Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO SIXT

  • 8.7
  • 8.6
  • 9.4
  • 9.2
  • Kokemuksen yleismielipide
  • Tehokkuus paikan päällä
  • Auton kunto
  • Palautuksen tehokkuus
  March 11
  Tiskillä myytiin tuulilasi- ja regasvakuutus 13 päivähintaan, vaikka Autoeuropen kanssa oli...
  March 05
  Olen ollut yleensä tyytyväinen Sixtin palveluun, mutta tällä kertaa auton luovutusta joutui jonottamaan yli tunnin. Jonossa oli noin 10 seuruetta ja virkailijoita kaksi. Naispuoliselta kesti yhden auton luovutus keskimäärin...
  March 01
  Aina sama juttu kun varausta ei ole tehty suoraan vuokraamon kautta , niin palvelun taso on hieman erikoista .
  Lue lisää

  Autonvuokraus Sixt: Kaikki, mitä sinun tulee tietää

  Sixt autonvuokraus - Auto EuropeYksi ensimmäisistä ja vaikutusvaltaisimmista kansainvälisistä autovuokraamoista maailmassa, Sixtillä on luotettava maine johtavana autonvuokrausyrityksenä, joka on aina ollut alan eturintamassa. Yli sadassa eri maassa on saatavilla yli 2200 nouto- ja palautuskohdetta ja Sixt oli ensimmäinen autonvuokrausyritys, joka lanseerasi verkkosivuston ja hyväksyi ensimmäiset mobiilivaraukset. Autonvuokraus Sixtillä on erittäin helppoa, sillä heidän autonvuokrauspalvelut ovat saatavilla kansainvälisesti, ja he ovat läsnä lähes kaikissa suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa ympäri maailmaa, lentokentillä, rautatieasemilla, satamissa, suurilla hotelliketjuilla ja kaupungin keskustan ytimessä kaikkialla.

  Martin Sixt perusti yrityksen vuonna 1912 vain kolmen auton kanssa, ja näin syntyi Saksan ensimmäinen autovuokraamo. Ensimmäisen maailmansodan aikana sen ajoneuvovalikoima takavarikoitiin ja sitä käytti Saksan armeija, mutta liiketoiminta alkoi pian sodan päättymisen jälkeen, mutta ajoneuvot takavarikoitiin jälleen toisen maailmansodan alussa. Tämän jälkeen yritys osoitti yrittäjähenkensä perustamalla taksipalvelun Saksassa sijaitseville Yhdysvaltain armeijan joukoille, ja sen jälkeen Sixt perusti maan ensimmäisen tilaustaksipalvelun Baijerin kaupungissa Münchenissä. Autonvuokrausbrändi, jonka tunnemme ja rakastamme tänään, lanseerattiin vuonna 1951 nimellä Auto Sixt ja seuraavan kahdenkymmenen vuoden aikana se kukoisti avaten sivuliikkeitä tärkeimmillä lentokentillä Saksassa, lopulta pudottamalla sanan Auto sen nimestä.

  Klikkaa tästä ja lue Sixtin vuokra-autojen turvatoimenpiteistä koronaviruksen aikana.

  Autovuokraamo Sixt: Parhaat hinnat johtavalta vuokraamolta

  Sixtillä on yli 100 vuoden kokemus autonvuokrauksen alalta ja pitää kiinni motostaan "Drive First Class, Pay Economy" tarjoamalla premium luokan ajoneuvoja edullisin hinnoin. Yhtiöllä on tänä päivänä yli 222 000 vuokra-autoa, jotka koostuvat maailman parhaista automerkeistä, mukaan lukien saksalaiset suosikit, kuten BMW, Mercedes-Benz, Audi ja paljon muuta. Sixtin autot vaihdetaan säännöllisesti, jotta asiakkaat voivat luottaa siihen, että he saavat hyvin hoidetun ja ajantasaisen ajoneuvon. Tämän lisäksi heillä on laaja valikoima avoautoja, luksusautoja, tila-autoja ja maastoautoja. Sixt kasvatti yritystään edelleen lisäämällä Saksassa huippuluokan luksusvalikoimaan useita suuritehoisia autoja, kuten Audi SQ7 TDI, BMW 6-sarjan Gran Turismo ja hämmästyttävä Mercedes-AMG CLA 45, kun taas Yhdysvalloissa (tarkemmin Etelä-Kaliforniassa, Etelä-Floridassa ja Las Vegasissa), onnekkaat Sixtin asiakkaat voivat nyt vuokrata Shelby Mustangin, joka on yksi maailman ikonisimmista suorituskykyisistä autoista.

  Lähes 70 vuoden ajan Auto Europe on ollut rakentamassa vankkoja liikesuhteita kaikkien maailman arvostetuimpien paikallisten ja kansainvälisten autovuokraamojen kanssa, ja Sixt mahtui erittäin hyvin niiden joukkoon. Kaikki tämä on antanut meille luottamuksen tarjota monille asiakkaillemme parhaat autonvuokrauksen tarjoukset mahdollisimman laajasta valikoimasta. Erittäin kilpailukykyisten autonvuokrauspalvelujen lisäksi Auto Europe on erikoistunut asunto- ja luksusautojen vuokraukseen. Palkitut autonvuokrausasiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi seitsemänä päivänä viikossa ja auttamaan sinua varauksessasi joko puhelimitse tai sähköpostilla.

  Uniikki Sixtin autonvuokrauskokemus

  Tämä suosittu perheomisteinen yritys on erittäin aktiivinen autonvuokrausalalla maailmassa ja merkittävä toimija muilla kaupallisilla alueilla autonvuokrauksen lisäksi, mukaan lukien kasvavat yhteiskäyttöautojen ja leasing-markkinat. Yrityksen siirtämisen jälkeen Sveitsiin, Ranskaan, Iso-Britanniaan, Tunisiaan, Marokkoon, Uuteen-Seelantiin, Lähi-itään ja Afrikkaan 1990-luvun loppuun mennessä, yritys on edelleen 60% täysin Sixtin perheen omistuksessa ja hallinnassa, mikä on tärkein syy siihen, miksi se on johtava ja erittäin vahva vuokraamo Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Boliviassa ja Israelissa. Sixt on laajentunut viime vuosina myös USA:n markkinoille tarjoamalla edullisempia hintoja korkeamman luokan ajoneuvoille verrattuna muihin vuokraamoihin, sekä enemmän ajoneuvoluokkia asiakkaille.

  Yhteistyössä Auto Europen kanssa Sixt pyrkii jatkuvasti parantamaan ja modernisoimaan uusia vuokrauskanavia, ainutlaatuisia mainoksia sekä huippuluokan ja innovatiivisesti tehostettuja työprosesseja. Yhtiön keskeiset vahvuudet ovat sen korkealaatuisten premium-tuotemerkkien osuus ajoneuvovalikoimassa sekä erinomainen hinta-laatusuhde. Autonvuokraus Sixtillä takaa sinulle myös yrityksen johdonmukaisen palvelun missä tahansa maailmalla. Älä koskaan unohda, että Sixt on perheyritys, jolla on yli 5 000 "perheenjäsentä" yli 100 maassa. Riippumatta siitä, kuinka suureksi yritys kasvaa, se tulee aina olemaan enemmän perhe, kuin yritys!