Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO EDINBURGHIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Edinburgin lentokentällä

  Edinburgh on Skotlannin pääkaupunki Iso-Britanniassa ja toiseksi suurin kaupunki koko Skolannissa. Se sijaitsee Forthin vuonon rannalla ja sen vanha, upeasti säilynyt kaupunki ja ikivanha historia tekevät siitä turistimagneetin. Skotlannin vilkkaimmalla lentokentällä kulkee yli seitsemän miljoonaa matkustajaa vuodessa ja se sijaitsee noin yhdeksän kilometrin päässä Edinburghin keskustasta. Autonvuokraus Edinburghin lentokentällä on erinomainen valinta, koska se antaa sinulle mahdollisuuden aloittaa matkasi omilla ehdoillasi ja omaan tahtiin alusta alkaen. Varaa vuokra-auto Auto Europelta ja nauti lukuisista eduista, kuten alhaiset hinnat ja suuri määrä vuokraamoja, joista valita. Tutustu muiden asiakkaiden autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin Edinburghista ja opi, miksi palvelumme on niin hyvää!

  Lentokenttätiedot

  Edinburgh Airport (EDI)
  Virallinen nimi: Edinburgh Airport (Skotlannin gaelilainen nimi: Port-adhair Dhùn Èideann).
  Osoite: Edinburgh EH12 9DN, Iso-Britannia.
  Puhelin: +44 844 448 8833
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee noin 9 kilometriä kaupungin keskustasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Noin 30 lentoyhtiötä yhdistävät Skotlannin muuhun Eurooppaan ja maailmalle. Lentokentällä liikennöi sekä suuria kansainvälisiä lentoja, että pienempiä halpalentoyhtiöiden lentoja. Suoria lentoja Suomeen lentää Finnair.

  Terminaalit

  Kaksikerroksinen ternimaalirakennus palvelee sekä kotimaisia, että kansainvälisiä lentoja, sekä löydät useita ostos- ja ruokailuvaihtoehtoja kahdessa kerroksessa. Terminaalirakennus on ollut toiminnassa jo 40 vuotta.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Lentokentältä löytyy uusi autonvuokrauksen keskus erinomaisella sijainnilla ja suoralla katetulla tiellä terminaaliin. Melko sopivasti kaikki autovuokraamot Edinburghin lentokentällä löytyvät tästä keskuksesta, joka on liitetty pysäköintitaloon. Autonvuokraustiskien aukioloajat voivat muuttua ja ne on parasta tarkistaa ennen matkaa.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 7.00 - 23.30
  Budget 7.00 - 23.30
  Europcar 7.00 - 24.00
  Firefly 6.30 - 24.00
  Hertz 6.30 - 24.00
  Thrifty 7.00 - 22.00

  Lentokenttäpalvelut

  Modernilla Edinburghin lentokentällä on kaikki, mitä matkustava voi tarvita. Sille on hiljattain myönnetty "parhaan lentokentän" pokaali Euroopassa. Nykyaikaisen autonvuokrauksen keskuksen lisäksi löytyy verovapaa myymälä, lukuisia ravintoloita, kauppoja sekä kuivapesupalvelut ja lemmikkieläinten vastaanottokeskus. Luksustiloja ilmaisella nettiyhteydellä ja yksityiset leikkitarhat perheille ovat myös saatavilla lentoasemalla. Terminaalirakennuksen laajennetulta alueelta löydät uuden VisitScotland informaatiokeskuksen, joka on hyvä paikka saada matkalippuja, karttoja ja neuvoja nähtävyyyksille Skotlannissa.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Lentokenttä sijaitsee vain yhdeksän kilometrin päässä Edinburghin keskustasta ja sinne pääsee bussilla, taksilla, raitiovaunulla tai autonvuokrauksella Edinburghin lentokentältä. Jos valitset bussikuljetukset, huomaa, että Airlink 100, Lothian Buss 35 (palvelee useita pysäkkejä matkalla) ja yöbussit ovat käytettävissä olevat vaihtoehdot. Glasgow sijaitsee hieman yli tunnin päässä kevyeessä liikenteessä tai Aberdeen 2,5 tunnin päässä. Palaa lentokentälle A8 Glasgow Road-tietä pitkin. Paikanna lentokenttä käyttäen EH12 9DN postinumeroa satelliittinavigoinnilla.

  Pysäköinti

  Edinburghista löytyy runsaasti pysäköintivaihtoehtoja, sinun ei tarvitse huolehtia auton jättämistä liian kauas. Vaihtoehdot ovat pitkäaikainen, lyhytaikainen sekä puolen päivän pysäköinti. Löydät myös useita pysäköintitaloja, mutta vanhan kanupungin keskustassa niitä on vähemmän. Ilmainen pysäköinti on saatavilla välillä kaduilla lähiöissä ja esimerkiksi liityntäpysäköintipaikoilla. Lähempänä keskustaa pysäköinti on maksullista tai varattu siellä asuville. Aina kiinnittää huomiota pysäköintikyltteihin.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Edinburgh lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Edinburghin lentokentästä


  Edinburgh lentokentän kartta
  Edinburghin lentokenttä
  EH12 9DN,
  Edinburgh,
  Iso-Britannia

  IATA koodi: EDI
  ICAO koodi: EGPH
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 55.5700
  Pituusaste: 03.2221

  Yleistietoa: Edinburghin lentokenttä sijaitsee hieman yli 9 kilometrin päässä keskustasta ja pääset sinne nopeasti omalla autolla.