa parkkipaikan takana. Ota mukaan varausvahvistus, ajokortti ja luottokortti valmiiksi auton noutoa varten.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 7.00 - 23.59
  Budget 7.00 - 23.59
  Citer 8.30 - 19.00
  Europcar 6.30 - 23.00
  Sixt 7.30 - 23.30

  Lentokenttäpalvelut

  Tämä moderni lentokenttä tarjoaa runsaasti eri mahdollisuuksia, kuten ruokailu-, ostos- ja taloudellisia palveluita. Terminaalissa on kaksi kauppaa, joista voit ostaa itsellesi Korsikan tuotteita, käsitöitä ja musiikkia. Lisäksi Wi-Fi-yhteys, matkailuneuvonta sekä päiväkoti ovat saatavalla terminaalirakennuksessa matkustajien käyttöön.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Jos saavut lentokentälle autolla Ajaccion keskustasta, tule N193 tietä pitkin ja poistu lentokentälle Route de Campo Dell Oron kautta, joka johtaa sinut suoraan terminaaliin. Jos ei ole liikeneruuhkia, matka kestää vain varttitunnin. N193 tie yhdistää Ajaccion muiden kaupunkien kanssa Korsikalla, kuten Bastia. Kaupunkiin pääsee linja-autolinjalla 8. Bussi lähtee tunneittain terminaalin edessä olevalta pysäkiltä. Linja 8 ajaa Ajaccion rautatieasemalle, Gare CFC. Saatavilla on toinenkin bussikuljetus lentoasemalla, linja 12 kohti kaupungin keskustaa, joka pysähtyy P+R Campo del Orossa, sijatsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä terminaalista. Jos et halua järjestää autonvuokrausta Ajaccion lentokentältä, voit tehdä sen lukuisissa kaupunkitoimistoissa.

  Pysäköinti

  Lentokentän pysäköintialue, joka on tarkoitettu lyhyt- ja pitkäaikaiseen pysäköintiin, sijaitsee terminaalirakennuksen edessä. Ajaccion kaupungin keskustassa pysäköinti kadulla on mahdollista. Muita pysäköintivaihtoehtoja ovat julkiset pysäköintialueet siroteltuna ympäri kaupunkia sekä P&R alueet. Käy lukemassa Ranska ajo-opasta ennen matkaa Korsikalle opi lisää paikallisia liikennesääntöjä.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Ajaccion lentokentän kotisivut