Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO FIREFLY

  • 7.9
  • 8
  • 9.1
  • 8.9
  • Kokemuksen yleismielipide
  • Tehokkuus paikan päällä
  • Auton kunto
  • Palautuksen tehokkuus
  March 03
  Sain economy autoksi Seat Leonin. Melkein uusi, navigaattorin ym herkuilla. Huonoa erittäin...
  October 04
  Nopea ja ystävällinen palvelu.
  July 24
  Auto uusi joten ei valittamista, tankkaustakuurahan palautus näyttää kestävän.
  Lue lisää

  Autonvuokraus Firefly: Kaikki, mitä sinun tulee tietääFirefly autonvuokraus - Auto Europe

  Auto Europe mahdollistaa asiakkaille ajoneuvon kuljettamista yli 180 maassa ympäri maailmaa yli 60 vuoden ajan. Meidän yhteistyön ansiosta tunnettujen vuokraamojen kanssa voimme tarjota asiakkaillemme kohtuuhintoja, laadukasta asiakaspalvelua ja parhaita autoja. Vuosien varrella olemme pystyneet laajentamaan kumppanuuksia eri vuokraamojen kanssa. Firefly otettiin Auto Europe tarjontaan pian yhtiön perustamisen jälkeen. Olemme vakuuttuneita siitä, että kokemus on miellyttävä, jos valitset autonvuokrauksen Fireflyltä Auto Europe tarjonnan keskuudesta. Lue lisätietoja autonvuokrauksesta meidän usein kysytyt kysymykset-sivuilta.

  Hertz oli ensimmäinen autovuokraamo maailmassa ja Hertz on yksi tunnetuimmista autovuokraamoista maailmalla. Firefly perustettiin vuoden 2013 alusta alkaen Hertzin toimesta uutena, edullisempana tuotemerkkinä. Virallinen Fireflyn autovuokraamon sijainti on Esterossa, Floridassa Yhdysvalloissa.

  Tärkein kohderyhmä Fireflylle ovat matkustajat Espanjassa, Italiassa ja Ranskassa. Kaiken kaikkiaan vuokraamo on edustettuna 100 toimistolla yli 13 maassa. Tästä syystä useimmat vuokratarjoukset Auto Europella voidaan toimittaa Fireflylle.

  Fireflyllä on suotuisat hinnat verrattuna muihin vuokraamoihin lentoasemalla ja voi vuokrata autot toimistoista useimmiten hiukan kauempana terminaalirakennuksesta. Tämän takia vuokraamon ei tarvitse enää maksaa usein hyvin korkeita lentokenttämaksuja. Useimmissa tapauksissa kuljetuspalvelu vie sinut Fireflyn toimistoon lentokentälle saapuessasi. Tämä tärkeä tieto vuokrauksestasi löytyy tietenkin Auto Europen varausvahvistuksesta.

  Autovuokraamo Firefly: Parhaat hinnat johtavalta vuokraamolta

  Yksi tärkeimmistä ehdoista vuokratessa Fireflyn kanssa on voimassa oleva ajokortti, jonka on oltava vähintään vuoden vanha vuokrauksen alkaessa. Jos ajokortti ei ole latinalaisilla aakkosilla, voidaan vaatia kansainvälistä ajokorttia. Ikärajoitukset Fireflyllä vaihtelevat kohdemaasta riippuen. Kuljettajien Espanjassa on oltava vähintään 21-vuotiaita. Alaikäraja autonvuokraukselle Italiassa on 23 vuotta, mutta vuokraus on mahdollista jo 21-vuotiaille nuoren kuljettajan lisämaksulla. Firefly hyväksyy kaikki Euroopan suurimmat luottokortit. Huomaa, että kun kyseessä on vuokraus maksukortilla, lisävakuutusten ottaminen on pakollista. Käteismaksuja ei hyväksytä.

  Auto Europe - oikea valinta Fireflylle!

  Firefly antaa asiakkailleen lisäpalveluita, kuten 24h päivystys, joka on saatavilla 365 päivänä vuodessa, rajoittamattomat kilometrit, lastenistuimet ja -korokkeet, lisävakuutukset ja lisäkuljettajat. Näiden lisäpalveluijen hinnat ovat saatavilla asiakkaan pyynnöstä Auto Europen nettisivuilla tai ota yhteys varaustiimiimme. Jos suunnittelet yhdensuuntaista vuokraa, eli haluat palauttaa ajoneuvon eri toimistolle, kuin mistä se oli vuokrattu, suosittelemme ottamaan yhteyttä Auto Europeen etukäteen. Neuvomme mielellämme matkasuunnitelmissasi. Ajoneuvoluokkien valikoima lomallesi Fireflyn autovuokraamossa on suuri. Alkaen pienestä autosta, joka on ihanteellinen 2 matkustajalle ja jonka voi pysäköidä pienen koon ansiosta salamannopeasti, aina edulliseen ylemmän luokan mukavaan autoluokaan voimakkaalla moottorilla. Vuokrakumppani Firefly on edullinen tuotemerkki, mutta asiakkaiden ei tarvitse luopua mukavuudesta ja autoluokan valinnasta. Valitse autonvuokraus Fireflyltä Auto Europen kautta ja aloita matkasi huoletta.