Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUS ALLE 21-VUOTIAILLE - LISÄMAKSUT JA EHDOT

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus alle 21-vuotiaille

  Jos olet 18–21-vuotias, kuulut siihen nuorten matkailijoiden ryhmään, ketkä voivat nyt tutkia maailmaa yksin. Voit valita kansainvälisistä työharjoitteluista, maailmanlaajuisista au pair-paikoista ja vapaaehtoisohjelmista, joka antavat nuorille mahdollisuuksia matkustaa ulkomaille rajattomasti. Kuten näet, näiden ohjelmien kautta edullinen matkustaminen on totta. Jos haluat tutustua uuteen kohteeseen, ei ole parempaa vaihtoehtoa, kuin auton vuokraaminen. Auto Europe varmistaa puolestasi, että ikäsi ei ole ongelma.

  Auton vuokraaminen alle 21-vuotiaana – Maksut ja ehdot

  Yleensä auton vuokraaminen alle 21-vuotiaana ei ole kovin vaikeaa, vaikka monet autovuokraamot uskovat, että nuoret kuljettajat muodostavat suuremman onnettomuusriskin. Tämä riskitekijä on syynä tiukempien ikärajojen asetuksille vuokra-autoille. Ennen 26 vuoden ikää sinua pidetään tavallisesti "nuorena kuljettajana" riippumatta siitä, mistä maasta tulet, ja sinulta peritään lisämaksuja. Nämä ylimääräiset maksut lisätään päivää kohden ja niillä on yleensä rajoitettu aikaväli.

  Koska nuoren kuljettajan maksut vaihtelevat eri maiden ja vuokraamojen välillä, on suositeltavaa vahvistaa ja vertailla tarkkoja maksuja etukäteen, jotta saat parhaan tarjouksen. Tässä tapauksessa on hyvä tietää, että Auto Europe kokoaa verkkosivuilla yhteen kaikki tärkeät tiedot, mukaan lukien tarjoukset, lisämaksut ja nuoret kuljettajan maksut, jotta voit helposti vertailla hintoja. Voit löytää kaikki nämä tiedot klikkaamalla "Hinnoittelun tiedot"-osiota jokaisen tarjouksen kohdalla, ja löydät kyseisen vuokraamon kaikki lisätiedot, mukaan lukien ikärajat, auton tyypit, maksut ja muut kyseiseen varaukseen liittyvät ehdot.

  Kun teet haun varausjärjestelmämme kautta, näet, että jokaisella vuokraamolla on erilaiset vaatimukset nuorille kuljettajille. Esimerkiksi Roomassa hinta voi olla paljon korkeampi samasta autosta verrattuna Barcelonaan, jossa myös vähimmäisikäraja voi vaihdella. Voit verrata kaikkia yksittäisiä tarjouksia yksinkertaisesti tekemällä haku verkossa aivan kuten muissakin tapauksissa, mutta poista rasti ruudusta, jossa oletusikä on 26-69 vuotta. Laita uuteen kenttään ikäsi ja varausjärjestelmämme näyttää sinulle kaikki vuokraamot, jotka vuokraavat autoja sinun ikäisille.

  Lisäkuljettajan maksut

  Olet ehkä huomannut varausta tehdessä verkossa, että monet autovuokraamot veloittavat lisämaksun lisäkuljettajilta. Myös tämä maksu vaihtelee huomattavasti autovuokraamojen ja jopa noutomaiden välillä. Jos harkitset lisäkuljettajan lisäämistä varaukseesi, mikä on ihanteellisen vaihtoehto, jos haluat jakaa ajotaakkaa ja pitää taukoja, on tärkeää ottaa selvää lisämaksuista. Kannattaa siis varauksen tekemisen yhteydessä etsit edullisemman vuokratarjouksen lisäksi myös parasta autonvuokrausvaihtoehtoa, jossa on halvin lisämaksu. Mikäli myös lisäkuljettajat ovat nuoria, kannattaa huomioida tarkasti muut lisäkuljettajiin liittyvät rajoitukset. Joissakin tapauksissa lisäkuljettajat eivät saa olla alle 26-vuotiaita, tai mikäli se on sallittu, nuoren kuljettajan lisämaksu veloitetaan myös heiltä. Jotkut vuokraamot veloittavat vain yhden, joko lisäkuljettajan tai nuoren kuljettajan maksun.

  Ikärajoitus ja ajoneuvojen saatavuus

  Jos et vieläkään ole varma, minkä tyyppisen ajoneuvon haluat vuokrata, Auto Europe voi selittää eri autoluokkien erot ja suositella sopivaa autoa lomallesi. Ajoneuvon valitseminen voi olla vaikeampaa, jos unelmasi on ajaa luksus- tai urheiluautoa Lontoon kaduilla. Valitettavasti vuokraamot rajoittavat eri autoluokkien saatavuutta nuorille kuljettajille. Vuokra-autot alle 21-vuotiaille yleensä rajoittuvat pienempiin autoluokkiin, ja voi olla erityisen vaikeaa varata premium-, luksus- tai urheiluautoluokan autoja. Jos haluat vuokrata näitä ajoneuvotyyppejä, ota yhteyttä varaustiimiimme ja yritämme tehdä siitä totta.

  Lisävakuutus alle 21-vuotiaille kuljettajille

  Yleensä vakuutusvaatimukset ovat samat kaikille ikäryhmille. Jotkut autovuokraamot vaativat sinua ostamaan ylimääräisen lisävakuutuksen, jos pääkuljettaja on alle 21-vuotias. Esimerkiksi Saksassa on joitakin vuokraamoja, jotka tekevät lisävakuutuksen ostamisen pakolliseksi ja vaativat sitä ennen ajoneuvon noutamista. Jotkut autovuokraamot hyväksyvät joskus vakuutuksen, joka on liitetty joihinkin luottokortteihin. Jos sinulla on tämän tyyppinen luottokortti, muista tarkistaa kaikki luottokortteihin liittyvät ehdot ja hyväksyykö vuokraamo tarjoamaasi korttia.

  Ilmoita meille pääkuljettajan ikä

  Riippumatta siitä, teetkö varauksen verkossa varausjärjestelmämme kautta tai puhelimitse, muista ilmoittaa meille pääkuljettajan oikea ikä varauksen yhteydessä. Nämä tiedot voivat vaikuttaa autonvuokrauksen lopullisiin kustannuksiin. Ilmoitamme sinulle mahdollisesta lisämaksusta varausvahvistuksessasi ja muista, että löydät ne aina myös verkkosivuiltamme. Jos ikäsi takia varauksesi ei onnistu, etsimme sinulle mielellämme yhtä hyvän vastaavan vaihtoehdon ja ilmoitamme sinulle siitä erikseen.

  Milloin ajokorttisi on myönnetty?

  Yleisesti ottaen, jos haluat vuokrata auton, sinulla on oltava voimassa oleva vähintään yhden vuoden vanha ajokortti. Tämä rajoitus kuitenkin vaihtelee hieman maasta toiseen, esimerkiksi Irlannissa autovuokraamot edellyttävät kuljettajalta vähintään kahden vuoden voimassa ollutta ajokorttia. Tarkista varauksesi ehdot lisätietoja varten siitä, mitä ajokorttirajoituksia sovelletaan varatulle autolle ja valitussa vuokraamossa.

  Tarvitsetko kansainvälistä ajokorttia?

  Suomessa myöntämä kansainvälinen ajokortti on kansainvälisesti tunnistettu, joka on käännetty useille kielille. Se on esitettävä vuokraamossa oman voimassa olevan suomalaisen ajokortin kanssa, jotta ajokortti olisi voimassa. Autonvuokrauksen alkuperämaasta riippuen sinua saatetaan pyytää esittämään kansainvälinen ajokortti. Auto Europe on laatinut ohjeet tämän ajokortin saamiseksi ja käyttämiseksi, sekä hyödyllisiä vinkkejä, jos tarvitset kansainvälisen ajoluvan.