Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUS RAJOITTAMATTOMILLA KILOMETREILLÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokrauksen rajoittamattomat kilometrit

  Pidätkö kiinni etukäteen päätetystä reitistä vai improvisoitko matkan aikana? Riippumatta siitä, mikä on mieluisin vaihtoehto matkoille, rajattomista kilometreistä voi olla vain hyötyä. Ensin on tärkeä miettiä matkasi syytä ja valita sitä varten sopivin tarjous. Oletko matkalla työasioissa, lomalle vai molempia, tai tarvitsetko automaattivaihteista autoa? Kokosimme sinulle tietosivun, jonka kautta voit saada lisätietoja autovuokrauksen rajoittamattomista kilometreistä Auto Europen kautta.

  Hae autoa rajoittamattomilla kilometreillä

  Autovuokraamot tarjoavat usein tiettyjä ajoneuvoja, joiden vuokraan sisältyy rajoitettu määrä kilometrejä ilmaiseksi. Useimmiten tämä koskee urheilu- ja luksusluokan autoja, sekä pieniä avoautoja, maastoautoja tai premium-luokan autoja. Toisaalta vakio- ja eniten vuokratuilla autoluokilla on rajoittamattomat kilometrit, mutta ei välttämättä aina. Ne löytyvät helposti varausjärjestelmässämme jokaisen valitun auton kohdalla tekstillä "Vapaat ajokilometrit". Hakutuloksissa näet lisätiedot ajoneuvon kilometrirajoituksista ja lisäkilometrien maksuista vuokraehdoista muiden ehtojen kanssa.

  Näkyvätkö rajoitukset maileina vai kilometreinä?

  Kun vuokraat autoa, jolla on rajoitettu kilometrimäärä, on äärimmäisen tärkeää tietää, mitä etäisyyden mittaa käytetään kohdemaassa, jossa vuokraat auton. Tarkka paikallisen lisämaksun hinnan laskeminen saattaa johtaa eri tuloksiin, jos mittaat etäisyyden kilometreinä ja autovuokraamo tekee sen maileissa. Kohteissa, joissa etäisyyttä mitataan kilometreinä, varausvahvistuksesi näyttää rajoituksen kilometreinä ja päinvastoin. Yksi kilometri on 0,6 mailia ja yksi maili 1,6 kilometriä.

  Auto Europen hinnat rajoittamattomilla kilometreillä

  Google-karttojen ansiosta voit nyt laskea helposti suunnittelemasi matkan etäisyyden. On selvää, että aina kannattaa varautua arvaamattomiin tapahtumiin kaiken varalta ja laskea mukaan muutama ylimääräinen kilometri. Jos ajoneuvossa on rajallinen kilometrimäärä, jaa kilometrien määrä matkasi päivien kokonaismäärällä jotta näet, kuinka monta kilometriä päivässä voit ajaa. Joskus rajoitettujen kilometrien määrä riippuu vuokran pituudesta ja autoluokasta. Mikäli haluat matkustaa vuokramaasi naapurimaihin, vuokraamo saattaa rajoittaa ilmaisten kilometrien määrää ulkomailla eri tavalla. Tarjouksemme valikoima on yhtä laaja kuin asiakkaiden mieltymykset. Kiinnitä huomiota varauksen yhteydessä, onko autossa rajoitettu kilometrimäärä vai haluatko valita autonvuokrauksen rajoittamattomilla kilometreillä. Näet nämä tiedot ajoneuvon kuvauksessa, kun napsautat haluamaasi ajoneuvoa hakutuloksissa.

  Aina parhaat tarjoukset: Auto Europen autonvuokraus rajoittamattomilla kilometreillä

  Paras syy vuokrata auto ilman kilometrirajoituksia on tietenkin sen tuoma vapaus ja meidän parhaat hinnat. Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan edullisia hintoja ja vertaamme niitä kilpailijoiden hintoihin. Jos löydät tarjouksen samoilla ehdoilla halvemmalla hinnalla muualla, olemme valmiita tarjoamaan saman tai paremman! Suosittelemme erityisesti rajoittamattomia kilometrejä pitkäaikaisia vuokria varten. Valitse yksi 24,000 matkakohteestamme maailmanlaajuisesti. Toinen hyvä syy varata Auto Europen kautta on erinomainen asiakaspalvelu ja palvelun saatavuus 7 päivänä viikossa. Varausten asiantuntijat vastaavat kaikkiin kysymyksiin puhelimitse tai sähköpostilla!