Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO IRLANTI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Irlanti - Tutustu Irlannin tasavaltaan autolla

  Autonvuokraus Irlanti

  Historiaa, luonnonkauneutta ja elinvoimaista kulttuuria täynnä oleva Irlanti on tarpeeksi pieni matkustaakseen helposti ympäriinsä, mutta sillä on riittävästi seutua laajalle ja erittäin innostavalle kiertomatkalomalle. Pienikokoinen ja ihanan vehreä, se on paimentolaismaa, jossa on runsaasti keskiaikaisia kaupunkeja ja kyliä, jotka on sisustettu ainutlaatuisella eurooppalaisella tunnelmalla. Autonvuokraus Irlannissa lupaa runsaasti luonnonkauniita reittejä, viehättäviä hotelleja, aitoja alueellisia ruokia ja geologisia ihmeitä riippumatta siitä, kuinka monta kertaa olet jo käynyt tässä upeassa maassa.

  Useimmat ensi kertaa Irlannissa vierailevat suuntaavat kohti vilkasta pääkaupunkia Dublinia, jossa on runsaasti perintöä ja jolla on erittäin vahva kulttuuri-identiteetti. Se on hyvin järjestetty kohde, joka on räätälöity modernin turistin vaatimuksiin tehokkaalla tie- ja pysäköintijärjestelmällä ja runsailla ensiluokkaisilla nähtävyyksillä, erityisesti Kansallismuseolla ja Trinity-yliopistolla, jossa sijaitsee kuuluisa 800-luvun valaistu Kellsin kirja. Irlannin vähemmän tunnetuissa länsi- ja eteläosissa on helpompaa käydä vuokra-auton avulla, kuten Cork tai Knock, jotka molemmat ovat viehättäviä kaupunkeja kansainvälisillä lentoasemilla, joita ympäröivät täyttävän kauniit maisemat.

  Irlannin laajin kohta päästä päähän on vain 240 kilometriä pitkä, ihanteellinen kiertomatkoille minä tahansa vuoden aikana. Shannonista voit aloittaa upean Wild Atlantic Way -reitin, yksi Euroopan suosituimmista kiertomatkoista, joka yhdistää Donegalin Dinglen niemimaahan ja kulkee joidenkin silmiinpistävimpien ja harvaan asuttujen alueiden läpi saarella. Muita henkeäsalpaavia reittejä ovat reitti suoraan saaren halki Dublinista Galwayn kaupunkiin (yhteensä 220 kilometriä), sekä pääkaupungista etelään suuntautuva rannikkotie M11, joka johtaa Wicklowvuortenn kansallispuistoon, jossa sijaitsevat eräät maailman tunnetuimmista esihistoriallisista monumenteista.

  Vuonna 1954 perustettu Auto Europe on johtava maailmanlaajuinen autonvuokrauksen välittäjä, jolla on vahvat työsuhteet kaikkien tärkeimpien autovuokraamojen kanssa Irlannissa ja muualla maailmassa. Pitkäaikainen yhteistyö näiden vuokraamojen kanssa tarkoittaa sitä, että voimme tarjota paljon alhaisempia hintoja kuin suoraan kohteessa lisäbonuksena se, että verkossa on tarjolla laajin ajoneuvovalikoima. Auto Europen kattava suoja tarjoaa täyden suojan vuokra-auton rikkoutumisen tai onnettomuuden tapauksessa, kun matkustat Irlannin ympäri. Lisäksi voit hyödyntää säännöllisiä tarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisia lisäkuljettajia jne.

  Auttaaksemme sinua suunnittelemaan lomasi vuokra-autolla Irlannissa ja varauksen tekemisessä, varausasiantuntijamme päivystävät 7 päivänä viikossa varmistaakseen, että valitset matkallesi oikean tyyppisen ajoneuvotyypin riippumatta siitä, noudatko autosi Dublinissa, Shannonissa tai mistä tahansa muusta kätevästä noutokohteesta, jotka sijaitsevat ympäri saarta. Älä epäröi soittaa heille numeroon +358 942 720 607, jos tarvitset neuvoja autovuokrausprosessin aikana ja kaikissa muissa kysymyksistä, jotka liittyvät tulevaan matkaasi Irlannissa. Voit lukea lisää asiakkaittemme ajatuksia auton vuokraamisesta ja palvelusta autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Irlanti

  Lisätietoja autonvuokrauksesta Irlannissa saat klikkaamalla alla olevia linkkejä eri vuokrauksen aiheista:

  Kumppanit UKK Ajoneuvovalikoima

  Mistä noudan vuokra-auton Irlannissa

  Auto Europella voi valita autovuokraamoja Irlannissa lukuisista nouto- ja palautuskaupungeista ympäri saarta, mukaan lukien Kerry ja Donegal. Dublin on suosituin tukikohta tutustua maan itä- ja keskiosaan vietettyäsi muutaman päivän yhden maailman puhutuimman kaupungin nähtävyyksiä katsellessa ja ääniä kuullessa. Valitse Cork, jos haluat tutkia sensaatiomaista etelärannikkoa. Vaihtoehtoisesti, miksi et noutaisi ajoneuvoa Sligossa, josta pääset suoraan Irlannin syrjäisemmille luoteisrannikoille, lisäetuna se, että olet lähellä Pohjois-Irlantia kiehtovaa kahden määränpään lomaa varten.

  Missä tahansa Irlannin osassa päätätkin vierailla, voit olla varma, että Auto Europe voi tarjota sinulle oikean ajoneuvon kaikkiin tarpeisiin. Auto Europella on kaikkiaan yli 24 000 ensisijaista nouto- ja palautuskohdetta yli 180 eri maassa ympäri maailmaa. Auto Europe on aina ensimmäinen valintasi vuokra-autoille ympäri maailmaa, olipa se sitten pieni auto kaupunkinähtävyyksiin tutustumiseen Dublinissa tai tila-auto matkalle saaren ympäri ystävien tai perheen kanssa.

  On olemassa useita tärkeitä asioita, jotka on tiedettävä vuokra-autoa noutaessa, ja älä epäröi soittaa palkituille asiakaspalvelijoillemme numeroon +358 942 720 607, jos tarvitset apua matkasi suunnittelussa tai tarpeillesi parhaimman ajoneuvotyypin valinnassa.

  Vertaile autonvuokrauksen hintoja suosituimmilla lentokentillä ja rautatieasemilla Irlannissa

  • Dublin Heuston rautatieasema

  Varaa parhailta autovuokraamoilta Irlannissa

  Tärkein syy siihen, miksi Auto Europe jatkaa vahvaa asemaansa yhtenä maailmanlaajuisena autonvuokrauksen välittäjänä alalla, johtuu erittäin läheisistä liikesuhteista, jotka olemme onnistuneet luomaan kaikkien maailman johtavien autovuokraamojen kanssa. Teemme yhteistyötä parhaiden vuokraamojen kanssa sekä paikallisesti, että maailmanlaajuisesti - mukaan lukien Budget, National, Enterprise, Hertz, Avis, Thrifty - mikä antaa meille mahdollisuuden taata miljoonille asiakkaillemme ympäri maailmaa, jotka etsivät parhaita autonvuokraustarjouksia Irlannissa, laajimman ajoneuvovalikoiman markkinoilla.

  Avis - Autovuokraamo Hertz - Autovuokraamo Thrifty - Autovuokraamo
  Enterprise - Autovuokraamo National - Autovuokraamo Budget - Autovuokraamo

  Jos sinulla on epäilyksiä tai tarvitset lisätietoja Irlannissa käytettävissä olevista nouto- tai palautuskohteista, ota yhteyttä varausasiantuntijoihimme joko puhelimitse tai sähköpostitse. He antavat täydelliset tiedot mistä tahansa aiheesta, kuten paikallisten autovuokraamon aukioloajat, aukioloaikojen ulkopuolinen nouto ja palautus, parhaimmat tarjoukset tällä hetkellä, ilmaiset lisäominaisuudet, lisäsuoja jne.


  Usein kysytyt kysymykset autonvuokrauksesta Irlannista

  Autonvuokraus Irlannissa Auto Europella on nopea ja saumaton prosessi huipputeknisen varausjärjestelmän ansiosta, jonka kautta on aina mahdollista valita oikea auto halvimpaan taattuun hintaan, olipa kyseessä edullinen valinta matkalle Dublinin keskustassa tai upea maastoauto pitkälle, rauhalliselle kiertoajelulle villin Atlantin rannikolla.

  Ota meihin yhteyttäHuolimatta siitä, että autonvuokrauksen tekeminen on nopeaa ja helppoa Auto Europen kanssa, voi silti olla joitain asioita, joista et ole varma. Tämän vuoksi olemme laatineet seuraavat usein kysytyt kysymykset, jotka toivomme vastaavan mahdollisiin kysymyksiisi ja auttaa sinua oikealle reitille.

  Tässä osiossa on tietoja Irlannin kuljettajien laillisesta iästä ja siitä, onko mahdollista noutaa vuokra-auto yhdestä toimistosta (esimerkiksi Dublin) ja pudottaa se toiseen, maan toiselle puolelle. Löydät myös ajantasaiset tiedot paikallisista nopeusrajoituksista ja kaikista muista säännöistä, joista sinun on oltava tietoinen vuokratessa autoa Irlannissa, samoin kuin vinkkimme siitä, mikä suoja sinun kannattaa valita turvallista ja nautinnollista vierailua varten smaragdinvihreällä saarella.


  Minkä ikäisenä voin vuokrata autoni Irlannissa?

  Jos haluat varata auton autovuokraamosta Irlannissa, on parasta tarkistaa ikärajoitukset, jotka vaihtelevat maasta toiseen. Lisäksi, jos olet nuori kuljettaja ja haluat vuokrata auton, sinua kehotetaan tarkistamaan mahdolliset nuoren kuljettajan lisämaksut, jotka voivat usein olla huomattava määrä rahaa ja voivat yli kaksinkertaistaa vuokran päivähinnan. Joillakin autovuokraamoilla Irlannissa vaadittu enimmäisikä on 75 tai toisinaan 79. 75-79-vuotiaiden kuljettajien on esitettävä Auto Europelle seuraavat asiakirjat 30 päivää ennen ajoneuvon noutamista: lääkärin todistus asiakkaan hyvästä ajokunnosta ja nykyisen vakuutusyhtiön ilmoitus, jonka mukaan asiakas ei ole ollut osallisena onnettomuudessa viimeisen viiden vuoden aikana, molemmat päivätty 30 päivän kuluessa suunnitellusta noutopäivästä.

  Löydät kaikki nämä tiedot selvästi Auto Europen varausjärjestelmän hakutuloksista. Kun olet valinnut päivämäärät ja määränpään, jota seuraa haluamasi vuokraamo ja ajoneuvoluokka, klikkaa "Hinnoittelun tiedot" osiosta "Kuljettajan tiedot" välilehteä selvittääksesi, koskevatko ikärajoitukset ja paikallisesti maksetut lisämaksut varaustasi. Nämä tiedot sisältyvät myös autonvuokrauksen varausvahvistukseen, jotka lähetetään sinulle sähköpostitse varauksen vahvistamisen jälkeen.

  On tärkeää tietää, että kuljettajien on aina ilmoitettava oikea ikä varauksen yhteydessä Auto Europen verkkosivuilla, mikä antaa meille mahdollisuuden ilmoittaa asiakkaillemme kaikista rajoituksista, joita saatetaan soveltaa heidän varaukseen. Tutustu blogiimme, jos vuokraat autoa ensimmäistä kertaa, josta löydät runsaasti hyödyllisiä neuvoja kaikista tarvitsemistasi asiakirjoista ja lisätäänkö vuokraasi ylimääräisiä maksuja.

   

  Voinko noutaa vuokra-autoni Irlannissa yhdestä kohteesta ja palauttaa sen toiseen?

  Kyllä. Irlannissa on mahdollista noutaa vuokra-auto yhdestä toimistosta ja palauttaa se toiseen, mikä antaa kuljettajille paljon enemmän joustavuutta matkan suunnittelussa. Irlannin sisäinen yhdensuuntainen vuokra on rajoittamaton ja erittäin usein ilmaista Irlannissa, mutta ainoa mahdollinen kansainvälinen yksisuuntainen vuokra on Belfastiin, Pohjois-Irlannin pääkaupunkiin (huomaa, että lisämaksuja saatetaan soveltaa, eikä ole saatavilla kaikille ajoneuvoille).

  Lisäksi on erittäin tärkeää, että asiakkaat ilmoittavat meille matkasuunnitelmistaan, jotta voimme vahvistaa, onko matka mahdollista ja tuleeko sinun maksaa yhdensuuntaisen vuokran maksu. Huomaa, että asiakkaat voivat vapaasti perua koko varauksen maksutta, jos he eivät halua maksaa yhdensuuntaisen vuokran maksua. On myös syytä muistaa, että rajoituksia voidaan soveltaa tietyille ajoneuvoryhmille, vuokra-aikaan ja tiettyjen kaupunkien ja kohteiden välisiin matkoihin. Lisätietoja tästä aiheesta on saatavilla yhdensuuntaisen vuokran sivuilta.

  Yksityiskohtaiset tiedot yhdensuuntaisista maksuista (ilman arvonlisäveroa) ja muista varaukseen liittyvistä seikoista löytyvät helposti vuokra-auton hinnan alapuolella Auto Europen varausjärjestelmän hakutuloksista. Nämä tiedot toimitetaan asiakkaille myös sähköpostitse varausvahvistuksen käyttöehdoissa varauksen vahvistamisen jälkeen.

  Huomaa, että kaikki yhdensuuntaiset maksut maksetaan suoraan paikalliselle autovuokraamolle, ei Auto Europelle. On myös tärkeätä muistaa, että kaikki autovuokraamot toimivat toisistaan riippumatta, joilla on eri toimipisteet eri paikoissa, mikä tarkoittaa, että asiakkaille tarjottavat hinnat, ehdot, vaihtoehdot ja maksut vaihtelevat usein vuokraamosta riippuen. Tästä syystä mielestämme on välttämätöntä saada asiakkaidemme tietoon kaikki vuokrakustannukset, jotka heille aiheutuvat, ottaen huomioon, että tällaiset maksut voivat vaihdella suuresti.

  On myös syytä ottaa huomioon se tosiseikka, että Irlannin tasavallassa vuokratut autot voi viedä usein ilmaiseksi Pohjois-Irlantiin, kunhan kuljettajalla ei ole Pohjois-Irlannin ajokorttia. Lisäksi Irlannissa vuokratuilla ajoneuvoilla voi ajaa Iso-Britanniaan (Skotlanti, Englanti ja Wales) lisämaksusta, mutta autoa ei voi viedä Euroopan mantereelle tai Afrikkaan (Marokko, Tunisia, Algeria jne.). Muista, että tarvitset ylimääräisen vakuutuksen näitä matkoja varten, kun noudat auton. Iso-Britanniaan matkustavat ajoneuvot tulee palauttaa Irlantiin, eikä kaikkia ajoneuvotyyppejä sallita, minkä vuoksi asiakkaiden on aina ilmoitettava aikomuksestaan ​​matkustaa muihin maihin varauksen teon yhteydessä, ja kaikkien matkojen on oltava merkitty varausvahvistuksessa. Autovuokraamon on useimmissa tapauksissa annettava lupa rajat ylittäville matkoille, joista peritään ja maksetaan päivittäinen maksu paikallisesti. Tämä maksu on selvästi ilmoitettu varausvahvistuksen ehdoissa.

  Kaikki tiedot yhdensuuntaisista maksuista ja niihin liittyvät matkarajoitukset löytyvät helposti Auto Europen hakutuloksista. Kun olet valinnut haluamasi vuokra-autokategorian ja vuokraamon, klikkaa "Hinnoittelun tiedot" linkkiä, jonka jälkeen löydät tiedot yleisten vuokraehtojen osiosta, jotka ilmoitetaan myös selvästi varausvahvistuksessa, joka lähetetään asiakkaalle varauksen vahvistamisen jälkeen. Muista, kun matkustaminen on sallittu vuokramaan ulkopuolelle, vuokralaisen vastuulla on varmistaa, että ajoneuvo on matkustusmaansa paikallisten lakien mukainen, mukaan lukien (mutta ei rajoittuen) turvavarusteet, rajat ylittävät asiakirjat ja tietullit.

   

  Tarvitsenko luottokortin autonvuokrausta varten Irlannissa?

  Kyllä. Kun vuokraat auton Irlannissa, on tärkeää tuntea luottokorttisäännöt ennen ajoneuvon noutoa. Syynä tähän on, että autovuokraamoilla Irlannissa vuokrattavista ja ajettavista ajoneuvoista varataan omavastuun arvo, joka palautetaan viipymättä, kun ajoneuvo palautetaan vahingoittumattomana. Älä ole yllättynyt, jos yrität maksaa pankkikortillasi ja se hylätään. Autovuokraamojen on oltava varmoja siitä, että asiakkaalla on riittävästi luottoa kattamaan kaikki mahdolliset tapaukset ennen ajoneuvon noutoa, jolloin tavallisesti kelpaa vain luottokortti. Huomaa, että jos aiot varata luksusluokan vuokra-auton Irlannissa, autovuokraamo voi pyytää kahta pääkuljettajan nimissä olevaa luottokorttia (Visa, Mastercard, Diners tai American Express).

  Tarkat tiedot hyväksytyistä luottokorteista (ja korttityypeistä) ovat saatavilla Auto Europen varausjärjestelmästä. Kun olet valinnut päivämäärät ja määränpään, valitse yksinkertaisesti haluamasi vuokra-autoluokka ja autovuokraamo, ennen kuin napsautat "Hinnoittelun tiedot" linkkiä, josta löydät vuokraamon maksuehtojen tiedot -osion, josta näet kaikki kortteihin liittyvät tiedot. Tutustu blogiimme, josta löytyy yksityiskohtaiset tiedot kuudesta tärkeimmästä kohdasta luottokortteihin ja turvatakuuseen liittyen seuraavaa autovuokraustasi varten Irlannissa.

   

  Mitkä ovat tärkeimpiä liikennesääntöjä Irlannissa?

  Yleisesti ottaen Irlannin liikennesäännöt ovat samat kuin Suomessa. Autoilla ajetaan tien vasemmalla puolella ja ohittaminen tapahtuu oikealta puolelta. Ylinopeutta valvotaan tiukasti valvontakameroilla Irlannissa kaikkialla saarella. Matkapuhelimien tai muiden mobiililaitteiden, kuten tablettien käyttö on kielletty Irlannissa ajamisen aikana. Lisäksi handsfree-laitteet ovat kiellettyjä Irlannin ajolakien mukaan. Pysähdy, jos sinun on käytettävä matkapuhelinta tai muutettava navigaattorin ohjeita jne., jotta vältyt suurilta sakoilta. Turvavöiden käyttö on pakollista kuljettajalle ja kaikille matkustajille, josta määrätään melko suuri sakko, jos paikallinen poliisi pysäyttää sinut tästä syystä.

  Alkoholin vaikutuksen alaisena ajaminen on Irlannissa erittäin vakava rikos, jonka veren alkoholipitoisuuden raja (BAC) on EU:n säännösten mukainen, eli 0,05 mg/ml pitkään kuljettajina oleville ja 0,02 mg/ml aloittelijoille, kenellä on alle kahden vuoden kokemus. Suosittelemme, että kuljettajat juovat vastuullisesti ja välttävät ajamista kokonaan alkoholin vaikutuksen alaisena. Irlannin liikennepoliisilla (tunnetaan paikallisesti nimellä Gardai) on valtuudet suorittaa satunnaisia testejä alkometrillä missä ja milloin tahansa, ja jos et pääse testistä läpi, ajoneuvo takavarikoidaan ja sinulle annetaan korkeat sakot ja mahdollisesti vankila-aikaa.

  Paikalliset viranomaiset paheksuvat myös ylinopeutta ja nopeusrajoituksiksi on asetettu 50 km/h kaupungeissa (30 km/h joissakin osissa Dublinin keskustaa), 80 km/h maateillä (nopeudet on merkitty valkoisilla opasteilla), 100 km/h kansallisilla teillä ja kaksikaistaisilla moottoriteillä (nopeudet on merkitty vihreillä opasteilla) ja 120 km/h moottoritiellä (nopeudet on merkitty sinisillä opasteilla). Muista, että kaikkien alle 3-vuotiaiden lapsien ja vähintään 3-vuotiaiden ja 150 cm pituisten lasten on käytettävä asianmukaista lastenistuinta autossa matkustaessa.

  Huomaa, että Irlannissa olevat opasteet ovat yleensä sekä iiriksi että englanniksi, mikä auttaa turisteja kokemaan paikallista kieltä (yksi maailman vanhimmista). Tiheimmin iiriä puhuvilla alueilla (tunnetaan Gaeltachtin alueina) opasteet ovat hyvin usein vain iiriksi, mikä voi aiheuttaa vieraileville matkailijoille hämmennystä, mutta irlantilaiset ovat kuuluisia ystävällisyydestään ja vieraanvaraisuudestaan ja auttavat sinua pääsemään aina sinne, minne haluat mennä jos pysähdyt kysymään ohjeita.

  Irlannissa on runsaasti huoltoasemia, etenkin moottoritiellä ja pääteillä, jotka kulkevat koko maan halki, vaikka joillakin maateillä voi viedä hieman aikaa ennen saapumista seuraavalle huoltoasemalle. Siksi on aina parasta täyttää tankki ajoissa kun saat mahdollisuuden sen sijaan, että otat riskin jäädä tien varteen.

  Lasten kanssa matkustavien perheiden kannalta on tärkeätä muistaa, että 11-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset eivät saa koskaan istua ajoneuvon etuistuimella ajaessa Irlannissa, ja heidän on aina istuttava sopivassa lastenistuimessa. Näiden istuimien vuokrakustannukset vaihtelevat autovuokraamon mukaan, mutta näet lastenistuimen kustannukset selvästi ilmoitettuna, kun etsit tarjousta verkossa.

  Toinen asia, mikä on pidettävä mielessä, on muistaa pitää passi, auton vakuutuspaperit, vuokrasopimus, ajokortti ja muut tärkeät asiakirjat mukanasi, kun liikut autolla Irlannissa, koska et koskaan tiedä milloin tarvitset niitä. Esimerkiksi poliisi voi pysäyttää sinut satunnaisesti tai jos joudut onnettomuuteen tai auto rikkoutuu. Jos sinulle sattuu jonkinlainen hätätila, soita palokunta, ambulanssi tai poliisi paikalle numerosta 112 tai 999, ja ole valmis antamaan heille seuraavat tiedot: tarkka sijainti (mukaan lukien kaikki lähellä olevat huomattavat maamerkit), puhelinnumero, josta soitat, tiedot itse tapahtumasta ja tapahtumaan osallisten henkilöiden lukumäärä sekä tiedot kaikista näkyvistä vammoista ja olemassa olevista sairauksista. On erittäin tärkeää pitää puhelimesi päällä, koska hätäpalvelujen on ehkä otettava sinuun yhteyttä saadakseen lisätietoja.

  Toinen hyödyllinen vinkki on aina kuljettaa rahaa mukanasi siinä tilanteessa, että saatat tehdä pienen liikennerikkomuksen, kuten ajaminen linja-autolinjalla huomaamatta sitä, ja joudut maksamaan poliisille sakon paikan päällä.

   

  Tarvitseeko minun maksaa tiemaksuja matkalla vuokra-autolla Irlannissa?

  Kyllä. Irlannissa on tällä hetkellä noin tusina maksullisia teitä, mukaan lukien M1, M4, East Link Bridge ja West Link Bridge. Maksamasi summa riippuu ajoneuvoluokasta, joka yleensä vaihtelee normaalin henkilöauton noin yhdestä eurosta raskaiden tavarankuljetusajoneuvojen kuuteen euroon. Kätevin tapa maksaa tietulleja Irlannissa on kirjautumalla Toll Tag -tilille verkossa. Lisäksi voit maksaa myös joissakin Payzone -myyntipisteissä. Maksullisen tien maksun maksamatta jättämisestä aiheutuu sakko, joka nousee huomattavasti maksun viivästyessä.

  Dublinin C-muotoinen kehämoottoritie (M50) on saaren ainoa tie, jossa on käytössä esteettömät tietullit, jotka on maksettava viimeistään klo 20:00 mennessä seuraavana päivänä sille saapumisen jälkeen. Jos maksua ei suoriteta seuraavan päivän klo 20:00 mennessä, siitä määrätään sakko, joka kasvaa jälleen, jos maksua ei makseta. Voit maksaa tietullit ja välttää sakot kirjautumalla sisään eFlow verkkosivulla.

  Heidän, kenellä on paljon aikaa käytettävissä, on mahdollista välttää tiemaksujen maksamista Irlannissa matkustamalla hitaammilla ja vähemmän suorilla maaseututeillä. Kumpi tahansa onkin makuusi, voit suunnitella matkasi paljon tehokkaammin käymällä Irlannin tieliikenteen sivuilla, josta löydät interaktiivisen reitinhakijan, joka merkitsee maksulliset tiet ympäri maata. Ajantasaiset tiedot Irlannissa ajamisesta löytyy kunkin Irlannin matkustustiedotteen sivulla ulkoministeriöltä.

   

  Mitä vakuutuksia tarvitsen vuokra-autoa varten Irlannissa?

  Kaikki Auto Europen sivulla julkaistut vuokra-autojen hinnat sisältävät lain edellyttämän kolarisuojan, Collision Damage Waiver, joka tunnetaan yleisemmin nimellä CDW (omavastuulla tai ilman autovuokraamosta riippuen) ja varkaussuojan Theft Protection (TP), joka tulee jälleen joko omavastuulla tai ilman riippuen autovuokraamosta. Lue kattava opas vuokra-autojen suojista saadaksesi lisätietoja siitä, minkä tyyppinen kattavuus on paras autonvuokraukselle Irlannissa ja muualla maailmassa.

  Huomaa, että CDW ei koskaan kata ajoneuvon renkaita, laseja, sivupeilejä, auton pohjaa ja sisätiloja, kattoa, moottoria, lukkojen vaurioita ja avainten katoamista, joten suosittelemme, että kuljettajat hyödyntävät Auto Europen Super Cover omavastuun hyvityksellä -tuotetta lisämaksusta, joka kattaa lasit, renkaat, katon, auton pohjan, hinauskustannukset, avainten katoamisen, väärän polttoaineen vahingot (ts. säiliön täyttäminen väärällä bensiinillä) ja mahdolliset käsittelymaksut tai muut maksut. Tämän suojan päivittäiset kustannukset voivat vaihdella sijainnin, vuokra-ajan, autokategorian ja vuokraamon mukaan.

  Kaikki nämä tiedot ilmoitetaan selvästi Auto Europen sivustolla. Kun olet valinnut päivämäärät ja määränpääsi varausjärjestelmässämme, klikkaa seuraavia linkkejä hakutuloksissa: "Hinnoittelun tiedot" ja sen jälkeen "Lisätiedot", joissa on mahdollista nähdä hintaan sisältyvä suoja, CDW:n omavastuu, varkaussuojan omavastuu ja vastuuvakuutus. Samat tiedot löytyvät tarjouksesi käyttöehdoissa tai varausvahvistuksessa.

  Autovuokraamojen yleinen käytäntö on tarjota Auto Europen asiakkaille ylimääräisiä vakuutuksia noutohetkellä, johon sisältyy (mutta ei niihin rajoittuen) PAI (henkilötapaturmavakuutus), PEC (henkilökohtaisen omaisuuden suoja), Super CDW, Seguro Relax vakuutus, tiepalvelu jne. Asiakkaamme voivat vapaasti valita haluamansa vakuutuksen, mutta samalla on tärkeää, että he ovat tietoisia siitä, että Auto Europe ei hyvitä paikallisesti ostettuja vakuutusmaksuja, vaikka ne todetaan lopulta tarpeettomiksi autoa palauttaessa vuokra-ajan lopussa.

  Jos haluat lisätietoja Auto Europen suojien kattavuudesta, älä epäröi soittaa varaustiimillemme puhelinnumeroon +358 942 720 607 tai vaihtoehtoisesti lähettää heille sähköpostia osoitteeseen fires@autoeurope.de. Tuotteemme on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mielenrauhan matkasi aikana ja tarjoaa sinulle sujuvan ja stressittömän matkan. Lue aiheeseen liittyvä blogimme ja selvitä, minkä tyyppisiä vuokra-autojen suojia on saatavilla tulevaa matkaa varten Irlannissa.

   

  Voinko lisätä toisen kuljettajan autonvuokraukseen Irlannissa?

  Kyllä. Sinun on mahdollista lisätä lisäkuljettajia varaukseesi. Joissakin autovuokraamoissa lisäkuljettajien lisämaksut sisältyvät jo hintaan, kun taas toiset vuokraamot veloittavat noutohetkellä päivämaksun, jonka hinnan määrittää paikallinen vuokraamo, ei Auto Europe. On tärkeää huomata, että kaikkien lisäkuljettajien nimet ja tiedot on rekisteröitävä vuokrasopimukseen, ja lisäksi he ovat velvollisia esittämään täsmälleen samat asiakirjat kuin pääkuljettaja saapuessaan hakemaan ajoneuvoa, joista tärkeimpiä ovat ajokortti (tarvittaessa yhdessä kansainvälisen ajokortin kanssa) ja passi/henkilöllisyystodistus.

  Jos lisäkuljettajaa ei rekisteröidä asianmukaisesti auton vuokrasopimukseen ja jos jotain tapahtuu hänen ajaessa ajoneuvoa, kaikki vakuutukset automaattisesti mitätöidään, mikä tekee hänestä vastuullisen vahingon kokonaismäärästä, jos auto vaurioituu tai se varastetaan. Siksi on ensiarvoisen tärkeää valtuuttaa kaikki muut kuljettajat asianmukaisesti autovuokraamon kanssa ennen lähtöä vuokraamon toimistolta.

  Valitse päivämäärät ja matkakohde Auto Europen varausjärjestelmästä saadaksesi lisätietoja lisäkuljettajan kustannuksista. Nämä tiedot on selvästi ilmoitettu hakutuloksissa. Klikkaamalla auton tietojen alapuolella olevaa "Hinnoittelun tiedot" linkkiä pääset "Kuljettajan lisätiedot"-osaan, josta löytyvät täydelliset tiedot lisäkuljettajan päivittäisistä kustannuksista (kutsutaan lisäkuljettajamaksuksi). Auto Europen säännölliset tarjoukset antavat sinulle myös mahdollisuuden lisätä ylimääräinen kuljettaja ilmaiseksi muiden laajan valikoiman säästömahdollisuuksien lisäksi edullisesti vuokra-autolle Irlannissa.

   

  Voinko matkustaa lautalla vuokra-autolla Irlannissa?

  Kyllä, mutta varauksen yhteydessä sinun on vahvistettava, että valitsemallasi autolla on sallittu matkustaa lautoilla Irlannissa. Saarella on monia jokia, joten joudut varmasti matkallasi ottamaan muutaman lautan, joista voit odottaa maksavasi noin 4–35 euroa matkustajista, pyöräilijöistä ja autoista.


  Autonvuokrauksen lisävaihtoehdot Irlannissa

  Auto Europe tarjoaa laajan valikoiman ajoneuvoluokkia heille, ketkä etsivät parasta autovuokrausta Irlannissa. Dublinin nähtävyyksien katseleminen on ennakkoedellytys useimmille vierailijoille, ja tätä varten economy-luokan ajoneuvo, tai helpompaa pysäköintiä varten mini- tai keskikoon luokan ajoneuvot ovat usein paras valinta. Toinen välttämätön kokemus on matka villiä Atlantin valtameren tietä pitkin, Irlannin omalla Route 66:lla, joka saattaa vaatia hiukan vankempaa ajoneuvoa, kuten maastoautoa tai huippuluokan ajoneuvoa suositusta luksus- tai avoautoluokasta.

  Luksusautonvuokraus Irlanti Autonvuokraus tila-autot Irlanti Asuntoauton vuokraus Irlanti

  Luksusautonvuokraus Irlanti - Kiertele smaragdinvihreää saarta tyylillä arvostetulla autolla huippuluokan luksuskokoelmastamme! Lähde innostavalle kiertomatkalle ympäri maata hämmästyttävää M6 moottoritietä pitkin ja pysähdy upeaan Galwayn kaupunkiin pisteenä iin päälle!

  Autonvuokraus tila-autot Irlanti - Vuokraa tila-auto, jossa on lisäistumapaikkoja ja runsaasti matkatavarasäilytystilaa, ja vie perhe tai joukko läheisiä ystäviä ikimuistoiselle matkalle Etelä-Irlannin Corkin kreivikunnan alueelle, joka on yksi saaren luonnonkauneimmista osista.

  Asuntoauton vuokraus Irlanti - Auto Europe työskentelee kaikkien Irlannissa toimivien suosituimpien asunto- ja matkailuautojen vuokraamojen kanssa ja antaa kävijöille mahdollisuuden nauttia saaren parhaista kohteista hotellihuoneessa pyörillä, jossa on täysin varustettu keittiö ja kylpyhuone.


  Käytännöllisiä linkkejä

  Matkustustiedot ja matkavinkit Irlannissa