Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO GENEVE

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Geneve - Parhaat hinnat Auto Europella

  Auto Europe on tarjonnut laadukkaita autonvuokrauksen palveluita jo yli 60 vuoden verran. Me pystymme tarjoamaan sinulle palveluitamme yli 24,000 eri kohteessa maailmalla. Pelkästään Genevessä työskentelemme yhteistyössä suurten kansainvälisten, sekä paikallisten autovuokraamojen kanssa, jonka ansiosta voit tehdä autonvuokrauksen Genevessä joko lentokentältä tai useista eri kaupunkitoimistoista. Käy tutustumassa mitä meillä on tarjolla ja varaa heti! Tutustu myös meidän autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin Genevestä ja näe, mitä asiakkaat ovat mieltä palveluistamme Genevessä.

  Liikenne ja pysäköinti

  Aloitetaan perusasioista. Sveitsin nopeusrajoitukset ovat seuraavanlaiset ja rikkomuksista voi saada tuntuvat sakot: taajama-alueella ja kaupungissa 50 km/h, moottoriliikenneteillä 80 km/h ja moottoriteillä 120km/h. Jos ajat moottoriteillä, tarvitset "vignette"- tarran, jonka voi ostaa huoltoasemilta, postista jne. Tämä tarra on maksullisia moottoriteitä varten, joka on voimassa vuoden. Useimmilla autovuokraamoilla Sveitsissä autoissa on jo tämä tarra vuokratessa. Kannattaa myös muistaa, että kuljettajalla ja kaikilla autossa matkustavilla on oltava turvavyö kiinnitettynä aina auton liikkuessa. Voit myös lukea meidän Sveitsin kuljettajan oppaan lisätietoja varten.

  Pysäköinti

  Pysäköinti on kaupungissa maksullista maanataista perjantaihin kello 9:00 - 14:00 välillä ja kello 17:00 - 20:00 välillä. Voit pysäköidä klo 20:00 jälkeen niin pitkäksi aikaa kun haluat. Genevessä on kolme parkkialuetta. Valkoinen tarkoittaa maksullista parkkia ja lipun voi ostaa lippuautomaateista. Sininen tarkoittaa ilmaista parkkia maksimissaan yhdeksi tunniksi klo. 8:00 - 11:30 välillä ja klo. 13:30 - 19:00 välillä. Sinun on laitettava sininen parkkikiekko tuulilasille. Keltainen tarkoittaa, että pysäköinti on sille alueelle kielletty. Genevessä on myös julkisia parkkihalleja, joihin voit pysäköidä vuokra-autosi.

  Maantieteelliset tiedot

  Ganevellä on kauniit maisemat. Kaupunki sijaitsee Geneve-järven rannalla Alppien ja Juravuorten välissä, joka saa monet vierailijat saapumaan katsomaan sen kauneutta ympäri maailman. Geneve on toiseksi suurin kaupunki Sveitsissä ja on kotikaupunki monille kansainvälisille organisaatioille, kuten United Nations, World Health Organization, tai World Trade Organization. Tämä tekee Genevestä kansainvälisten diplomaattisuhteiden ja rahoituksen keskuksen. Se sijaitsee Romandiassa, Sveitsin ranskan kieltä puhuvassa osassa. Autonvuokrauksella Genevessä voit matkustaa Geneve-järven ympäri sekä vierailla naapurimaassa Ranskassa. Kostea mannerilmasto kesäaikaan antaa ihmisille mahdollisuuden uida Geneve-järvessä, kun taas talvella pieni lumisade ja yöpakkaset ovat yleisiä.

  Geneven lentokenttä

  Geneven lentokenttä sijaitsee noin 4 kilometrin päässä keskustasta pohjoiseen. Zurichin jälkeen se on toiseksi suurin Sveitsin lentokenttä. Lentokentälle on helppo päästä keskustasta hyvien juna-, bussi- ja moottoritieyhteyksien ansiosta. Jos vuokraat autosi lentokentältä, voit valita auton noutotoimiston joko Ranskan tai Sveitsin osasta. Molemmilla puolilla on omat etunsa, voit valita juuri suunnitelmiisi sopivan noutotoimiston.

  Geneva International Airport/Genève Aéroport (GVA)
  Nettisivut: Geneven kansainvälinen lentokenttä
  Puhelin: +41 22 717 71 11

  Julkinen liikenne

  Transports Publics Genevois (TPG) on vastuussa Geneven bussi-, raitiovaunu- ja johdinautoliikenteestä. Jos yövyt hotellissa, hostellissa tai leirintäalueella Genevessä, voit saada ilmaisen Geneven matkustajakortin, jolla voit matkustaa ilmaiseksi julkisella liikenteellä kaupungin keskustassa. Kortti toimii jopa keltaisissa taksiveneissä! Jos saavut Geneven lentokentälle, voit ostaa 80 minuutin ilmaislipun, jolla pääset ilmaiseski sinne, missä päätit yöpyä. Ilmaiset liput ovat saatavilla lippuautomaateista matkatavaroiden noutoaulasta.

  Junat
  Genève-Cornavin on Geneven päärautatieasema. Asemalta lentokentälle on junalla matkaa vain 6 minuuttia, sekä Ranskaan tullitarkastuksen kanssa suoraan rautatieasemalta. TGV linjalla pääsee suoraan useimpiin Ranskan kaupunkeihin: Pariisi, Lyon, Nizze, Ville, Montpellier ja St. Roch. Jura-linja: Olten - Geneven lentokentä; tämä linja yhdistää Geneven muiden Sveitsin kaupunkien kanssa.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Geneven matkaopas