Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO DUBAI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Dubai - Parhaat hinnat Auto Europella

  Autonvuokraus Dubaissa antaa sinulle mahdollisuuden ja joustavuutta tutustua eksoottiseen autiomaan kaupunkiin siinä tahdissa, joka sopii henkilökohtaiseen matkareittiisi. Auto Europe takaa sinulle alan edullisimmat hinnat ja eriomaisen ajoneuvovalikoiman. Sinun ei tarvitse valita hinnan ja laadun väliltä, sillä teemme yhteistyötä alan parhaiden ja suurimpien autovuokraamojen kanssa. Tämän ansiosta sinulla on mahdolisuus valita juuri itsellesi sopivin auto. Valitse pienempi enocnomy-luokan auto kaupunkimatkoille tai jos haluat viilettää autiomaan moottoriteitä pitkin, voit vuokrata vaikkapa nelivedon tai luksusluokan auton. Kolmivaiheinen varausjärjestelmä on helppokäyttöinen ja saat varattua samalla myös haluamasi lisävarusteita, kuten navigaattorin tai lastenistuimia.

  Tutki häikäisevää Gold Soukia ajan kanssa, joka on maailmankuulu ostosalue vuorattu kapeilla kaduilla, jotka ovat täynnä laadukkaita kulta-, platina- ja timanttikauppoja houkuttelemassa hinnoillaan. Tietenkään matka Dubaiin ei olisi täydellinen ilman vierailua maailman korkeimmalla rakennuksella Burj Khalifalla. Jos etsit aavikkokokemusta, autovuokraamot Dubaissa tarjoavat sopivia autoja autiomaahan, jossa voit varata retkimatkan erämaahan tai suunnittele reittiä Jumeirah-rannalle surffaamaan ja ottamaan aurinkoa. Jos haluat tutustua Dubain ulkopuolisiin alueisiin, tunnin ajomatkan päästä etelässä löytyy niin kutsuttu "rikkain kaupunki maailmassa" Abu Dhabi. Se on eksoottisesti kaunis kaupunki, joka on kasvanut ja laajentunut hienostuneesti antaen sille rauhallisemman vireen kuin sen naapuri Dubai.

  Liikenne

  Suurin osa Arabiemiraattien pääteiden kunnosta täyttää eurooppalaiset standardit, ovat hyvin hoidettuja ja perusteellisesti valaistuja monikaistaisia teitä liikennemerkeillä, jotka ovat helposti ymmärrettävissä. Ole kuitenkin tietoinen siitä, että Arabiemiraattien (etenkin kaupunkialueilla) autoilijat ajavat nopeasti ja aggressiivisesti. Lisäksi maan tällä alueella on nopea kasvu, joten liikenteen viivästykset ovat yleisiä erityisesti keskustassa ja esikaupunkialueilla meneillään olevien tietöiden vuoksi. Kasvavan väestön takia Dubaissa on erittäin suuri määrä autoja, joka aiheuttaa suuria määriä ruuhkia, onnettomuuksia ja saasteongelmia. Monet autoilijat eivät välttämättä käytä ajovaloja edes yöllä, joten ole erittäin tarkkana tien päällä. Useat käsieleet katsotaan erittäin loukkaaviksi ja niistä usein rangaistaan sakkoilla tai vankilatuomioilla.

  Pysäköinti

  Pysäköintipaikan löytäminen voi olla haastavaa Dubaissa, mutta muutamat vinkit helpottavat tehtävää. Voit pysäköidä sivukaduilla tuntimaksusta. Kun pysäköit auton, etsi lähin oranssi pysäköintitunnus, joka ilmoittaa sinulle pysäköintialueen. Alueet ovat jaettu A - G alueisiin ja niillä kaikilla on omat hinnat. Maksu on maksettava dirham-kolikossa, prepaid-korteilla, joita saa kaupoista tai puhelimitse. Pysäköinti on useimmissa tapauksissa ilmaista yöllä ja vapaapäivinä. Hyvä idea on myös jättää auto ostoskeskuksien parkkihalleihin. Älä pysäköi alueilla, joissa reunus on maalattu mustaksi ja keltaiseksi.

  Maantieteelliset tiedot

  Dubai sijaitsee Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien Persianlahden rannikolla Abu Dhabin, Sharjahin ja Omanin välillä ja valkoisen ja hiekkaisen Arabian aavikon vieressä. Idästä löytyvät suolaiset rannikkotasangot (sabkha) ja laajat ja viehättävät hiekkadyynit, jotka kauempana idässä kasvavat ja hiekka muuttuu punaiseksi rautaoksidin ansiosta. Hajar-vuoret sijaitsevat Dubain länsipuolella. Vaikka Dubaissa ei ole jokia tai oasista, Dubai Creek virtaa noin 15 kilometrin verran läpi kaupungin ja on ruopattu, jotta suuret veneet pääsevät läpi. Dubaissa vallitsee kuuma aavikkoilmasto ja kesät ovat paahtavia, jolloin keskimääräinen lämpötila on lähes 42°C ja matalimmillaan noin 30°C. Talvi on kuitenkin lauhkea ja lievä, keskimääräinen lämpötila on noin 24°C ja matalimmillaan 14°C kylmempien kuukausien aikana. Dubaissa on aurinkoista ympäri vuoden eikä siellä sada yli 101mm enempää vuodessa.

  Lentokenttä

  Dubain lentokenttä sijaitsee Al Garhoudin alueella vain 4,6 kilometrin päässä Dubain keskustasta ja on kansainvälisen matkustajamäärän mukaan maailman vilkkain lentokenttä. Täällä liikennöin yli 140 lentoyhtiötä, jotka lentävät yli 270 kohteeseen. DBX palvelee vuosittain lähes 50 miljoonaa matkustajaa. Lentokentällä on kolme terminaalia ja terminaali 3 on toiseksi suurin rakennus maailmassa lattiatilan mukaan ja maailman suurin lentokentänterminaali. Helsinkiin suoria lentoja Dubaista lentää Norwegian ja Finnair.

  Dubain kansainvälinen lentokenttä (DXB)
  Osoite: Al Twar - Dubai - United Arab Emirates.
  Puhelin: +971 4 224 5555
  Nettisivut: www.dubaiairports.ae

  Julkinen liikenne

  Autonvuokraus Dubaissa on helppo tapa matkustaa kaupungissa ja varsinkin sen ympäristössä, mutta kaupungissa on myös hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Autot tai julkinen liikenne ovat miltei ainoa tapa liikkua kaupungissa, sillä jalankulkijoille ei aina löydy hyviä teitä ja suojatiet tai liikennevalot heille ovat lähes olemattomat. Dubain paikallista julkista liikennennettä liikennöi Tie- ja liikennevirasto RTA ja se koostuu metrosta, busseista, vesibusseista ja raitiovaunuista. RTA-verkko on jaettu seitsemään vyöhykkeeseen, joiden hinnat vaihtelevat vyöhykkeiden lukumäärän mukaan. Matkustaminen edellyttää Nol-lippun tai kortin ostamista lippupisteistä tai myyntiautomaateista ennen matkaa. Kortit on napautettava kortinlukijaan noustessa sisään ja ulos. Vierailijoille on saatavalla kaksi eri lippua: Nol Red Ticket, joka on ladattava ennen jokaista käyttökertaa ja Nol Silver Card, johon voi kerralla ladata suuremman määrän rahaa.

  Metro ja Monorail
  Dubain metro on moderni ja täysin automatisoitu rautatiejärjestelmä kahdella linjalla, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja palveluita mukavuuden kannalta. Sen lisäksi, että se on kätevä kuljetusväline, Dubain metroista löytyvät yksityiset vaunut nahkaverhoilulla ja panoraamanäkymällä, vain naisille ja lapsille tarkoitetut vaunut ja ilmainen nettiyhteys. Metro ei liikennöi öisin. Palm Jumeirah Monorail on korotettu ilman kuljettajaa liikkuva juna, joka yhdistää Palm Jumeirahin Dubai Marinaan. Sillä on kolme asemaa, 5,45 km matka kestää noin 12 minuuttia ja matkan voi maksaa vain käteisellä. Junat kulkevat 15 minuutin välein klo 9.00-22.00.

  Raitiovaunut ja bussit
  Dubain raitiovaunu on yksi maailman joukkoliikenteen turvallisimmista liikennemuodoista, jotka on olennainen osa Dubain liikenneverkostoa. Raitiovaunupysäkit yhdistävät Dubain metroasemat ja Palm Monorailin. Myös raitiovaunusta löytyvät yksityiset ja vain lapsille ja naisille tarkoitetut vaunut. Raitiovaunut kulkevat klo 6.00-1.00 välillä, paitsi perjantaisin klo 9.00-1.00. Dubain linja-autoliikenneverkosto kattaa jopa 87% Dubain kaupunkiseudusta 119 linjalla ja kaikki Dubain alueet ovat helposti ulottuvillasi. Dubain päälinja-autoasemat ovat Gold Souk ja Al Ghubaibah.

  Taksit ja vesiliikenne
  Dubaista löytyy jopa noin 3 854 taksiajoneuvoa, jotka toimivat ympäri vuorokauden 7 päivänä viikossa, mukaan lukien julkiset ja uskonnolliset lomapäivät. Dubain taksipalvelut ovat käytettävissä ympäri vuorokauden ympäri kaupunkia. Saatavilla on muunmuassa tavallisia takseja, lentokenttätakseja, vain naisille ja perheille suunnattuja takseja, limusiini- ja luksustakseja ja erityistarpeille sopivia takseja. Julkisen liikenteen palveluihin kuuluu myös merikuljetuksen eri muotoja, kuten Abra, vesibussit, vesitaksit ja Dubain lautta. Abra on puinen vene, joka voi viedä sinut veden yli toiselle puolelle pientä käteismaksua vastaan.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Dubai

  Infografiikka - Yllättävät laskettelukohteet