Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO THAIMAA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Thaimaa - Parhaat hinnat Auto Europella

  Thaimaa on maa, jonka voit löytää Aasian kaakkoisosasta. Sen naapurimaihin kuuluvat Laos, Myanmar, Kambodza ja Malesia. Voit lähteä tutkimaan tätä mahtavaa turistikohdetta ja sen kauniita hiekkarantoja ja rikasta kulttuuria omalla vuokra-autolla Auto Europelta. Järjestä autonvuokraus Thaimaasta, sen pääkauoungista Bangkokista ja aja kaupungin läpi ja koe sen suuruus. Näe Wat Arum (Aamunkoiton temppeli), Damnoen Saduakin kelluvat markkinat ja jatka matkaasi kuninkaan viralliseen asuinpaikkaan, Suureen palatsiin, joka on ollut käytössä yli 150 vuotta. Wat Pho on Bangkokin suurin temppeli, joka on makaavan Buddhan koti, kooltaan 46 metriä ja täysin lehtikullan peitossa.

  Jos matkasi suuntautuu Phukettiin, voit nähdä muutakin kuin merta, rantoja ja kuuluisia sukelluskohteita. Kaupungin erkitehtuuri lumoaa monet matkustajat ja vieraanvaraisuus on yllättänyt matkailijoita ympäri maailman. Tutki vanhaa Phukettia ja sen viehättäviä kauppoja ja kahviloita. Lähde autolla autovuokraamosta Thaimaassa seikkailemaan ja käy tutustumassa Tian Tan Buddhaan. Suuren Buddhan patsaan voit löytää Nakkerd- kukkulalla, jonka näet jo kilometrien päästä. Käy toki myös uimassa ja surffaamassa Thaimaan suosituimmisssa rantalomakohtiessa.

  Nauti täysillä autonvuokrauksestasi

  Autonvuokraus Thaimaasta Auto Europen kautta onnistuu helposti ja voitlöytää juuri itsellesi parhaiten sopivan auton. Valitse suuresta autovalikoimastamme oma autosi lukuisista lentokenttä- ja kaupunkikohteista. Varaa autosi netistä jo tänään tai lisätietoja varten voit soittaa meille palvelunumerron tai lähettämällä meille sähköpostia. Tutustu meidän usein kysyttyihin kysymyksiin ja lue asiakasarvosteluja.

  Liikennesäännöt ja huoltoasemat

  Thaimaassa on hyvä tieverkosto ja moottoritiet ovat hyvin kunnossapidettyjä - ne on rakennettu mallikkaasti ja niitä on helppo seurata. Useimmat tiet pohjoisesta etelään ovat kaksiajokaistaisia. Tiekyltit ovat kansainvälisiä ja kirjoitettu sekä englanniksi, että thaimaaksi. Syrjäisimmillä seuduilla tieviitat ovat usein kuitenkin vain thaimaaksi. Yllä ajamista kannattaa välttää suuren kuorma-autoliikenteen määrän takia.

  • Thaimaassa ajetaan tien vasemmalla puolella, muista tämä varsinkin risteyksissä.
  • Kun vaihdat kaistaa, käytä vilkkua ja pidä silmällä muuta liikennettä koko ajan.
  • Joillakin kaupunkien alueilla pysäköinti on kielletty tiettyinä päivinä tai aikoina (parittomat ja parilliset päivät). Tarkista aina pysäköintikyltit.
  • Reunakivet merkittynä puneisilla ja valkoisilla raidoilla eivät ole pysäköintiä varten.
  • Kuljettajat eivät usein pysähdy risteyksissä, joten ole varovainen ja pidä silmällä liikennettä.
  • Turvavöiden käyttö on Thaimaassa pakollista.
  • Kuljettajien on ajon aikana pidettävä aina mukana ajokorttia, auton rekisteriotetta ja vakuutuspapereita.
  • Huoltoasemat ovat Thaimaassa auki klo. 08.00 - 18.00, jotkut asemat suurimmissa kaupungeissa tai moottoriteiden varsilla ovat auki 24 tuntia.

  Pysäköintisäännöt ja maksut ovat yleensä merkitty kylteillä (myös englanniksi turistialueilla). Punainen ja valkoinen tarkoittaa parkkikieltoa. Keltaisella ja valkoisella merkityt alueet ovat yleensä bussipysäkkejä, joten älä pysäköi niille. Vinottaiset valkoiset linjat merkitsevät pysäköintialueen vain moottoripyörille. Sakon saa autot pysäköitynäväärille alueille tai liian pitkäksi aikaa. Sakot voi maksaa paikallisella poliisiasemalla. Jos auto on laitettu rengaslukkoon, poliisin on poistettava rengaslukot.

  Tiemaksut

  Thaimaassa tiemaksut peritään jokaisesta moottoritieosuudesta ja hinta riippuu matkan pituudesta. Suositeltavaa on aina pitää mukana paljon pientä vaihtorahaa autossa matkustaessasi Thaimaassa.

  Ikävaatimukset

  Jotta voit noutaa vuokra-auton Thaimaasta, sinun on oltava vähintään 21- vuotias ja ajokortin on oltava vähintään vuoden vanha (tämä voi kuitenkin vaihdella riippuen autovuokraamosta). Jotku autovuokraamot vaativat kuljettajilta 25- vuoden ikää ja jotkut veloittavat 21-25- vuotiailta lisävakuutuksen. Thaimaan ajokorttia koskevien säännösten mukaan sinulla on oltava täysiaikainen voimassa oleva ajokortti omassa kotimaassa. Autossa on aina matkassa oltava mukana ajokortti ja passi.

  Valuutta

  Thaimaan virallinen valuutta on Bahti (THB). Rahaa on edullisinta vaihtaa pankeissa. Kaupungeissa voit vaihtaa valuuttaa myös valuutanvaihtopisteissä, hotelleissa, kaupoissa ja lentokentillä. Luottokortit kelpaavat maksuvälineenä suurimmissa kaupoissa.

  Aikaero

  Thaimaa on Suomen aikaa 5 tuntia edellä talviaikana ja 4 tuntia kesäaikana.

  Kieli

  Thai on Thaimaan virallinen kieli ja kiinaa sekä malasiaa puhuu osa väestöstä. Englantia käytetään laajalti varsinkin suurimmilla turistialueilla. Thaimaan kielessä ei ole aakkosia länsimäisten aakkosten tavoin, vaan he käyttävät erilaisia merkkejä muiden aasialaisten kielten tavoin. Thaimaalaiset eivät kättele, vaan heidän tervehdysmuoto on wai. Wai on rukoustyylinen ele. Laita molemmat kädet yhteen sormilla osoittaen ylöspäin rinnuksen eteen ja kumarra päälläsi hiukan. Tämä on ystävällinen tervehdys ja ellet tervehdi takaisin, sitä pidetään töykeänä.

  Hei - Sawasdee (saw wah dee)

  Älä kosketa ihmisten päitä tai osoittele mitään, sillä tämä on epäkunnioitusta. Thaimaalaiset kunnioittavat perinteitä ja sinun pitää ottaa kengät pois monissa paikoissa, varsinkin temppeleissä. Jos olet epävarma, tarvitseeko kenkiä ottaa pois, katso löydätkö kasan kenkiä sisäänkäynnin luota. Jos ihmisillä sisällä ei ole kenkiä jalassa, ota ne pois itsekkin.

  Verkkovirta

  Verkkovirta Thaimaassa on 220 volttia ja 50 Hz. Käytettyjä pistorasioita on monia, joten on suositeltavaa ottaa mukaan adapteri. Monet hotellit tarjoavat muuntajia ja adaptereita.

  Viisumi ja suurlähetystöt

  Suomalaiset eivät tarvitse Thaimaassa viisuimia, jos maahan saapuu lennolla ja oleskelu kestää alle 30 päivää. Saapuessasi maahan lennolla passiin laitetaan leima, joka antaa luvan oleskeluun 30 päivää. Jos saavut maahan meri- tai maateitse, oleskelu ilman viisuimia saa kestää vain 15 päivää. Jos haluat oleskella maassa pidempään, sinun on haettava turistiviisumia suurlähetystöstä. Maahan tullessa on esitettävä paluulippu tai muu todiste siitä, että poistuu maasta 30 päivän kuluessa. Tämä on todella tärkeää, ellet ole hankkinu viisumia pidemmälle oleskelulle. Suomen suurlähetystö löytyy Bangkokista ja kunniakonsulaatit Chiang Maista ja Phuketista.

  Suomen suurlähetystö, Bangkok
  Amarin Tower, 16th floor
  500 Ploenchit Road
  Bangkok 10330
  Puhelin: +66 (0)2 207 8700
  Sähköposti: sanomat.ban@formin.fi

  Käytännöllisiä linkejä

  Thaimaan turisti-info