Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Gold Rate-paketti

  Road trip Pohjois-Amerikan halki kuulostaa houkuttelevalta ja syystäkin. USA:ssa ja Kanadassa on paljon nähtävää ja koettavaa, monipuolinen luonto ja rikas kulttuuri. Oman auton tuominen mukana lomalle Atlantin halki ei houkuta kovinkaan monia, mutta mistä edullinen auto ilman ylimääräistä häslinkiä? Auto Europe tarjoaa edullisia vuokra-autoja ja sitäkin edullisimpia tarjouksia. Pohjois-Amerikkaa varten meillä on erinomainen erikoistarjous nimeltään Gold Rate, joka on saatavilla vain USA:ssa ja Kanadassa. Gold Rate-paketillamme säästät rahaa ja voit hyödyntää palveluita, jotka muutoin voivat maksaa hyvinkin paljon riippuen autovuokraamosta. Jatka blogin lukemista ja selvitä, mitä hyötyä on varata auto Rold Rate-paketilla ja voit myös silmäillä läpi Gold Rate infografiikkaamme samasta aiheesta:

  Mitä kaikkea Gold Rate-peketti sitten sisältää ja miten siitä hyötyy? Tässä kolme kohtaa, jotka tekevät matkastasi Pohjois-Amerikassa helpomman ja auttavat sinua säästämään selvää rahaa!

  Kolme lisäkuljettajaa

  Et todennäköisesti halua lähteä satojen kilometrien matkalle ympäri maata yksinään. Tuo mukaan ystäväsi ja jaa ajamisen taakka kaikkien kesken. Jos vuokraat auton Gold Rate-peketilla, sinulle sallitaan kolme lisäkuljettajaa maksutta. Voitte siis koko kaveriporukalla nauttia matkasta ilman ylimääräistä stressiä tai väsymystä. Nauti matkastasi ratin takana ja välillä rentoutumalla takapenkillä. Kuten pääkuljettajalla, myös kaikilla lisäkuljettajilla on oltava ajokortti ja muista tarkistaa muut kuljettajia koskevat säännöt vuokraehdoista.

  Ensimmäinen tankillinen polttoainetta

  Yksi autolla matkaamisen lisäkustannuksista on tietenkin polttoaine. Voit tässäkin säästää rahaa Gold Rate tarjouksen ansiosta, sillä saat ensimmäisen tankillisen polttoainetta kaupan päälle. Saat autosi täyteen tankattuna ja käytä se kaikki huoletta. Tavallisesti joutuisit maksamaan paikalliselle autovuokraamolle tankkauksesta korkean hinnan, mutta USA:ssa ja Kanadassa se kuuluu hintaan Gold Rate tarjouksella.

  Vapaaehtoinen navigaattori

  Haluat varmasti nauttia lomastasi eksymättä minnekkään. Älä turhaan tuo mukana omaa navigaattoria tai tuhlaa aikaa etsimällä ja hankkimalla navigaattoriisi koko Pohjois-Amerikan karttaa. Yleisen Gold Rate-paketin lisäksi, johon sisältyy kolme lisäkuljettajaa ja tankillinen polttoainetta, meillä on erillinen Gold Rate-paketti, johon sisältyy myös navigaattori. Etsi varausjärjestelmästämme Gold Rate-pakettia, jossa mainitaan navigaattorin sisältyvän hintaan. Näin varmistat, että varmasti saat navigaattorisi autoa noutaessa ja voi lähteä matkalle hyvin mielin.

  Mitä siis odotat? Vuokaa auto USA:ssa tai Kanadassa Auto Europen Gold Rate-paketilla ja hyödynnä kaikkia etuja matkasi aikana. Varausjärjestelmässämme löydät tekstin 'Erikoistarjous: Gold Rate' niiden autojen kohdalla, joihin kuuluu yksi Gold Rate-paketeistamme.

  Etsi blogi


  Categories