Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO KANADA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Kanada - Taatut parhaat hinnat

  Valitse autovuokraamo Kanadassa Auto Europen kautta, takaamme sinulle kaikki edut, mitä 60- vuoden kokemus on meille tuonut. Tärkeimpiä ovat halvat hinnat, suuri valikoima autoja ja erinomainen asiakaspalvelu. Auto Europe käyttää kokemustaan työskentelyyn kansainvälisten autovuokraamojen kanssa, jotta voimme tarjota sinulle Kanadassa tarpeittesi ja budjettisi mukaisen auton. Autonvuokraus Kanadasta Auto Europen kautta - yritys, joka uskoo, että mikään ei ole tärkeämpää kuin sinä, asiakas.

  Nauti täysillä autonvuokrauksestasi

  Jotta voimme taata, että autonvuokraus Kanadassa tulee olemaan saumaton kokemus, voit valita ja noutaa autosi useista kohteista jokaisessa provinssissa ja osavaltiossa. Katamme 10 provinssia, jotka yhdessä ovat melkein 4,900 mailia rannikolta rannikolle, Kanada on valtava ja monipuolinen valtio, joka tarjoaa jotakin jokaiselle matkaajalle. Nova Scotiasta British Columbiaan asti voit löytää erilaisia seikkailuja jokaisesta provinssista. Luonnon ystävät löytävät suuria seikkailuja, jotka odottavat heitä - oli se sitten melontaa Nova Scotian meren rannoilla tai vaellusta British Columbian Canadian Rockiesin halki, sinun ei tarvitse matkustaa pitkälle nauttiaksesi tämän henkeäsalpaavan valtion luonnon ihmeistä. Matkaajat, jotka etsivät kulttuuria ja tapahtumia, Kanada ei petä. Kanadan kaupungit ovat kuuluisia sadoista eri juhlista. Joka vuosi Montreal täyttää katunsa vuoden ympäri juhliakseen kaikkea Jazz-musiikista oluen tekoon. Vancouver viettää valtion suurimman Kiinalaisen uuden vuoden festivaalin, sekä useita festivaaleja taiteilijoiden, kirjalijoiden ja sadunkertojien kunniaksi. Käy myös tutustumassa naapurimaassa USA:ssa, mutta muistathan ilmoittaa siitä meille ennen varausta, joillakin autovuokraamoilla voi olla rajoituksia.

  Liikennesäännöt ja huoltoasemat

  Kanadalla on suuri verkosto hyvin ylläpidettyjä teitä, sisältäen Trans-Canada moottoritien rannikolta rannikolle. Huonolla säällä on tärkeää pysyä ajan tasalla teiden kunnosta ja muista tarkistaa alueen säätiedotus netistä päivityksien varalta. Alla löydät joitakin liikennesääntöjä matkaasi varten:

  • Kanadassa ajetaan tien oikealla puolella.
  • Matkapuhelimien käyttö ajon aikana on kielletty useimmissa provinsseisssa.
  • Tutkien tunnistuslaitteet ovat kiellettyjä useimmissa provinsseissa.
  • Kaikkien, myös takana istuvien matkustajien on kiinnitettävä turvavyöt ajon ajaksi.
  • Alle 12 vuotiaiden lasten on suositeltavaa matkustaa takapankillä.
  • Alle 36kg painoisten ja alle 145cm pituisten tai alle 8 vuotiaiden lasten on istuttava takapenkeillä heille tarkoitetuissa lastenistuimissa.
  • Moottoripyöräilijöiden on pidettävä kypärää.

  Kanadassa promillerajat vaihtelevat provinssittain 0.4 - 0.5 promillen välillä. 0.8 promillea ja yli on rikos ja alkoholin alaisena ajamisesta saa Kanadassa tuntuvat sanktiot. Jos sinut saadaan kiinni alkoholin alaisena ajamisesta viimeisen 10 vuoden aikana, sinut voidaan estää pääsemästä maahan. Kaupunkialueella polttoainetta myydään per litra ja sen voi maksaa tankatessa luottokortilla, jos siinä on sirulukija ja pin koodi. Lisätietoja voit lukea meidän Kanadan kuljettajan oppaasta.

  Tiemaksut

  Maksulliset tiet eivät ole yleisiä Kanadassa. Kuitenkin moottoritie 407/ETR Ontariossa, joka kulkee Toronton ympäri on maksullinen ja maksu peritään elektronisella laitteella ja laskutetaan suoraan kuljettajalta auton rekisterinumeron perusteella. Jos matkustat tällä alueella, tarkista tämän moottoritien maksupolitiikka.

  Ikävaatimukset

  Kanadassa ajokortin ikävaatimus vaihtelee provinssittain, mutta yliesesti ajamaan voi opetella 16 vuotiaana ja yksin saa ajaa 17 vuotiaana. Auton vuokrausta varten sinun on oltava 21-26 vuotias ja useimmat autovuokraamot vaativat 26-vuoden ikää. Alle 26 vuotiaat kuljettajat saattavat joutua maksamaan nuoren kuljettajan lisämaksun. Huomioi, että ikävaatimukset vaihtelevat provinssittain.

  Valuutta

  Kuten USA:ssa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa, Kanadan rahayksikkö on dollari ($) ja sentti (¢). Kanadan kolikkoja ovat yhden dollarin (loonie) ja kahden dollarin (toonie) kolikot, sekä 0.01¢, 0.05¢, 0.10¢ ja 0.25¢ kolikot. Paperirahoissa on eri värejä ja kuvioita. Rahaa voit vaihtaa eri pankeissa ja valuutanvaihtoyksiköissä.

  Aikaero

  Kanadan suuren koon takia valtiolla on 6 eri aikavyöhykettä. Idästä länteen ne ovat:

  • Newfoundland Time (Newfoundland ja Labrador) - 5.5 tuntia Suomen aikaa jäljessä
  • Atlantic Time (Nova Scotia, New Brunswick, Prince Edward Island) - 6 tuntia Suomen aikaa jäljessä
  • Eastern Time (Ontario, Quebec) - 7 tuntia Suomen aikaa jäljessä
  • Central Time (Saskatchewan, Manitoba, Ontario) - 8 tuntia Suomen aikaa jäljessä
  • Mountain Time (Alberta, Northwest Territories, Nunavut) - 9 tuntia Suomen aikaa jäljessä
  • Pacific Time (Yukon, British Columbia) - 10 tuntia Suomen aikaa jäljessä
  • Huomioi, että joissakin provinsessa on enemmän kuin yksi aikavyöhyke
  • Huomioi, että Kanadassa yleisesti käytetään 12-tunnin kellojärjestelmää, poikkeuksena Quebec ja New Brunswick, joissa ranska on pääkieli ja heillä käytetään 24-tunnin kellojärjestelmää.

  Saskatchewania lukuun ottamatta Kanadassa siirrytään kesäaikaan maaliskuun toisena sunnuntaina ja talviaikaan marraskuun ensimmäisenä sunnuntaina. Saskatchewan ei siirrä kelloja.

  Sanakirja

  Vaikka englanti onkin Kanadassa yleisimmin käytetty kieli, yli neljäsosa kanadalaisista ovat kaksi- tai monikielisiä. Ranska on maan toinen kotimainen kieli, joka on hallitseva (ja mieluisin) kieli Quebecin provinsissa. Useat kanadalaiset Montrealissa, Ottawassa ja Quebecin kaupungissa ovat kaksikielisiä. Tässä muutama lause englanniksi ja ranskaksi matkaasi varten:

  Ole hyvä - You are welcome/ De rien
  Ole hyvä - Please/ S'il vous plaît
  Kyllä - Yes/ Oui
  Ei - No/ Non
  Anteeksi? - Excuse me/ Excusez-moi
  Anteeksi! - Sorry!/ Excusez-moi!
  En ymmärrä - I don't understand/ Je ne comprends pas
  En puhu ranskaa - I don't speak French/ Je ne parle pas français
  Puhutko englantia? - Do you speak English?/ Parlez-vous anglais?
  Mikä on nimesi? - What's your name?/ Comment vous appelez-vous?
  Mitä kuuluu? - How are you?/ Comment allez-vous?
  Paljonko tämä maksaa? - How much does that cost?/ Combien ça coûte?
  Voinko päästä nettiin? - Can I get on the internet?/ Puis-je me connecter à l´Internet?
  Voitko auttaa minua? - Can you help me, please?/ Pouvez-vous m´aider, s´il vous plaît?
  Missä on kylpyhuone? - Where is the bathroom?/ Où sont les toilettes?
  Puhutko englantia? - Where is...? - Où se trouve... / Où est...?
  Olen eksyksissä - I'm lost/ Je suis perdu Pouvez-vous m'aider?
  Apua! - Help!/ Aidez-moi! Au secours!

  Verkkovirta

  Verkkovirta Kanadassa on eri kuin Suomessa. Kanadassa jännite on 110 volttia ja taajuus 60 hertsiä ja Suomen sähkolaitteet tarvitsevat muuntajan ja adapterin.

  Viisumi ja suurlähetystöt

  Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Kanadassa ja ilman viisumia maassa voi oleskella enintään 6 kuukautta. Mukaan tarvitset kuitenkin passin. Suomen suurlähetystön Kanadassa voit löytää sen pääkaupungista Ottawasta ja Suomen kunniakonsulaatteja löytyy ympäri maata monista eri kaupungeista, kuten esimerkiksi Montrealissa, Torontossa ja Vancouverissa.

  Suomen suurlähetystö Ottawa
  Embassy of Finland
  55 Metcalfe Street, Suite 850
  Ottawa, Ontario K1P 6L5, Canada
  Puhelin: 1-613-288 2233
  Sähköposti: embassy@finland.ca

  Asuntoauton vuokraus Kanadassa

  Miksipä ei vuokrata asuntoautoa seuraavalle matkallesi Kanadaan ja kiertää maan ympäri omassa rauhassa? Auto Europe tarjoaa kohtuuhintaista matkailuautojen vuokrausta useiden eri yhteistyökumppaneittemme kautta, kuten Cruise Canada ja Canadadream, joka antaa sinulle mahdollisuuden kokea kirkkaita järviä ja tummia vihreitä metsiä Nova Scotiasta Brittiläiseen Columbiaan. Voit noutaa asuntoautosi esimerkiksi Montrealista, Torontosta tai Vancouverista.

  Käytännöllisiä linkejä

  Kanadan turisti-info