Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Erilaiset lomailijat

  Millainen lomailija olet?

  Kun kyse on lomasta, meillä kaikilla on mieltymyksemme ja tietynlainen loma ei välttämättä sovi kahdelle eri ihmiselle. Mutta kuinka erilaisia olemme? Yksi asia on kuitenkin meille kaikille yhteinen: emme voi odottaa seuraavaa lomaamme ja usein unelmoimme siitä töissä istuessa.Yritimme luokitella eri lomailijoita ja olemme jakaneet heidät eri kriteereihin perustuen siihen, mitä etsimme loman aikana. Tässä on seitsemän erilaista matkustajaryhmää.

  Hengellisyys

  Joskus tarvitsemme yksinkertaisesti mielenrauhaa. Valitettavasti harvoin pääsemme tähän mielentilaan. Ihmiset, kenellä ei ole tätä arvokasta tunnetta, voivat pyrkiä pakenemaan jonnekin, missä he voivat parantaa kykyään löytää sisäinen rauha ja vetäytyä joogan tai meditaation pariin. Paikkaan, jossa voit antaa aikaa itsellesi syrjäisissä kohteissa tai jopa luostareissa.

  Viihde

  Äskettäin erittäin suosituksi noussut matkustustrendi on suuret kansainväliset musiikkifestivaalit, joissa musiikin fanit kerääntyvät eri maista. Glastonbury, Roskilde tai monet muut festivaalit täynnä supertähtiä houkuttelevat tuhansia eri ikäisiä viettämään pari päivää musiikin, tanssin ja ystävien kanssa.

  Luonto

  Tässä kohtaa haluaisimme mainita ihmiset, ketkä voivat ladata sisäisiä paristojaan täydellisesti vain läheisessä yhteydessä luontoon. Vasta kun he pääsevät syvälle viidakkoon, vaeltavat vuorilla tai saavat katsoa revontulia eristäytyneessä Suomen kylässä ilman puhelinyhteyttä, he voivat vapauttaa mielensä ja rentoutua.

  Shoppailu

  Jotkut omistavat koko lomansa etisiessä erityisiä tavaroita ja shoppailujännitystä Dubaissa, Kapkaupungissa, Tokiossa tai Pariisissa. Shoppailukohteissa joka päivä on ostosten päivä! Alennusmyyntien metsästäjät etsivät juuri sitä täydellistä esinettä kotiin tuotavaksi Soulista, Milanosta tai Madridista.

  Hiekkarannat

  Jotkut meistä tarvitsevat yksinkertaisesti aikaa rentoutua kaukana toimistosta ja arkipäivän rutiineista hiekkaisella rannalla tekemättä yhtään mitään. Nämä henkilöt eivät voi elää ilman aurinkoa, hiekkaa ja merta. Täydellinen yhdistelmä rentouttavalle lomalle ja laiskotella auringossa täyttäessä omaa D-vitamiinivarastoa.

  Kulttuuri

  Viimeisempänä matkailijoidemme listalla ovat vilkkaat kulttuurin ystävät, ketkä eivät voi kuvitella lomaa osallistumatta kulttuuritapahtumaan. Heille suurin osan lomasta pitää sisällään tutstumisen paikalliseen kulttuuriiin, museovierailut, teatteriesitykset tai erilaiset konserttitapahtumat.

  Tämä on yksi tapa tarkastella erilaisia lomailijatyyppejä, ja ehkä sinulla saattaa olla erilainen näkemys. Millainen lomamatkaaja olet itse? Mikä oli paras lomasi koskaan? Jaa muistosi kanssamme Facebook-kilpailussa ja voit voittaa 25€ arvoisen Amazon lahjakortin!

  Etsi blogi


  Categories