Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO PRAHA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Praha - Taatut parhaat hinnat

  Tervetuloa Prahaan - kaupunkiin, jossa aika kulkee hitaammin kävellessä vanhankaupungin kaduilla. Vaikka aivan kaupungin keskusta on parasta nähdä jalkaisin, autonvuokraus Prahassa auttaa tutustumaan kauempana sijaitseviin nähtävyyksiin, kuten Petrin torni tai voit jopa käydä muissa kaupungeissa, kuten Ostravassa. Vanhankaupungin lisäksi täkeimpiä nähtävyyksiä ovat Prahan raatihuoneen astronominen kello, kuvankaunis Kaarlensilta sekä kuninkaalinna. Praha on ympärivuotinen matkakohde. Kesällä ja syksyllä riittää tapahtumia ja lämpöä. Talvella vuorostaan voit shoppailla joulutoreilla.

  Auto Europen suuren autoluokkien valikoiman ja paikallisten ja kansainvälisten autovuokraamojen yhteistyön ansiosta, saat varmasti parhaan kokemuksen vuokratessa autovuokraamosta Prahassa. Lue ja tutustu, mitä mieltä muut ovat olleet palveluistamme ja matkastaan autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Prahasta. Lisäksi voit noutaa auton Prahan lentokentältä tai keskustasta, sekä luksusautot voidaan toimittaa haluttuun kohteeseen.

  Liikenne

  Autonvuokraus Prahassa on melko helppoa ja ajaminen vaivatonta, kun tiedät, minne olet menossa. Kaupungissa on kaksi kehätietä, sisempi kehä ("MO"), joka kiertää keskustaa ja ulompi kehätie ("R1"), jossa Prahaan johtavat moottoritiet ja suuremmat tiet kohtaavat. Kaupungin keskustassa kiinnitä huomiota yhdensuuntaisiin katuihin ja anna tietä busseille ja raitiovaunuille. Lisätietoja paikallisista liikennesäännöistä ja ajamisesta löytyy meidän Tsekin kuljettajan oppaasta.

  Pysäköinti

  Kadulla pysäköinti Prahassa on maksullista ja pysäköintimaksut maksetaan kolikoilla. Vältä pysäköintiä sinisillä alueilla, jotka on rajoitettu vain asukkaille. Oranssit vyöhykkeet sallivat korkeintaan 2 tunnin pysäköinnin klo 8.00 - 18.00 välillä. Vihreälle vyöhykkeelle voi pysäköidä enintään 6 tunniksi klo 8.00 - 18.00 välillä. Muina aikoina pysäköinti on rajatonta. Huomioi muut rajoitukset tieviitoissa, sillä jos pysäköit väärään paikkaan, autosi hinataan pois. Maksulliset tai rajoitetut pysäköintialueet ovat voimassa Prahan alueilla 1, 2, 3 ja 7. Keskustan pysäköinnin lisäksi vaihtoehtona ovat liityntäpysäköintialueet ympäri Prahaa.

  Maantieteelliset tiedot

  Keskeisen sijainnin ansiosta Euroopan keskellä, Praha on suosittu viikonloppukohteena, kuten monet muut kaupungit lähialueella, Wien tai Krakova. Ei ihme, sillä Vltava-joen varrella sijaitseva kaupunki on yksi Euroopan kauneimpia ja mielenkiintoisimpia. Prahassa kesät ovat lämpimiä ja kosteita ja keskimäärin lämpötila on noin 24°C. Talvet ovat kuitenkin melko kylmiä, jolloin lämpötila putoaa alle 0°C; lumisateita saattaa esiintyä marraskuusta maaliskuuhun.

  Lentokenttä

  Prahan lentokenttä tunnettiin aiemmin nimellä Prague Ruzyne International Airport, ja se on suurin lentotukikohta Tsekissä ja on Czech Airlines yhtiön keskus. Se sijaitsee noin 10 kilometriä länteen kaupungin keskustasta.

  Václav Havel Airport Prague (PRG)
  Osoite: Aviatická, 161 08 Praha 6, Tsekki.
  Puhelin: +420 220 111 888
  Nettisivut: www.prg.aero

  Julkinen liikenne

  Prahan vanhankaupungin osassa joukkoliikenne koostuu maanalaisesta ja raitiovaunuista. Bussit liikennöivät tämän kaupunginosan ulkopuolella ja tarjoavat yhteyksiä metroasemille ja siksi liikennöivät aiemmin kuin metro. On olemassa yksi yhteinen lippujärjestelmä kaikille kuljetusmuodoille, päivittäisiä kertalippuja tai 3 päivän lippuja.

  Metro
  Maanalainen on Prahassa nimeltään Metro ja on suosituin liikennejärjestelmä kaupungissa. Kaupungissa on 3 metrolinjaa: A-linja (vihreä), B-linja (keltainen) ja linja C (punainen). Metro toimii klo 4.00 tai 5.00 alkaen keskiyöhön asti.

  Raitiovaunu
  Raitiovaunu on hyvä idea nähtävyyksille. Kaupungista löytyy 22 päivälinjaa (liikennöi klo 04.30 - 1.00) ja 9 yölinjaa (liikennöivät keskiyöstä klo 5.00 tai 6.00 asti). Historiallinen linja, numero 91, liikennöi viikonloppuisin huhtikuusta lokakuuhun.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Praha