Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  PÄIVÄRETKET MALAGASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Päiväreissut Malagasta

  Malaga tarjoaa muutakin kuin vain suuren määrän aurinkoa ja kauniita rantoja, mutta myös Espanjan ja koko Euroopan halvimpia vuokra-autoja! Tämä on tehnyt Malagasta yhden suosituimmista lomakohteista, mikä on aiheuttanut suuren turistivyöryn ranta-alueille joka vuosi. Jos suunnittelet seuraavaa lomaasi Malagassa, mutta haluaisit tutustua muuhun alueeseen ja päästä pakoon turistimassoja, meidän uusi infografiikka auttaa sinua!

  Sait vuokra-autosi noudettua Malagassa ja et malta odottaa, mitä kaikkea voit nähdä täpötäysien aurinkorantojen lisäksi? Kiinnitä turvavyösi - tässä on muutama mahtava kohde, jonne voit lähteä päiväreissuun Malagassa!

  Tivoli World

  Matka: 25 min via MA-20
  Vie koko perheesi päivämatkalle tähän hauskaan teemapuistoon, joka sijaitsee trooppisten puutarhojen sisällä ja nauti yli 300 eri huvipuistolaitteista ja aktiviteeteistä

  Nerjan luolat

  Matka: 45 min itään rantaviivaa pitkin via A7
  Kaivaudu näihin erikoisiin luoliin, jotka ovat täynnä tippukivipylväitä (korkein on 32 metriä!), tippukivipuikkoja ja esihirtoriallisia luolamaalauksia.

  Granada

  Matka: 1.5 h koilliseen via A-92
  Käy tutkimassa erilaisia kävelyreittejä upeissa maisemissa, jotka ovat muodostuneet silmiinpistäviksi kivimuodostelmiksi ja ovat koti monille fossiililöydöille.

  Casares

  Matka: 1.5 h länteen rantaviivaa pitkin via AP-7
  Tallenna filmille rönsyilevät sokeripalan näköiset talot yhdessä valokuvauksillisimmista kaupungeista Andalusiassa.

  El Torcal luonnonpuisto

  Matka: 1 h via A-45
  Käy tutkimassa erilaisia kävelyreittejä upeissa maisemissa, jotka ovat muodostuneet silmiinpistäviksi kivimuodostelmiksi ja ovat koti monille fossiililöydöille.

  Monachil-kylän sillat

  Matka: 1.5 h luoteeseen via A-92
  Uskaltaudu suurten riippusiltojen yli samalla, kuin nautit paikallisista vesiputouksista, tai vilvoittele kivialtaassa.

  Córdoba

  Matka: 1 h 45 min via A-45
  Nauti näyttävästä arkitehtuurista ja kauniista vanhasta kaupungista, joka oli 1000-luvulla maailman asutuin kaupunki.

  Sevilla

  Matka: 2 h 15 min luoteeseen via A-92
  Nauti Euroopan lämpimimmästä metropolialueesta ja käy Alcázarissa ja 1200-luvun katedraalissa, molemmat ovat UNESCOn maailmanperintökohteita.

  Cabo de Gata-Níjar kansallispuisto

  Matka: 3 h itään rantaviivaa pitkin via A-7
  Rentoudu yhdellä valkoisen hikan rannoista, jotka ovat piiloutuneina lahdissa valtavissa rosoisissa kivikalliomaisemissa Almerian lähellä.

  Kiitoksena meidän laajalle yhteistyökumppanuusverkostolle Espanjassa, Auto Europe voi tarjota asiakkailleen edullisia autonvuokrauksen palveluja lukuisissa kohteissa ympäri maata. Malagassa voit noutaa autosi Malagan lentokentältä, rautatieasemalta tai yhdestä monista kaupunkitoimistoista ympäri kaupunkia. Varaa netissä tai soita meille ja säästä seuraavasta autonvuokrauksesta!

  Infografía - Excursiones desde Málaga