Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO ARABIEMIRAATIT

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Arabiemiraatit - Taatut parhaat hinnat

  Tällä maalla on muinainen luonnollinen kauneus ja moderniaikaiset mukavuudet. Arabiemiirikunnat tarjoavat rikkaita ja monipuolisia maisemia, joita voit lähteä tutkimaan vuokra-autolla. Autonvuokraus Arabiemiraateissa antaa sinulle mahdollisuuden matkustaa maassa omaan tahtiisi ja suunnitella oman matkareitin. Kun vuokraa auton autovuokraamosta Arabiemiraateista Auto Europen kautta, sinulle on taattu edullisimat hinnat ja paras asiakaspalvelu alalla, sekä suuri valikoima autoja oman makusi mukaan lomallesi. Voit noutaa vuokra-autosi meidän kautta kätevästi lentokentältä, rautatieasemalta tai lukuisista kaupunkitoimistoista. Auto Europelle kaikesta tärkeintä on aina sinä - asiakas.

  Nauti täysillä autonvuokrauksestasi

  Maassa on paljon nähtävää ja tekemistä ja oma autonvuokraus Arabiemiraateissa antaa mahdollisuuden vapaasti tutkia tätä historiallisesti ja kulttuurisesti rikasta maata. Täältä löydät kaikkea, muinaista kiireisistä kauppatoreista teknologian huippurakennuksiin kauppakeskusineen. Dubai, Arabiemiraattien liikekeskus antaa matkailijoille mahdollisuuden tutkia vanhan ajan luomuksia yhdessä kaikista modernimpien mukavuuksien kanssa. Käy vierailulla maailmankuululla Gold Souk kauppatorilla, josta löydät korkeatasoista kultaa, platinaa ja timantteja, joiden hinnasta voi käydä kauppaa oman budjetin mukaan. Älä myöskään unohda maailman korkeinta rakennusta Burj Khalifaa. Dubain hurjapäisen elämän lisäksi lähde käymään vain 90 minuutin päässä sijaitsevassa Abu Dhabissa. Sitä pidetään maailman rikkaimpana kaupunkina, josta löytyy eksoottista kauneutta. Metropolialueiden lisäksi maa on tunnettu sen dramaattisesta aavikosta ja mailia pitkästä koskemattomasta merenrannasta.

  Liikennesäännöt ja huoltoasemat

  Tutustu ja noudata tärkeitä liikennesääntöjä Arabiemiirikunnassa, tässä listasimme muutaman:

  • Arabiemiraateissa ajetaan tien oikealla puolella ja ohitetaan vasemmalta.
  • Kaikkien matkustajien on pidettävä turvavyötä.
  • Matkapuhelimia ei saa käyttää ajon aikana muutoin kuin poikkeuksena hands-free laitteella.
  • Pidä aina mukana ajokortiasi ja vuokrasopimus.
  • Arabiemiraateissa moottoritiet varsinkin suurimpien kaupunkien ympärillä ovat moderneja ja hyvin kunnossapidettyjä ja liikennemerkkejä on helppo seurata.
  • Ole todella varovainen ja huolellinen ajaessasi Arabiemiraateissa, sillä onnettomuudet ovat hyvin yleisiä paikallisen agressiivisen ajotavan takia.
  • Alkoholin vaikutuksen alaisena ajamista pidetään rikollisena tekona.
  • Jos joudut onnettomuuteen, sinut ja kaikki matkustajat varmasti puhallutetaan alkoholitestiä varten.
  • Pidä mielessä mitä viestit ruumiinkielellä ajaessasi! Vastenmieliset eleet ja huono kielenkäyttö suoraan muita kuljettajia kohtaan ovat kielettyjä ja niistä voi tulla todella suuret sakot tai jopa vankeutta.
  • Poliisi saattaa pysäyttää sinut, jos et pidä uniformua rekisteröitymättömässä autossa.

  Huoltoasemia on saatavilla runsaasti ja ne ovat auki klo. 8:00 - 22:00, mutta suurimmissa kaupungeissa ja moottoriteillä voit löytää myös 24/7 auki olevia huoltoasemia. Polttoaineen hinta on kohtuullinen verrattuna länsimaisten maiden hintoihin.

  Tiemaksut

  Ainoat maksulliset tiet Arabiemiirikunnassa ovat Dubaissa, jotka kehitettiin liikenteen vähentämiseksi tiheään asutuilla alueilla (ei tulojen kasvattamiseksi teitä varten). Jos ajat tällä alueella, maksujärjestelmä on helppo ja käteisen sijasta käytä ennakolta maksettuja kortteja (Salik Tags), joita voit ostaa kioskeista ympäri kaupunkia.

  Ikävaatimukset

  Arabiemiraateissa sinulla on oltava mukana oman kotimaasi voimassa oleva ajokortti. Normaalisti auton voi vuokrata 25 vuotta täyttänyt henkilö, mutta jotkut autovuokraamot poikkeuksellisesti voivat vuokrata auton jo 21 vuotiaille lisävakuutuksella.

  Valuutta

  Arabiemiraattien valuutta on dirham (AED), jossa seteleiden arvot ovat 5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 ja 1,000, ja kolikot ovat nimeltään fils (100 fils = 1 dirham). Voit löytää valuutanvaihtopisteitä lentokentiltä ja ostoskeskuksissa. Suurimmat kansainväliset luottokortit kelpaavat maksuvälineenä, mutta varo suuria muutoskurssimaksuja, joita jotkut kauppiaat saattavat periä.

  Aikaero

  Aikaero Arabiemiraatteihin on +2 tuntia lukuunottamatta kesäaikaa, sillä maassa ei siirretä kelloja ja kesällä aikaero Suomeen on +1 tunti.

  Sanakirja

  Arabia on maan virallinen kieli, mutta sen lisäksi maassa puhutaan paljon englantia, hindiä, urdua ja persiaa. Alla on muutava lause arabiaksi, joista voi olla hyötyä matkallasi.

  Kiitos - shukran
  Kiitos todella paljon - shukran jaziilan
  Ole hyvä - 'ahlan wa sahlan
  Ole hyvä - rajaa'n
  Kyllä - 'ajal./naxam
  Ei - kalla./laa
  Anteeksi - xafvan
  Anteeksi - xafvan./xuzran
  Olen pahoillani - 'anaa 'aasif
  En ymmärrä - la 'afham
  En puhu arabiaa - 'anaa la 'atakallam al-xarabiyya
  En puhu arabiaa kovin hyvin -'anaa laa 'atakallam al - xarabiyya jayyidan
  Puhutko englantia? - hal tatakallam 'inglizi?
  Voisitko puhua hitaammin? -rajaa'an takallam bi bit'
  Voisitko toistaa? - 'axid, min faDlak
  Mikä on nimesi? - ma 'ismuk?
  Mitä kuuluu? - kayfa Haaluka? (m.) kayfa Haaluki? (f.)

  Verkkovirta

  Sähkövirta Arabiemiraateissa on sama kuin Suomessa, eli 220 volttia ja 50 Hz, mutta pistorasiat ovat kolmireikäisiä. Voit saada välikappaleita useista eri sähköliikkeistä ja tavarataloista matkallasi.

  Viisumi ja suurlähetystöt

  Suomalaiset eivät edelleen tarvitse viisumia Arabiemiraatteihin, mutta tarvitset voimassaolevan passin, joka on voimassa matkan jälkeen kuusi kuukautta. Passiin laitettu leima oikeuttaa maassa oleskelun 30 päiväksi. Virallisen käytännön mukaan Israelin leima estää matkustamisen maahan. Liikkuminen kiistanalaisilla alueilla ei ole suotavaa. Suomen suurlähetystö löytyy Abu Dhabista.

  Suomen suurlähetystö Abu Dhabi
  Embassy of Finland
  Al Masaood Tower, 12th floor, office 1202
  Hamdan Street, Abu Dhabi, United Arab Emirates
  Puhelin: +971 2 632 8927
  Sähköposti: sanomat.abo@formin.fi

  Käytännöllisiä linkejä

  Arabiemiraatit turisti-info