Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO NATIONAL

  • 10
  • 9.5
  • 10
  • 10
  • Kokemuksen yleismielipide
  • Tehokkuus paikan päällä
  • Auton kunto
  • Palautuksen tehokkuus
  March 19
  Very good. Excellent service for Autoeurope and National car rental Company too.
  February 26
  Palvelu oli erittäin ripeää ja joustavaa, eikä mitään lisämaksuja tullut. Varsinainen auton luovutus takkusi hieman kun meile annettiin vapaus valita valtavasta määrästä autoja pimeällä parkkipaikalla, ja full size SUVn tilalle...
  November 20
  Good, everything works very well
  Lue lisää

  Autonvuokraus National: Kaikki, mitä sinun tulee tietää

  National autonvuokraus - Auto EuropeNational Car Rental on hyvin vakiintunut, kansainvälisesti tunnustettu autovuokraamo, joka palvelee lomailijoita, liikematkailijoita ja lentokentillä usein matkustavia Pohjois-Amerikassa, Keski-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, Karibialla ja Euroopassa, sekä suurimmassa osassa Aasian Tyynenmeren aluetta ja Lähi-idässä. National on amerikkalainen yritys, joka sijaitsee Claytonissa, Missourin osavaltiossa, ja jonka omistaa Enterprise Holdings. Tämä yritys sijoittui Forbesin mukaan yhdeksi Amerikan suurimmaksi yritykseksi, joka sisältää myös kuuluisat kansainväliset yrityksen Enterprise ja Alamo, joten autonvuokraus Nationalilla tuo sinut hyviin käsiin.

  Nationalin perustivat 24 riippumatonta autonvuokrausyritystä elokuussa vuonna 1947. Vuoteen 2005 mennessä yritys oli laajentunut 60:stä nouto- ja palautuskohteesta Yhdysvalloissa yli 2000:een maailmanlaajuisesti. Se tarjoaa kiireisille asiakkaille mahdollisuuden valita nopeasti omat ajoneuvonsa (varauksen ja varatun autoluokan mukaisesti) ja yksinkertaisesti ajaa pois lentokentiltä ja keskusta-alueilta. Tarjoamalla tällaisen kätevän palvelun yhdessä alan ensimmäisen säännöllisen matkustajajärjestelmän kanssa, joka tunnetaan nimellä Emerald Club, National pysyy jatkuvasti yhtenä luotettavimmista ja tehokkaimmista autovuokraamoista maailmalla. Tämän lisäksi National Car Rental valittiin hiljattain Travel + Leisure Magazine -lehdessä maailman parhaaksi autovuokraamoksi, ja se voitti Business Travel News korkeimman autonvuokrausluokan palkinnon. Tämän tason palkinnoilla ei ole epäilystäkään siitä, että National on yksi maailman parhaista ajoneuvojen vuokrauksen tarjoajista ja ylittää jatkuvasti asiakkaiden odotukset palvelulla, laadulla ja arvolla.

  Yhtenä markkinoiden johtavista autonvuokrausvälittäjistä Auto Europe tekee erittäin tiivistä yhteistyötä kaikkien maailman parhaiden autovuokraamojen kanssa, ja National sijaitsee luettelon kärjessä. Auto Europen hintatakuu tarkoittaa, että et pysty löytämään edullisempaa samanlaista vuokra-autoa muualta. Lisäksi voit peruuttaa tai muuttaa varaustasi täysin ilmaiseksi 48 tuntia ennen aikataulun mukaista noutoaikaa. Läpinäkyvyys on yksi Auto Europen päätavoitteista jokaisen vuokrauksen aikana, mikä tarkoittaa, että kaikki varauksen ehdot ovat selvästi asiakkaan saatavilla jokaisessa varausprosessin vaiheessa. Auto Europe toimii yli 24 000 nouto- ja palautuskohteessa yli 180 eri maassa, kuten Ranskassa, Italiassa ja Etelä-Afrikassa, joten varmista, että suoritat autonvuokrauksesi Nationalilla kaikkialla maailmassa Auto Europen kautta.

  Turvallisuustoimenpiteet koronakriisin aikana

  Complete Clean Pledge NationalNykyisen COVID-19 tilanteen vuoksi National toteuttaa lukuisia toimenpiteitä työntekijöiden ja asiakkaiden riskien vähentämiseksi. Tietenkin samaan aikaan toteutetaan myös terveysviranomaisten suosituksia ja ohjeita. Esimerkiksi työntekijöiden lukumäärää toimistoa kohti on rajoitettu. Sosiaalinen etäisyys, säännöllinen käsien pesu ja kaikkien pintojen säännöllinen desinfiointi ovat etusijalla. Jotta asiakaskontakti pysyisi mahdollisimman vähäisenä, jotkut vuokra-autojen nouto- ja palautusprosessit on optimoitu. Lisäksi valitut kohteet tarjoavat mahdollisuuden toimittaa ajoneuvo valittuun paikkaan tai noutaa se kadun puolelta. Mahdollisen asiakkaan tartunnan sattuessa kyseinen vuokra-auto eristetään ensin, kunnes se on puhdistetaan perusteellisesti.

  Complete Clean Pledge - siivouslupaus turvallisuuden takaamiseksi

  Jo ennen koronavirusta Nationalin vuokra-autojen puhtaus oli aina etusijalla. Erityisten olosuhteiden vuoksi jo valmiiksi perusteellista puhdistusta on nyt parannettu uudelleen. Complete Clean Pledge -lupaus takaa sinulle, asiakkaalle, korkeimman puhtauden tason vuokrallesi. Tavanomaisen autopesun ja imuroinnin jälkeen 20 ajoneuvon sisä- ja ulkopuolella olevaa elementtiä puhdistetaan ja desinfioidaan. Niitä ovat ohjauspyörä, vaihdelaatikko, ovenkahvat, peilit ja paljon muuta. Tutustu alla olevaan kuvaan nähdäksesi kaikki osat yhdellä silmäyksellä. Kaikki työntekijät koulutetaan etukäteen huolellisesti ja he luonnollisesti käyttävät käsineitä puhdistuksen aikana. Complete Clean Pledge antaa sinulle mahdollisuuden varata vuokra-auto Nationalin kanssa epäröimättä myös näinä poikkeuksellisina aikoina.

  Complete Clean Pledge National infografiikka

  Autovuokraamo National: Parhaat hinnat johtavalta vuokraamolta

  National Car Rental on maineikas ja kansainvälisesti tunnettu tuotemerkki, joka tarjoaa parhaat vaihtoehdot, mukavuuden ja aikaa säästäviä mahdollisuuksia matkustajille, ketkä lähtevät henkilökohtaiselle lomalle perheen kanssa tai tärkeälle liikematkalle kaikkialle maailmassa. Virallisena vuokrayhtiönä Amerikan kansainväliselle golfyhdistykselle (PGA) ja kymmenelle suurimmalle baseball-joukkueelle, mukaan lukien maailmankuulut Boston Red Sox, New York Mets ja San Francisco Giants, voit olla varma, että Auto Europen kautta National tarjoaa sinulle varmasti korkeimman palvelutason ja laadun, joka on saatavilla markkinoilla. Vuosien mittaan Enterprisen perustamisarvot ovat muokanneet Nationalia, joka perustuu laajoihin arvostettuihin ohjausperiaatteisiin, kulttuuriympäristöön, joka auttaa ylläpitämään yrityksen asemaa alan huipulla. Nämä avainalueet eivät ainoastaan määrittele strategisen suunnittelun ja tavoitteiden asettamista, vaan tarjoavat myös strategisen alustan yrityksen tavoitteille yritysvastuun alueella.

  National on omistautunut pitkäaikaiselle kasvulle ja menestykselle työllisyyden, paikallisten säätiöapurahojen, maailmanlaajuisten hyväntekeväisyysdirektiivien ja kestävien kuljetusvaihtoehtojen kautta, jotka perustuvat kestävään lähestymistapaan liiketoimintaan, samalla kun he tekevät yhteistyötä useiden yritysten, virastojen ja organisaatioiden kanssa näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Enterprisen osakkaiden kautta Enterprise National asettaa myös pitkän aikavälin tavoitteita ja vuosittaisia prioriteetteja, jotka heijastavat sen globaaliin liiketoimintaan. Tähän hallintoelimeen kuuluu osastojen päälliköitä ja eri osa-alueiden asiantuntijoita, ketkä arvioivat yhdessä Nationalin toiminnan vaikutuksia tunnistaakseen tapoja vähentää kustannuksia jättäen samalla positiivisen jäljen yhteisöille, jota se palvelee.

  Uniikki Nationalin autonvuokrauskokemus

  Enterprisen tukema National Car Rental tarjoaa kattavan kuljetusvalikoiman matkustajille ympäri maailmaa. Yritys on osa laajaa tarjontaa, joka sisältää rikkaan yhdistelmän autovuokrausta ja car-sharing -palveluita, kuorma-autojen vuokrausta, valikoiman hallintaa ja autojen vähittäismyyntiä, joka tuottaa vuosittain yli 30 miljardin dollarin liikevaihdon. Itseasiassa National ja sen sisaryhtiöt Enterprise ja Alamo työskentelevät tällä hetkellä yli kahden miljoonan ajoneuvon kanssa 500:lla eri merkillä ja mallilla maailmalla.

  Sen integroidun kansainvälisen verkoston avulla itsenäisiä paikallisia tytäryhtiöitä ja toimilupia, National (ja Enterprise Holdings) toimii yli 10,000 eri kaupungissa, kylässä, rannoilla ja lentokentillä, sekä yli sadassa maassa, mikä tekee siitä suurimman autovuokraamon maailmalla laskettuna ajoneuvovalikoiman ja vuosittaisten tulojen mukaan. Tämä kaikki sijoittaa yrityksen maailmanlaajuisen matkailualan kärkeen monien muiden vuokraamojen, lentoyhtiöiden ja useimpien risteily-yritysten, hotellien, matkanjärjestäjien ja online-matkatoimistojen yläpuolelle. Koska National on tuotevalikoimansa eturintamassa, Enterprise Holdings on vertaansa vailla erinomaisella asiakaspalvelullaan, globaalilla yritysvastuupolitiikalla, työllisyyskäytännöillä ja yleisellä johtajuudella kansainvälisellä autonvuokrausalalla.