Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Etelä-Saksan linnojen kiertomatka

  Saksa on todella loistava kohde matkailun harrastajille, sillä siellä on niin paljon uskomattomia reittejä. Jos etsit seuraavaa seikkailua, maan linnojen kiertomatkan pitäisi ehdottomasti kuulua matkalistallesi. Se on huomattava reitti (yli 965 kilometriä), joten jos haluat kokea sen kokonaisuudessaan, on parasta, että et tuhlaa aikaa ajaen Suomesta Saksaan asti. Sen sijaan voit lentää Saksaan ja vuokrata auton lentokentältä (voit järjestää tämän etukäteen vaivatonta siirtymistä varten koneesta tien päälle), jonka avulla voit aloittaa lomasi paljon nopeammin.

  Kaikki linnojen kiertomatkasta

  Linna-reitti sijaitsee, kuten oletettavasti, Saksan lounaisosassa ja tarjoaa linnoja täynnä olevan ajokokemuksen. Itse asiassa voit käydä jopa 70 vaikuttavalla linnalla, palatseilla ja komeilla palatseilla matkasi aikana, puhumattakaan upeista keskiaikaisista kaupungeista. Tietenkin tämä tarkoittaa, että matkalla on paljon pysähdyspaikkoja ja tutkittavaa, joten on ehdottomasti syytä suunnitella huomattava määrä aikaa nähtävyyksiä varten. Loppujen lopuksi, vaikka ajomatka on tärkein osuus, haluat varmasti myös tutkia paikkoja matkan varrella!

  Reitti kulkee aina Mannheimista Prahaan ja se on kokonaan viitoitettu, joten sitä on erittäin helppo seurata. Noin 1000 kilometrin verran voit nauttia upeista maisemista kaikkien linnojen lisäksi, sekä jäädä yöksi upeisiin hotelleihin. Itse asiassa voit varata itsellesi huoneen linnasta tai hotellista yön yli - mutta kerromme tästä lisää alla. Listasimme nyt muutamia parhaita paikkoja, joissa voit vierrailla matkasi aikana.

  Käyntikohteet pitkin matkaa

  Mannheimin palatsi: Mannheimin palatsi sijaitsee reittisi alussa, joten se on luonnollinen valinta ensimmäiseksi pysähdyskohteeksi. Tunnetaan myös nimellä Barockschloss Mannheim, tämä on maan suurin barokkipalatsi. Sen keltainen ja punainen väritys tekee siitä erityisen erottuvan, ja se on todella luonnonkaunis paikka kävelyreiteille.

  Nykyään sen huoneet ovat suurelta osin kaupungin yliopiston käytössä. Kuitenkin se on peräisin 1700-luvun alkupuolelta - vaikka suurin osa tuhoutui toisen maailmansodan aikana ja sittemmin palautettiin sen entiseen loistoon. Kohokohdat ovat upea Great Hall, josta löytyy hienoja stukkitöitä, ja Trabanten-sali, jossa on klassisten huonekalujen näyttely.

  Täällä on myös museo (Schloss-museo), jossa voit katsella alueeseen liittyviä merkittäviä esineitä, ja voit käydä myös Schlosskirchessä. Kuten palatsi itsessään, tämä kirkko oli rakennettu uudelleen sodan jälkeen, ja se on tunnettu vuoden 1777 Mozartin esityksestä.

  Autonvuokraus Mannheim

  Rothenburg ob der Tauber: Toinen kohokohta linnojen kiertomatkalla on Rothenburg ob der Tauber, joka syntyi jo vuonna 970. Koska se on myös yksi maan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista, se tarjoaa uskomattoman ikkunan menneisyyteen. Muinaiset muurit, tornit ja mukulakivikadut ovat täynnä historiaa, ja on mukavaa tulla ulos autosta ja lähteä muutaman tunnin kävelylle menneisyydessä. Täällä voit ihailla Herterichin suihkulähteitä ja käydä kaupungintalossa, jossa yhdistyy goottilaisia ja uusklassisia tyylejä. Kiinnostavaa on, että Rothenburg ob der Tauber sijaitsee myös toisella Saksan suositulla kiertomatkareitillä - romanttisella reitillä. Joten voit aina vaihtaa suuntaa, jos haluat!

  Autonvuokraus Rothenburg

  Bamberg: Toinen houkutteleva pysähdyspaikka reitin varrella on Bamberg. Koko sen historiallinen keskusta on Unescon maailmanperintökohde, ja sitä pidetään yhtenä Baijerin helmistä. Itse asiassa tämä on helposti yksi Saksan kauneimmista kaupungeista, jossa virtaa jokia ja kanavia ristiin rastiin, ja kaiken kruunaa kaunis arkkitehtuuri.

  Nähtävyksiin kuuluu Neue Residenz - vaikuttava palatsi, jossa on useita hienoja maalauksia keskiaijalta, sekä renessanssin ja barokkin ajoilta. Ja jos aiot jäädä Bambergiin yöksi, kokeile yhtä paikallista savusteoluista - oikeaa paikallista erikoisuutta!

  Autonvuokraus Bamberg

  Nuku linnassa!

  Jos ajelet linna-reittiä pitkin, mukava idea on myös pysähtyä yöksi todellisessa linnassa vähintään kerran. Täällä on lukuisia linnahotelleja, jotka lupaavat tunnelmallisen ja ylellisen yön, joten kannattaa suunnitella pysähtymään yhdeksi tai kahdeksi yöksi. Schloss-Hotel Hirschhorn sijaitsee Neckarin laakson yläpuolella ja on hyvä paikka kokea menneitä tunnelmia. Tämä linna on peräisin 1100-luvulta ja se lupaa viihtyisän, romanttisen tunnelman ja loistavan ruoan, joten se on ihanteellinen valinta, jos suunnittelet matkaa kumppanin kanssa. Samalla alueella on Guttenbergin linna, joka tarjoaa toisen hämmästyttävän majapaikan. Hotellista on upeat näkymät Neckar-joelle ja siellä on myös perinteisiä tapahtumia, kuten ritarijuhlia.

  Etsi blogi


  Categories