Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO ANTALYAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Antalyan lentokenttä - Varaa ja säästä

  Auto Europen avulla voit vuokrata auton helposti seuraavalle lomallesi Antalyassa ja Turkissa. Meiltä saat markkinoiden parhaiden hintojen lisäksi myös laadukasta palvelua, joten voit olla varma siitä, että saat hyvän kokemuksen. Käytä verkkosivujemme helppoa hintavertailua ja valitse itsellesi sopivin tarjous. Kauttamme voi vuokrata joko pikkuauton kaupunkilomalle tai suuremman tila-auton koko perheelle. Älä myöskään unohda, että sivujemme kautta voit lisätä varaukseesi myös lisäpalveluja, kuten navigaattorin, lastenisuimia tai jopa nolla omavastuupalvelun. Autonvuokraus Antalyan lentokentältä on helppoa, tee varaus verkossa kolmella helpolla vaiheella tai soita meille ilmaiseen palvelunumeroon.

  Antalya on ollut yksi Turkin suosituimpia merentantakohteita jo monen vuosikymmenen ajan. Erittäin suositun siitä tekee auringon lämpö, pitkät hiekkarannat ja historialliset kohteet. Se on Antalyanlahden rannikon suurin kaupunki ja kaupunkielämä on vilkkaimmillaan Euroopan kesälomien aikana. Antalyalla on pitkä historia ja arkitehtuuri on saanut vaikutteita sekä Bysantin, että Ottomaanien valtakauden ajoilta. Nykyään täältä löytyy upea sekoitus vanhaa ja uutta. Vuoriston ja Välimeren välissä oleva kaupunki tekee iloiseksi melkein jokaisen matkailijan. Vietä aikaa rannalla auringossa, lähde patikoimaan vuoristoon, tutustu muinaiseen historiaan tai nauti yöelämästä. Tämän kaiken takia autonvuokraus Antalyan lentokentältä kannattaa!

  Lentokenttätiedot

  Antalya Airport (AYT)
  Virallinen nimi: Antalya Airport.
  Osoite: Antalya Havaalani Dis Hatlar Terminal 1, 07230 Muratpasa/Antalya, Turkki.
  Puhelin: +90 242 444 74 23
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee vain 13 kilometriä koilliseen kaupungin keskustasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokentällä liikennöi lähinnä vain kausilentoja, mutta muutamat lentoyhtiöt toimivat vuoden ympäri. Helsinkiin suorilla lennoilla pääsee lentoyhtiöillä Finnair, Onur Air ja TUI fly Nordic. Muita tärkeitä ja suurempia lentoyhtiöitä lentokentällä ovat mm Lufthansa, Pegasus Airlines, SunExpress, TUIfly ja Turkish Airlines.

  Terminaalit

  Antalyan lentokentällä on 3 terminaalia, terminaali 1, terminaali 2 ja kotimaisten lentojen terminaali. Kotimaisten lentojen terminaali on pienin, toisesta kerroksesta löytyvät lähtöportit ja ensimmäisessä kerroksessa ovat matkatavarat, lähtöselvitys ja eri palvelut. Terminaalit 1 ja 2 ovat suurpiirtein saman kokoisia. Molemmissa kolmannessa kerroksessa sijaitsevat lähtöportit, ensimmäisessä on passitarkastus ja kaikki muut palvelut ensimmäisessä kerroksessa. Kansainväliset terminaalit 1 ja 2 sijaitsevat eri paikoissa, joiden etäisyys on noin 2,5 km. Autolla matka kestää noin 5 minuuttia. Voit myös käyttää julkista bussia nro 600, joka palvelee molempia terminaaleja 30 minuutin välein. Terminaali 1 ja kotimaan terminaali ovat kytkettynä toisiinsa. Niillä on erilliset sisäänkäynnit, mutta matkustajat voivat liikkua sisällä terminaalista toiseen.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Jos vuokraat auton lentokentältä, autovuokraamot Antalyan lentokentällä sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa matkatavaroiden noutopisteen lähellä kaikissa terminaaleissa. Tarkista varausvahvistuksestasi, mikä vuokraamo sinulla on ja mihin terminaaliin sinun on mentävä. Kaikilta vuokraamoilta löytyy työpöytä terminaalirakennuksesta.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Alamo 24h
  Avis 24h
  Budget 24h
  Circular 24h
  Europcar 6.00 - 1.00
  Fox 24h
  Garenta 24h
  Interrent 7.00 - 23.00

  Lentokenttäpalvelut

  Antalyan lentokentältä löydät laajan valikoiman ruokailupaikkoja, joissa voit nälän iskiessä löytää kaikkea pikaruuasta kahviloihin ja ravintoloihin paikallisella kebabilla. Löydät myös laajan valikoiman muotikauppoja ja verottomia myymälöitä, joissa tarjotaan kaikkea leluista kosmetiikkaan ja matkamuistoihin. Voit nauttia ainutlaatuisesta turkkilaisesta katumarkkinakokemuksesta lentokentällä jännittävässä Turkish I.D.-myymälässä. Tämän lisäksi lentokenttä tarjoaa myös ensiapupalveluja, rukoushuoneen ja langattoman verkon kaikissa terminaaleissa. CIP-palvelun tiimi toivottaa sinut tervetulleeksi erilliseen terminaaliin kiireisten julkisten terminaalien ulkopuolella ja tekee ajastasi lentokentällä täysin yksityistä ja todella mukavaa.

  Kuljetus

  Autolla Antalyan lentokentältä pääset keskustaan D400 tien kautta noin 20 minuutissa liikenteestä riippuen. Autolla pääset helposti myös lähellä olevaan ja hyvin suosittuun matkailukohteeseen Alanyaan. Lentokentällä liikennöi myös useita linja-autoja ja ne tarjoavat yhteyksiä Antalyan keskustaan ja kaukaisempiin kohteisiin. Julkinen bussikuljetus (numero 600) kulkee 30 minuutin välein Antalyan lentokentän ja linja-autoaseman välillä. Julkinen bussikuljetus (numero 800) kulkee joka toinen tunti Antalyan lentokentän ja Lara-alueen välillä. Joillakin kotimaisilla lentoyhtiöillä on omat lentokenttäbussit, joilla pääse heidän aikataulujen mukaisesti kaupunkiin. Taksiasemat on sijoitettu kaikkien terminaalien saapuneiden lentojen uloskäynnillä. Kaikilla taksinkuljettajilla on erityiset lentokenttäkortit.

  Pysäköintivinkit

  Lentokentältä löytyy useita pysäköintipaikkoja ja pysäköintimahdollisuudet ovat kohtuuhintaisia. Pysäköintitilaa löytyy jokaisen terminaalin läheltä lyhyelle ja pidemmälle ajalle. Pysäköintipaikkoja kaupungin keskustassa voi olla hyvin vaikea löytää. Paikkasi maksamiseen et normaalisti käytä maksuautomaattia, vaan sinun tulee maksaa parkkipaikalla olevalle vartijalle. Kaikista helpoin ja ongelmaton tapa on jättää auto parkkihalliin. Täällä autosi on turvassa ja sinun ei tarvitse huolehtia sakoista. Tämän lisäksi kaduilla on lukematon määrä erilaisia sääntöjä siitä, mihin ja milloin saa pysäköidä. Vanhassakaupungissa pysäköinti on lähes mahdotonta ja usei varattu asukkaille tai esimerkiksi hotellivieraille. Lisätietoja ajamisesta ja säännöistä Turkissa saat oppaastamme.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Antalyan lentokentän kotisivut