Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT THAIMAASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Thaimaa

  Thaimaa on paljon enemmän kuin moitteettomia rantoja, turkoosin värisiä vesistöjä ja vilkasta yöelämää. Upea maa on täynnä perinteitä ja paljastaa jännittäviä kulttuureja, jotka ovat olleet olemassa pitkään. Matkaa pitkin Thaimaata Auto Europen kanssa ja opi lisää Thaimaan perinnöstä paikallisissa buddhalaisissa temppeleissä, värikkäillä ruokamarkkinoilla ja kauniilla maaseudulla. Thaimaan matkareitilläsi Auto Europe voi auttaa edullisilla vuokra-autoilla ja palkitulla asiakaspalvelulla. Tutustu saatavilla oleviin ajoneuvoihin Thaimaassa oppaamme avulla alla.

  Vuokraa miniluokan auto Thaimaassa

  Miniluokan autonvuokrausJos lomasuunnitelmiisi ei kuulu muuta kuin rannoilla makaaminen ja jos sinulla on myös tiukka budjetti, suosittelemme vuokraamaan miniluokan auton. Ne ovat ihanteellisia kahdelle matkustajalle, kenellä on kaksi laukkua tai enintään neljälle hengelle. Miniluokan autot ovat edullisin kuljetusväline Thaimaassa.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Chevrolet Spark, sekä muita malleja.

  Vuokraa economy-luokan auto Thaimaassa

  Economy autonvuokrausSeuraava vuokra-autoluokka on economy, johon kuuluvat pienet ajoneuvot, jotka ovat silti hieman suurempia kuin miniluokassa. Economy-luokan autot ovat yleensä riittävän suuria jopa neljälle hengelle, sekä käytännöllinen ja taloudellinen tapa kiertää kaupunkeja. Niiden koon ansiosta näitä ajoneuvoja on helppo ohjata ja pysäköidä. Jos matkustat parina tai pienessä ryhmässä, harkitse economy-luokan auton vuokrausta Bangkokissa.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Nissan March, Toyota Vios, sekä muita malleja.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Thaimaassa

  Kompakti autonvuokrausSuosittelemme, että vuokraat vähintään kompaktiluokan auton hieman pidemmille matkoille Thaimaan pääkaupungin ja rannikkoalueiden välillä. Kompaktiluokan autot ovat hyvä valinta enintään viidelle matkustajalle, kenellä on yksi suuri ja yksi keskikokoinen matkalaukku, sillä niissä on enemmän jalkatilaa ja suurempi tavaratila, kuin aikaisemmissa luokissa.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Nissan Almera, sekä muita malleja.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Thaimaassa

  Keskikokoluokan autonvuokrausMeidän keskikokoluokan ajoneuvot ovat mukavia ja tilavampia kuin aiemmin kuvatut autoluokat. Tutustu Thaimaahan keskikokoluokan autolla ja matkusta mukavasti Bangkokista Pattayaan tai Chiang Maiin asti. Nämä autot ovat täydellisiä useammalle hengelle, tai jos sinulla on mukanasi enemmmän matkatavaroita.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Toyota Altis, sekä muita malleja.

  Vuokraa perheauto Thaimaassa

  Perheauton vuokrausPerheauto Thaimaassa antaa sinulle paljon vapautta ja tilaa matkustaessa koko perheen kanssa. Kokonsa ja tilavan tavaratilan ansiosta perheluokan autoissa on paljon jalkatilaa ja tilava takapenkki, joka on ihanteellinen pitkillä matkoilla lasten kanssa. Laaja valikoima malleja on saatavilla koko maassa.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Toyota Camry, sekä muita malleja.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Thaimaassa

  SUV-auton vuokrausTurvallinen ja vakaa SUV-luokan auto on aina loistava vaihtoehto matkustaessasi jopa seitsemän ihmisen kanssa (mallista riippuen). Auto Europe suosittelee varaamaan maastoauton Thaimaassa, jos matkasuunnitelmiisi kuuluvat pitkät matkat isommassa ryhmässä. Voit hyödyntää ylimääräistä tavaratilaa, johon mahtuvat kaikki matkatavarasi.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Toyota Fortuner, sekä muita malleja.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Thaimaassa

  Tila-auton vuokrausYstäväporukat tai isompien perheiden ryhmät hyötyvät Thaimaassa tila-autoluokan auton vuokrauksesta. Tämäntyyppinen ajoneuvo on ihanteellinen useille matkustajille ja säästää kaikilta runsaasti rahaa taksi- tai julkisen liikenteen kuluissa. Jätä rahahuolet taakse ja nauti yhdessä matkustamisesta tila-autossa Thaimaassa.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Fiat Scudo, Volkswagen Transporter, Opel Vivaro, Nissan Evalia, Fiat Doblo, Mercedes Vito, sekä muita malleja.
  Toivomme, että Thaimaan ajneuvo-opas on tähän mennessä ollut hyödyllinen. Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset apua varauksesi kanssa, soita tai lähetä meille sähköpostia. Autamme sinua mielellämme ja järjestämme toivomasi autonvuokrauksen!