Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO EDINBURGH

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Edinburgh - Taatut parhaat hinnat

  Kuuluisa kirjailija Robert Louis Stevenson sanoi kerran, että Edinburgh "on mitä Pariisin pitäisi olla". Tutustu elinvoimaiseen kaupunkiin, joka ilahduttavasti sekoittaa vuosisatojen kiehtovaa historiaa ja keskiaikaista arkkitehtuuria moderniin ja kukoistavaan metropoliin. Autonvuokraus Edinburghissa auttaa näkemään kaikki nähtävyydet omaan tahtiin ja kokea Skotlannin pääkaupunki tyylillä. Auto Europe tarjoaa laadukasta autonvuokrausta yli 24,000 kohteissa eri puolilla maailmaa ja erilaisia ajoneuvoja, jotka sopivat kaikkiin tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman paikallisia ja kansainvälisiä vuokraamoja ja annamme sinulle erinomaista palvelua halvimmalla hinnalla. Seisomme aina sanojemme takana, josta todisteena voit lukea lukuisia autonvuokrauksen asiakasarvosteluja Edinburghista muilta asiakkailta. Auto Europe voi järjestää autonvuokrausta lentokentällä ja autovuokraamoissa Edinburghin keskustassa useissa paikoissa, jonka avulla saat kaiken irti seuraavasta lomasta.

  Liikenne

  Koska monet ihmiset elävät ja työskentelevät Edinburghissa, siellä on enemmän liikennettä ruuhka-aikoina ja kuljettajien tulisi olla hyvin varovaisia tien päällä. Tiet sopivat kaikille vuokra-autojen luokille miniluokasta suurimpiin kokoihin, joten muista valita ajoneuvotyyppi, joka sopii tarpeisiisi. Matkustaminen muissa kaupungeissa eri puolilla Skotlantia ja muualla Iso-Britanniassa on melko helppoa laajan tieverkoston ansiosta ja autonvuokrauksella Edinburghista. Lue lisää Iso-Britannian eri liikennesäännöistä ja matkustustietoja täältä.

  Pysäköinti

  Kuten kaikki suuret kaupungit, pysäköintipaikkoja voi olla vaikea löytää ruuhka-aikana tai vilkkailla alueilla. Edinburgh taistelee tämän kanssa tarjoamalla seitsemän eri liityntäpysäköintipaikkaa, jonne voit jättää autosi ja nousta julkisen liikenteen kyytiin ja matkustaa tärkeimpiin kaupungin osiin. Pysäköinti näillä paikoilla on ilmaista lukuun ottamatta yhtä Newcraighallilla, jossa se maksaa vain 50 senttiä koko päivältä. Muuten monet parkkipaikat, maksulliset ja ilmaiset, löytyvät ympäri kaupunkia. Monet hotellit tarjoavat pysäköinnin asiakkailleen, joten muista selvittää, jos voit käytettää sitä.

  Maantieteelliset tiedot

  Edinburgh on kansainvälinen matkakohde matkailijoille ja sijaitsee itärannikolla ja Forthinvuonon etelärannalla. Kaupunki sijaitsee vuoren kallioilla ja sammuneilla tulivuorilla ja näyttää varsin erilaiselta verrattuna ympäröivään tasaiseen Lothian maisemaan. Edinburghin linna seisoo ylpeänä vanhankaupungin kärjessä Castle Rockilla, joka on koti jännittäville sokkeloille mukulakivikatuja, uskonpuhdistuksen ajan rakennuksille ja piilotetuille helmille. Käy uudessa kaupungissa, joka on kauniisti ristiriidassa mahtavan uusklassisen ja Georgian ajan arkkitehtuurin kanssa.

  Edinburghissa on meren länsirannikon ilmasto ja leuto sää. Kesäisin kaupunki todella herää eloon ja silloin autovuokraamot Edinburghissa ovat todella kiireisiä. Maailmankuulut festivaalit ja kulttuuritapahtumat järjestetään lämpiminä kuukausina ja puutarhoissa ja nähtävyyksillä kuhisee elämää. Talvella kaupunki voi olla melko kylmä ja sateinen, joten muista ottaa mukaan sateenvarjo!

  Lentokentät

  Edinburghin lentokenttä tarjoaa laajan valikoiman palveluja, jotta sinulla on mukava matka. Löydät valikoiman kahviloita, baareja ja ravintoloita, joissa voit napata itsellesi purtavaa. Lentokentällä on käytettävissä ilmainen nettiyhteys. Löydät myös valuutanvaihtoa, pankkiautomaatteja, apteekin, postin, kauppoja ja paljon muuta. Se on vain 30 minuutin ajomatkan päässä kaupungista autolla.

  Edinburgh lentokenttä (EDI)
  Osoite: Edinburgh Airport, Edinburgh, EH12 9DN
  Puhelin: +44 844 448 8833
  Nettisivut: www.edinburghairport.com

  Julkinen liikenne

  Edinburghissa on laaja junaverkosto, raitiovaunuja ja busseja. Liikkuminen on melko helppoa ja tietoa on helppo seurata.

  Bussit ovat tärkein liikenteen muoto ja suurimpaa osaa busseista liikennöi Lothian Buses. Liput ovat melko halpoja ja voit käyttää niitä koko päivän.

  Uusi rakennettu raitiovaunulinja yhdistää vierailijat lentokentältä kaupungin kautta Princes Streetille, Haymarketille, Murrayfieldin stadiumille, Stenhousen alueelle ja Gylen ostoskeskukseen.

  Junat ovat yksi nopeimmista liikennemuodoista kaupungissa, mutta sanotaan, että ne ovat myös kalliimpia ja yleensä vähemmän käytettyjä matkailijoiden keskuudessa.

  Asuntoautot Edinburghissa

  Haluatko viettää enemmän aikaa Skotlannissa? Silloin asuntoauto Edinburghista on sinulle parempi vaihtoehto. Tutki Skotlannin maaseutua ja kaupunkeja, lähde oikealle kiertomatkalle!

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Edinburgh