Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO SAKSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Saksa - Monipuolisuuden ja seikkailun maa

  Autonvuokraus Saksa

  Alppien upeasta kauneudesta aina Baijerin mahtaviin barokkipalatseihin, Saksa on huomattava turistikohde, jolla on poikkeuksellinen valikoima nähtävyyksiä ja korkeimmat mahdolliset vaatimukset autojen suhteen. Pääteiden ja Autobahnien (moottoriteiden) verrattoman verkoston ansiosta ei ole parempaa kohdetta vuokrata auto ja nauttia mielenkiintoisesta kiertomatkasta perheen ja ystävien kanssa matkustaessa sen monilla eri alueilla.

  Vilkas Berliini on äärimmäisten vastakohtien kaupunki, jolla on enemmän historiaa kuin useimmilla muilla Euroopan pääkaupungeilla. Yksikään vierailija ei voi vastustaa kuvan ottamista Checkpoint Charliessa ennen kuin he kävelevät silmiinpistävän edistyksen ja yhdistymisen symbolin - maailmankuulun Brandenburgin portin läpi. Toisella puolella maata München, Baijerin kuningatar, on paikka, joka on täynnä historiallisia monumentteja, ensiluokkaisia museoita ja erinomaisia ostosmahdollisuuksia.

  Saksasta löytyvät tukevat, sakaraharjaiset linnat, rosoiset Alppien huiput, huippuluokan kulttuuri ja hedelmälliset viinitarhat, joista osa on peräisin Rooman ajoista asti. Se on myös paikka, joka asettaa vauhdin nykyaikaisen matkailukehityksen eturintamassa pyrkien samalla säilyttämään ja suojelemaan kunnioitettua perintöään.

  Lähde luonnonkauniille kiertomatkalle Altes Landin läpi Hampurista Stadeen ja nauti Pohjois-Saksan rehevistä, vihreistä maisemista, ennen kun tutustut tärkeimpiin kylpyläkaupunkeihin, kuten Wiesbaden, Aachen (jossa sijaitsee mm. Kaarle Suuren 800-luvun kahdeksankulmainen Palatinus-kappeli) ja Baden-Baden, johon on helppo yhdistää kiertomatka Frankfurtin kautta. Samoin talvilomailijoiden ei tulisi unohtaa perinteisiä joulumarkkinoita kaupunginaukioilla, joissa myydään alueellisia herkkuja, jotka voit huuhdella alas lämpimällä hehkuviinillä eli Glühweinilla.

  Vuonna 1954 perustettu Auto Europe on vakiintunut autonvuokrauksen välittäjä, joka tarjoaa satoja nouto- ja palautustoimistoja ympäri Saksaa, mukaan lukien München, Düsseldorf ja Berliini. Vain muutamalla hiiren klikkauksella voit vahvistaa varauksesi Auto Europen varausjärjestelmässä valitsemalla päivämäärät ja määränpään, minkä jälkeen voit valita edullisimmista Internetissä saatavilla olevista tarjouksista! Voit säästää vieläkin enemmän hyödyntämällä erikoistarjouksiamme, jotka tarjoavat ilmaisia korotuksia, sekä hintoja navigaattorilla, ilmaisilla talvirenkailla jne.

  Vuokrauksen asiantuntijamme auttavat sinua autonvuokrauksessa Saksassa seitsemänä päivänä viikossa, joten jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset neuvoja lomareittisi suunnittelussa, soita meille numeroon +358 942 720 607 ja autamme sinua mielellämme, tai lue lisää menneiden asiakkaidemme autonvuokrauksen asiakasarvosteluja Saksasta.

  Lisätietoja autonvuokrauksesta Saksassa saat klikkaamalla alla olevia linkkejä:

  Kumppanit UKK Ajoneuvovalikoima

  Mistä noudan vuokra-auton Saksassa

  Saksassa sinua hemmotellaan vuokra-autojen valikoimalla. Tärkeimmissä kaupungeissa ympäri maata, esimerkiksi Hampurista, Stuttgartista ja Nürnbergistä, löytyy kymmeniä nouto- ja palautustoimistoja.

  Jos vierailet Baijerissa ja muualla Etelä-Saksassa, meillä on saatavilla runsaasti erinomaisia autonvuokrauskohteita, etenkin Münchenissä, jossa voit noutaa ajoneuvosi lentokentältä, päärautatieasemalta ja monista muista keskustan kätevistä kohteissa. Berliini on myös yhtä helposti saavutettavissa matkustajille, jotka vuokraavat autoa Saksassa. Noutopisteitä löytyy muun muassa Berliini-Brandenburgin lentokentältä sekä päärautatieasemalta keskustasta.

  Kun varaat auton Auto Europelta, voit valita yli 24 000 toimistosta yli 180 matkakohteessa ympäri maailmaa, Saksan sijoittuessa suosittuna matkakohteena erittäin korkealle. Voit noutaa ajoneuvosi kaikilla maan päälentokentillä, rautatieasemilla ja kaupunkien keskusta-alueiden sopivimmilla alueilla.

  Matkan suunnittelu niin suureen ja monipuoliseen maahan kuten Saksa vie paljon aikaa, varsinkin jos et ole perehtynyt paljoa määränpäähäsi. Jos et löydä tarvitsemiasi tietoja täältä, Auto Europen palkitut vuokra-asiantuntijat ovat saatavilla 7 päivänä viikossa numerosta +358 942 720 607, jos sinulla on kysyttävää. Meillä on myös artikkeli blogissamme, joka kattaa kaiken, mitä sinun tulee tietää vuokra-autoa noudettaessa, jotta tiedät, mitä odottaa saapuessasi määränpäähäsi noutamaan autoa.

  Vertaile autonvuokrauksen hintoja suosituimmilla lentokentillä ja rautatieasemilla Saksassa

  Varaa parhailta autovuokraamoilta Saksassa

  Yhtenä markkinoiden johtavista autonvuokrauksen välittäjistä, Auto Europe työskentelee erittäin tiiviisti yhdessä kaikkien maailman parhaiden autovuokraamojen kanssa, kuten Thrifty, Budget, Avis, Europcar ja Hertz, sekä luotettavien paikallisten toimittajien, kuten Buchbinderin kanssa.

  Auto Europen hintatakuu tarkoittaa, että asiakkaamme eivät löydä halvempia autonvuokraustarjouksia muualta, ja lisättynä bonuksena voit peruuttaa varauksen jopa 48 tuntia ennen noutoa, täysin ilmaiseksi.

  Sen lisäksi, että tarjoamme edullisimmat hinnat vuokra-autoille Saksassa, olemme ylpeitä myös siitä, että vuokraamojemme ajoneuvovalikoima on yksi nykyaikaisimpia ja laajimpia, ja oikea auto on aina saatavilla oikealle henkilölle oikeaan hintaan.

  Buchbinder - Autonvuokrauksen tiedot Dollar - Autonvuokrauksen tiedot Thrifty - Autonvuokrauksen tiedot
  Hertz - Autonvuokrauksen tiedot Avis - Autonvuokrauksen tiedot Sixt - Autonvuokrauksen tiedot

  Kun valitset kumppaneistamme, ensisijaisena tavoitteenamme on aina ollut varmistaa, että heidän palvelu- ja laatustandardinsa ovat yhtä korkeat kuin omamme. Tämä tarkoittaa, että asiakkaan kokemus autonvuokrauksesta Saksassa on yhtä miellyttävä ja kätevä kuin oman auton ajaminen kotona.


  Usein kysytyt kysymykset autonvuokrauksesta Saksassa

  Ota meihin yhteyttä

  Tämän osan tarkoituksena on antaa lisätietoja usein kysytyistä kysymyksistä, joita asiakkailla syntyy autoa vuokratessa Saksassa. Jatka lukemista ja löydät tietoa monista aiheista, ikärajoituksista, maan rajat ylittävistä matkustustiedoista ja paikallisista ajo-ohjeista moottoritiemaksujen maksamiseen, parhaan suojan valitsemiseen ja lisäkuljettajan lisäämiseen pitkille matkoille. Napsauta yksinkertaisesti linkkiä ja löydät kaikki tarvitsemasi tiedot. Jos haluat, voit puhua vuokra-asiantuntijamme kanssa henkilökohtaisesti, he ovat saatavilla 7 päivänä viikossa ja voivat auttaa ratkaisemaan mahdolliset ongelmasi, joita sinulla voi olla ennen vuokrasi viimeistelyä.


  Minkä ikäisenä voin vuokrata autoni Saksassa?

  Yleisesti ottaen voit vuokrata auton Saksasta, jos olet vähintään 18-vuotias. Jotkut vuokraamot asettavat alaikärajan hiukan korkeammalle, eivätkä vuokraa autoja alle 21-vuotiaille kuljettajille. Jos vuokraat ensimmäistä kertaa Saksassa tai muualla maailmassa, meillä on tarjolla runsaasti neuvoja vähemmän kokeneille kuljettajille, joita kehotetaan tutustumaan blogiimme, joka on suunniteltu aloittamaan ja auttamaan heitä matkalla. Jos haluat tietää lisää yleisistä autonvuokrauksen ikävaatimuksista, sille omistettu osiomme tarjoaa täydet tiedot rajoituksista, joita joskus asetetaan sekä nuorille, että vanhemmille kuljettajille.

  Alle 26-vuotiaiden kuljettajien on tärkeä tietää, että sinulta yleensä peritään nuoren kuljettajan lisämaksu, joka voi usein olla huomattava maksu, joka tulee maksaa päivittäisen autonvuokrausmaksun lisäksi. Huomaa, että tämä on paikallisesti perittävä maksu, joka on helppo selvittää tarkistamalla "Hinnoittelun tiedot" osio, kun olet valinnut haluamasi määränpään ja ajoneuvon/vuokraamon varausprosessin aikana Auto Europen verkkosivun kautta. Tämän nuoren kuljettajan lisämaksun määrä näkyy myös varausvahvistuksen vuokraehdoissa, joka lähetetään sinulle sähköpostitse pian varauksen vahvistamisen jälkeen. Muista myös, että on välttämätöntä ilmoittaa pääkuljettajan oikea ikä, kun varaat autoa Auto Europelta, jotta voimme ilmoittaa sinulle varaukseesi mahdollisesti liittyvistä rajoituksista.

   

  Voinko noutaa vuokra-autoni Saksassa yhdestä kohteesta ja palauttaa sen toiseen?

  Kyllä, kuten monissa muissa suosituissa kohteissa, on täysin mahdollista noutaa autosi yhdestä toimistosta autovuokraamolta Saksassa ja palauttaa se toiseen, mukaan lukien muutamat naapurimaat. Huomaa, että sinulta peritään maksu, jos varaat yhdensuuntaisen vuokran, jonka autovuokraamo asettaa ja veloittaa paikallisessa valuutassa (EUR). Huomaa, että tietyt rajoitukset saattavat koskea tiettyjä ajoneuvoluokkia, vähimmäisvuokra-aikaa ja matkoja tiettyjen kaupunkien ja kohteiden välillä.

  Ajoneuvoilla, jotka valitaan useimmista Auto Europen ajoneuvoluokista, voi ajaa missä tahansa Länsi-Euroopassa ilman rajoituksia, mukaan lukien Itävalta, Sveitsi ja Alankomaat. Vakuutusmääräysten takia on kuitenkin syytä muistaa, että tietyt rajoitukset koskevat usein luksusautoluokkia ja matkustamista tietyissä maissa. On tärkeää mainita, että kuljettajien PITÄÄ ilmoittaa aikomuksista matkustaa muihin maihin varauksen yhteydessä, jolloin jokainen maa merkitään asianmukaisesti vahvistukseen. Toisin sanoen on välttämätöntä, että ilmoitat Auto Europelle matkasuunnitelmistasi varauksen teon yhteydessä, varsinkin jos aiot ajaa ajoneuvolla rajan yli ja toiseen maahan, mikä vaatii vahvistusta ennen varausprosessin suorittamista.

  Tietyistä autonvuokrausta koskevista säännöksistä johtuen, joitakin rajoituksia sovelletaan tietyille luksusautoluokille ja matkoille tiettyihin maihin. Jos aiot ajaa Itä-Euroopassa, huomaa, että matkustusluvan näihin maihin myöntää itse vuokraamo, ei Auto Europe. Voimme kuitenkin tarkistaa vuokraamolta puolestasi, sovelletaanko vuokraasi maksuja ja/tai matkarajoituksia valitussa Euroopan osassa.

  Kaikki yhdensuuntaiset maksut (ilman arvonlisäveroa) ilmoitetaan varausjärjestelmän tuloksissa vuokramaksun alapuolella, jonka määrä ilmoitetaan edelleen asiakkaille varauksen vahvistamisen jälkeen. Huomaa, että Auto Europe ei ota osaa tähän maksuun, koska koko summa maksetaan suoraan paikalliselle vuokraamolle. Siitä huolimatta mielestämme on tärkeää tiedottaa asiakkaillemme kaikista maksuista autonvuokrauksesta Saksassa, jotta voimme antaa heille parasta mahdollista palvelua ja autamme heitä tekemään tietoon perustuvan päätöksen. Jokainen vuokraamo määrittää omat maksunsa itsenäisesti, ja voi olla, että yksi yritys laskuttaa huomattavasti vähemmän kuin toinen samasta nouto- ja palautuskohteesta, kun taas jotkut yritykset eivät välttämättä salli sitä. Tämä johtuu siitä, että kaikki autovuokraamot toimivat toisistaan riippumattomasti ja tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja ja vuokrauskohteita.

  Matkaa suunnitellessasi haluat tietää kaiken yllä olevista matkarajoituksista ja siitä, koskevatko ne sinua. Voit saada sen selville yksinkertaisesti klikkaamalla "Hinnoittelun tiedot" osiota ja sen jälkeen "Peruspaketti" ja "Yleiset vuokraehdot" linkkiä, kun teet hakuja Auto Europen varausjärjestelmässä. Kaikki asiaankuuluvat tiedot ilmoitetaan myös selvästi varausjärjestelmässä, joka lähetetään sinulle varauksen viimeistelyn jälkeen.

   

  Tarvitsenko luottokortin autonvuokrausta varten Saksassa?

  Kyllä. Luottokortit ovat tavanomainen vaatimus noutaessa vuokra-autoa Saksassa. Autonvuokrausyritykset pidättävät luottokortilta omavastuun summan. Tämä omavastuun määrä palautetaan pian sen jälkeen, kun ajoneuvo palautetaan vahingoittumattomana ja täydessä toimintakunnossa. Voit välttää osan tästä luottokortilta pidätettävästä summasta, jos ostat nolla omavastuupaketin, mikä vapauttaa sinut maksamasta korjauskustannuksia, jos ajoneuvo vaurioituu tai romuttuu täysin.

  Ihmiset usein yllättyvät, kun heidän pankkikorttia ei hyväksytä autovuokraamoissa Saksassa, joten varmista, että sinulla on suurempi luottokortti (Visa, Mastercard, Diners ja American Express) pääkuljettajan nimissä riittävällä määrällä luottoa ennen saapumistasi määränpäähän. Heiltä, ketkä varaavat luksusluokan auton, paikallinen vuokraamo saattaa pyytää kaksi pääkuljettajan nimissä olevaa luottokorttia. Löydät kaikki tarvitsemasi tiedot varausta tehdessäsi luottokorteista ja mitkä niistä hyväksytään. Kun olet valinnut päivämäärät, määränpään ja ensisijaisen ajoneuvon/vuokraamon, napsauta "Hinnoittelun tiedot" osiota ja sen jälkeen "Vuokraamon maksuehtojen tiedot".

  Huomaa, että myös Auto Europe hyväksyy vain luottokortit varauksien ennakkomaksuille, kun vuokraat autoa Saksassa meidän varausjärjestelmän kautta. On tärkeätä pitää mielessä, että pääkuljettaja tarvitsee nimissään olevan luottokortin auton noutamista varten, koska paikallinen vuokraamo pidättää summan vuokran ajaksi, joka myöhemmin palautetaan, kun ajoneuvo palautetaan samassa kunnossa. Nopea yleiskatsaus siitä, mitä on pidettävä mielessä ennen matkaa Saksaan, löytyy tietosivultamme, jossa on listattu kuusi tärkeintä asiaa, joka on tiedettävä luottokorteista ja omavastuusta ennen seuraavaa matkaa.

   

  Mitkä ovat tärkeimpiä liikennesääntöjä Saksassa?

  Kun lähdet matkaan Saksan teille, on erittäin tärkeää noudattaa paikallisia liikennelakeja, jotta voit nauttia saumattomasta ja stressittömästä matkakokemuksesta tässä upeassa maassa. Seuraavan osan tarkoituksena on auttaa sinua liikkumaan nopeasti ja helposti, kun ymmärrät paremmin Saksan tärkeimmät ajo-ohjeet. Sen tarkoituksena on myös auttaa sinua välttämään poliisia pysäyttämistä sinua ja sakkojen saamista ylinopeudesta, matkapuhelimen käytöstä, turvavyön puuttumisesta jne.

  Nopeusrajoitukset Saksassa ovat 50 km/h taajamissa ja 100 km/h muualla. Kun ajat kuuluisilla autobahnoilla (yhteensä noin 13 000 km), jotka yhdistävät suurimman osan saksalaisista kaupungeista, löydät kahden tyyppisiä nopeusrajoituksia: ehdotettuja ja pakollisia. Riippuen siitä, millä autobahnin osalla olet matkalla, löydät 'ehdotetut' nopeusrajoitukset, jotka on merkitty sinisillä neliön muotoisilla liikennemerkeillä (pysy oikealla puolella, koska jotkut autot ajavat hälyttävän nopeasti!), ja 'pakolliset' nopeusrajoitukset, jotka on merkitty punaisella ympyrällä. Hätätilanteessa tai onnettomuuden sattuessa voit soittaa hätänumeroon 112 päivittäin tai yöllä ottaaksesi yhteyttä paikalliseen poliisiin, palokunta- tai ambulanssipalveluihin. Se on täysin ilmainen, riippumatta soitatko lankapuhelimesta tai matkapuhelimesta.

  Muista, että turvavöiden käyttö on pakollista kaikille ajoneuvossa oleville, mukaan lukien kuljettaja, jolla on myös lain mukaan aina oltava voimassa oleva ajokortti ja rekisteröinti-/ vakuutusasiakirjat. Sinun on myös varmistettava, että kaikki ajoneuvossa matkustavat lapset tekevät niin turvallisesti, 11-vuotiaiden ja nuorempien lasten on pakollista istua takapenkillä. Kun matkustat lasten kanssa, huomaa, että lastenistuinten ja istuinkorokkeiden vuokraus on tarpeen alle 12-vuotiaille lapsille, vaikkakin pituus- ja painorajoituksia saatetaan soveltaa erityistapauksissa ja ne voivat vaihdella vuokraamolta toiselle. Älä koskaan käytä matkapuhelinta ratissa (handsfree-laitteet ovat sallittuja), ja sinun tulisi aina kytkeä valot päälle ajaessa tunnelin läpi. Polttoainesäiliön täyttäminen ei ole koskaan ongelma Saksassa; huoltoasemia on runsaasti ja ne ovat avoinna klo 8.00 - 20.00 välillä useissa suurissa kaupungeissa ja moottoriteiden varsilla monet ovat avoinna ympäri vuorokauden.

  Saksa on erittäin kurinalainen maa ja rankat sakot odottavat kaikkia kuljettajia, ketkä eivät noudata tiukkia sääntöjä ja määräyksiä tien päällä. Huomaa esimerkiksi, että ajoneuvolle annetaan parkkisakko, jos se pysäköidään liikennevirtaa vastapäätä, ja punaisia päin tai stop merkin ohi ajamisesta voi saada sakon, joka on lähes 400 euroa! Jos saat sakon Saksassa, sinun on ensin otettava yhteyttä autovuokraamoon mahdollisimman pian maksun järjestämiseksi. Jotkut kuljettajat ovat ilmoittaneet sarjasta peräkkäisistä kirjeistä, joiden määrä kasvaa, jos sakkoa ei makseta pitkään aikaan. Useimmissa tilanteissa vuokraamo veloittaa automaattisesti sakon maksun luottokortiltasi ja pienen hallintokulun.

   

  Tarvitseeko minun maksaa tiemaksuja matkalla vuokra-autolla Saksassa?

  Ei. Matkailijoiden ei koskaan tarvitse maksaa senttiäkään ajaessa vuokra-autolla Saksassa, mikä tekee siitä yhden halvimmista kohteista kiertomatkalle Euroopassa. Siitä huolimatta, jos aiot käydä naapurimaassa Itävallassa, huomaa, että tarvitset tiemaksutarran Itävallan moottoriteillä, joita kutsutaan myös autobahneiksi. Tämä tarra asetetaan ajoneuvon tuulilasille sisäpuolelta, joka rekisteröidään automaattisesti joka kerta, kun ajat tietullikopin läpi. Vinjetten voi hankkia vuokraamolta noutohetkellä tai vaihtoehtoisesti voit ostaa sen suuremmilta huoltoasemilta tai suurilla rajanylityspaikoilla Saksan ja Itävallan välillä. Matkustaminen joko Itävaltaan tai Sveitsiin ilman laillista tiemaksutarraa voi johtaa suuriin sakkoihin vastaavasta maasta.

   

  Mitä vakuutuksia tarvitsen vuokra-autoa varten Saksassa?

  Auto Europella autot autovuokraamoilta Saksassa sisältävät aina laillisesti vaaditun vähimmäissuojan ja CDW:n (kolarisuoja) joko omavastuulla tai ilman, vuokraamosta riippuen. Huomaa, että CDW ei koskaan korvaa renkaiden, lasien, sivupeilien, auton pohjan, ajoneuvon sisätilojen, katon, moottorin ja lukkojen vaurioita tai avainten katoamista. Hintamme sisältävät myös varkaussuojan (TP) omavastuulla tai ilman, mutta jälleen kerran se riippuu suuresti siitä, miltä vuokraamolta varaat.

  Erittäin kohtuullisella lisämaksulla kuljettajia kehotetaan painokkaasti harkitsemaan Auto Europen erinomaista nolla omavastuun pakettia. Tämä tarjoaa erittäin hyvää vastinetta rahalle ja kattaa lasit, renkaat, katon, auton pohjan vahingot, hinausmaksut, avainten katoamisen, väärän polttoaineen ja mahdolliset käsittelymaksut. Huomaa, että hinta riippuu sijainnista, vuokran kestosta, autoluokasta ja vuokraamosta.

  Löydät kaikki tarvittavat suojiin liittyvät yksityiskohdat (esim. CDW-, varkaus- ja vastuuvakuutus jne.) nopeasti ja helposti, kun etsit parhaita autonvuokrauksen tarjouksia Saksassa. Kun olet valinnut päivämäärät, määränpään ja haluamasi ajoneuvon, napsauta sinistä "Hinnoittelun tiedot" linkkiä ja sen jälkeen "Lisätiedot", jossa kaikki nämä tiedot ovat selvästi näkyvissä. Voit löytää samoja tietoja paljon yksityiskohtaisemmin yleisistä kauppaehdoista hinnoittelun tiedoista. Lähetämme sinulle ehdot myös sähköpostitse, kun varauksesi on vahvistettu.

  Kuten usein käy, valitsemasi vuokraamo saattaa yrittää myydä sinulle lisävakuutusta, kun saavut hakemaan ajoneuvoasi. Tällaiseen vakuutukseen sisältyy PAI (henkilövahinkotapaturmavakuutus), PEC (henkilökohtaisen omaisuuden suoja), Super CDW, Seguro Relax -vakuutus, tiepalvelu jne., mutta ei rajoitu näihin. Huomaa, että ET ole velvollinen ostamaan sitä ja voit vapaasti valita, hyväksytkö sen. On myös tärkeä huomata, että Auto Europe ei voi palauttaa paikallisesti ostettuja vakuutusmaksuja tai veloituksia, vaikka asiakas huomaisikin vuokra-auton palauttamisen jälkeen, että se oli tarpeeton.

  Ota selvää, miten saat täyden suojan seuraavalle matkallesi ja lue kattava omavastuun suojan sivu Auto Europen verkkosivuilla. Lisäksi löydät lisää vinkkejä ja hyödyllisiä neuvoja täydestä vuokra-autojen suojien blogista.

   

  Voinko lisätä toisen kuljettajan autonvuokraukseen Saksassa?

  Kyllä ehdottomasti! Itse asiassa toisen kuljettajan lisääminen ei voisi olla helpompaa autonvuokraukselle Saksassa Auto Europen kautta. Huomaa, että jotkut autovuokraamot sisällyttävät yhden lisäkuljettajan maksun sivuilla näkyviin hintoihin, kun taas toiset veloittavat sinulta päivämaksun saapuessasi paikan päälle noutamaan ajoneuvoa, jonka summan määrittää paikallinen vuokraamo.

  Kummassakin tapauksessa lisäkuljettajat on rekisteröitävä etukäteen vuokraamossa varauksen vahvistamisen yhteydessä, minkä jälkeen heitä pyydetään esittämään samat asiakirjat kuin pääkuljettajan noudon yhteydessä (eli ajokortti, passi tai henkilökortti sekä tarvittaessa kansainvälinen ajokortti).

  Hyvin usein on mahdollista lisätä toinen kuljettaja ilmaiseksi eri kohteissa ympäri maailmaa, myös Saksassa, kun teet varauksen Auto Europen varausjärjestelmän kautta. Kun suunnittelet matkaa, muista tutustua Auto Europe ilmaisen lisäkuljettajan sivuun nähdäksesi, mitkä vuokraamot sisältyvät tähän erikoistarjoukseen.

  Lisäkuljettajan hinta ilmoitetaan aina selvästi Auto Europen verkkosivuilla, jonka näkee myös napsauttamalla auton tietojen alla olevaa sinistä "Hinnoittelun tiedot" linkkiä. Sen jälkeen sinun on napsautettava "Kuljettajan lisätiedot" kohtaa löytääksesi hinta. Lisäkuljettajamaksut näkyvät myös sinulle sähköpostitse lähetetyssä autonvuokrauksen vahvistuksessa, kun varaus on vahvistettu.

  Huomaa, että jos ystävä tai perheenjäsen, jota ei ole asianmukaisesti rekisteröity sopimukseen, päättää ajaa ajoneuvoa milloin tahansa vuokran aikana, vakuutusturva mitätöidään. Tämän seurauksena he ovat vastuussa kokonaisuudessa kaikista aiheutuneista vaurioista onnettomuuden sattuessa tai jos ajoneuvo varastetaan. Siksi on erittäin tärkeää, että kaikille, ketkä aikovat ajaa ajoneuvoa, on annettava täysi lupa vakuutusta varten ennen lähtöä vuokraamosta.

   

  Tarvitsenko päästötarraa vuokra-autolle Saksassa?

  Se riippuu. Kun vuokraat autoa Saksassa, on parasta kysyä vuokraamolta, tarvitsetko päästötarran (tunnetaan paikallisesti nimellä Umweltplakette), mikä on lakisääteinen vaatimus monissa maan suurimmissa kaupungeissa, kuten Berliinissä, Münchenissä, Bremenissä, Bonnissa, Stuttgartissa, Kölnissä ja Hannoverissa. Tämä on osa Saksan hallituksen suunnitelmaa parantaa ilmanlaatua korkeapäästöisillä alueilla rajoittamalla pääsyä tietyille keskustan alueille, riippuen auton päästöjen määrästä. Tarran väri osoittaa, kuinka paljon päästöjä ajoneuvo aiheuttaa standardien mukaisesti. Jokaisella kaupungilla on omat alueet, päästöstandardit ja aikarajoitukset, joten ennen kuin matkaan kaupunkiin, jota et tunne, tarkista Umweltzone-merkki sakkojen välttämiseksi.

  Kun yhä useammat autot kulkevat teillä vuosittain, päästöjen vähentämiseksi tarvitaan jonkinlaisia toimia, etenkin kaikilla taajama-alueilla. On todettu tosiasia, että pakokaasut ovat yhä enemmän haitallisia terveydellemme, mikä on tärkein syy, miksi nämä alueet on otettu käyttöön. Tulevaisuudessa niiden odotetaan lisääntyvän, eikä ainoastaan Saksassa, mutta kaikkialla Euroopassa ja muualla ympäri maailman. Hinta päästötarralle, joka sisältää tietoja kunkin ajoneuvon saastuttamis- ja päästöriskeistä, riippuu itse autosta ja vaihtelee joskus hiukan vuokraamojen välillä. Rangaistuksen hinnan, jos kelvollista päästötarraa ei käytä tietyillä kaupunkialueilla, tiedetään olevan erittäin korkea, usein yli 2000 euroa!

   

  Tarvitsenko lisävarusteita autonvuokraukselle Saksassa talvella?

  Kyllä. Jos matkasuunnitelmiin talvella sisältyy autonvuokraus Saksassa, sinun tulee tietää, että talvirenkaiden käyttö on pakollinen ajaessasi ympäri maata, etenkin vuoristoisimmilla alueilla. Talvirenkaat on valmistettu erilaisesta kumiyhdisteestä, mikä tarkoittaa, että ne eivät kovetu kylmissä olosuhteissa, joten ne antavat lisäpitoa tiellä ja lisäävät kuljettajien ja matkustajien turvallisuutta. Lumenpeittämien teiden lisäksi ne ovat tehokkaita jäisissä, märissä ja erittäin kylmissä olosuhteissa paljon parantuneella käsittelyllä mutkissa ja lyhyemmillä pysähdysmatkoilla liikennevaloissa, risteyksissä jne.

  Tämän tärkeän lainsäädännön noudattamatta jättäminen voi johtaa suuriin sakkoihin, ja jos aiheutat onnettomuuden, sakkoa voidaan korottaa ja vakuutusturvasi pienenee jopa 30%. Sinun on myös tarkistettava, onko ajoneuvosi varustettu lumiketjuilla, jotka ovat pakollisia myös ajaessasi tietyillä teillä Saksassa, kuten vuoristoisimmilla alueilla talvikuukausina, jolloin lämpötila laskee usein alle nollan. Lumiketjujen käyttöön suhtaudutaan Saksassa erittäin vakavasti, joten sinun tulee aina pitää niitä mukanasi, mutta tulisi käyttää vain silloin, kun tiet ovat lumen tai jään peitossa ja kun liikennemerkit sen osoittavat. Jos yrität käyttää ketjuja soratiellä, voit vahingoittaa vuokra-ajoneuvoasi. Ne voi olla vaikea asentaa ja poistaa, joten on parasta harjoitella niiden asentamista ja ottamista pois ennen lähtöä vuokraamolta.

  Etelä-Saksan suositut talviurheilualueet, jotka sijaitsevat Itävallan rajalla, voivat olla hyvin vilkkaita hiihtokauden aikana täynnä ihmisiä ympäri maailman, mikä tarkoittaa, että talvirenkaista/ketjuista ja muista tyypillisistä talvivarusteista saattaa olla pulaa. Siksi suosittelemme, että varaat ajoissa ja lähetä pyyntö näistä varusteista pettymysten välttämiseksi määränpäässäsi saapumisen jälkeen, etenkin kun otetaan huomioon, että jotkut vuokratuista ajoneuvoista eivät ole automaattisesti varustettu talvirenkailla, hyvä syy varata hyvissä ajoin etukäteen.

  Kun etsit edullista autovuokraamoa Saksassa talvella Auto Europen varausjärjestelmästä, muista etsiä erityistä kausipakettia, jossa näkyy teksti "Sisältää talvirenkaat", joka antaa sinulle mielenrauhan matkalla kaupungista kaupunkiin ja alueelta alueelle. Ole hyvä ja tutustu myös sääntöjä käsittelevään osioon, joka tarjoaa paljon neuvoja heille, ketä ajavat ympäri Saksaa talvikuukausina. Kaikki vuokraamot eivät kuulu ilmaisten talvirenkaiden tarjoukseen, joten sinun tulee etsiä erityistä kausiluonteista pakettia varatessa autoa verkossa, varmistaen, että säästät arvokasta aikaa ja rahaa saapuessa kohteeseen.


  Autonvuokrauksen lisävaihtoehdot Saksassa

  Löydät kaikki parhaat autonvuokrauksen tarjoukset Saksassa Auto Europen sivulta. Valitse vain matkapäiväsi ja määränpääsi nykyaikaisessa hakukoneessamme ja teemme loput puolestasi. Voit valita laajasta ajoneuvovalikoimasta, isoista tai pienistä, kompakteista tai suurista, käytännöllisistä tai hiukan ylenpalttisimmista. Meiltä löytyvät mini ja economy-luokan kategoriat heille, joilla on tiukempi budjetti ja/tai jotka oleskelevat kaupungeissa ja niiden ympäristössä, sekä myös suurien ja maastoautojen luokan autoja ihmisille, jotka suunnittelevat pitkää kiertomatkaa ja vaativat hieman enemmän kestävyyttä ja tilaa matkatavaroille. Voit myös valita keskikoko-kategorian tilavat autot tehokkaalla moottorilla, tai saatat myös haluta varata ajoneuvon tila-autojen kategoriasta suurelle joukolle ystäviä tai koko perheelle!

  Tutustu Saksan ajoneuvovalikoimaamme, joka auttaa sinua valitsemaan oikean auton seuraavalle matkallesi ja tarjoaa täydelliset tiedot kaikista ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista, joita voit odottaa kussakin autonvuokrausluokassa.

  Luksusautonvuokraus Saksa Autonvuokraus tila-autot Saksa Asuntoauton vuokraus Saksa

  Luksusautonvuokraus Saksa - Auto Europe tarjoaa jännittävän valikoiman korkean tason ajoneuvoja vuokralle, eikä ole parempaa paikkaa nauttia niistä, kuin kuuluisat Saksan autobahnit, joissa nopeusrajoitukset ovat usein vapaaehtoisia. Jos olet unelmoinut Baijerin maaseudun halki ajamisesta luksusluokan Mercedes, Audi tai BMW merkeillä, nyt sinulla on siihen mahdollisuus!

  Autonvuokraus tila-autot Saksa - Ei ole mitään parempaa kuin kiertomatka Saksassa, jonka aikana lähimmät ystävät tai perheenjäsenet matkustavat yhdessä ja samassa ajoneuvossa. Auto Europen kattavan pakettiautokategorian avulla voit nähdä Mustanmetsän tai Reinin laakson parhaat puolet mukavissa ja tilavissa tila-autoissa.

  Asuntoauton vuokraus Saksa - Saksa on kuin räätälöity retkeilyyn nykyaikaisella matkailuautolla ja suurin osa sen kaupungeista on erittäin hyvin valmistautunut jatkuvasti saapuvien turistien virtaan. Romanttisilla linnoillaan ja laajoilla viinitarhoillaan Moselin laakso tarjoaa joitakin parhaimmista maisemista ja matkailuautoalueista koko Euroopassa.


  Käytännöllisiä linkkejä

  Matkustustiedot ja matkavinkit Saksassa

  Saksan linnojen kiertomatka

  Saksan joulumarkkinat