Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO KEY'N GO

  • 9.2
  • 9
  • 9.3
  • 9.5
  • Kokemuksen yleismielipide
  • Tehokkuus paikan päällä
  • Auton kunto
  • Palautuksen tehokkuus
  March 09
  Tein ennakkorekisteröinti valmiina ennen kun lähdin reissulle. Infon mukaan avaimen nouto on...
  February 27
  Everything was OK (apart from the issue with the gate, i.e. I had to visit the office before the gate opened). I had the same issue with my second booking and apparently there are some recurring issues with Key'n'Go and the...
  January 24
  ok
  Lue lisää

  Autonvuokraus Key’n Go -vuokraamon ja Auto Europen kanssa

  Key’n Go on uusi jännittävä autonvuokrauspalvelu, joka on saatavilla yhä useammassa Euroopan avainkohteessa, jotta matkustajien ei enää tarvitse odottaa pitkissä jonoissa noutaakseen ajoneuvonsa. Key’n Go:n kanssa auton nouto tapahtuu yksinkertaisesti lataamalla sovellus ja syöttämällä tietosi mobiililaitteeseesi, minkä jälkeen voit noutaa auton avaimet siihen tarkoitetusta automaatista ennen matkan aloittamista. Innovatiivisen ja mutkattoman Key’n Go -järjestelmän ideana on tehdä matkakokemuksestasi mahdollisimman nopea ja huoleton. Autonvuokrauksen varaaminen Key’n Go:n kanssa takaa sen, ettet joudu odottelemaan pitkän ja uuvuttavan lennon jälkeen, eikä sinun tarvitse tarvitse lukea ja allekirjoittaa hämmentäviä sopimuksia ja kauppaehtoja vuokratiskillä.

  Voit helposti varata vuokra-autosi Key’n Go:lta Auto Europen varausjärjestelmän kautta useissa suosituissa kohteissa, mukaan lukien Lontoo (Heathrow ja Gatwick), Pariisi (Charles de Gaulle), Rooma (Fiumicino), Milano (Bergamo), Lissabon, Madrid ja Barcelona. Lähes 70 vuotta sitten perustettu Auto Europe on autonvuokrauksen hintavertailun huippusivusto varustettuna yhdellä maailman luotettavimmista online-varausjärjestelmistä. Key’n Go:n lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä johtavien autovuokraamoiden kanssa, mukaan lukien Alamo, Avis, Budget, Dollar, Europcar, Hertz, National ja Sixt, mikä takaa halvimmat tarjoukset ja laajimman valikoiman ajoneuvoja ympäri maailmaa.


  Autovuokraamo Key'n Go: Mikä on Key'n Go -palvelu?

  Osuvasti nimettyä Key’n Go -autonvuokrauspalvelua ei voisi olla helpompaa tai miellyttävämpää käyttää, yksinkertaisesti siksi, ettei se sisällä odottelua, paperitöitä eikä odottamattomia viime hetken yllätyksiä! Key’n Go täyttää jokaisen matkustajan unelman vuokra-auton nopeasta ja vaivattomasta noutamisesta kohteeseen saapumisen jälkeen, mikä on nyt mahdollista innovatiivisen ja nopean autonvuokrausjärjestelmän ansiosta.

  Viimeistele varauksesi yksinkertaisesti valitsemalla kohteesi ja haluamasi päivämäärät tämän sivun yläreunassa sijaitsevasta Auto Europen varausjärjestelmästä ennen kuin klikkaat Key’n Go vuokra-autoluokkaa, kuten mini, economy, keskikoko, suuri, jne. Tämä laatii luettelon automalleista ja niiden ominaisuuksista, joista voit valita etsimäsi autotyypin. Klikkaa lopuksi keltaisen väristä VARAA NYT -painiketta, ja Auto Europe lähettää sinulle kirjallisen vahvistuksen varauksestasi sähköpostitse, sisältäen kaikki tarvittavat tiedot Key’n Go autonvuokrausvarauksestasi.

  Prosessin viimeinen osa on auton noutaminen määränpäähän saavuttuasi, mikä tapahtuu yhtä vaivattomasti muutaman nopean ja helpon vaiheen avulla käyttäen siihen tarkoitettua sovellusta mobiililaitteessasi. Kun olet valinnut haluamasi kielen, skannaa lähettämämme koodi Key’n Go -automaatin tunnistimeen, tai vaihtoehtoisesti voit syöttää varausvahvistusnumerosi käsin. Sitten sinun tulee vain valita autosi varaamastasi kategoriasta ja avaimet ilmestyvät viipymättä, niin helppoa se on! Autonvuokraus Key'n Go -sovellus mahdollistaa vuokraprosessin yksinkertaistamisen alentamatta korkeita vaatimuksia.


  Vuokraa auto ilman odottamista

  Uusi Key'n Go -paketti on itsepalveluprosessi. Käyttääksesi sitä sinun on rekisteröitävä etukäteen kopioimalla seuraava linkki älypuhelimeesi ennen saapumistasi. Anna sitten sähköpostiosoitteesi ja varausnumerosi, joka sijaitsee Auto Europen Key'n Go varausvahvistuksen oikeassa yläkulmassa. Varmista lisäksi, että sinulla on voimassa oleva henkilötodistus (passi, henkilökortti), ajokortti ja luottokortti.

  varausnumero

  Kun viimeistelet varauksesi verkossa, saat vahvistuksen, joka sisältää tärkeitä vuokraustietoja. Kun sinulla on tämä hallussa, sinun on vielä suoritettava seuraavat vaiheet:

  1. Valitse haluamasi kieli
  2. Lisää joko varausnumerosi tai käytä älypuhelintasi ja skannaa sinulle lähettämä koodi
  3. Valitse haluamasi auto tarjolla olevasta ajoneuvovalikoimasta
  4. Nouda auton avaimet
  5. Aloita matkasi


  Key'n Go edut

  ✔ Ei odottamista

  Key'N Go -palvelu on epäilemättä nopein tapa päästä tien päälle. Ihanteellinen, jos sinulla on kiireinen aikataulu, etkä halua ottaa riskiä, että sinulla menee enemmän aikaa vastaanotossa käsittelemässä papereita. Sinun ei edes tarvitse menne toimistolle. Valitse yksinkertaisesi ajoneuvo älypuhelimellasi laajasta valikoimasta malleja.

  ✔ Poista pieni teksti

  Turvallisuuden tunne Auto Europen kanssa asioidessasi on erittäin tärkeää. Key'n Go -palvelun avulla voit ottaa täysin rennosti tietäen olevasi turvallisissa käsissä. Kaikille Key'n Go -palveluille on aina määritetty suurin mahdollinen kattavuus, ja vain pieni turvatakuu vaaditaan ajoneuvon noudon yhteydessä. Vältä kokonaan pieni printti sopimuksen lopussa!

  ✔ Avuliaat työntekijät

  Sinun ei tarvitse suunnata noutopaikkaan auton saamiseksi, kun käytät Key'n Go -sovellusta. Jos sinulla on kysyttävää tai sinulla on ongelmia, henkilökunnan jäsen on aina käytettävissäsi ja tarjoaa apua. Jos sinun on lisäksi pyydettävä lisälaitteita tai tuotteita, ota yhteyttä henkilökuntaan, joka auttaa ja avustaa sinua kaikessa mitä tarvitset.

  ✔ Ennen kaikkea turvallisuus

  Verkkoturvallisuus on etusijalla, kun vuokraat kanssamme. Asiakirjojen verkkotarkistusprosessi on turvallinen ja helppo käyttää, mikä poistaa tarpeen mennä toimistoon. Kun kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa, sinun on otettava valokuva ajokortistasi ja muista tukevista asiakirjoista. Kuvat tallennetaan sitten turvallisesti tulevia noutoja varten, joten prosessia ei tarvitse toistaa. Tämä uusi tapa tehdä asioita tarjoaa nopeamman prosessin ja yleisesti huomattavasti parantuneen autonvuokrauskokemuksen.


  Kysymyksiä & vastauksia


  Mitä jos unohdat lisätä asikirjat verkkoon?

  Sinun on rekisteröityvä etukäteen kopioimalla seuraava linkki älypuhelimeesi ennen saapumistasi. Jos et pysty tekemään tätä tai laatu on huono, siinä tapauksessa mene toimistoon, jossa identiteettisi ja asiakirjasi varmennetaan manuaalisesti.

   

  Kohtasin virheen digitalisointiprosessin aikana, onko varaukseni edelleen voimassa?

  Kyllä, varauksesi pysyy voimassa. Jos virhe tapahtuu yrittäessäsi lisätä asiakirjojasi, tule toimiston, jossa se tehdään manuaalisesti.

   

  Onko Key'n Gon työntekijä paikalla noudon yhteydessä?

  Tämä prosessi on suunniteltu lähettämään sinut tien päälle mahdollisimman nopeasti ja vähäisellä vaivalla. Yksi eduista on, että sinun ei tarvitse tulla toimistoon ja odottaa jonossa. Jos haluat puhua jonkun kanssa, sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua, henkilöstön jäsen on aina käytettävissä.

   

  Mitä sisältyy Key'n Gon palveluun?

  Tämä on yksi täysistä paketeista, Key'n Go -palvelu sisältää:

  • Ei omavastuuta
  • Täysin kattava Super Relax -turva
  • Tiepalvelu
  • Täysi/täysi polttoainekäytäntö
  • Ei pientä tekstiä tai lisättyjä yllätyksiä.
   

  Mitkä kohteet tarjoavat Key'N Go -palvelua?

  Seuraavat toimistot tarjoavat Key'N Go -palvelua:

  • Ranska - Pariisi Charles De Gaulle, Toulouse, Bordeaux, Lyon ja Nizza
  • Italia - Bérgamo ja Rooma Fiumicino
  • Espanja - Barcelona, Barcelona Sants, Madrid, Palma de Mallorca, Pohjois-Teneriffa, Etelä-Teneriffa, Lanzarote, Las Palmas, Alicante ja Malaga
  • Portugali - Faro, Porto ja Lissabon.

  Key'n Go -palveluan odotetaan tällä hetkellä laajentuvan muihin kansainvälisiin kohteisiin; siksi suosittelemme ottamaan yhteyttä varauspalveluumme päivitettyjä kohteita varten.

   

  Mistä löytyvät Key’n Gon noutoautomaatit?

  Varausvahvistuksesi määrittää tarkan Key'n Gon automaatin sijainnin. Jos sinulla on kuitenkin vaikeuksia, tule toimistoon ja he lähettävät sinut oikeaan suuntaan.

   

  Mistä löydän autoni avainten noudon jälkeen?

  Key'n Go noutoautomaatin kuvaruudulta näet, missä autosi sijaitsee. Myös koneesta tulostettu sopimuksen yhteenveto osoittaa ajoneuvosi sijainnin.

   

  Kenelle palautan avaimet vuokran lopussa?

  Palauta auton avaimet niille tarkoitettuihin avainlaatikoihin, jotka sijaitsevat parkkitoimistojen ulkopuolella.