Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO MALAGAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Malagan lentokentällä

  Málaga sijaitsee Costa del Solin itäisessä osassa ja on Espanjan kuudenneksi väkirikkain kaupunki. Se on kuuluisa kultaisista hiekkarannoistaan ja tarjoaa ihanteellisen sekoituksen vapaa-ajan viettomahdollisuuksien ja kulttuurin välillä. Málaga, jolla on yli 3000 vuoden historia, on arvokkaan historiallisen perinnön koti. Málaga on vakiinnuttanut asemansa Andalusian kulttuurisesti dynaamisena ja mielenkiintoisena kaupunkina, ja kaiken tämän ansiosta sen pitäisi kuulua kaikkien matkailijoiden vierailukohteiden luetteloon. Upeasta satamasta ja kauniista vanhastakaupungista vertaansa vailla olevaan gallerioiden valikoimaan ja kauniisiin rantoihin, jokaiselle löytyy jotakin tässä hienostuneessa, modernissa metropolissa. Autonvuokraus Malagan lentokentällä vie sinut Costa del Soliin ja voit tutustua lukuisiin lomapaikkoihin. Jos etsit ideoita tutkia eteläistä Espanjaa seuraavalla lomallasi ja jos sinulla on pitkä loma edessäsi, harkitse kiertomatkaa Andalusiassa ja hae inspiraatiota oppaastamme.

  Jos luulet Costa del Solin olevan sieluton, et selvästikään ole käynyt Malagassa. Historiaa täynnä oleva ja nuoruutta säteilevä kaupunki tunnustaa ylpeästi monikerroksisen menneisyytensä, joka antoi maailmalle Picasson ja muuttanut itsensä näyttävästi. Kaupunki perusti puoli tusinaa uutta taidegalleriaa, radikaalisti uusi satama-alueen ja synnytti taidealueen nimeltään Soho. Málagalta ei tosiaankaan koskaan puutu energiaa sen täysin espanjalaisen baari- ja yöelämän näyttämöllä, joka saa aikaan tummat silmäpussit unettoman madrileñon silmille, kun taas ruokakulttuuriin kuuluvat sekä Michelin tähdillä varustetut, että tyylikkäästi tyylikkäät paikalliset kalaravintolat. Auto Europella on kokemusta alalta autonvuokrauksen välittäjänä jo yli 60 vuotta. Vuosien varrella olemme kehittäneet yhteistyötä autovuokraamojen kanssa ympäri maailmaa, jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme laajan autovalikoiman, sekä yli 24,000 noutotoimistoa ympäri maailmaa. Pelkästään Espanjassa tarjoamme noutotoimistoja yli 100 kaupungissa, kuten Malagassa, jossa vuokra-auton nouto on saatavilla lentokentällä, sekä rautatieasemalla ja keskustan eri toimistoista. Lue autonvuokrauksen asiakasarvosteluja Malagasta ja opi lisää kokemuksista.

  Lentokenttätiedot

  Malagan lentokenttä, joka tunnetaan myös nimellä Pablo Picasso Airport, on Costa del Solin ja Andalusian päälentokenttä. Se on maan neljänneksi vilkkain lentokenttä ja palvelee yli 12 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Se sijaitsee 8 kilometrin päässä Málagan keskustasta ja 5 kilometrin päässä Torremolinoksesta. Tärkeimmät kotimaiset kohteet ovat Madrid, Barcelona ja Palma de Mallorca; sekä kansainväliset ovat Lontoo, Pariisi, Amsterdam, Bryssel, Dublin, Manchester ja Kööpenhamina. Lentokenttä avattiin vuonna 1919 ja ensimmäisen kerran suurimpia rakennustöitä tehtiin 60-luvulla, jolloin lentokenttä sai suuremman terminaalirakennuksen ja toisen vuonna 1972. Vuonna 1991 avattiin uusi terminaalirakennus, joka on nykyinen terminaali 2. Muutama vuosi myöhemmin vanha terminaali muutettiin rahtiterminaaliksi ja vasta vuonna 2005 vanha 60-luvun terminaali tuhottiin ja lentokenttää laajennettiin. Kolmas terminaali saatiin päätökseen vuonna 2010 kasvavan matkustajamäärän avustamiseksi.

  Malagan lentokenttä (AGP)
  Virallinen nimi: Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol.
  Osoite: Avenida Comandante García Morato s/n., 29004 Málaga, Espanja.
  Puhelinnumero: +34 91321 1000
  Sijainti: Malagan lentokenttä sijaitsee Costa del Solossa noin 8 kilometriä lounaaseen keskustasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokentällä liikennöi monia halpalentoyhtiöitä ja sesonkilentoja. Muutamia niistä ovat Air Europa, British Airways, easyJet, Eurowings, Finnair, Jet2, Lufthansa, Norwegian, Ryanair, TUI ja Vueling.

  Mistä noudan vuokra-auton Malagan lentokentältä?

  Tärkeimmillä autovuokraamoilla Malagan lentokentällä löytyvät työpöydät sekä terminaalissa 1, että terminaalissa 3. Muista, että ajoneuvon noutoa varten tarvitset aina voimassa olevan ajokortin, Auto Europen varausvahvistuksen ja kuljettajan nimissä olevan luottokortin, jolta varataan turvatakuu. Kun olet suorittanut kaikki viralliset käytännöt autovuokraamon kanssa, siirry pysäköintialueelle P2 kerroksiin 0 tai -1, josta löydät ajoneuvosi. Kun palautat ajoneuvoa, aja lentokentän P1 pysäköintialueelle kerroksille -1 tai -2. Valitsemasi autovuokraamo kertoo sinulle aina paikan päällä tarkat ohjeet auton noudon ja palautuksen suhteen. Ota myös huomioon, että muutamilla yhteistyökumppaneillamme toimistot sijaitsevat lentokentän ulkopuolella, yleensä Avenida García Moratossa tai Finca Industrial Villa Rosassa. Näissä tapauksissa yritys tarjoaa asiakkailleen kuljetuspalvelun, joka vie heidät ajoneuvolle tai vuokraamon toimistolle.

  Avis Malaga lentokenttä Avis Malagan lentokentällä
  Av. del Comandante García Morato s/n,
  29004, Malaga, Espanja

  +34 902 108 495
  Aukioloajat:
  7:00-00:00
  Budget Malaga lentokenttä Budget Malagan lentokentällä
  Av. del Comandante García Morato s/n,
  29004, Malaga, Espanja

  +34 902 10 93 84
  Aukioloajat:
  7:00-00:00
  Hertz Malaga lentokenttä Hertz Malagan lentokentällä
  Av. del Comandante García Morato s/n,
  29004, Malaga, Espanja

  +34 902 99 87 06
  Aukioloajat:
  7:00-00:00
  Sixt Malaga lentokenttä Sixt Malagan lentokentällä
  Av. del Comandante García Morato s/n,
  29004, Malaga, Espanja

  +34 902 49 16 16
  Aukioloajat:
  Ma-pe 08:00-22:00
  La-su 08:00-21:00

  Terminaalit

  Málagan lentokentällä on kolme terminaalia, jotka on kytketty toisiinsa. Lentosillat sijaitsevat molemmissa, T2 ja T3 terminaaleissa, mutta turvatarkastus on vain terminaalissa 3, joten kaikkien matkustajien on kuljettava terminaalin 3 läpi. Terminaali 1 on kokonaan suljettu matkustajilta, eikä se ole tällä hetkellä käytössä. Terminaalissa 2 on kolme kerrosta, joista toista kerrosta käytetään lähteviä lentoja ja ensimmäistä kerrosta saapuvia lentoja varten. Viimeisimmät uudistukset tälle terminaalille tehtiin vuonna 2017. Terminaali 3 avattiin vuonna 2010 ja se on jopa kaksi kertaa suurempi, kuin terminaali 2. Näiden terminaalien lisäksi lentokentällä on myös yleisilmailuterminaali yksityisiä tai liikelentoja varten, sekä rahtiterminaali. Yksi kunnostetun terminaalin 3 uutuuksista on rautatieasema, joka yhdistää terminaalin linja-autoasemalle, pysäköintialueille, taksitolpille, jalankulkija-alueelle ja pian Cercaníaseen.

  Lentokenttäpalvelut

  Riippumatta siitä, vietätkö Malagan lentokentällä vain tunnin tai useamman, löydät kiinnostavia yrityksiä, jotka tekevät odottamisesta miellyttävämmän. Baareista ja kahviloista ravintoloihin ja pikaruokaketjuihin, jokainen voi löytää itselleen syötävää näläntunteen tyydyttämiseksi. The Food Market on viehättävä, kodikas ruokailutila, joka tarjoaa erityyppisiä ruokia. Asettelu antaa sinulle "markkinatunteen", tuoreet tuotteet ovat esillä näkyvissä ja löytyvät sieltä, missä ruoka voidaan valmistaa näyttelykeittotyylin avulla. Jokainen tuotemerkki tarjoaa oman dynaamisuuden ja innovatiivisuuden. Hätätilanteessa lentokentältä löytyy apteekki ja kuten tavallista, myös täällä sinulla on mahdollisuus löytää sanomalehtiä, vaate- ja asustekauppoja, sekä verovapaita myymälöitä. Ota mukaasi pala Espanjan ja Malagan luksusta ja kokeile kompaktia ylellistä ostoskeskusta poikkeuksellisen tilavalla, toimivalla ja hienostuneella alueella. Premium ja luksusmuoti ja asusteet, ovat luotu tarjoamaan matkustajille laaja valikoima arvostettuja kansainvälisiä merkkejä, kuten Hugo Boss, Tumi, MaxMara Week-End, Michael Kors ja Swarovski. Andalusiaa rakastavat voivat myös ostaa matkamuistoja, paikallisia tuotteita kaupungista ja jopa alueen gastronomisia makupaloja.

  Kulkuyhteydet Malagan lentokentällä

  Noudettuasi vuokra-auton autovuokraamosta Malagan lentokentältä, suuntaa moottoritielle MA-21 (Av. Velázquez) ja jatka tielle MA-20, joka johtaa Malagan keskustaan. Matka kestää vain noin 10 minuuttia. Jos olet menossa Torremolinosiin, aja ensin N-348 ja sitten N-340 teitä pitkin Av. Palma de Mallorcaliaa kohti. Hieman kauempana, noin 24 kilometrin päässä sijaitsee Fuengirola, jonne pääsee AP-7 tietä pitkin noin 20 minuutissa. Marbella sijaitsee vain puolen tunnin matkan päässä. Kaikki linja-autot lähtevät terminaaliin 3 ensimmäisestä kerroksesta risteyksen edestä. Express-linja 75 yhdistää lentokentän Málagan keskustaan, joka kulkee koko päivän ajan joka 30 minuutin välein. Lippuja voi ostaa suoraan bussista ja matka keskustaan kestää noin 15 minuuttia liikenteestä riippuen. Voit valita eri linjojen väliltä, jotka liikennöivät sekä Malagan kaupunkiin, että myös muihin lähialueen kaupunkeihin, sekä pikän välimatkan linja-autoja. Lentokentältä kulkee taajamajuna C-1 Malagan Maria Zambranon keskusasemalle, josta lähtee AVE pikajuna Madridiin ja Sevillaan. C-1 juna yhdistää lentokentän myös alueen eri kaupunkeihin Fuengirolaan asti. Se kulkee 20 minuutin välein ja sijaitsee kolmannen terminaalin alapuolella. Matkan kesto riippuu määränpäästäsi. Lentokentällä on hyvin merkityt taksiasemat terminaalin 3 saapumisalueen ulkopuolella. Varmista, että taksinkuljettaja on käynnistänyt taksimittarin matkan alussa.

  Pysäköintivinkkejä

  Lentokentällä on kuusi pysäköintialuetta ja ne on jaettu sen mukaan, miten pitkään oleskelet lentokentällä ja ajoneuvon korkeuden mukaan. Molemmat terminaalit 2 ja kolme sijaitsevat suoraan parkkialueiden ulkopuolella. P1 pysäköintialueelta, joka on lentokentän suurin, löytyy jopa 1 471 ajoneuvopaikkaa ja tilaa 47:lle ajoneuvolle liikuntarajoitteisille. Lentokenttäalueiden ulkopuolella on myös edullisia pysäköintialueita. Pysäköintipaikan löytäminen kadulla Malagassa voi olla hyvin vaikeaa, joten autonvuokraus Malagan lentokentältä saattaa kuulostaa hankalalta, mutta se ei ole mahdotonta. Kun löydät pysäköintipaikan, varmista, että pysäköinti on sallittua ja selvitä, mitä rajoituksia siihen sisältää. Ulkopuolisille sallitut parkkipaikat löytyvät sinisillä alueilla, jotka ovat maksullisia viikon jokaisena päivänä ja useamman osan päivästä. Joskus kaduilla partioi henkilöitä, jotka voivat auttaa sinua löytämään vapaan tai jopa ilmaisen parkkipaikan, mutta maksua vastaan. Kaupunki käyttää varsin aggressiivista politiikkaa laittomasti pysäköityjen ajoneuvojen sakottamisessa ja hinauksessa. Ympäri kaupunkia on kuitenkin paljon pysäköintialueita, jonne voit jättää autosi mielenrauhalla. Esimerkiksi Alcazaban pysäköintialue sijaitsee monien tärkeimpien nähtävyyksien lähellä, kuten vanhakaupunki, Picasson syntymäpaikka ja Alcazaba, ja Centron pysäköinti on lähellä Renfen rautatieasemaa. Tutustu paikallisiin liikennesääntöihin ja opi ajamisesta Malagassa Espanjan kuljettajan oppaasta.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Malagan lentokentän kotisivut