Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  SELVIÄ TALVESTA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Lähde pakoon talvea Auto Europen kanssa

  Olemme jättäneet kesän taaksemme, joka tarjoittaa sitä, että nyt odotamme talvea. Vaikka keskuudessamme on ihmisä, jotka eivät malta odottaa sesongin alkua, on myös niitä, jotka juuri ja juuri selviävät uudesta talvesta. Kylmyys, elottomat puut ja valon puute ajaa ihmiset sisälle keskuslämmityksen pariin laskemaan jäljelle jääneitä päiviä kevääseen. Mutta toivoa on! Maailmassa on erityisiä kohteita, joista aurinkonvalo ja lämpö eivät puutu. Tämä infografiikka kertoo sinulle, minne voit paeta talvea!

  Auto Europe tarjoaa autonvuokrausta maailmanlaajuisesti. Tämä tarjoittaa sitä, että voit valita 24,000 eri kohteen ja 150 eri maan välillä. Haluatko viettää talven tyylillä? Valitse siinä tapauksessa meidän luksusautonvuokraus. Varaa netissä tai ota yhteyttä varaushenkilöstöömme.

  Haaveiletko valkoisista hiekkarannoista, sinisestä merestä ja auringonpalvonnasta päivittäin? Tämä infografiikka kertoo sinulle, missä olet turvassa kylmyydeltä, sateelta ja lumelta talvikuukausina. Inspiroidu tämän infografiikan avulla, klikkaa vain kuvaa!

  1. Florida - keskimääräinen meren lämpötila 24°

  Sillä on syynsä, miksi tämän Amerikan osavaltion nimi on "Sunshine State". Lämpötilat täällä ovat miellyttävät vuoden lopulla ja sateiden ja hurrikaanien todennäköisyys on pienempi kuin kesällä. Vuokraa auto, jotta voit helposti matkustaa Evergladesiin, Miamiin ja Orlandoon.

  2. Dubai - keskimääräinen meren lämpötila 23°

  Lähde Dubaihin oikeaa kesäfiilistä varten. Kesällä lämpötila on sietämätön, mutta talvella se on mitä mahtavin. Ihaile Jumeirahin moskeijaa, tee ostoksia yhdessä lukuisista basaareista tai ihaile näköaloja maailman korkeimmasta rakennuksesta, Burj Khalifasta.

  3. ABC saaret - keskimääräinen meren lämpötila 25°

  Lähde pakoon talvea Karibialle! Tutki Arikokin kansallispuistoa Arubassa AutoEuropen nelivedolla, sukella vedenalaiseen maailmaan Bonairella tai kyläile Willemstadin keskustassa Curaçaossa, joka on yksi UNESCOn maailmanperintökohteista.

  4. Meksiko - keskimääräinen meren lämpötila 26°

  Mayat asuivat ennen Yukatan nimimaalla, joka myös tunnetaan Meksikon lämpimimpänä alueena. Pohjoisessa löydät Chichén Itzán, joka on myös yksi seitsemästä maailman ihmeestä. Voit myös nauttia kävelystä yhdellä Cancunin hiekkarannoista niemimaan eteläpuolella.

  5. Egypti - keskimääräinen meren lämpötila 22

  Koska lämpötila voi pudota alle 20°C talven aikana pohjoisessa, saatat haluta suunnata mielummin lähemmäksi Punaistamerta. Sää Hurghadassa on mainio ja voit nauttia vesiaktiviteeteistä, kuten sukelluksesta ja snorklauksesta.

  6. Kanariansaaret - keskimääräinen meren lämpötila 19°

  Kariansaarten pääkaupunki Las Palmas on erinomainen talvilomakohde pysyvän miellyttävän sään ansiosta. Tutustu Fire Mountais- vuoristoon Timanfayan kansallispuistossa tai vihreään kraaterijärveen El Golfoon. Leijalautailun ja purjelautailun ystävien kannattaa lähteä Corralejoon Fuerteventuralla pasaatitullen takia.

  Infografiikka: Selviä talvesta