Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO ISO-BRITANNIA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Iso-Britannia - ruhtinaalisesti tien päällä

  Autonvuokraus Iso-Britannia

  Iso-Britannia muodostuu Englannin, Walesin, Skotlannin ja Pohjois-Irlannin liitosta ja niillä kaikilla on yhteinen historia ja kulttuuri, mutta pienillä ja ainutlaatuisilla eroilla. Lontoo maan pääkaupunkina on maailmankuulu kohde täynnä hienoa arkkitehtuuria ja maailmanlaajuisesti tunnustettuja monumentteja, mutta sekoittaen silti vanhaa uuteen vaivattomasti. Autonvuokraus Iso-Britanniassa vie sinut ikonisiin kaupunkeihin, kuten Edinburgh, jonka mahtavan linnansa kanssa kaupunki on täynnä historiaa, ihmeitä ja iloa. Skotlannin pääkaupunki tarjoaa runsaasti festivaaleja ja kulttuuritapahtumia ympäri vuoden. Manchester on hieno kaupunki, josta löytyvät modernit keskuskorttelit, ikoniset urheilupaikat, valikoima putiikkeja, kahvilat ja ravintolat. Älä myöskään unohda Iso-Britannian ja Englannin opiskelu- ja akatemian kaupunkia Oxfordia.

  Iso-Britannian globaali imago on tehnyt siitä magneetin turismille, ja jopa 37,9 miljoonaa turistia saavutti maan rannikon pelkästään vuonna 2018. Tästä johtuen autonvuokraus on aina ollut vahva ja luotettava vaihtoehto. Iso-Britanniassa on läsnä lukuisia kansainvälisiä autovuokraamoja, kuten Avis, Hertz ja Europcar, joka tekee siitä vaikeaa olla löytämättä itsellesi sopivaa. Muita käteviä ja vähemmän tunnettuja vuokraamoja, kuten Green Motion ja Easi Rent, löytyy myös eri kohteista.

  Kun vuokraat auton Auto Europelta Isossa-Britanniassa, annat itsellesi lisää mielenrauhaa ja turvallisuuden tunteen, jos jotain menee pieleen. Omistettu tiimimme on aina käytettävissä, jos tarvitset apua varauksen kanssa tai odottamattomien tilanteiden käsittelyssä. Yhteistyössä useiden autovuokraamojen kanssa Iso-Britanniassa pystymme tarjoamaan sinulle upeita tarjouksia, hintoja ja lisävarusteita. Autonvuokrauksen ohella tarjoamme myös matkailuautojen vuokrausta ja upeita luksusautoja. Ota yhteyttä numeroon +358 942 720 607, jos tarvitset apua. Käy lukemassa autonvuokrauksen asiakasarvosteluja Iso-Britanniasta nähdäksesi, mitä monet muut asiakkaamme kokivat äskettäisen Auto Europen varauksen aikana Iso-Britanniassa.

  Lisätietoja autonvuokrauksesta Iso-Britannia saat klikkaamalla alla olevia linkkejä eri vuokrauksen aiheista:

  Kumppanit UKK Ajoneuvovalikoima

  Mistä noudan vuokra-auton Iso-Britanniassa

  Auto Europen kautta ei ole vaikea löytää oikeaa autovuokraamoa Isossa-Britanniassa. Tarjoamme lukuisia noutokohteita tärkeimmillä keskusalueilla, lentokentillä ja rautatieasemilla kaikkialla Isossa-Britanniassa. Lukuisten autovuokraamojen kanssa pystymme tarjoamaan suuren ajoneuvovalikoiman, joista voit valita vuokra-autosi. Varaus kauttamme tarkoittaa, että pystyt noutamaan ajoneuvosi sopivasta kaupungista Isossa-Britanniassa Aberdeenista Cardiffin syrjäisempiin kohteisiin, kuten Inverness - valinta on käytännössä loputon.

  Kun olet päättänyt, mistä haluat noutaa autosi, suuntaa yksinkertaisesti valitsemallesi toimistolle saapuessasi. Kun olet paikan päällä, esitä ajokortti, Auto Europen varausvahvistus ja nimissäsi oleva luottokortti. Luottokorttia käytetään turvatakuun varaamiseen, joten varmista, että sinulla on riittävästi luottoa. Kun noudat autosi, varmista, onko siinä vaurioita vai ei, sekä merkitse ne vuokra-auton noutolomakkeeseen. Turvatakuu palautetaan sinulle, kun vuokraamo vahvistaa, että auto palautettiin samassa kunnossa kuin se oli noudon yhteydessä. Viimeiseksi varmista, että olet lukenut vuokrausehdot kokonaan ja kiinnität erityistä huomiota polttoainekäytäntöön ja muihin rajoituksiin.

  Vertaile autonvuokrauksen hintoja suosituimmilla lentokentillä ja rautatieasemilla Iso-Britanniassa

  • London Euston rautatieasema
  • London King's Cross rautatieasema
  • London Victoria rautatieasema
  • London Waterloo rautatieasema
  • Edinburgh Waverly rautatieasema
  • Manchester Oxford Road rautatieasema
  • Manchester Piccadilly rautatieasema
  • Manchester Victoria rautatieasema
  • Oxford päärautatieasema
  • Leeds päärautatieasema

  Varaa parhailta autovuokraamoilta Iso-Britanniassa

  Vahvan maailmanlaajuisen läsnäolon avulla Auto Europe pystyy tarjoamaan parasta autonvuokrausta Iso-Britanniassa, olipa se sitten Englannissa, Walesissa, Skotlannissa tai Pohjois-Irlannissa. Tarjoamme tarjouksia lukuisilta vuokraamoilta, mikä tarkoittaa, että löydät pakon edestä oikean tarjouksen. Yhteistyökumppanimme ovat kansainvälisiä yrityksiä, kuten Hertz, Avis, Europcar ja Sixt, sekä paikallisia ja kansallisia autovuokraamoja, kuten Green Motion ja Easi Rent. Lisäksi pystymme tarjoamaan sinulle myös varauksen peruuttamisen maksutta 48 tuntia ennen vuokran alkua. Palvelumme on täysin läpinäkyvää koko prosessin ajan ja ehdot, paikalliset maksut, polttoainekäytäntö ja hinnoittelun tiedot ovat kaikkien nähtävillä.

  Alamo - Iso-Britannia Enterprise - Iso-Britannia Europcar - Iso-Britannia
  Hertz - Iso-Britannia Avis - Iso-Britannia Key'n Go - Iso-Britannia

  Jos tarvitset lisäapua tai sinulla on autovuokraamoihin liittyviä kysymyksiä tai huolenaiheita, ota yhteyttä suoraan varaustiimiimme. He ovat saatavilla, jos sinulla on kysymyksiä, kuten vuokraamojen aukioloajat, mitä tehdä, jos olet myöhässä tai kuinka palauttaa autosi aukioloaikojen ulkopuolella.


  Usein kysytyt kysymykset autonvuokrauksesta Iso-Britanniassa

  Ota meihin yhteyttä

  Auto Europella on yli 60 vuoden kokemus autonvuokrauksen alalta useissa maissa ympäri maailmaa. Auto Europe on enemmän kuin pätevä vastaamaan kaikkiin autovuokraukseen liittyviin kysymyksiisi. Paikallinen tietämyksemme on vertaansa vailla ja se epäilemättä helpottaa mieltäsi. Olemme täällä varmistaaksemme, että olet turvassa tien päällä lomallasi Isossa-Britanniassa riippumatta siitä, vuokraatko auton Bathissa, Glasgowssa tai Swanseassa. Alla on listattu yleisimmät kysymykset autonvuokrauksesta Iso-Britanniassa ja jos sinulla on muita kysymyksiä, ota meihin yhteyttä.


  Minkä ikäisenä voin vuokrata autoni Iso-Britanniassa?

  Iso-Britanniassa ajamiseen vaaditaan vähintään 17 vuoden ikää. Autovuokraamot Iso-Britanniassa kuitenkin asettavat omat ikävaatimukset, joilla on erilaiset käytännöt. Vähimmäisikä autonvuokraukselle Iso-Britanniassa on 18 vuotta - 22-vuotta. Kaikille, ketkä kuuluvat tähän ikäryhmään, vuokraamo voi lisätä nuoren kuljettajan lisämaksun, joka maksetaan auton noudon yhteydessä. Kaikilla kuljettajilla on oltava vähintään vuoden vanha ajokortti, mikä on kaikkien vuokraamojen vaatimus. Jotkut vuokraamot perivät maksun vain, jos olet alle 21-vuotias, kun taas toiset lisäävät tämän maksun yli 21-vuotiaille, mutta kuitenkin enintään 26-vuotiaille. Siitä huolimatta, jos tämä on ensimmäinen vuokrasi, sinun on oltava täysin tietoinen ja valmistautunut näihin mahdollisiin lisäkustannuksiin auton noudon aikana.

  Heille, ketkä suunnittelevat auton vuokraamista, mutta ovat yli 75-vuotiaita, heiltä voidaan periä seniorikuljettajan lisämaksu ja sovelletaan mahdollisesti muita rajoituksia. Yleistä monille vuokraamoille on vaatia seniorikuljettajilta ajokortin lisäksi lääkärin todistus ajokelpoisuudesta. Molemmissa tapauksissa on aina tärkeää lukea verkkosivuillamme "Hinnoittelun tiedot" osiosta lisää kuljettajia koskevista lisätiedoista. Varausvahvistuksemme vuokraehdot ilmoittavat myös kaikista mahdollisista rajoituksista ja maksuista.

   

  Voinko noutaa vuokra-autoni Iso-Britanniassa yhdestä kohteesta ja palauttaa sen toiseen?

  Voit noutaa edullisen vuokra-auton Iso-Britanniassa yhdestä kohteesta ja palauttaa se toiseen - tämä tunnetaan nimellä yhdensuuntainen autonvuokraus. Autovuokraamoilla Iso-Britanniassa tämä on yleensä ilmaista. Jos etsit yhdensuuntaista autonvuokrausta Ison-Britannian ulkopuolelle, Pohjois-Irlantiin, Irlannin tasavaltaan tai Manner-Euroopaan, autovuokraamo voi veloittaa lisämaksun. Ajoneuvon luokasta riippuen, matkustaminen Iso-Britannian ulkopuolelle yhteen suuntaan tarkoituksena palauttaa auto toiseen maahan ei välttämättä ole sallittua, tai siihen voidaan soveltaa rajoituksia. Jokainen vuokraamo veloittaa oman yhdensuuntaisen maksun autokategoriasta, varatuista päivämääristä ja nouto- ja palautuskohteista riippuen. Auto Europe ei hyödy tästä, maksu maksetaan suoraan autovuokraamolle noudon yhteydessä. Ilmoitamme sinulle kuitenkin mahdollisista lisämaksuista.

  Matka Iso-Britannian eri alueiden (Englannin, Walesin, Skotlannin ja Pohjois-Irlannin) välillä on usein sallittua ilman rajoituksia tai maksuja. Jotkut autovuokraamot eivät salli auton viemistä lautalle, mikä tarkoittaa, että sinun on ilmoitettava Auto Europelle ja vuokraamolle suunnitelmistasi. Tämä pätee yleensä matkustettaessa Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin välillä tai päinvastoin. Vuokraamosta riippuen sinulle voidaan antaa lupa yhdensuuntaiselle vuokralle.

  Löydät tiedot kaikista yhdensuuntaisen vuokran maksuista varausvahvistuksestasi, kun olet suorittanut varauksen. Verkkovarausprosessin aikana tämä näkyy myös hinnoittelun tiedoissa. Maksut esitetään aina ilman arvonlisäveroa. Asiaankuuluvat matkustustiedot löytyvät yleisistä ehdoista valitun pakettisi kohdasta verkossa "Hinnoittelun tiedot" osiosta. Rajoitukset näkyvät myös varausvahvistuksestasi.

   

  Tarvitsenko luottokortin autonvuokrausta varten Iso-Britanniassa?

  Kyllä, kun vuokraat auton Iso-Britanniassa, sinulla on oltava nimissäsi ja voimassa oleva luottokortti, jotta voit noutaa ajoneuvosi Iso-Britanniassa. Luottokortin on oltava pääkuljettajan nimissä, eikä se voi olla pre-paid kortti. Autovuokraamo käyttää luottokorttiasi turvatakuun varaamiseksi, kun noudat autosi. Määrä on ilmoitettu vuokra-autosi varausvahvistuksessa. Kun palautat auton vuokrasopimuksen lopussa, turvatakuu vapautetaan takaisin kortillesi. Tämä tehdään vasta, kun auto tarkistetaan ja se palautetaan samassa kunnossa kuin se oli noudon yhteydessä.

  Jos olet varannut luksusauton, huomaa, että jotkut vuokraamot pyytävät vähintään kahta pääkuljettajan nimissä olevaa luottokorttia. Molemmissa tapauksissa vuokraamot hyväksyvät kaikki tärkeimmät luottokortit, kuten Mastercard, Visa, Diners ja American Express. Sinun on varmistettava, että sinulla on riittävästi luottoa turvatakuun kattamiseksi, muuten et pysty noutamaan varattua autoa. Tarkista luettelo yleisimmistä kysymyksistä lukemalla blogiamme luottokorteista ja omavastuusta.

  TÄRKEÄÄ: Autovuokraamot eivät hyväksy pankkikortteja. Siksi auton noudon yhteydessä vaaditaan voimassa olevaa luottokorttia.

   

  Mitkä ovat tärkeimpiä liikennesääntöjä Iso-Britanniassa?

  Kun ajat Iso-Britanniassa, on tärkeää pitää mielessä muutama yleinen tie- ja liikennesääntö turvallista matkaa ja turvavälejä varten. Kaupungissa nopeusrajoitus on 45km/h, maaseutualueilla 60km/h, valtateillä 80-90km/h ja moottoriteillä 110km/h. Iso-Britannian kansallinen nopeusrajoitus on 110km/h.

  Auton liikkuessa on laitonta puhua matkapuhelimeen, ellei sinulla ole handsfree-laitetta. Kaikkien autossa olevien on käytettävä turvavyötä koko matkan ajan. Lapsilta vaaditaan heille sopivan lastenistuinten käyttöä. Iso-Britannian lain mukaan lasten on käytettävä turvaistuinta, kunnes he ovat yli 135cm pituisia tai yli 12-vuotiaita. Iso-Britannian lain mukaan 12–13-vuotiaat tai sitä nuoremmat lapset, ketkä ovat yli 135 pituisia, voivat käyttää turvavyötä turvaistuimen sijasta.

  Jos joudut vuokra-autosi kanssa onnettomuuteen tai sinulle tapahtuu konerikko, ota yhteyttä asiaankuuluviin viranomaisiin ja paikalliseen autovuokraamoon. Autossa sijaitsevat keltaiset liivit, joita on käytettävä aina ajoneuvon ulkopuolella.

   

  Tarvitseeko minun maksaa tiemaksuja matkalla vuokra-autolla Iso-Britanniassa?

  Kyllä, Iso-Britanniassa on yhteensä 23 maksullista tietä, mikä tarkoittaa, että suurimmalla osalla Iso-Britannian teillä ei ole tietulleja. Tulleja peritään tällä hetkellä joillakin M4-, M6-, M8- ja M25-moottoriteiden osilla. Jotkut A-tiet, kuten Merseyn tunneli, ovat myös osa maksullisia teitä. Näistä tiemaksuista suurin osa (18), sijaitsevat silloilla ja tunneleissa, kuten Second Severn Crossing, Dartford Crossing ja Tyne Tunnel. Tiemaksun hinta riippuu ajoneuvoluokasta ja kellonajasta. Esimerkiksi yöllä maksu on usein halvempi kuin päivällä ja ruuhka-aikoina. Maksut maksullisilla teillä maksukopeissa tehdään yleensä manuaalisesti käteisellä suoraan henkilölle, jolloin kolikot pudotetaan automaattiin, tai pankkikortilla. Lisätietoja tiemaksujen käytöstä Iso-Britanniassa löytyy Gov UK tiemaksusivulta.

   

  Mitä vakuutuksia tarvitsen vuokra-autoa varten Iso-Britanniassa?

  Auto Europen perusvuokrahintoihin sisältyy aina vastuuvakuutus, törmäysvahinkosuoja (CDW) ja varkaussuoja (TP). Tämä on laissa säädetty vähimmäisvaatimus. Vuokraamosta riippuen nämä voivat olla omavastuulla tai ilman. On tärkeää huomata, että CDW ei kata renkaille, pyörille, katolle, peileille, auton pohjalle, moottorille, ajoneuvon sisustukselle, lukoille tai avaimille aiheutuneita vaurioita. Näiden ja muiden osien kattamiseksi kannattaa lisätä Super Cover omavastuun hyvityksellä varaukseesi.

  Super Cover omavastuun hyvityksellä kattaa myös kaikki vahingot ajoneuvon laseille, sivupeileille, auton katolle ja pohjalle, renkaille, käsittelymaksut ja avainten katoamisen tai vauriot. Tämän Auto Europen suojan ansiosta voit pyytää hyvitystä vuokraamolle maksamasta omavastuun summasta vuokran lopussa. Jos joudut onnettomuuteen tai ajoneuvo varastetaan, on erittäin tärkeää seurata seuraavaa prosessia, jotta hyvitys voidaan antaa. Soita ensin poliisille ja vaadi virallista poliisiraporttia. Ilmoita sitten paikalliselle vuokraamolle tapahtuneesta ja hanki heiltä vuokran lopussa onnettomuusraportti. Ota valokuvia ja muuta materiaalia tapahtuman todisteeksi ja lähetä ne meille kaikkien vaadittujen asiakirjojen kanssa vuokran lopussa.

  Auton noudon aikana autovuokraamo yrittää usein myydä sinulle lisävakuutuksia ja nämä ovat valinnaisia! Niihin voi kuulua muun muassa henkilövahinkotapaturmavakuutus (PAI), henkilökohtaisen omaisuuden suoja (PEC), Super CDW, Seguro Relax -vakuutus ja tiepalvelu. Auto Europe ei hyvitä suoraan vuokraamolta ostettua vakuutusta. Huomaa, että jos olet jo ostanut suojan kauttamme, mutta sinulle tarjotaan lisävakuutuksia paikallisesti, olet todennäköisesti jo katettu. Älä epäröi soittaa varaustiimillemme tarkistaaksesi asian tai jos sinulla on ongelmia.

  Autonvuokrauksen kattavuusvaihtoehtoja voi tarkastella helposti varausjärjestelmässä kohdassa "Hinnoittelun tiedot". Voit tarkastella myös tietoja CDW:n omavastuusta, varkausvakuutuksista ja vastuuvakuutuksista. Varauksen jälkeen varausvahvistuksesi sisältää myös täydet tiedot suojasi ehdoista.

   

  Voinko lisätä toisen kuljettajan autonvuokraukseen Iso-Britanniassa?

  Kyllä, sinun on mahdollista lisätä lisäkuljettaja autovuokraamossa Iso-Britanniassa. Autovuokraamosta riippuen, he voivat tehdä sen ilmaiseksi, kun taas toiset voivat veloittaa pienen päivämaksun. Jos maksu veloitetaan, se maksetaan suoraan vuokraamolle noudon yhteydessä. Jos aiot lisätä varaukseen lisäkuljettajan, kaikkien lisäkuljettajien on oltava paikan päällä auton noudon yhteydessä ja allekirjoitettava sopimus pääkuljettajan kanssa. Usein meiltä löytyy ilmaisia lisäkuljettajatarjouksia, joista voit hyötyä.

  Mahdolliset lisäkuljettajat on rekisteröitävä vuokrasopimukseen ja esitettävä autovuokraamolle ajoneuvon noudon yhteydessä samat asiakirjat, kuin pääkuljettajan. Pohjimmiltaan tämä pitää sisällään täydellisen ajokortin, kaksi todistetta asuinosoitteesta ja henkilöllisyystodistus. Mikäli lisäkuljettajia ei rekisteröidä oikein vuokrasopimukseen, kaikki vakuutukset ja vakuutusturva mitätöidään. Tämä tarkoittaa, että kuljettaja on täysin vastuussa kaikista autolle aiheutuneista vahingoista tai varkauksista.

  Lisäkuljettajien hinnat löytyvät varausprosessin aikana kohdasta "Hinnoittelun tiedot", joka löytyy valitsemasi auton tietojen alla. Kun olet valinnut halutun vuokraamon, ajoneuvoluokan ja auton, lisää sitten pääkuljettajan tiedot. Maksutiedot löytyvät lopuksi myös varausvahvistuksestasi.

   

  Tarvitseeko minun maksaa päästömaksuja ajaessa vuokra-autolla Iso-Britanniassa?

  Jos vierailet Lontoon keskustassa tai Durhamissa, kyllä, joudut maksamaan ruuhkamaksun ajamisesta näille vyöhykkeille. Maksun lisäksi sinun on myös täytettävä vähimmäispäästöstandardit ajaessa tälle vyöhykkeelle, joka tunnetaan nimellä Ultra-Low Emission Zone (ULEZ). Ruuhkavyöhykkeen maksu on yleensä voimassa vain maanantaista perjantaihin klo 07.00-18.00 välillä ja viikonloppuisin se on ilmaista. Nykyinen maksu on 11,50 puntaa päivässä (jos maksat etukäteen) ja voit ajaa vyöhykkeelle niin monta kertaa kuin haluat kyseisenä päivänä, maksat vain kerran.

  Lontoon ruuhkamaksuvyöhykkeeseen Lontoon kaupungin lisäksi kuuluu nyt Notting Hill, Pohjois- ja Etelä-Kensington, Chelsea, Knightsbridge, Belgravia, Pimlico, Victoria, St.James, Waterloo, Borough, Clerkenwell, Finsbury, Holburn, Bloomsbury, Mayfair, Soho, Marylebone ja Bayswater. Lisätietoja saat Lontoon kuljetuksen (TfL) tai Lontoon ruuhkamaksujen verkkosivuilla.

  Huomaat, että olet saapumassa ruuhkamaksuvyöhykkeelle, kun näet kaistallasi suuren punaisen ympyrän ja valkoisen C-kirjaimen. Niiden yllä sijaitsee myös lukuisia kameroita. Kun saavut tai poistut vyöhykkeeltä, kamerat tallentavat rekisterikilven numeron. Jos et maksa maksua, sakko lähetetään rekisteröidylle ajoneuvon omistajalle. Jos kyseessä on vuokra-auto, autovuokraamo välittää maksun sinulle ja veloittaa käsittelymaksuja.

  Jos maksat etukäteen tai ennen keskiyötä sinä päivänä, kun saavut vyöhykkeelle, veloitus on 11,50 puntaa päivässä. Jos et, niin voit maksaa ennen seuraavan päivän keskiyötä, mutta summa nousee 14 puntaan.

  Voit maksaa maksun useilla tavoilla. Voit tehdä sen verkossa kortilla TfL:n maksusivulla - rekisteröintiä ei tarvita. Älä käytä kolmannen osapuolen verkkosivustoa, koska ne veloittavat sinulta lisämaksun. Voit maksaa myös TfL Pay-to-Drive sovelluksella. Voit ladata sen Google Playsta tai Apple App Storesta. Viimeiseksi voit maksaa puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 8.00–22.00 välillä ja sinun on soitettava numeroon 0343 222 2222 Iso-Britanniasta. Kaikissa tapauksissa sinun on tiedettävä ajoneuvosi rekisteröintinumero, rekisteröintimaa ja oltava voimassa oleva pankki- tai luottokortti.

  Jos et maksa ruuhkamaksua keskiyöhön mennessä seuraavana päivänä, saat kotiosoitteeseen 160 punnan sakon, joka alennetaan 80 puntaan, jos se maksetaan 14 päivän kuluessa. Koska kyseessä on vuokra-auto, niin tämä sakko saavuttaa sinut todennäköisesti yli 14 päivän jälkeen, josta aiheutuu myös hallintokuluja.


  Autonvuokrauksen lisävaihtoehdot Iso-Britanniassa

  Nopean ja helpon verkkosivustomme avulla voit etsiä ja vertailla kaikkialla autonvuokraustarjouksia Iso-Britanniassa eri vuokraamoilta. Sen lisäksi, että toimitamme yksityiskohtaisia lisätietoja lisämaksuista ja lisävarusteista, meillä on myös hyviä tarjouksia, kuten ilmaisia lisäkuljettajatarjouksia, tarjouksia navigaattorilla jne. Suuri ajoneuvovalikoimamme koostuu kompakteista, ihanteellinen kaupunkimatkoille, kestävämpiin suuriin autoihin, täydellisiä pitkän matkan kiertomatkoille.

  Jos Ison-Britannian sää sallii, avoauto on täydellinen valinta kokea rehevä Iso-Britannian maaseutu ja karu rantaviiva. Muita vaihtoehtoja ovat pienikokoiset ja taloudelliset autot, joissa on hiukan vahvemmat moottorit kuin miniluokassa, mutta ovat erittäin polttoainetaloudellisia. Suuri ajoneuvoluokka on ihanteellinen matkoille moottoriteillä, sillä niillä voit kattaa pidemmät matkat turvallisesti ja mukavasti. Tutustu Iso-Britannian ajoneuvovalikoimaan perusteellisimpaa tietoa varten ajoneuvoluokista.

  Luksusautonvuokraus Iso-Britannia Autonvuokraus tila-autot Iso-Britannia Asuntoauton vuokraus Iso-Britannia

  Luksusautonvuokraus Iso-Britannia - Erityisen suosittu liikematkailijoiden keskuudessa, luksusautoluokka on tarkoitettu heille, ketkä rakastavat matkustamista tyylillä. Nämä autot ovat kauniita sisältä ja ulkoa, ja niillä on kaikki mukavuudet ja tarjoavat turvallisuutta, jota voit odottaa maailmankuulilta autovalmistajilta. Iso-Britanniassa voit löytää korkealuokkaisia luksusautoja, kuten Porsche, Mercedes E-luokka, BMW 5 -sarja, Tesla, Audi, Maserati ja Jaguar - vain muutamia mainitakseni.

  Autonvuokraus tila-autot Iso-Britannia - Jos suunnittelet vierailua Iso-Britanniassa kaveriporukan tai perheen kanssa, usein tila-auton vuokraus on ihanteellinen valinta liikkumiseen. Säästät paikallisen julkisen liikenteen maksuissa ja tila-auto voi viedä kaikki mukavasti ja turvallisesti ympäri Iso-Britanniaa. Suosittu heidän joukossa, ketkä aikovat harrastaa urheilua lomansa aikana, kuten surffata Cornwallissa tai hiihtää Pohjois-Walesissa.

  Asuntoauton vuokraus Iso-Britannia - Iso-Britannia on moitteeton paikka asuntoauton vuokraamiseen. Voit tutkia tämän saaren alueita helposti matkailuauton avulla Skotlannin ylängöiltä Englannin lounaisimpaan kärkeen; asuntoauto tekee matkastasi mukavan. Kuten koti poissa kotoa, pysähdy missä haluat, tee mitä haluat ja koe mitä haluat vaivattomasti.


  Käytännöllisiä linkejä

  Matkustustiedot ja matkavinkit Iso-Britanniassa

  Infografiikka - Autonvuokrauksen muistilista

  Iso-Britannian teemapuistot