Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO ANTALYA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Antalya - Taatut parhaat hinnat

  Autonvuokraus Antalyassa antaa sinulle mahdollisuuden tutustua Turkin Rivieraan omalla aikataulullasi. Nauti oman auton tuomasta vapaudesta ja tutki upeita rantoja, viehättäviä kaupunkeja ja historiallisia monumentteja. Auto Europe on yksi huippuluokan autonvuokrauksen välittäjistä Antalyassa ja muissa kohteissa Turkissa. Olemme tehneet yhteistyötä useita vuosia parhaiden autovuokraamoiden kanssa ympäri maailmaa, jonka ansiosta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen hinnan ja useita eri ajoneuvoja. Etsi itsellesi mieluisin auto mistä tahansa eri ajoneuvojen kokoluokasta. Kaupunki- tai rantalomalle, yksin tai perheen kanssa, voimme varmasti toteuttaa kaikki lomatoiveesi Antalyassa. Kolmivaiheisella varausprosessilla autosi on sinun!

  Antalya oli kerran yksinkertaisesti portti Turkin Rivieran matkailulle, mutta on nykyään monien määränpää. Antalyanlahdella sijaitseva Turkin läntisellä Välimeren rannikolla oleva suurin kaupunki on sekä klassisesti kaunis, että tyylikkäästi moderni. Sen ytimessä sijaitsee erinomaisesti säilynyt vanhakaupunkialue Kaleiçi, kirjaimellisesti "linnan sisällä", joka tarjoaa tunnelmallisen majoituksen hienosti restauroiduissa ottomaaniaikaisissa taloissa kiemurtelevilla kujilla. Vanhakaupunki pitää sisällään loistavan roomalaisen aikakauden sataman, josta näet kirkkaan siniset vedet ja sitä vastapäätä kohoavat vuoret. Kaupungin keskustan ulkopuolelta löytyy kaksi uimarantaa ja yksi Turkin hienoimmista museoista. Autonvuokraus Antalyasta on avuksi myös kiertomatkalle alueen vuoristoon.

  Liikenne

  Antalyan kaupunki ei ole Turkin suurimpia ja liikenne ei ole vaikeimmasta päästä. Sesonkiaikana sinun kuitenkin täytyy varautua ruuhkiin ja paikalliset kuljettajata voivat olla agressiivisia vuoden ympäri. Ole tarkkana liikenteessä, sillä muut autoilijat ja jalankulkijat voivat usein olla arvaamattomia. Keskustassa on vielä muutamia mukulakivikatuja, ne ovat kapeita ja niillä ajaminen voi joskus olla haastavaa. Tiet ovat kuitenkin hyvässä kunnossa ja kaupungin ympärillä kaikilla teillä on erittäin hyvä viitoitus. Keskustassa jotkut alueet voivat olla suljettu liikenteeltä, mutta jos aijot yöpyä keskustassa sijaitsevassa hotellissa, he yleensä antavat sinulle luvan ajaa hotellille ja pysäköidä siellä ilmaiseksi.

  Pysäköinti

  Keskustan Kalieiçin alueella pyäsköinti ei ole suositeltavaa. Kadut ovat hyvin kapeita ja paikkoja on vähän. Hinnat ovat myös melko kalliita ja sinun on otettava lippu automaatista alueelle ajaessa. Mikäli yövyt alueella olevassa hotellissa, he voivat joskus päästää sinut alueelle ilmaiseksi. Paras idea on jättää auto keskustan ulkopuolella oleviin autohalleihin. Muista aina tarkistaa pysäköintirajoitukset, sillä kaupunki on erittäin tiukka sen suhteen. Voit lukea lisää liikennessäännöistä Turkissa täältä.

  Maantieteelliset tiedot

  Antalya on Turkin viidenneksi väkirikkain kaupunki ja suurin kansainvälinen merilomakohde Turkin Rivieralla. Anatolian kukoistavan kaakkoisrannikolla Taurusvuorten reunalla sijaitseva Antalya on suurin turkkilainen kaupunki Välimeren rannikolla, jossa asuu yli miljoona ihmistä. Kaupunki on vaihtanut valloittajia useita kertoja, mukaan lukien Bysantin valtakunta ja ottomaanien valtakunta. Kaupunki siirrettiin italialaiselle suvereniteetille ensimmäisen maailmansodan jälkeen, mutta uusi itsenäinen Turkki valloitti sen uudelleen itsenäisyyssodassa. Vuoristo suojelee kaupunkia pohjoistuulilta ja täällä vallitsee kuuma Välimerenilmasto. Kesät ovat kuumia ja kuivia kun taas talvet ovat leutoja ja sateisia. Lämpötila harvemmin laskee 10°C alapuolelle, mikä tekee tästä kaupungista eriomaisen kohteen ympäri vuoden.

  Lentokenttä

  Antalyan kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 13 kilometriä koilliseen kaupungin keskustasta. Se on vilkkaimmillaan ja suosituin Euroopan kesälomien aikana sen sijannin ansiosta Välimerellä. Siitä on tullut jo Turkin kolmanneksi vilkkain lentokenttä kolmella terminaalilla. Lentokentällä liikennöi pääasiassa sesonkilentoja ympäri Eurooppaa tai kotimaahan. Muutamat lentoyhtiöt lentävät lentoja vuoden ympäri. Helsingistä lentää suoria lentoja Finnair, Onur Air ja TUI fly Nordic. Busseja kaupungin ja lentokentän välillä kulkee noin joka puolen tunnin välein.

  Antalya Airport (AYT)
  Osoite: Antalya Havaalani Dis Hatlar Terminal 1, 07230 Muratpasa/Antalya, Turkki.
  Puhelin: +90 242 444 74 23
  Nettisivut: antalya-airport.aero

  Julkinen liikenne

  Jos auton sijaan haluat mielummin kulkea kaupungissa jalan tai julkisilla, voit aina valita autovuokraamon Antalyan kaupungista ja käyttää autoa vain matkoille lähialueille. Antalya tarjoaa erilaisia julkisia liikennevälineitä, kuten julkisia busseja, raitiovaunuja, minibusseja, takseja ja dolmus. Historiallinen raitiovaunu kulkee Konyaaltin rannan ja Antalyan museon välillä 30 min välein. Raitiovaunua voi käyttää nähtävyyksien katseluun, sillä se kulkee kaupungin kauneimpien paikkojen ohi. Uusi raitiovaunujärjestelmä ("AntRay") koostuu kahdesta linjasta, joka kulkee joka päivä 7 min välein. Raitiovaunut ovat viihtyisiä ja ilmastoituja. Lippuja voi ostaa asemien kioskeista tai lipunmyyntipisteistä. Taksit ovat myös hyvä vaihtoehto ja hinnasta kannattaa sopia aina ennen matkan alkua.

  Bussit ja dolmus
  Antalyassa bussit kulkevat mistä tahansa mihin tahansa kohteeseen kaupungissa. Hinnat ovat alhaiset ja useimmat linja-autot tarjoavat ilmastoinnin ja television myös lyhyille reiteille. Jos haluat matkustaa kaukaisimpiin kohteisiin, saatat joutua matkustamaan ensin linja-autoasemalle. Keskustassa lähin bussipysäkki on Ali Çentinkaya Cd. Dolmus on suuri taksi, kuten pakettiauto, joka kulkee tiettyä reittiä pitkin. Useimmilla suurilla julkisilla pysäkeillä on oma dolmus-asema, jossa voit yksinkertaisesti istua yhteen. Dolmus ei odota, kunnes se täyttyy, vaan sen sijaan ajaa aikataulujen mukaan. Matkasta maksetaan suoraan kuljettajalle.