Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Erilaiset lomat

  Matkustatko yksin tai kumppanin kanssa?

  Jos ajattelet täydellistä lomaa, kenen ottaisit mukaan kanssasi? Olisiko se kumppanisi, ystäväsi tai perheenjäsenesi? Vai haluaisitko mieluummin lähteä lomalle yksin?Kenen kanssa me matkamme kertoo meistä paljon ja osoittaa, mitä me pidämme rakkaana ja mistä suhteesta välitämme. Olemme yrittäneet erotella erilaisia lomatyyppejä matkakumppaneihin perustuen. Haluamme jakaa havainnot kanssanne.

  Perheloma

  Kuinka moni teistä ajattelee iloisesti perhelomaa ja kuinka moni pitää sitä tylsänä? Jotta perheloma menisi hyvin ilman mitään hermovaurioita, ihmisten täytyy todella pitää toisistaan. Jos perhe tulee toimeen erittäin hyvin, lomalla voi olla hauskaa ja lähentää perheenjäsenien entisestään. Perhelomat pidetään usein merenrantakohteissa. On kuitenkin olemassa monia muita paikkoja, jonne perheet menevät, esimerkiksi Disneyland Pariisissa tai Orlandossa. Pakettimatkat tarjoavat myös aktiviteettejä ja pelejä lapsille, jotta vanhemmat voivat viettää aikaa yksin.

  Loma ystävien kanssa

  Matkustatko ystävien kanssa? Kuulostaa hyvältä, eikö? Kuitenkin lomia ystävien kanssa voidaan hyvinkin verrata yhdessäasumiseen. Rakastatte viettää aikaa yhdessä, mutta tapa, jolla ystäväsi puristaa hammastahnaa voi saada sinut raivon valtaan. Jotta kaikki tulisivat toimeen, kaikkien täytyy ottaa askel taaksepäin ja hyväksyä muiden kanssamatkustajien eri ideoita ja tapoja.

  Yksin

  Huolimatta ensivaikutelmasta, yksin matkustamisella on hyvät puolensa. Loppujen lopuksi voimme nauttia kaikesta juuri niin kuin haluamme ja voimme olla kaukana muista. Verrattuna edellä mainittuihin lomamatkoihin, yksin matkustavilla näyttää olevan enemmän etuja kuin on ajateltu. Voit viettää laatuaikaa itsesi kanssa kolmella tavalla; 'Mikä, missä ja milloin' - kuten itse haluat!

  Jaa kanssamme matkaideoita ja kommentteja blogin alle. Kerro, miten haluat matkustaa ja kuka on sinun matkakumppani. Osallistu Facebook-kilpailuun ja jaa kanssamme paras matkamuistosi ja voit voittaa 25€ Amazon lahjakortin!

  Etsi blogi


  Categories