Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  10 tärkeää asiaa Italiasta

  Matkustaminen Euroopassa voi olla erittäin silmät avaavaa ja antaa ikimuistoisen kokemuksen. Euroopassa on olemassa useita eri kieliä sekä kulttuureja ja perinteitä, joista kannattaa oppia lisää. Italia ei ole poikkeus.Kulttuurinen keskus, Italia, joka edelleen ylläpitää joukon rikkaita Italian tapoja ja perinteitä, jotka juontavat juurensa vuosisatojen taakse. Maa, josta alkoi renessanssi ja maailmankuulu ruoka, Italia on rakastettu maa miljoonien keskuudessa ja sitä ei voi verrata mihinkään muuhun.Joten ennen kuin lähdet, tässä on 10 asiaa, joita tulee tietää matkustaessa Italiaan:

  1. Italialaiset rakastavat syömistä, ja siitä puhumista

  Ruoka on tärkein osa italialaista kulttuuria. Paitsi että he rakastavat syödä ruokaa, mutta he todella arvostavat laadukasta ruokaa. Toisin kuin Suomessa, syömisessä Italiassa ei ole kyse määrästä, vaan sen laadusta. Italiassa on aina aikaa pysähtyä syömään ja siellä on aina aikaa odottaa kotitekoista ateriaa - huomaat, että on hankalaa löytää pikaravintoloita näissä kaupungeissa. Ateriat eivät ole nopeita käytännön hetkiä pitämään sinut elossa, Italiassa ateriat ovat sosiaalisia tapahtumia viinin kera ja leipää alkupaloiksi ja se voi kestää yli kaksi tuntia.

  2. Italialaiset pitävät myös tunteista puhumisesta

  Jos et puhu italiaa, niin se voi joskus tuntua siltä, ikään kuin jokainen italialainen rakastaa väittelyä. Tämä ei yksinkertaisesti ole totta, he ovat erittäin intohimoisia ihmisiä, mutta se ei aina tarkoita, mitä voisi luulla. Italialaiset mieluummin puhuvat asioita, miten vaikeaksi se saattaakaan muuttua, ennen kuin asiat selkenevät. He kuitenkin yleensä jakavat rakastavan halauksen lopussa - se on terapeuttista ja tervettä.

  3. Tuotteet ovat tuoreita ja paikallisia

  Jokaisessa lähikaupassa tai suuressa ruokakaupassa Italiassa löydät myynnissä vain korkealaatuisia elintarvikkeita. Italian kaupat eivät myy jalostettuja elintarvikkeita, joita löydät joissakin Suomen supermarketeissa, vaan he useimmiten tarjoavat asiakkailleen maukkaita tuoreita vaihtoehtoja, kuten paikallisia vihanneksia ja lihaa, joka on paikallisesti teurastettu.

  4. He sanovat mitä ajattelevat

  Suomessa joskus pidätellään ajatuksia ja tunteita, jotta emme loukkaa henkilöä puheillamme, mutta ei Italiassa. Italialaiset tekevät tätä useimmiten kun kyse on painosta. He eivät pelkää kommentoida henkilön painoa ja heidät jopa tunnetaan puheista tuntemattommien painosta. Tämä osittain liittyy listamme numero yhteen, he rakastavat ruokaa ja sen seurauksena he uskovat, että laihojen ihmisten täytyy syödä enemmän!

  5. Italialaiset eivät pidä kiirettä

  Elämä italialaisessa kaupungissa on luonteeltaan hidasta. Ei ole mitään hoppua päästä paikkoihin, erityisesti töihin, ja he ovat siitä hyvin tyytyväisiä. Tämä voi tarkoittaa pidempää jonoa postissa, kuin esimerkiksi Suomessa, mutta tulet olemaan siitä onnellisempi!

  6. Heillä on moiteeton tyylitaju

  Italialaiset pukeutuvat hyvin, siitä ei voi kiistellä. Saatat löytää joitakin hyvin pukeutuneita ihmisiä suurissa kaupungeissa, kuten New Yorkissa ja Chicagossa, mutta Italiassa se on toisella tasolla. Italialaiset panostavat miltä he näyttävät joka päivä, ja sitä on ihana katsella. Sen lisäksi on myös hienoa olla osa sitä. Milano ja Rooma, kuuluisimpien suunnittelijoiden koti maailmalla, tarjoaa vaatesuunnittelijoiden ostoskatuja, jotka tarjoavat shoppailutaivaan.

  7. Italialaiset rakastavat romantiikkaa

  Kaikki Italiassa on romantiikkaa, varsinkin kun matkustat siellä turistina. Ajatus seurustelusta on tärkeää italialaisessa kulttuurissa, olet ehkä kuullut tästä tai nähnyt elokuvissa, ja useinmiten se on totta. Virittäydy ja nauti romantiikkasta joillakin maailman tunnetuimmilla romanttisilla maamerkeillä, kuten Romeo ja Julian parveke Veronassa ja Trevin suihkulähde Roomassa.

  8. Vähemmän hekilökohtaista tilaa

  Käytännön näkökulmasta, Italian kaupungit ovat pienempiä ja tiiviimpiä, kuin esimerkiksi Yhdysvaltain osavaltiot, vähemmän maata ja paljon ihmisiä tarkoittaa vähemmän tilaa. Ihmiset Italiassa ovat tottuneet elämään tällä tavalla ja henkilön tuuppiminen ei takaa anteeksipyyntöä, se on vain osa italialaista elämää, joten älä välitä siitä!

  9. Appretivo

  Ei ole muuta maata maailmassa, joka omaksuu appretivon (iltapäiväjuoma ja välipala), kuten italialaiset tekevät. Heti kun tilaat juoman jossakin noin kuuden aikaa illasta, herkullinen ruokabuffet ilmestyy eteesi, joka jotenkin sisältyy hintaan. Mahtavaa!

  10. Jäällä ei ole väliä

  Suomessa usein, jos tilaat kylmää juomaa, lasisi mahdollisesti kaadetaan täyteen jääpaloja. Italiassa, jos kysyt jääpaloja virvoitusjuomaan, saatat saada yhden tai kaksi kuutiota, mutta sitä ei luultavasti täytetä jäällä. Hyvänä puolena on, saat enemmän juomaa!

  Etsi blogi


  Categories