Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO IBIZAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Ibiza lentokenttä - Varaa ja säästä

  Me kaikki tiedämme, Ibiza on juhlan saari ja bilemesta, jossa meillä on hauskaa, löhöilemme auringossa, shopppailemme jne. Tämä saari kuitenkin onnistuu elämään yhdessä juhlakulttuurin ja rauhallisen luonteen kanssa, joka on aito, enemmän perinteinen. Suunnittele matkallesi autonvuokraus Ibizan lentokentältä ja pystyt arvostamaan Ibizaa vieläkin enemmän! Kävele raikkailla ja värikkäillä kaduilla saaren lähiöissä jalkaisin tai ota auto ja lähde monille saaren lahdille, kuten Sa Caleta-lahti. Tee oikea valinta ja nauti parhaasta hinnasta Auto Europen ansiosta. Valitse itsellesi sopivin ajoneuvo suuresta valikoimastamme ja lähde Ibizalle rauhassa ja elä hullua elämää!

  Lentokenttätiedot

  Ibiza Airport (IBZ)
  Virallinen nimi: Aeropuerto de Ibiza. Kataloniaksi Aeroport d'Eivissa.
  Osoite: 07818 Sant Jordi de ses Salines, Baleaarit, Espanja
  Puhelin: +34 913 21 1000
  Sijanti: Ibizan lentokenttä sijaitsee 6 kilometeriä lounaaseen Ibizan keskustasta.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Monet lentoyhtiöt lentävät Ibizan lentokentälle. Lentokenttä palvelee sekä suurimpia kansainvälisiä lentoyhtiöitä, kuten Lufthansa, että halpalentoyhtiöitä, kuten Ryanair.

  Terminaalit

  Ibizan lentokenttä on yksi kolmesta saariston lentokentistä - se on tärkein saaren lentokenttä. Kentällä on vain yksi kiitorata ja yksi terminaali, mutta se silti liikennöi kotimaisia, kansainvälisiä ja mannertenvälisiä lentoja. Lentokenttä on hyvin täynnä sesonkiaikana (toukokuu-lokakuu) ja erittäin hiljainen sesonkiajan ulkopuolella. Kentällä kulkee vuosittain yli 5 miljoonaa matkustajaa.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autonvuokraamista varten Espanjassa sinun täytyy olla vähintään 21 vuotta, mutta jotkut autovuokraamot Ibizan lentokentällä tekevät poikkeuksia. Alle 26-vuotiaiden kuljettajien on maksettava lisämaksu. Varauksen yhteydessä on suositeltavaa tarkisaa autovuokraamon polttoainekäytäntö ja valita täysi/täysi käytäntö, sillä pienellä saarella et välttämättä aja tankkia tyhjäksi. Lisätietoja ja ajo-ohjeita voit löytää Espanjan kuljettajan oppaastamme.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Alamo 7.30 - 23.00
  Avis 7.30 - 23.00
  Budget 7.30 - 23.00
  Centauro 7.30 - 23.00
  Enterprice 7.30 - 23.00
  Europcar 7.30 - 23.00
  Goldcar 7.30 - 23.00
  Hertz 7.00 - 23.59
  National 7.30 - 23.00
  Thrifty 7.30 - 23.59

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokentältä löytyy pankkiautomaatteja, valuutanvaihtoa ja pankki. Lentokentällä on myös baari ja ravintola, konditoria ja välipalabaari. Kauppojen valikoimaan kuuluu mm. verovapaita kaupoja, kioskeja, makeiskauppoja, paikallisia käsityökauppoja ja matkamuistoja, lahjakauppoja ja korukauppa. Wi-Fi on käytettävissä koko terminaalissa.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Päästäksesi lentokentälle, ota Carretera del Aeropuerto San Joséta kohti ja ota uloskäynti kohti San Jorgea, aja San Jorgen ohi ja seuraa ohjeita lentokentälle. Matka autonvuokrauksella Ibizan lentokentältä kestää vain 20 minuuttia (ilman ruuhkia). Bussit kulkevat klo 07.20 - 22.20 välillä ja lähtevät puolen tunnin välein Ibizaan ja päinvastoin. Taksit löytyvät kaikkialta kaupungissa ja sen ulkopuolelta. Matka lentokentältä kaupunkiin kestää noin 20 minuuttia. Yöllä ja viikonloppuisin taksin hinta on noin 20% kalliimpi.

  Pysäköinti

  Ibizan lentokentällä on pysäköintialue noin 500 paikalla. Sinisellä alueella pysäköinti on ilmaista enintään 15 minuutin ajan kun jätät pois matkustajia. Pysäköinti pidemmälle ajalle on mahdollista parkissa P1; ensimmäiset 30 minuuttia ovat ilmaisia ja hinta lasketaan tunnin mukaan. Maksu on tehtävä automaatissa ennen ajoneuvon noutamista.

  Pysäköinti Ibizassa voi olla todellinen päänsärky, mutta monet hotellit tarjoavat pysäköintiä ja kaupungissa maksullinen pysäköinti on selvästi merkitty sinisillä raidoilla. Rannalla Ses Figueretes tarjoaa myös suuret pysäköintitilat. Löydät joitakin pysäköintialueita Hippy Market-alueella San Carlosissa.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Ibiza Airport kotisivut


  Lisätietoa Ibizan lentokentästä

  Ibizan lentokenttä
  Sant Jordi de ses Salines
  07818, baleaarit, Espanja

  IATA koodi: IBZ
  ICAO koodi: LEIB
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 38.8728
  Pituusaste: 1.3731

  Yleistietoa: Ibizan San Jose lentokenttä sijaitsee 6 kilometeriä Ibizasta, matka taittuu nopeasti omalla vuokra-autolla.