Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO RANSKA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Ranska - tutustu maahan tyylillä

  Autonvuokraus Ranska

  Ranska on varakas maa sanan jokaisessa merkityksessä, ja maassa käy vuosittain enemmän vierailijoita kuin siellä on vakituisia asukkaita. Se on ikonisten nähtävyyksien (Eiffel-torni tulee mieleen välittömästi) ja useiden arvokkaiden taidekokoelmien kohde, mukaan lukien Da Vincin maailmankuulu Mona Lisa. Monet turistit suuntaavat Ranskan Rivieralle, joka on yksi Euroopan rakastetuimmista lomakohteista. Nizza, Bordeaux ja Pariisi, sekä monet muut kohteet ovat tutustumisen arvoisia kohteita. Autonvuokraus Ranskassa vie sinut Dordognen laaksoon (sen linnoille kukkuloilla), Loiren laaksoon (kuuluisa viehättävästä linnastaan) ja ihanalle Luberonin alueelle, joka on kiistatta maan tärkein osa. Kiertomatkailijat voivat ihmetellä Lounais-Ranskan hämmästyttäviä Alppinähtävyyksiä ajaessa samalla lumoavan Rhônen laakson läpi.

  Pariisi ei tarvitse esittelyä - se on toivottanut vieraat tervetulleeksi muinaisajoista lähtien. Kaupunki, jolla on enemmän kuin kohtuullinen määrä turistinähtävyyksiä, tarjoaa jännittävän kulttuurikokemuksen vaativimmallekin matkustajalle upeilla monumenteilla, hyvin järjestetyillä museoilla ja hienoimmilla Michelin tähtiravintoloilla maailmassa. Auto Europen ansiosta voit löytää edullisen autonvuokrauksen Ranskassa ja tutustua Ranskan pääkaupungin moniin nähtävyyksiin, mukaan lukien Montmartren, Maraisin, Bellevillen ja Trocadéron kaupunginosat, puhumattakaan kuuluisasta latinalaisesta korttelista. Ranska on Länsi-Euroopan gastronomian sydän ja herkulliset ateriat ovat yleisiä sekä maan maaseutualueilla, kuin myös suurissa kaupungeissa, kuten Pariisi, jossa toimii monia maailman tunnetuimpia kokkeja. Maa on myös kuuluisa viineistään ja osa hauskaa matkaa maassa ajaessa on mahdollisuus pysähtyä paikallisissa kartanoissa ja maistaa viiniä, sekä ehkä jäädä yöksi tai kahdeksi. Viinitilavierailun ilon voi yhdistää myös suurkaupungin nähtävyyksiin esimerkiksi Lyonissa (Beaujolais), Genevessä (Romandie), Dijonissa (Burgundi), Montpellierissa (Languedoc-Roussillon) ja Bordeauxissa (Claret), vain muutamia mainitakseni.

  Johtavana autonvuokrauksen välittäjänä, Auto Europe on kehittänyt erittäin vahvat työsuhteet maailman tärkeimpien autovuokraamojen kanssa, kuten Sixt, Hertz, Dollar, Avis, National, Europcar, Budget ja Alamo. Ainutlaatuinen hintatakuu varmistaa, että tarjoamme halvimmat tarjoukset verkossa parhaalla mahdollisella hinnalla, johon sisältyvät tulipalo-, varkaus-, vastuu- ja kolarisuojat. Tämän lisäksi, kun vuokraat auton Ranskassa Auto Europelta, voit muuttaa tai jopa peruuttaa varauksesi ilmaiseksi 48 tuntia ennen ajoneuvon noutoa. Jos haluat lisätietoja tai henkilökohtaista apua varauksen teossa, älä epäröi soittaa vuokra-asiantuntijoillemme numeroon +358 942 720 607 seitsemänä päivänä viikossa. Jotta voit olla varma, että teet oikean valinnan, lue autonvuokrauksen asiakasarvosteluja Ranskasta nähdäksesi, mitä monet muut asiakkaamme ovat kirjoittaneet viimeaikaisesta autovuokrauskokemuksestaan monissa kaupungeissa ympäri maata.

  Lisätietoja autonvuokrauksesta Ranskassa saat klikkaamalla alla olevia linkkejä eri vuokrauksen aiheista:

  Kumppanit UKK Ajoneuvovalikoima

  Mistä noudan vuokra-auton Ranskassa

  Auto Europen laaja valikoima käteviä nouto- ja palautuskohteita ovat yhtä monipuolisia, kuin maa itse. Ranskasta löytyy paljon hyviä ja edullisia vuokra-autojen vaihtoehtoja lukemattomilla maan tärkeimmillä lentokentillä, rautatieasemilla ja monissa keskustan kohteissa.

  Matkustajat, ketkä haluavat noutaa ajoneuvon ja suunnata viikoksi tai kahdeksi kauniille Ranskan maaseudulle, voivat valita monista upeista kohteista, kuten Bordeaux, Montpellier, Nantes, Lille, Biarritz, Avignon ja Limoges, sekä monet muut.

  Tutustu meidän eri noutomenetelmien blogikirjoitukseen, josta löytyy vinkkejä auton nopeaa ja helppoa noutoa varten, kun saavut määränpäähän. Tämä kirjoitus sisältää tietoja siitä, mitä asiakirjoja tarvitset, missä vuokraamojen toimistot sijaitsevat, ja neuvoja auton palauttamisesta aukioloaikojen ulkopuolella.

  Vertaile autonvuokrauksen hintoja suosituimmilla lentokentillä ja rautatieasemilla Ranskassa

  • Nizza Nice-Ville rautatieasema
  • Paris-Nord rautatieasema
  • Paris-Est rautatieasema
  • Paris-Gare-De-Lyon rautatieasema
  • Paris-Montparnasse rautatieasema
  • Paris-Saint-Lazare rautatieasema
  • Lyon rautatieasema
  • Marseille Saint Charles rautatieasema
  • Biarritz rautatieasema
  • Bordeaux Saint-Jean rautatieasema

  Varaa parhailta autovuokraamoilta Ranskassa

  Auto Europe toimii tällä hetkellä yli 24 000 noutokohteessa yli 180 eri maassa, mukaan lukien kaikki Ranskan parhaat nouto- ja palautuskohteet, mukaan lukien upea Välimeren saari Korsika. Kuten aikaisemmin mainittu, Auto Europe toimii kaikkien johtavien autovuokraamojen kanssa, minkä ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset vuokra-autotarjoukset. Et löydä edullisempaa autovuokraamoa Ranskasta mistään muualta verkossa. Voit peruuttaa tai muuttaa varausta 48 tuntia ennen noutoa ilman lisäkustannuksia. Löydät kaikki ajoneuvoasi ja vuokraamoasi koskevat ehdot selkeästi jokaisessa varausprosessin vaiheessa.

  National - Autonvuokraus Dollar - Autonvuokraus Europcar - Autonvuokraus
  Hertz - Autonvuokraus Avis - Autonvuokraus Sixt - Autonvuokraus

  Älä epäröi ottaa yhteyttä varausasiantuntijoihimme numerosta +358 942 720 607 (tai sähköpostilla osoitteesta fires@autoeurope.de), jos sinulla on kysyttävään autonvuokrauksesta Ranskassa, kuten lisäkuljettajien maksut, paikallisen vuokraamon aukioloajat, minne palauttaa avaimet, kun toimisto on kiinni ja saatavilla olevat erikoistarjoukset.


  Usein kysytyt kysymykset autonvuokrauksesta Ranskassa

  Ota meihin yhteyttä

  Yhtenä alan johtavista autonvuokrauksen välittäjistä, Auto Europe on perehtynyt vastaamaan kysymyksiin, jotka koskevat ajoneuvojen vuokrausta kaikkialla maailmassa, myös Ranskassa. Monet useimmin esitetyistä kysymyksistä ovat lueteltu alla, mutta jos et löydä etsimääsi vastausta, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. He ovat saatavilla puhelimitse tai sähköpostilla seitsemänä päivänä viikossa ja vastaavat aina mielellään kaikkiin kysymyksiisi ja auttavat sinua varauksen teossa.


  Minkä ikäisenä voin vuokrata autoni Ranskassa?

  Vaikka alaikäraja autojen vuokraukselle Ranskassa on tyypillisesti 18 vuotta, sallittu ikä vuokraukselle voi vaihdella huomattavasti vuokraamon mukaan, ja joillakin yrityksillä on erilaiset säännöt alle 21-vuotiaille kuljettajille ja alle 26-vuotiaille. Huomaa, että tämän ikäryhmän henkilöiltä peritään usein lisämaksu, joka tunnetaan nimellä nuoren kuljettajan lisämaksu. Nuorten kuljettajien lisäksi ikärajoja sovelletaan myös joissakin kohteissa vanhemmille kuljettajille, keiden on joskus maksettava seniorikuljettajien lisämaksu päivittäisen autonvuokrausmaksun lisäksi vuokraamosta riippuen. Ranskassa nuorten ja vanhempien kuljettajien lisämaksut voivat olla melko huomattavia, joten varmista, että ymmärrät hyvin hyvissä ajoin, kuinka paljon se sinulle maksaa.

  Voit löytää lisätietoja nuoren- ja seniorikuljettajan lisämaksuista klikkaamalla "Hinnoittelun tiedot"-linkkiä varausprosessin aikana. Lisäksi löydät nämä tiedot vuokraehdoista, jotka Auto Europe lähettää sinulle varausvahvistuksen mukana. Jos olet epävarma, tutustu meidän sivuun lisätietoja varten ikärajoituksista.

  Kun teet varauksen verkossa Auto Europen varausjärjestelmän kautta, on tärkeää syöttää pääkuljettajan tarkka ikä ja ilmoittaa meille kaikista rajoituksista, jotka saattavat koskea vuokraasi. Aloittelijoille, jotka vuokraavat ensimmäistä kertaa, lue lisää blogistamme hyödyllisistä vinkeistä ensimmäistä kertaa autoa vuokraaville.

   

  Voinko noutaa vuokra-autoni Ranskassa yhdestä kohteesta ja palauttaa sen toiseeen?

  Kyllä, vuokra-auto Ranskassa on helppo noutaa yhdestä kohteesta ja palauttaa se toiseen, tavallisesti lisämaksua vastaan (yksisuuntaisen vuokran maksu). Tämä lisämaksu sisältyy joko päivittäiseen vuokrahintaan tai se maksetaan suoraan vuokraamolle noutohetkellä. Yhdensuuntaisen vuokran maksu koskee myös kansainvälisiä vuokria. Sinun on ilmoitettava meille matkasuunnitelmistasi ennen varauksen tekoa, jotta voimme vahvistaa, onko valittu matkasi mahdollinen. Tämä johtuu siitä, että kaikkia ajoneuvoja ei voi viedä Ranskan ulkopuolelle eri ajoneuvoluokkien, vuokran keston ja tiettyjen kaupunkien ja kohteiden välisten matkarajoitusten vuoksi. Esimerkiksi et voi ajaa luksusautolla Ranskasta naapurimaihin. Lue lisätietoja yhdensuuntaisesta autonvuokrauksesta täältä.

  Voit tarkistaa, tarvitseeko sinun maksaa yhdensuuntaisen vuokran maksu valitsemalla yksinkertaisesti haluamasi vuokraamo Auto Europen hakutuloksista ja tarkista autonvuokraushinta. Huomaa, että voit perua varauksen ilmaiseksi, jos et ole tyytyväinen yksisuuntaisen vuokran maksuun. Vaikka Auto Europe ei hyödy millään tavalla yhdensuuntaisen vuokran maksuista, mielestämme on tärkeää tiedottaa asiakkaillemme kaikista kustannuksista, jotta voimme auttaa heitä tekemään paras valinta matkaa suunnitellessa. Jokainen vuokraamo määrittää omat maksunsa itsenäisesti ja saattaa veloittaa enemmän tai vähemmän kuin toinen vuokraamo samasta nouto- ja palautuskohteesta, kun taas toiset eivät välttämättä veloita mitään.

  Jotkut Ranskassa toimivat autovuokraamot sallivat myös matkustamisen sen naapurimaihin, kuten Italiaan, Saksaan ja Espanjaan, ilman rajoituksia, mutta matkustamista Itä-Euroopassa voidaan rajoittaa eri tavoin vuokraamosta riippuen. Asiakkaiden on ilmoitettava varausta tehdessään aikomuksesta matkustaa muihin maihin, ja kyseinen maa tai maat on merkittävä varausvahvistukseen. Autovuokraamojen on useimmissa tapauksissa annettava lupa matkustaa rajojen ulkopuolelle, joista peritään paikallisesti päivittäinen maksu, joka ilmoitetaan selvästi varauksen vuokraehdoissa.

   

  Tarvitsenko luottokortin autonvuokrausta varten Ranskassa?

  Kyllä, luottokorttia vaaditaan aina, kun vuokraat auton Ranskassa. Syynä tähän on se, että autovuokraamot (eli Avis, Hertz, Sixt, Alamo, Budget, Europcar jne.) yleensä varaavat tietyn määrän kortiltasi turvatakuuta varten, jos ajoneuvo palautetaan vuokra-ajan jälkeen vaurioituneena. Jos vaurioita ei ole, summa vapautetaan ja rahat palautetaan viipymättä.

  On myös syytä huomata, että pankkikortteja ei hyväksytä Ranskassa ja Auto Europella hyväksymme vain luottokortit ennakkomaksuna ja varauksen vahvistusta varten. Sinun on myös oltava tietoinen siitä, että luksus- ja premium-luokan autoilla on suuri arvo, ja paikallinen vuokraamo saattaa pyytää sinua esittämään kaksi pääkuljettajan nimissä olevaa luottokorttia yhden sijaan.

  Voit tarkistaa, minkä tyyppisellä luottokortilla voit noutaa ajoneuvosi napsauttamalla "Hinnoittelun tiedot"-linkkiä, kun olet valinnut haluamasi autovuokraamon. Löydät kaikki tarvittavat maksutiedot "Vuokraamon maksuehtojen tiedot"-osiosta hinnoittelun tiedoissa. Lisätietoja ja vinkkejä luottokorttikäytännöistä autovuokraamoissa Ranskassa löydät luottokorttien ja turvatakuun blogista.

   

  Mitkä ovat tärkeimpiä liikennesääntöjä Ranskassa?

  Ranskassa, aivan kuten Suomessa, ajetaan tien oikealla puolella ja sinun on tärkeää myös muistaa paikalliset nopeusrajoitukset, jotka ovat 130 km/h maksullisilla moottoriteillä, 110 km/h kaksiajorataisilla teillä ja maksuttomilla moottoriteillä, 80 km/h maanteillä ja 50 km/h kaupunkien ympärillä. Huomaa, että sinun tulee ajaa kaikkien näiden nopeusrajoituksien alapuolella sateisissa tai sumuisissa sääolosuhteissa. Hätätilanteessa hyödylliset puhelinnumerot ovat 15 (lääketieteellinen apu), 17 (poliisi) ja 18 (tulipalopalvelut). Eurooppalainen matkapuhelimien hätänumero on 112.

  On myös tärkeää tietää, että turvavyöt ovat pakollisia ja matkapuhelimen käyttö ratissa on laitonta riippumatta siitä, käytätkö handsfree-laittetta vai et. Lisäksi 9-vuotiaiden ja sitä vanhempien lasten on matkustettava ajoneuvon takapenkillä sijoitetulla lastenistuimella, jos lapsen paino on 9–15 kg. Tämän painon ylittävien lasten on käytettävä turvavyötä lasten istuinkorokkeella. Sinun on myös oltava tietoinen siitä, että ajovaloja on käytettävä aina, kun näkyvyys heikkenee, myös kesällä. Auton äänitorvea ei saa käyttää taajamissa, ellei kuljettaja ole oikeassa vaaratilanteessa.

  Ennen matkan aloittamista varmista, että ajoneuvosi on varustettu asianmukaisella heijastavalla liivillä ja varoituskolmiolla mahdollisen onnettomuuden tai konerikon varalle vuokra-ajallasi. Sinun tulee myös tietää, että Ranskassa on yli 2 000 liikennekameraa ympäri maata, joista osa ovat hyvin piilotettu, joten ole varovainen ajaessasi vuokra-autolla Ranskassa!

  Lisäksi Ranskassa on yksi tiukimmista alkoholia koskevista laeista Euroopassa, ja jokaiselle, kuka jää kiinni ajamisesta yli 0,05 alkoholiprosentilla veressä, annetaan sakot. Huomaa, että Ranskassa kaikkien autoilijoiden on lain mukaan velvollisuus pitää mukana alkometriä, ja sitä tulee käyttää aina poliisin pyynnöstä. Lisätietoja varten ajo- ja liikennesäännöistä Ranskassa suosittelemme tutustumaan meidän kuljettajan oppaaseen.

   

  Tarvitseeko minun maksaa tiemaksuja matkalla vuokra-autolla Ranskassa?

  Kyllä. Kun näet liikennemerkin autoroute peage, se tarkoittaa, että ajat tai olet liittymässä maksulliselle moottoritielle, ja sininen merkki 'A' kirjaimella ennen numeroa osoittaa, millä moottoritiellä olet. Kuljettajien on ostettava lippu tietullilaitteesta ennen liittymistä moottoritielle ja maksettava vaadittu summa poistuessa ajetun matkan perusteella. Karkea arvio tällä hetkellä on noin 1 euro 15 kilometriä kohden, joten esimerkiksi matka Pariisista Bordeauxiin maksaa yleensä noin 55–60 euroa. Klikkaa tästä lisätietoja varten ja laske kustannukset.

  Maksutapoja ovat käteinen (aina paras pitää hieman mukanasi ja valitse vihreillä nuolilla merkityt tiemaksukopit), Mastercard tai Visa. Huomaa, että käteismaksua ei hyväksytä tietullikopeissa, jotka ovat merkitty luottokorttilogolla. Yhä useammat matkustajat Ranskaan valitsevat Télépéage Liber-t -järjestelmän, joka käyttää tosiotutkavastainta, jonka avulla kuljettajat voivat matkustaa koko Ranskan moottoritieverkoston läpi ja ajaa T-kirjaimella merkittyjen tiemaksuporttien läpi tarvitsematta pysähtyä. Kysy lisätietoja autovuokraamolta.

   

  Mitä vakuutuksia tarvitsen vuokra-autoa varten Ranskassa?

  Jos valitset autonvuokrauksen Ranskassa Auto Europen kautta, voit olla varma, että kaikki hinnat sisältävät tulipalovakuutuksen, vastuun, kolarisuojan omavastuulla (CDW) ja varkaussuojan. Tarjoamme myös kattavammat vuokra-autojen suojat kuljettajille, ketkä etsivät täydellistä mielenrauhaa matkalla Ranskan ympäri.

  Saatavilla erittäin kohtuulliseen hintaan, Super Cover omavastuun hyvityksellä kattaa lasin, pyörien, katon ja auton pohjan vahingot, hinauskustannukset, avainten katoamisen, väärän polttoaineen, käsittelymaksut ja paljon muuta. Huomaa, että tämän paketin hinta voi vaihdella sijainnin, vuokra-ajan, autokategorian ja vuokraamon mukaan.

  On erittäin helppo selvittää, mikä suoja sisältyy vuokraasi varausta tehdessä. Kun olet valinnut haluamasi matkapäivämäärät ja määränpään valitsemasi vuokraamon kanssa, klikkaa yksinkertaisesti "Hinnoittelun tiedot"-linkkiä, ja löydät Lisätiedot-osiosta kaikki suojavaihtoehdon ehdot, kuten sallitut kilometrit, CDW, varkaus- ja vastuuvakuutus.

  Vaihtoehtoisesti voit halutessa ostaa vakuutusturvan suoraan vuokraamolta ajoneuvon noudon yhteydessä, mutta sinun tulee muistaa, että Auto Europe ei voi hyvittää paikallisesti ostettuja vakuutusmaksuja tai lisämaksuja, vaikka ne osoittautuisivatkin sinulle tarpeettomiksi vuokran aikana.

  Koska autovuokraamojen suojat voivat olla monimutkainen asia vähemmän kokeneille matkailijoille, suosittelemme tutustumista blogiimme autonvuokrauksen suojista yhdessä autovuokrauksen vakuutusartikkelin kanssa, joka julkaistiin osana suosittua täydellistä autonvuokrauksen opasta.

   

  Voinko lisätä toisen kuljettajan autonvuokraukseen Ranskassa?

  Kyllä. Muiden kuljettajien lisääminen vuokrasopimukseen on täysin mahdollista ja merkittävä etu ryhmässä matkustaville, jotka lähtevät pitkälle kiertomatkalle tai pitkälle lomalle Ranskassa ja muissa suosituissa Euroopan kohteissa. Joissakin autovuokraamoissa lisäkuljettajan maksu sisältyy hintaan, kun taas toiset veloittavat asiakkaalta ajoneuvon noutohetkellä paikallisen vuokraamon asettaman maksun. Joka tapauksessa lisäkuljettajat on vahvistettava ja rekisteröitävä varausprosessin aikana, ja heidän on esitettävä noutohetkellä kaikki samat asiakirjat kuin pääkuljettajan, kuten passi, ajokortti ja tarvittaessa kansainvälinen ajokortti.

  On helppo tarkistaa, veloitetaanko lisäkuljettajasta lisämaksu, koska löydät tämän tiedon selvästi Auto Europen sivulta. Kun olet valinnut päivämäärät, määränpään ja autovuokraamon Ranskassa, löydät täydet tiedot mahdollisista lisäkuljettajien maksuista Hinnoittelun-tiedot linkistä Kuljettajan lisätiedot-osiosta. Samat tiedot ilmoitetaan selvästi Auto Europen lähettämässä varausvahvistuksessa varausprosessin jälkeen.

  Voit säästää rahaa hyödyntämällä Auto Europen säännöllisiä ilmaisia lisäkuljettajatarjouksia, jotka löytyvät verkkosivuillamme. Pidä silmällä sivuillamme Ilmainen lisäkuljettaja-tekstiä vihreällä pohjalla, koska joskus yksi kuljettaja ei ole tarpeeksi. Erikoistarjouksiemme avulla sinun ei enää tarvitse huolehtia lisämaksuista kuljettajan lisäämiseksi, eikä sinun tarvitse riidellä siitä, kuka saa ajaa!

  Yksi huomionarvoinen asia on, jos ystävä tai perheenjäsen, jota ei ole virallisesti kirjattu sopimukseen, päättää ajaa autoa matkan aikana, häneltä mitätöidään automaattisesti kaikki ennen lähtöä sovitut vakuutukset. Tämä tekee heistä vastuullisia kaikista vahingoista, jotka aiheutuvat kolarissa tai ajoneuvon varastamisesta. Siksi on välttämätöntä, että kaikki lisäkuljettajat saavat asianmukaiset valtuudet ennen matkalle lähtöä autovuokraamosta.

   

  Tarvitsenko päästötarraa vuokra-autolle Ranskassa?

  Tämä riippuu siitä, minne olet menossa. Crit'Airin ilmanlaatusertifikaatti (tunnetaan paikallisesti nimellä le certat Crit'Air) otettiin käyttöön 29. kesäkuuta 2016 kuljettajille, ketkä saapuvat liikenteeltä rajoitetuille alueille useissa Ranskan kaupungeissa, kuten Grenoble, Lille, Lyon, Marseille, Rennes, Strasbourg, Pariisi ja Toulouse. Kaikkien ajoneuvojen (mukaan lukien vuokratut), joilla ajetaan tai jotka pysäköidään näillä alueilla (ranskaksi zones à circulation restreinte), on oltava tuulilasilla puhtaan ilman tarra lakisääteisenä vaatimuksena ajoneuvon päästötasojen tunnistamiseksi. Laiminlyönti voi johtaa yli sadan euron sakkoon paikan päällä. Huomaa, että on olemassa kaksi rajoitettua vyöhykettä: pysyvä vähäpäästöinen vyöhyke (ZCR - Zone à Circulation Restreinte) ja väliaikainen hätätapauksen vähäpäästöinen vyöhyke (ZPA - Zone de la Protection de l'Air).

  Ranskan hallitus otti järjestelmän käyttöön vähentääkseen haitallisia ajoneuvopäästöjä alueilla, joilla ilman laatu on heikko, etenkin suurissa kaupungeissa. Se tarkoittaa, että tietyiltä ajoneuvoilta voidaan evätä pääsy näille alueille tuulilasissa näkyvän Crit'Air-tarran perusteella joko päivän aikana, tai tiettyinä aikoina, kun päästöjen aste on korkea. Tarroja on olemassa kuutta eri väriä - vihreä, violetti, keltainen, oranssi, viininpunainen ja tummanharmaa, jotka luokitellaan ajoneuvotyypin, moottorin tilavuuden, iän jne. mukaan.

  Tarra maksaa 3–4 euroa ja sen voi ostaa verkosta osoitteessa www.certificat-air.gouv.fr. Vuokratuille ajoneuvoille päästötarran hankkiminen tapahtuu valitulla autovuokraamolla Ranskassa, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse hankkia sitä vuokra-autollesi itse, vaan se tehdään puolestasi. Ota yhteyttä paikalliseen vuokraamoon noudon yhteydessä.

   

  Voinko matkustaa lautalla vuokra-autolla Ranskassa?

  Kun vuokraat autoa Ranskassa, sinulla ei ole lupaa matkustaa lautoilla millekään saarelle ilman Auto Europen ennakkolupaa. Matkustajien, ketkä haluavat käydä maan suurimmilla saarilla, kuten Korsikassa, tulee jättää auto Manner-Ranskassa ja vuokrata toinen auto erikseen saarelta, jos he haluavat tutustua saaren autolla.


  Autonvuokrauksen lisävaihtoehdot Ranskassa

  Parhaat autonvuokrauksen tarjoukset Ranskassa löytyy Auto Europen sivulta, mikä ei voisi olla nopeampaa tai helpompaa. Otamme huomioon kaikki budjetit ja tarpeet tarjoamalla laajan valikoiman ajoneuvotyyppejä pienemmistä rahaa säästävistä autoista mini- ja Economy-luokassa mukavampiin vaihtoehtoihin suuressa ja keskikoon luokassa, sekä runsaasti muita vaihtoehtoja. Heille, ketkä haluavat tutustua kauniiseen Ranskan Rivieraan, henkilökohtainen suosituksemme on urheilu- ja luksusluokan ajoneuvo, tai vaikkapa avoauto.

  Auto Europe tarjoaa myös hyvän valikoiman 7–12-paikkaisia tila-autoja, samoin kuin uusimpia matkailu- ja asuntoautoja, jotka on suunniteltu ystäväryhmille ja perheille, jotka haluavat matkustaa ympäri Ranskaa täysin mukavasti.

  Jotta voimme auttaa sinua oikean ajoneuvon löytämisessä matkallesi, tutustu meidän Ranskan ajoneuvovalikoiman yksityiskohtaisiin tietoihin.

  Luksusautonvuokraus Ranska Tila-auton vuokraus Asuntoauton vuokraus Ranska

  Luksusautonvuokraus Ranska - Auto Europe on erittäin ylpeä luksusajoneuvojen valikoimasta ja tarjonnasta, sekä laadusta. Ne tarjoavat kuljettajille mahdollisuuden matkustaa Ranskan ympäristössä ajoneuvoilla, kuten BMW X5, Mercedes AMG GT, Porsche 718 Spyder, Maserati Ghibli, Lamborghini Huracan ja Audi TT Roadster, jotka löytyvät muutamista kohteista Auto Europe Luxury -brändin kautta.

  Tila-auton vuokraus Ranska - Ranska on yksi parhaimmista maista tutkimusmatkoille maailmassa, etenkin itsellesi lähimpien ihmisten, kuten perheen ja ystävien kanssa. Suuremman ajoneuvon, kuten pienen pakettiauton tai tila-auton vuokraaminen antaa matkustajaryhmille enemmän vapautta, joustavuutta ja tarpeeksi tilaa jopa 12 hengelle, mukaan lukien tarpeeksi tilaa matkalaukuille.

  Asuntoauton vuokraus Ranska - Varaamalla asuntoauto Ranskassa, voit maksimoida aikasi tässä kauniissa maassa matkustamalla Pariisista Pyreneille tai Lyonista kauniille Ranskan Rivieralle. Auto Europe tarjoaa parhaan valikoiman matkailu- ja asuntoautoja, joilla on paljon käteviä noutokohteita.


  Käytännöllisiä vinkkejä

  Täydellinen autonvuokrauskokemus

  Matkustustiedot ja matkavinkit Ranskassa

  Infografiikka - Tyylikkyyttä matkallesi