Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO ALICANTE RAUTATIEASEMA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Alicanten rautatieasema - varaa edullisesti!

  Alicante on täydellinen lomakohde heille, ketkä haluavat nauttia hyvästä säästä ja hiekkarannoista, mutta ketkä samalla haluavat nauttia historiasta, kulttuurista, yllättävistä maisemista ja unohtamatta tietenkin kaupungin upeaa ruokaa. Muista kiivetä Benacantilin vuoren huipulle ja vieraile Santa Bárbaran linnassa, josta avautuvat myös kauniit näkymät kaupunkiin, jonka taustalla komeilee loputtomalta näkyvä meri. Suosittelemme myös, että vietät päivän kävellen viehättävän Santa Cruzin naapuruston kapeiden katujen ja muun historiallisen keskustan läpi. Lisäksi autonvuokraus Alicanten rautatieasemalta antaa mahdollisuuden tutustua Alicanten maakuntaan ja muihin Valencian nähtävyyksiin omaan tahtiisi käymällä monissa symbolisissa paikoissa, kuten Benidorm, Torrevieja ja Valencia.

  Varaamalla autosi Auto Europelta saat käyttöösi monenlaisia ajoneuvoja kaikentyyppisille kuljettajille ja budjeteille, sillä meiltä löytyvät markkinoiden parhaat hinnat, aina taattuna! Pystyt suorittamaan varauksesi nopeasti vain muutamalla klikkauksella tämän sivun yläosassa olevan hakukoneen avulla, mutta jos haluat henkilökohtaisempaa apua, ota yhteyttä varaustiimiimme, joka koostuu autonvuokrauksen asiantuntijoista ja he auttavat sinua aina iloisesti. Soita yksinkertaisesti numeroon +358 942 720 607 minä tahansa viikonpäivänä (lomat mukaan lukien). Koska Alicante on erittäin kysytty kohde kesällä, jos aiot matkustaa kesäkuukausina, suosittelemme, että varaat vuokra-auton mahdollisimman paljon etukäteen saatavuuden ja parhaan hinnan takaamiseksi. Tutustu asiakkaiden kokemuksiin autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Alicantesta.

  Alicanten rautatieaseman tiedot

  Alicanten rautatieasema sijaitsee kaupungin sydämessä, hyvin lähellä kaupungintaloa ja satamaa. Alkuperäinen rakennus rakennettiin vuonna 1858 ja siellä tehtiin vuosikymmenien aikana useita peruskorjauksia, joista viimeisin tapahtui vuonna 2010, jotta suurnopeusjuna (AVE) pääsi liikennöimään kaupunkiin. Tällä asemalla liikennöi tähän mennessä erityyppisiä rautatieliikennepalveluja, kuten lähiliikenne (linjat C-1 ja C-3), nopeusjunat, keskipitkän matkan liikenne (Euromed – Barcelona ja Valencia sekä Talgo – Murcia) ja pitkän matkan liikenne (Alvia – Galicia, Asturia ja Cantabria).

  Mistä noudan vuokra-auton Alicanten rautatieasemalta?

  Voit noutaa auton autovuokraamosta Alicanten rautatieasemalta heti, kun poistut junasta, jolloin lomasi alkaa virallisesti. Tarkista varausvahvistuksesta, miltä vuokraamolta vuokrasit auton ja suuntaa suoraan heidän toimistolle. Europcar, Enterpise ja Avis/Budget sijaitsevat aseman sisällä lähellä lähtevien junien aulaa ja nopeusjunien raiteita. Jos noudat vuokra-autosi Goldcar tai Hertz vuokraamoilta, sinun on poistuttava rakennuksesta. Löydät heidän toimistot suoraan aseman edestä. Suosittelemme, että luet varausvahvistuksesi huolellisesti. Älä unohda, että autoa noudettaessa pääkuljettajan on esitettävä henkilötodistus tai passi, voimassa oleva ajokortti ja nimissään oleva luottokortti.

  Avis autovuokraamo Alicante rautatieasema Avis autovuokraamo Alicanten rautatieasema
  Av. Salamanca 1,
  03005 Alicante, Espanja

  +34 902 103 652
  Aukioloajat:
  Ma-pe 08:00-22:00
  La 09:00-22:00
  Su 10:00-18:00
  Budget autovuokraamo Alicante rautatieasema Budget autovuokraamo Alicanten rautatieasema
  Av. Salamanca 1,
  03005 Alicante, Espanja

  +34 902 103 652
  Aukioloajat:
  Ma-pe 08:00-22:00
  La 09:00-22:00
  Su 10:00-18:00
  Europcar autovuokraamo Alicante rautatieasema Europcar autovuokraamo Alicanten rautatieasema
  Av. Salamanca 1,
  03005 Alicante, Espanja

  +34 965 982 218
  Aukioloajat:
  Ma-pe 08:00-22:00
  La 09:00-22:00
  Su 11:00-18:00
  Hertz autovuokraamo Alicante rautatieasema Hertz autovuokraamo Alicanten rautatieasema
  Av. de la Estación 20,
  03005 Alicante, Espanja

  +34 965 922 587
  Aukioloajat:
  Ma-pe 09:00-21:00
  La suljettu
  Su 10:00-18:30

  Asemapalvelut

  Alicanten rautatieasemalta löytyvät kaikki matkustajien tarvitsemat palvelut, kahvila, posti, matkailuneuvontatoimisto, pankkiautomaatit, lokerot, poliisiasema, polkupyöränvuokraus ja liikuntarajoitteisille soveltuvat palvelut. Lisäksi he, ketkä haluavat tehdä viime hetken ostoksia, voivat tehdä sen aseman kaupallisella alueella. Täältä löydät lahja-, kosmetiikka- ja karkkikaupat, aikakauslehti- ja kirjakioskit, myyntiautomaatteja, tupakkakaupan ja valokuvakopin.

  Kulkuyhteydet Alicanten rautatieasemalla

  Rautatieasema sijaitsee suoraan kaupungin sydämessä, joten voit lähteä matkaan autolla autovuokraamosta Alicanten rautatieasemalta, tai voit tehdä sen myös jalkaisin, polkupyörällä tai mieluummin julkisilla palveluilla riippuen siitä, minne haluat mennä. Alicanten rautatieaseman läpi kulkevat kaksi lähiliikenteen junalinjaa, C-1 ja C-3. Linja C-1 kulkee etelään ja yhdistää Alicanten Elcheen kolmessakymmenessä minuutissa ja Murciaan kahdessakymmenessä minuutissa. Linja C-3 yhdistää kaupungin San Vicenteen vain kymmenessä minuutissa ja päivittäin kulkee 16 junaa. Alicanten julkista liikennettä hallinnoi Masatusa. Rautatieasemalta on hyvät yhteydet kaupungin muihin osiin kaupunkilinja-autolinjoilla 04, 05, 06, 09, 12 ja lentokentälle kulkevalla linjalla C6. Lipun voit ostaa noustessa linja-autoon suojaan kuljettajalta. Jos aiot oleskella kaupungissa paljon pidempään, voit myös matkustaa 30 päivän lipulla, joka on ostettava verkossa.

  Pysäköintivinkkejä

  Alicanten rautatieaseman pysäköintialue sijaitsee suoraan asemarakennuksen alapuolella, jota hallinnoi Saba. Se on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa ja alueella on videovalvonta. Suosittelemme, että varaat pysäköintipaikkasi etukäteen verkossa, niin saat paremman hinnan. Jos suunnittelet autonvuokrausta Alicanten rautatieasemalta, pääset liikkumaan vapaasti ympäri kaupunkia. Sinun tule tietää, että ilmaisten pysäköintipaikkojen löytäminen ei ole helppoa, varsinkin sesonkiaikana. Nopein ja mukavin, mutta myös kallein pysäköintimahdollisuus on jättää auto maanalaisiin parkkihalleihin, jotka löytyvät hajallaan ympäri keskustaa. Kadulla pysäköinti on sallittua sinisellä värillä merkityille alueille, josta on maksettava vastaava hinta pysäköintimittarissa, joka yleensä vaihtelee alueen mukaan. Jos aiot viettää useita päiviä Alicantessa, hyvä vaihtoehto on varata majoitus, joka tarjoaa pysäköintimahdollisuuden.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Alicanten matkaopas