Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO EUROPCAR

  • 8.6
  • 8.5
  • 8.9
  • 9
  • Kokemuksen yleismielipide
  • Tehokkuus paikan päällä
  • Auton kunto
  • Palautuksen tehokkuus
  March 08
  Auton tavaratila oli onneton.
  March 02
  Palautuspaikka Genevessä on todella huonosti viitoitettu.
  March 01
  Jouduin jatkamaan 4 päivällä auton vuokraa. Puhelimitse tai netin kautta tämä ei onnistunut yli 30 soittoa kahden päivän aikana Europcar Dubai Airport terminal 3 vuokraus pisteeseen mistä vuokraus oli tehty eikä kertaakaan...
  Lue lisää

  Autonvuokraus Europcar: Kaikki, mitä sinun tulee tietää

  Europcar autonvuokraus - Auto EuropeVuonna 1949 perustettu Europcar on kasvanut huomattavasti vuosien varrella lähinnä vapaa-ajan ja yritysautojen vuokrauksella. Autonvuokraus Europcarilla on usein paras ratkaisu vuokraustarpeitasi varten, sillä heillä on nykyään yli 200 000 ajoneuvoa 3 300 kohteessa maailmanlaajuisesti. Yrityksen tuotemerkki tunnetaan hyvin Iso-Britanniassa, Ranskassa ja Saksassa varsinkin heidän erinomaisen asiakas- ja varauksen jälkeisen palvelun ansiosta.

  Yli 60 vuoden ajan Auto Europe on luonut pitkäaikaisia suhteita lukuisten paikallisten, kansallisten ja kansainvälisten autovuokraamojen kanssa. Tämä työsuhde antaa meille itseluottamusta tarjota asiakkaillemme parhaat autonvuokraustarjoukset laajasta ajoneuvovalikoimasta. Autonvuokrauspalvelumme lisäksi tarjoamme myös asunto- ja luksusautojen vuokrausta. Omistettu asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kaikkiin mahdollisiin autonvuokrauskysymyksiin.

  Jopa koronakriisin aikana voit nauttia lomasta vuokra-autolla huoletta! Täältä löydät tietoa Europcarin vuokra-autojen hygieniatoimenpiteistä.

  Päivitettyjen terveys- ja turvallisuustoimenpiteiden lisäksi Europcar on kehittänyt Premium Pick-up -palvelun, joka tarjoaa asiakkaille kontaktivapaan itsepalvelumahdollisuuden, jonka avulla voit vuokrata ajoneuvon ja jatkaa matkaasi saman tien kohteeseen saavuttuasi.

  Autovuokraamo Europcar: Parhaat hinnat johtavalta vuokraamolta

  Ranskalaisten omistaman Europcarin osti Eurazeo Volkswagenilta vuonna 2006. Pääkonttori sijaitsee Quentin en Yvelinesissä Ranskassa ja vuonna 2008 Europcar allekirjoitti sopimuksen Enterprise -yrityksen kanssa, joka on Pohjois-Amerikan suurin autovuokraamo. Yhdessä he tarjoavat yli 1,2 miljoonaa ajoneuvoa 150 maassa, mikä pohjimmiltaan luo maailman suurimman autovuokrausverkoston.

  Europcar on ylpeä siitä, että se on yksi maailman johtavista autovuokraamoista ja tarjoaa vertaansa vailla olevaa palvelua. Riippumatta asiakkaan tarpeista, Europcar auttaa valitsemaan miniajoneuvoista luksusautoihin tuhansissa kaupungeissa ympäri maailmaa, joista löydät itsellesi täydellisen noutopisteen. Europcar tarjoaa asiakkailleen monia lisäetuja, erityisesti 24/7 palvelun pääkonttoreissa, mikä on erityisen hyödyllistä heille, kenen lento saapuu myöhässä.

  Ajoneuvot ovat moderneja ja hyvin hoidettuja ja suurin osa on alle kuuden kuukauden ikäisiä. Europcarin asiakkaille tarjotaan 24 tunnin asiakaspalvelu mielenrauhan ja turvallisuuden lisäämiseksi. Kaikki ajoneuvot ovat tunnettujen autonvalmistajien merkkejä, joilla on erittäin alhaiset päästöt ja erinomainen polttoainetehokkuus. Perinteisten bensiini- ja dieselautojen lisäksi Europcar tarjoaa myös hybridiautoja. Yhtiö on pyrkinyt vähentämään hiilidioksidipäästöjä antamalla asiakkaille mahdollisuuden pienentää hiilijalanjälkeään rahoittamalla ympäristöystävällisiä energiaprojekteja yhteistyössä ClimateCaren kanssa.

  Uniikki Europcarin autonvuokrauskokemus

  Jos suunnittelet lomaa, jolloin tarvitsee luotettavan ajoneuvon, autonvuokraus Europcarilla ei petä sinua. Mini, pienistä ja taloudellisista ajoneuvoista luksusautoihin ja pakettiautoihin, Europcarilta löytyy varmasti oikea ajoneuvo sinulle. Toimistot ovat helposti saavutettavissa, sillä monet sijaitsevat suurilla lentokentillä, rautatieasemilla ja kaupunkien keskustassa. Ajoneuvosi varaaminen on erittäin helppoa, ota yhteyttä joko varaustiimiimme tai käytä suojattua verkossa olevaa varausjärjestelmäämme.

  Jos etsit luotettavaa, nykyaikaista ja polttoainetaloudellista ajoneuvoa, joka on vähän ajettu, harkitse Europcaria kaikkia ajoneuvotarpeitasi varten. Tuhansien maailmanlaajuisten toimistojen avulla löydät varmasti sopivan paikan auton noutamiseen, oli sitten kyseessä Italia, Ranska, Brasilia tai Etelä-Afrikka. Ota yhteyttä Auto Europeen jo tänään ja tee varaus Europcarin kanssa. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden lisätä lisävarusteita varaukseen, kuten lastenistuimia ja navigointilaitteita.