Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  YLLÄTTÄVÄT LASKETTELUKOHTEET

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Yllättävät kohteet lasketella

  Joko suunnittelit lasketteluloman tälle sesongille? Eurooppalaiset lähtevät yleensä suosittuihin laskettelukohteisiin, kuten Itävaltaan, Sveitsiin tai Ranskaan. Euroopassa on myös vähemmän tunnettuja ja pienempiä kohteita, kuten Andorra, Saksa, Italia, Norja ja Ruotsi. Nämä kohteet yleensä yhdistetään kylmään talveen ja hiihtoon, mutta mikset yritä jotakin uutta ja lähde lämpimimpiin kohteisiin, kuten Kyprokselle tai Sisiliaan? Teimme listan laskettelukohteista, joista et ole koskaan kuullut tai edes tiennyt, että niissä on mahdollista lasketella, etkä ole koskaan yhdistäny niitä lumeen ja kylmyyteen.

  Laskettelusesonki lähestyy nopeasti! Haluatko kokeilla jotakin uutta ja poikkeavaa yleisistä kohteista? - Tämä taatusti kiinnostaa!

  1. Troodos- vuoristo, Kypros

  Troodos vuoristo ja Olympus-vuori Kyproksella ovat lumen peitossa joulusta pääsiäiseen, joka mahdollistaa laskettelun ja hiihdon. Oletko aloittelija? Käy parilla kurssilla laskettelukoulussa!

  2. Etna-vuori, Italia

  Haluatko ylpeillä sillä, miten laskettelit Euroopan aktiivisimmalla tulivuorella? Se on mahdollista sekä Etnan pohjois- että eteläpuolella Italiassa. Raporttien mukaan suurin uhka eivät ole lumivyöryt ja tulivuoren purkaukset, vaan ukkosen tekemät tulivuoren yläpuolella olevat ilmanpyörteet. Uskallatko?.

  3. Buller-vuori, Australia

  Buller-vuori on yksi useista laskettelukohteista Australiassa. Suurin laskettelukeskus on 300 eekkeriä 25 hissillä ja hyvillä rinteillä 250 km koilliseen Melbournesta. Modernien lumikoneiden ansiosta sinulle taataan lumi heinä-, elo- ja syyskuussa.

  4. Dubail, Arabiemiraatit

  Lähi-idän ensimmäinen sisälaskettelukeskus, joka on jopa 22,500 neliömetriä, sijaitsee yhdessa maailman suurimmassa ostoskeskuksessa keskellä aavikkoa. Kohde on myös pingviiniparven koti, ja he tulevat leikkimään vieraiden kanssa useasti päivässä!

  5. Pohjois- ja Etelä-Afrikka

  Vaikka Afrikassa onkin vähemmän laskettelumahdollisuuksia, voit silti halutessasi lasketella mantereen sekä pohjois- että eteläpuolella. Marokossa on 15km edestä rinteitä ja yli 20 kappaletta, jotka ovat piilossa Atlas-vuoristossa. Etelä-Afrikassa on lumipuisto, jossa on lunta 10 - 12 kuukautta vuodessa!

  6. Himalajan vuoristo, India

  Gulmargissa Intiassa voit lasketella Himalajalla, jonka sanotaan olevan lumisin alue maapallolla! Yksi gondolihisseistä vie sinut huipulle (4000m), josta se laskeutuu alas hoitamatonta maastoa päin. HUOMIOI: Varo apinoita!

  Auto Europe on aina valmis auttamaan seuraavassa autonvuokrauksessa. Matkustat sitten Itävaltaan tai Sisiliaan, me olemme valmiita valitsemaan sinulle oikean vuokra-auton tarpeittesi mukaan. Tee varauksesi hakukoneemme kautta tai soita meidän varaustiimille!

  Infografiikka: Yllättävät laskettelukohteet