Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Ensimmäinen autonvuokraukseni

  Kun teoria- ja ajokokeen stressi on lopullisesti ohi, olet nyt onnellinen ajokortin haltija ja et voi odottaa pääseväsi matkoille ystävien kanssa. Jos sinulla on jo vähintään vuoden vanha ajokortti, nuorille kuljettajille silloin näytetään vihreää valoa. Voit vuokrata silloin auton ensimmäistä kertaa Suomessa tai ulkomailla.

  Auto Europe tarjoaa nuorille kuljettajille mahdollisuuden vuokrata auto eri autovuokraamoilta maailmanlaajuisesti. Nuorena kuljettajana sinun on kuitenkin täytettävä jotkut perusvaatimukset ja tutustua vuokraan liittyviin ehtoihin nuorille kuljettajille.

  Minimi-ikä

  Autovuokraamot pitävät 19 - 26 vuotiaat nuorina kuljettajina. Joillakin vuokraamoilla vähimmäisikä voi olla 18 vuotta tai jopa 26-vuotiaiden on maksettava lisämaksu.

  Henkilöllisyystodistus ja ajokortti

  Noudon yhteydessä sinun on esitettävä henkilökortti tai passi, riippuen siitä, missä maassa vuokraat auton. Useimmissa tapauksissa sinulla on oltava vähintään 1 vuoden ajan voimassa ollut ajokortti. Jotkut vuokraamot saattavat vaatia minimissään 2 vuotta. Ajokortin on oltava alkuperäinen ja määräaikaiset ajokortit eivät kelpaa. Autovuokraamo saattaa pyytää esittämään DVLA koodin, jolla voi tarkistaa ajokorttirekisterin tai painetun kopion ajokortin rekisteristä, jonka voi ladata DVLA verkkosivuijen kautta 21 päivää ennen vuokran alkua.

  Luottokortti

  Voimassa oleva luottokortti kuljettajan nimissä on pakollinen, jotta voit noutaa auton. Tämä on pakollinen turvatakuuta varten. Riippumatta netissä tehdyn varauksen maksutavasta, paikallinen autovuokraamo vaatii turvatakuun jättämistä vuokra-autolle noudon yhteydessä. Tämä koostuu summasta (minimissään: omavastuu + polttoaine + alv), joka varataan kansainväliseltä luottokortilta pääkuljettajan nimissä (käteistalletuksia, Maestro, Switch, Visa Electron, prepaid-luottokortteja ja kaikkia pankkikortteja ei normaalisti hyväksytä). Tämä ei saa olla vanhempien, ystävän tai puolison luottokortti. Kortissa on oltava pääkuljettajan etu- ja sukunimi. Varattu summa palautetaan kokonaisuudessaan vuokran lopussa, mikäli ajoneuvo palautetaan samassa kunnossa kuin se vuokrattiin.

  Joskus autovuokraamot tarjoavat lisävakuutusta pienempää turvatakuun varausta varten pankkikortilta. Tämä on kuitenkin tarkistettava ennen auton varausta. Soita varaustiimillemme palvelunumeroon tai lähetä heille sähköpostia ja he auttavat sinua löytämään parhaan vaihtoehdon.

  Nuoren kuljettajan lisämaksu

  Kaikkien nuorten kuljettajien on maksettava ns nuoren kuljettajan lisämaksu, joka vaihtelee autovuokraamosta toiseen. Maksu vaihtelee 30-40 punnan välillä per päivä Iso-Britanniassa ja 5-30 euron välillä per päivä Manner-Euroopassa.

  Lisäkuljettaja

  Jos toinen kuljettaja haluaa rekisteröityä ajamaan vuokra-autolla, siitä on maksettava lisäkuljettajan lisämaksu. Maksu veloitetaan nuoren kuljettajan maksun lisäksi, jos lisäkuljettaja on 26-vuotias tai nuorempi.

  Etsi blogi


  Categories