Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO ORLANDO

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Orlando - Taatut parhaat hinnat

  Auto Europe on auttanut asiakkaita kansainvälisen autonvuokraksen kanssa jo melkein 60 vuoden ajan. Me tarjoamme suuren valikoiman erilaisia autoja Orlandossa, Floridan alueella, alkaen pienimmistä economy-luokan autoista aina suuriin henkilöpakettiautoihin. Me yritämme ylittää odotuksesi tarjoamalla taatun parhaimman hinnan autonvuokraukselle Orlandossa sopivissa noutokohteissa, kuten esimerkiksi Orlandon lentokentältä ja lukuisissa kaupungin keskustoimistoissa. Lue autonvuokrauksen asiakasarvosteluja Orlandosta sivullamme nähdäksesi kaikki viimeisimmät kommentit, jotka asiakkaamme ovat jättäneet.

  Liikenne ja pysäköinti

  Kuten useimmissa suurissa kaupungeissa, Orlandossa on täyttä ja ruuhkaista ruuhka-aikana, joka on yleensä klo 7:00 jälkeen aamulla ja iltapäivällä klo 16:00 jälkeen. Florida Department of Transportation tarjoaa liikenteen neuvontalaitteita ja mobiililaitteille sovelluksia auttamaan liikenneruuhkissa, jotka ovat saatavilla ilmaiseksi matkaajille soittamalla numeroon 511. Tämä sovellus näyttää sinulle kaupungissa olevat ruuhkat ja mahdolliset kiertotiet kohteeseesi ja autonvuokraus Orlandosta on näin ollen helpompaa.

  Pysäköinti

  Ympäri koko Orlandoa on helppo löytää pysäköintimahdollisuuksia, joita on sanottu puhtaiksi, turvallisiksi, edullisiksi ja helposti saavutettaviksi. Kaupungissa on useita suljettuja parkkihalleja ja parkkialueita ulkoilmassa sekä parkkipaikkoja tien varsilla monien suosittujen nähtävyyksien läheisyydessä. Parkkimaksun maksuvälineeksi kelpaa aina käteinen, mutta jotkut parkkihallit voivat hyväksyä myös luottortteja.

  Lisätietoa liikennesäännöistä saat meidän USA:n kuljettajan oppaasta.

  Maantieteelliset tiedot

  Floridan Orlandoa on usein kutsuttu "maailman teemapuistojen pääkaupungiksi" ja se on erittäin suosittu turistikohde. Kaupungista löytyy Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort ja SeaWorld Orlando muiden lukuisien tunnettujen nähtävyyksien lisäksi. Hyvän sijaintinsa ansiosta keskellä Floridaa, teemapuistojen lisäksi Orlando on erinomainen aloituspiste aloittaa tutkimusretki muihin alueen suosittuihin kaupunkeihin, kuten Miamiin tai vaikkapa toiselle puolelle Yhdysvaltoja uhkapelien Los Angelesiin. Voit saada mahtumaan kaiken yhteen mahtavaan lomaan Orlandossa.

  Orlandon kansainvälinen lentokenttä

  Orlandon kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä kaakkoon Orlandosta. Se on toiseksi vilkkain lentokenttä Floridassa ja kolmastoista vilkkain Yhdysvalloissa. Lentokenttäkoodi MCO tulee kentän vanhasta nimestä McCoy Air Force Base, mutta jotkut vitsillä sanovat, että lyhenne tulee nimestä "Mickey´s Corporate Office" kentän läheisen sijainnin takia Walt Disneyn maailmaan. Kansainvälisen lentokentän lisäksi kaupungissa on pienenmpi lentokenttä, Orlando Sanfordin lentokenttä. Käytä hyväksesi meidän tarjouksia autonvuokraukselle Orlandon lentokentällä ja nauti lomastasi Auto Europen kanssa.

  Orlando International Airport (MCO)
  Nettisivu: orlandoairports.net
  Puhelin: (460) 825-2001

  Julkinen liikenne

  Lentokentän lisäksi kaupungissa on saatavilla useampi julkisen liikenteen palvelu, jotka auttavat sinua pääsemään haluttuun kohteeseen ympäri kaupunkia tai voit käyttää julkisia kulkuneuvoja, jotta pääset noutamaan Auto Europen vuokra-auton valitsemastasi toimistosta.

  Rautatiet
  Orlandon aluetta palvelee yksi rautatieyritys, CSX Transportation A linja. Amtrak Silver Meteor ja Silver Star palvelee Orlandoa nejä kertaa päivässä, kaksi kertaa päivässä voit lähteä New York Cityyn ja kaksi kertaa päivässä Miamiin. Matkustajat voivat myös käyttää paikallis- sekä luotijunia, joiden kyytiin pääsee helposti useilta asemilta kaupungissa.

  Bussit
  Orlandossa palvelee myös LYNX, joka tarjoaa paikallisia kulkuyhteyksiä viiden läänin alueille Orange, Senimole, Osceola, Polk ja Volusia. Greyhound Lines tarjoaa intercity busseja Orlandon linja-autoasemalta kaupungin keskustasta moniin eri kohteisiin ympäri USA:ta.

  Taksit
  Kun matkustat keskustan alueella, takseja saa helposti perusmatkoja varten. Muutama näkyvä nimi taksialalla kaupungissa ovat Mears Transportation, Star Taxi ja United Taxi. Takseja on myös valmiiksi saatavilla Amway Centerin, Orlando Convention Centerin ja suurempien teemapuistojen läheisyydessä.

  Voinko vuokrata asuntoauton Orlandossa?

  Florida on muutakin kuin vain Orlando. Siitä syystä, että USA:ssa on maailman parhaimpia leirintäalueita, suosittelemme asuntoauton vuokrausta Orlandossa lomasi aikana, ja voit kokea niin paljon! Walt Disney World ja Universal Studios ovat vain muutamia näkemisen arvoisia kohteita lukuisten huvipuistojen joukossa. Matkaa luonnonpuistoihin tai viereisiin kaupunkeihin, näe historiallisia kohteita, makaa rannalla tai patikoi vuorilla. Jos matkustat suuren perheen kanssa, säästät suuria summia hotellikuluissa ja voit nähdä kaiken, mitä tällä upealla USA:n osavaltiolla on tarjota.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Orlandon turisti-info